De site is keurig gemaakt en prijzen zijn leuk te opzichte van vele andere en ook het materiaal is top . Aangekochte lens werkt perfect en haarscherp . Gevraagde info werd ook redelijk snel beantwoo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We zijn heel netjes ontvangen. Ook het bekijken en onderzoeken van de cameraspullen die we wilden verkopen werd zeer zorgvuldig gedaan en ze namen er ook echt de tijd voor. Duidelijk uitgelegd wat er... Ver mais
Voor de vierde keer CameraOccasion in Geldermalsen bezocht, steeds een goed aanbod en geweldige service gekregen en ditmaal de zaak bezocht met een moeilijke vraag... ik werd verrast door hun positie... Ver mais
Voor het eerst een gebruikte foto-lens aangeschaft. Achteraf een goede keus bij Cameraoccasion geweest. De afhandeling was perfect en ook de aangeschafte lens. Ik weet nu waar ik jn het vervolg moet z... Ver mais
Informações sobre a empresa
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Informações de contacto
Holanda
- cameraoccasion.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Aanrader
Vriendelijke medewerkers, geven heel goed advies. Ben er zeer fijn en goed geholpen.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Wonderful communication and best prices…
Wonderful communication and best prices I could find online anywhere - they really helped with the postal service failed! Thanks

Resposta da Camera Occasion B.V.
Top! Geen andere woorden voor.
Heel lang voor moeten rijden maar was het zeker waard! Werd super geholpen en ze hebben alles wat je nodig hebt. Goede uitleg en lief personeel die je goed helpt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onlangs heb ik hier mijn eerste camera gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de service. We werden heel vriendelijk geholpen door een medewerker die echt alle tijd voor ons nam. Hij legde de functies van de camera rustig en duidelijk uit en had veel geduld met al onze vragen.
Ook kregen we de kans om de camera zelf even uit te proberen, wat erg fijn was bij het maken van de keuze. Daarnaast werden we gastvrij ontvangen met een kopje koffie.
Een hele prettige ervaring van begin tot eind. Ik zou hier zeker opnieuw terugkomen en kan deze winkel absoluut aanraden!

Goed product en snelle levering
Goed product en snelle levering

Resposta da Camera Occasion B.V.
Lens Nikon 70-100 Z 2.8 S snel geleverd…
Lens Nikon 70-100 Z 2.8 S snel geleverd en is als nieuw. Werd geleverd met extra lens buidel. Goede prijs en top service!

Goede service.
Goede service.
Bij een defecte aan mijn verrekijker heeft Camera Occasion verzorgd dat deze weer gerepareerd is en netjes terug gestuurd.
Camera Occasion hartelijk bedankt.

Fijne communicatie
Fijne communicatie. Zeer snelle duidelijke eerlijke afspraken bij verkoop filmcamera.

Aanschaf verrekijker
Wij kwamen voor een verrekijker en in de winkel wordt je fijn behandeld, met een goede uitleg en je kan alles ook uitproberen.

Een occasion lens Fujinon
Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen.
De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker van deze fotozaak.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Fijne winkel voor in- en verkoop
Fijne winkel voor in- en verkoop van camera's, lenzen en accessoires. Vriendelijk en deskundig personeel. Eerlijke prijzen voor zowel inkoop als verkoop. Aanrader!

Only top marks!
They were fast, they were accurate and they were friendly. The product was exactly as they said it would be. Only top marks.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Goede service bij fysiek passen van camera in rugtas
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen.
Ik zocht een camerarugzak waarin ik meerdere body's + lenzen (4) compleet in mee kan nemen op veldtochtjes. Na een beetje zoeken op Internet kwam ik uit bij deze winkel waar ze een cameratas hadden naar mijn wensen.
Gisteren ben ik naar de winkel in Geldermalsen toegereden (zonder vooraf een afspraak te maken) met 3 body's + lenzen om te zien of de tas die ik op het oog had hiervoor geschikt was. En voornamelijk om de mogelijkheid te hebben om de camera's fysiek te kunnen passen in de tas.
De man die mij hielp was vriendelijk, behulpzaam en heeft ook geholpen om de tas pas te maken voor een Olympus OM-D E-M1 + 100-400 mm.

Goed geholpen door Ruud
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de FRP voor de stabiliteit. Dank Euud.

Prima aankoop
Duidelijke omschrijving van het product in uitstekende staat tegen een zéér acceptabele prijs. Nette communicatie en een snelle en goed verzorgde af levering. Voor mij een aanrader en ik blijf Camera Occasion volgen voor een eventuele volgende aankoop!

Dankbaar!
Ontzettend tevreden met de fantastische service van Camera Occasion! Ik heb afgelopen weekend een prachtige occasion gevonden, welke al lang op mijn wensenlijstje stond. Deze is in de beste zorg verpakt en aangekomen. De beschrijving klopte exact met de lens en ik ben er echt dolblij mee!
Ook heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de verkoop service in de winkel. In plaats van de lenzen op te sturen heb ik besloten er een ‘dagje weg’ van te maken en persoonlijk langs de winkel te gaan.
Ik werd vriendelijk verwelkomd met een kopje koffie en de lenzen welke ik wilde verkopen werden direct nagekeken en geaccepteerd. Ik ben zeer dankbaar voor de vlotte maar vooral erg fijne service.
Ik kan CameraOccasion aan iedereen aanraden zowel voor inkoop als verkoop.
Mijn dank is enorm!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Een gebruikte maar niet van nieuw te…
Een gebruikte maar niet van nieuw te onderscheiden Nikon extender TC/20 iii gekocht via de website. Deze werd snel geleverd, goed verpakt en ziet er als nieuw uit en werkt zoals het hoort!

Resposta da Camera Occasion B.V.
product zoals geleverd en snel…
product zoals geleverd en snel verzonden en bezorgd

Resposta da Camera Occasion B.V.
Zeer sneller levering en picobello in…
Zeer sneller levering en picobello in orde

Resposta da Camera Occasion B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.