Leia as opiniões dos outros
Det var några av sakerna som jag beställde som visade sig inte fungera som dem borde, beklagliga fabriksfel som kan hända. Campingvaruhuset hjälpte till på ett utmärkt sätt att ordna med ersättning o... Ver mais
Ganska snabb leverans. Det var lätt att dra på den över husvagnen. Ett minus var att den var För stor. Köpte en som var 8 meter för att vagnen är 8,30. Men det hade gladeligen räckt med 7 meter. Sen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Campingvaruhuset.se startade vi i september 2008. Vi erbjuder er ett brett utbud av diverse artiklar inom camping & fritid till bra priser med snabb leverans. Vi har samlat på oss stor erfarenhet av Husvagns & Husbilstillbehör genom åren eftersom vi har bedrivit försäljning av Husvagnar & Husbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa sedan 1968. 8 km norr om Enköping, på höger sida av Rv 70 har vi vår fysiska butik med 800kvm tillbehör. Välkomna!
Informações de contacto
Sparrsätra Lådö 10, 745 95, Enköping, Suécia
- 0171-105570
- info@campingvaruhuset.se
- campingvaruhuset.se
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ordernummer: 626751
Ordernummer: 626751
artikelnummer på produkt: 65545
Ange anledning för retur: Fel Storlek
Beskriv produktens skick: Fästhålet i spegeln är för litet ÄR 13 men ska vara 16 mm.
Returnerade och fick betala MER efter retur än vad spegelhuvudet kostade! Pga fraktkostnaden. Det tycker jag är botten! Kommer aldrig mer att köpa något från campinghuset!
Dessutom: om det finns olika storlekar på skruvhålen på samma modell så borde campingvaruhuset vara tydliga med det! Nej, jättedålig affär för oss, aldrig mer handla där!!!!
Lätt att beställa och snabb leverans
Snabb leverans!
Snabb frakt önskar när man ringde och fråga om varan var samma som jag önskade en av men tyvärr kunde de ej se det (fick köpa bägge !)
Lätt att beställa kunde vara lite mer utförlig beskrivning fick köpa 2 istället för en
För att det skulle vara samma ?
Otroligt bra service och support
Otroligt bra service när vi fick en leverans som inte passade vårt förtält så skickade man via tillverkaren ny produkt och betalade tillbaka summan för den första produkten. Kommer handla från denna pålitliga leverantör.
Snabb leverans och det fanns det jag…
Snabb leverans och det fanns det jag skulle köpa
Smidigt👍o snabbt.
Att ni höll leveranstiden även om ni ej…
Att ni höll leveranstiden även om ni ej hade varan på lager.
Suverän kundtjänst!
Beställde att antal produkter men tyvärr var korken på en flaska gråvatten rent dålig och det hade läckt ut en hel del. Tur i oturen var det bara fuktiga kartonger och inte någon skada på de andra sakerna i kartongen.
Kontaktar kundtjänst och skicka bilder och dagen efter skickar de en ny flaska.
Inget krångel utan bara superbra kundservice!
Mycket bra bemötande både per telefon…
Mycket bra bemötande både per telefon och i butik. Lätt att beställa hem från hemsidan. Även att returnera vid felbestöllning fungerade smidigt. Sökfunktionen kräver ganska exakta benämningar.
Snabbt och hjälpsam personal.
Dyr frakt ohjälpsam kundtjänst
Bra och vänlig personal som alltid…
Bra och vänlig personal som alltid hjälper till och bra välordnat butik
Ett nöje att gå o handla det man behöver
Det fungerar bra .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.