Beställde att antal produkter men tyvärr var korken på en flaska gråvatten rent dålig och det hade läckt ut en hel del. Tur i oturen var det bara fuktiga kartonger och inte någon skada på de andra... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det var några av sakerna som jag beställde som visade sig inte fungera som dem borde, beklagliga fabriksfel som kan hända. Campingvaruhuset hjälpte till på ett utmärkt sätt att ordna med ersättning o... Ver mais
Ganska snabb leverans. Det var lätt att dra på den över husvagnen. Ett minus var att den var För stor. Köpte en som var 8 meter för att vagnen är 8,30. Men det hade gladeligen räckt med 7 meter. Sen... Ver mais
Otroligt bra service när vi fick en leverans som inte passade vårt förtält så skickade man via tillverkaren ny produkt och betalade tillbaka summan för den första produkten. Kommer handla från denna p... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Campingvaruhuset.se startade vi i september 2008. Vi erbjuder er ett brett utbud av diverse artiklar inom camping & fritid till bra priser med snabb leverans. Vi har samlat på oss stor erfarenhet av Husvagns & Husbilstillbehör genom åren eftersom vi har bedrivit försäljning av Husvagnar & Husbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa sedan 1968. 8 km norr om Enköping, på höger sida av Rv 70 har vi vår fysiska butik med 800kvm tillbehör. Välkomna!
Informações de contacto
Sparrsätra Lådö 10, 745 95, Enköping, Suécia
- 0171-105570
- info@campingvaruhuset.se
- campingvaruhuset.se
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tallrikshållare och Mugghållare i mjuk…
Tallrikshållare och Mugghållare i mjuk skumplast motsvarade inte förväntningarna. Tallrikarna hålls inte på plats utan ramlar mot varandra. Mugghållarna är alltför låg vilket gör att muggarna ramlar ur i kurvor.
Campingvaruhuset undrar om jag använder porslin istället för plast muggar och papp tallrikar.
Jag använder porslin. Tror inte plastmuggar och papptallrikar behöver några speciella hållare.
Dessutom är det bra om det står i beskrivningen att produkterna inte är gjorda för porslin. Det gör det inte här.

Resposta da Campingvaruhuset.se
Väldigt bra utbud och bra priser
Väldigt bra utbud och bra priser. Har även varit i kontakt med kundsupporten ett par gånger och de har alltid varit väldigt hjälpsamma och trevliga. Kommer absolut att handla här igen. Full pott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Resposta da Campingvaruhuset.se
Bra produkt (förutom skruvarna, spår i stället för Phillips, men man kunde använda dem gamla).

Vilken underbar personal
Vilken underbar personal, så serviceinriktad!
De tar sig tid att besvara alla mina konstiga frågor, även fast klockan var 3 minuter efter stängning - en fredagkväll!

Resposta da Campingvaruhuset.se
Fruktansvärt dåligt bemötande av kassapersonal
Otroligt fin affär med stort utbud . Så dåligt bemötande av kassapersonal ung tjej som uppenbarligen valt fel yrke missade helt services tänket . Jätte tråkigt!!!! Resten av personalen jätte trevliga tråkigt att hon var det sista som kunden var tvungen att träffa ! Tyvärr var det inte bara mig hennes otroligt otrevliga bemötande riktades mot träffade en annan kund på parkeringen med likvärdig uppfattning . Skärpning!!

Snabba leveranser?
Snabba leveranser skriver man på hemsidan. Fast det tog en dryg vecka. I övrigt bra sortiment, ofta bra priser och väl packat. Bli snabbare på att få iväg stuffet, så blir det bättre betyg!

Resposta da Campingvaruhuset.se
Mycket trevlig och seriös butik…
Mycket trevlig och seriös butik med bra serviceanda. Har handlat en del och hämtat upp i butik utan bekymmer.
Är en vara försenad så får man mail med information.

Resposta da Campingvaruhuset.se
Vill ha hjälp med ett solpanelsystem…
Vill ha hjälp med ett solpanelsystem till min MC-husvagn (som jag själv byggt) eftersom jag inte kan något om det.
Fick 2 länkar till svar som inte hjälpte mig.
Har ni blivit så stora att hjälpa kunder inte ingår i eran affärside längre?
Dålig stil. Handlar någon annan stans.
Mvh Christer Kullman

Resposta da Campingvaruhuset.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.