Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde att antal produkter men tyvärr var korken på en flaska gråvatten rent dålig och det hade läckt ut en hel del. Tur i oturen var det bara fuktiga kartonger och inte någon skada på de andra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var några av sakerna som jag beställde som visade sig inte fungera som dem borde, beklagliga fabriksfel som kan hända. Campingvaruhuset hjälpte till på ett utmärkt sätt att ordna med ersättning o... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ganska snabb leverans. Det var lätt att dra på den över husvagnen. Ett minus var att den var För stor. Köpte en som var 8 meter för att vagnen är 8,30. Men det hade gladeligen räckt med 7 meter. Sen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt bra service när vi fick en leverans som inte passade vårt förtält så skickade man via tillverkaren ny produkt och betalade tillbaka summan för den första produkten. Kommer handla från denna p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para acampamento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Campingvaruhuset.se startade vi i september 2008. Vi erbjuder er ett brett utbud av diverse artiklar inom camping & fritid till bra priser med snabb leverans. Vi har samlat på oss stor erfarenhet av Husvagns & Husbilstillbehör genom åren eftersom vi har bedrivit försäljning av Husvagnar & Husbilar samt reservdelar och tillbehör till dessa sedan 1968. 8 km norr om Enköping, på höger sida av Rv 70 har vi vår fysiska butik med 800kvm tillbehör. Välkomna!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

17 mil opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todos os idiomas

Classificada 2 em 5 estrelas

Tallrikshållare och Mugghållare i mjuk…

Tallrikshållare och Mugghållare i mjuk skumplast motsvarade inte förväntningarna. Tallrikarna hålls inte på plats utan ramlar mot varandra. Mugghållarna är alltför låg vilket gör att muggarna ramlar ur i kurvor.
Campingvaruhuset undrar om jag använder porslin istället för plast muggar och papp tallrikar.
Jag använder porslin. Tror inte plastmuggar och papptallrikar behöver några speciella hållare.
Dessutom är det bra om det står i beskrivningen att produkterna inte är gjorda för porslin. Det gör det inte här.

25 de outubro de 2024

Hej Leif!
Beklagar att produkterna inte riktigt blev som tänkt. Vi har sålt dessa i flera år och jag har inte riktigt hört att det skall falla ur dem tidigare. De flesta använder sig utav plastmuggar & tallrikar, är det även vad du har eller har ni porslin möjligtvis?
För det kan då bli lite tungt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt bra utbud och bra priser

Väldigt bra utbud och bra priser. Har även varit i kontakt med kundsupporten ett par gånger och de har alltid varit väldigt hjälpsamma och trevliga. Kommer absolut att handla här igen. Full pott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

24 de setembro de 2024

Hej Jörgen!
Vi försöker alltid att hjälpa till så gott vi kan, vid minsta fundering är det bara att kontakta oss.
Önskar dig en fin höst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkt (förutom skruvarna, spår i stället för Phillips, men man kunde använda dem gamla).

24 de setembro de 2024

Resposta da Campingvaruhuset.se

Härligt att du kunde lösa det med att återanvända de äldre skruvarna.
Önskar dig en fin kväll!

Snabb leverans!

26 de agosto de 2024

Hej Micke!
Kul att paketet kom fram som planerat.
Vi önskar dig en fin höst!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans. Har ett stort sortiment!

26 de agosto de 2024

Hej Roger!
Sortimentet växer dagligen så det knakar med nya spännande produkter!
Vi önskar dig en fin höst.

Vilken underbar personal

Vilken underbar personal, så serviceinriktad!
De tar sig tid att besvara alla mina konstiga frågor, även fast klockan var 3 minuter efter stängning - en fredagkväll!

23 de agosto de 2024

Hej Ulrika!
Vi hjälper alltid till så gott vi kan. Vad roligt att du besökte vår butik!
Önskar dig en toppendag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärt dåligt bemötande av kassapersonal

Otroligt fin affär med stort utbud . Så dåligt bemötande av kassapersonal ung tjej som uppenbarligen valt fel yrke missade helt services tänket . Jätte tråkigt!!!! Resten av personalen jätte trevliga tråkigt att hon var det sista som kunden var tvungen att träffa ! Tyvärr var det inte bara mig hennes otroligt otrevliga bemötande riktades mot träffade en annan kund på parkeringen med likvärdig uppfattning . Skärpning!!

8 de agosto de 2024

Resposta da Campingvaruhuset.se

Vi får be så hemskt mycket om ursäkt om vi har vart otrevliga / bemött dig på ett dåligt sätt. Det är självklart inget vi strävar efter, vi älskar våra kunder!
Under sommaren har vi perioder med extrapersonal & sommarjobbare som vi lär upp och hjälper oss när det är lite stressigt. Tyvärr är vi alla människor och har inte alltid bra dagar. Vi ser självklart allvarligt på detta och skall genast undersöka här vad som har hänt.
Beklagar att din upplevelse hos oss inte blev som planerad.
Önskar dig en fin dag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Snabba leveranser?

Snabba leveranser skriver man på hemsidan. Fast det tog en dryg vecka. I övrigt bra sortiment, ofta bra priser och väl packat. Bli snabbare på att få iväg stuffet, så blir det bättre betyg!

Hej Mats!
Ser att din sändning fastnade hos fraktbolaget lite längre än vad det brukar ta under frakten, beklagar det.
Toppen att du kontaktade oss så vi kunde få information om det. Du bokade detta på en Tisdag och vi skickade din order på Torsdagen därefter, det är inom våra villkor och under högsäsongen har vi tyvärr lite förseningar ibland om det är många som beställer.
Vi hoppas att du har förståelse för detta och att det inte drabbade dig allt för mycket.

Classificada 4 em 5 estrelas

nöjd

Hitintills med de jag köpt är jag nöjd 🙂

Resposta da Campingvaruhuset.se

Vad roligt att höra, om du är nöjd så är vi nöjdare!
Önskar dig en kanondag.

Smidigt

Smidigt, snabb leverans

Resposta da Campingvaruhuset.se

Härligt att leveransen gick fint till.

Snabba leveranser

Snabba leveranser. Bra feedback om varan är slut på lagret.

Hej
Tack för att du tog dig tid för att lämna ett omdöme.
Vi hoppas att du blev nöjd med ditt köp hos oss.

Trevlig butik

Trevlig butik. Trevlig personal. Lätt att hitta.

Resposta da Campingvaruhuset.se

Vad roligt att du var och besökte oss. Vi hjälper mer än gärna till oavsett vilken fundering man har.
Önskar dig en kanondag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig och seriös butik…

Mycket trevlig och seriös butik med bra serviceanda. Har handlat en del och hämtat upp i butik utan bekymmer.

Är en vara försenad så får man mail med information.

Hej Jenny!
Vi hoppas att du är nöjd med oss, vi försöker så gott vi kan att hjälpa till.
Självklart, är något restnoterat försöker vi alltid informera om det.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill ha hjälp med ett solpanelsystem…

Vill ha hjälp med ett solpanelsystem till min MC-husvagn (som jag själv byggt) eftersom jag inte kan något om det.
Fick 2 länkar till svar som inte hjälpte mig.
Har ni blivit så stora att hjälpa kunder inte ingår i eran affärside längre?
Dålig stil. Handlar någon annan stans.
Mvh Christer Kullman

Hej Christer!
Jag ser din konversation här du hade med oss på mailen i somras och vi får be om ursäkt att du ej fick den hjälp du önskade.
Det är tyvärr svårt för oss att rekommendera något där vi inte kan se bilder och få en helhet hur det ser ut för dig, vilket jag ser att vi frågade efter.
Vi hjälper självklart mer än gärna till. Tyvärr har vi inte alltid kunskap om hur allt installeras, eller vad som behövs - Men det kan vi självklart ihop med tillverkarna ta fram rätt information. Dock brukar bilder hjälpa till med det.

Vi skickade dig länkar till våra paneler så att du själv kunde se hela vårt utbud, och tanken där var att du skulle se om någon fungera med måtten och effekten.

Beklagar att du ej fick den hjälp du behövde genom oss.
Önskar dig en fin dag.

24 de junho de 2024

Hej Annie!
Härligt att leveransen gick fint till.

Snabb frakt rätt produkt

Snabb frakt rätt produkt

24 de junho de 2024

Resposta da Campingvaruhuset.se

Stort tack för ditt omdöme.
Hoppas att du är belåten med ditt köp hos oss.
Mvh Tobias

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.