Ik was vandaag bij CarGlass Oostende en werd er geholpen door "DAVY" ......dergelijke service, vriendelijkheid, behulpzaamheid & professionalisme was me al een tijdje ontgaan. Mààr het bestaat dus nog... Ver mais
J’ai franchement été bluffé par l’efficacité de vos services . J’ai eu mon problème de pare- brise arrière brisé, le jour même j’avais récupérè mon véhicule avec un pare-brise provisoire et moins d’u... Ver mais
Ze waren wel vriendelijk, maar claimen dit: Carglass® gebruikt alleen ruiten van originele kwaliteit – besteld bij dezelfde leveranciers die ook aan je autoconstructeur leveren. Wij kregen een ruit va... Ver mais
Herkenrodesingel 14, 3500, Hasselt, Bélgica
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 64% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super vriendelijk, heel duidelijke en eerlijke uitleg.
De matjes gestofzuigd zonder hierom te vragen. Heel snel kunnen langsgaan om de herstelling uit te voeren.
Heel fijn team in St. Martens Latem!
Le centre carglass à Waterloo est vraiment super.
Tout le personnel de la personne à l'accueil jusqu'à l'ouvrier qui a réparé ma voiture a été vraiment gentil et serviable.
Ik had op zaterdag een ongeval bij parkeren een balk niet gezien en recht in de achter ruit direct naar Carglass gereden en daar zijn we direct en vriendelijk geholpen met een plexiglas zodat wij een week later de nieuwe ruit konden laten plaatsen en even vriendelijk als de week tevoren iedereen die bij Carglass werkt waren vriendlijk
Snelle en zeer goede vervanging van de voorruit. Alles netjes met de verzekering geregeld door Carglass.
Ravie de mon expérience chez Carglass Eupen. Excellente qualité d'accueil et de service. Je recommande vivement.
Goede timing vriendelijk en professioneel
Un petit éclat survenu voici quelques semaines , qui pouvait devenir gênant et plus grave , m'a décidé à contacter Carglass afin de faire la fameuse réparation d'un impact d'une grandeur moindre d'une pièce de 2 €
Très satisfait de la prise de rdv et de la gentillesse du personnel , d'un bout à l'autre de la réparation .
Carglass Weyler , à recommander .
Seul petit bémol , pour l'agencement , ou l'espace de travail disponible pour attendre son véhicule .
En été je leur conseil un espace "Outdoor" qui pourrait être agréable .
Snel een afspraak, zeer vlotte vervanging en zeer net afgewerkt! (zelfs de automatjes werden gestofzuigd!)
Aan te raden Carglass Turnhout!
Zeer goede service en ontzettend vriendelijke dame aan het onthaal in Sint-Martens Latem.
Zondagavond een sterretje in de voorruit en maandag tegen 12u15 was het al hersteld. Top service !
RDV immédiat dans un centre à proximité à Mons, travail de réparation effectué rapidement avec grand soin et pour un résultat excellent. Le RDV a eu lieu à l’heure exacte, les membres du personnel sont très aimables et très compétents. Très facile de traitement avec l’assurance ethias qui a pris en charge directement la facture, donc je n’ai rien eu à faire après avoir indiqué ma police d’assurance lors de la prise du RDV en ligne sur le site de carglass.
Excellente prise en main tout le long.
Je recommande vivement Carglass , tout etait parfait. Travail très propre et professionnel, gentillesse exemplaire du personnel et j’ai récupéré ma voiture propre et aspirée.
Bravo Carglass
Goed, snel en vriendelijk. Extra moeite wat je misschien minder snel verwacht bij zo'n grote organisatie.
Tevens extra aandacht aan de properheid van de wagen in het algemeen. Echt top!
Mijn sensoren konden niet uitgelezen worden waardoor ik nog een extra afspraak kan maken in de garage hierdoor.
Ook waren ze vergeten mijn papieren terug in de auto te leggen. ik had nog uitdrukkelijk gevraagd of deze terug beschikbaar waren. en na bevestiging ben ik dan verder gereden. 1u later kreeg ik telefoon dat ze papieren vergeten waren. Deze zijn ze dan wel komen langstbrengen bij mij op de bureau.

Resposta da Carglass
Du professionnels a 100% . Très agréable contact avec le personnel administratif pour la prise de rendez-vous - et merci a Mr. Yucel pour le travail et contact humain sur place .
Pour une prochaine : seulement Carglass
Service professionnel de qualité.
Respect du client.
Explication claire et précises.
Exactitude du rendez-vous et remise du véhicule fini.
Bref parfait.
Merci.
De afspraak kon snel gemaakt worden, de herstelling zelf verliep snel en ik kon ter plaatse verder werken tot de voorruit hersteld was.
Ik had een steenslag in de voorruit die vrij stevig klonk toen het gebeurde. Daardoor had ik in de termen van de technieker een "koeienoog" in mijn ruit. Je zag een mooie ronde inslag zonder enige ster of verdere breuk in het glas. Als leek ken ik niet genoeg van autoruiten en dus ging ik mee in het verhaal om de ruit te herstellen omdat dit ook kleiner was dan een €2 stuk. Ze hebben dit opgevuld en nadien vond ik dit eig nog vrij hard zichtbaar. Hun uitleg was dat de inslag tot op de folie gegaan is en daarom er een kleurschakering in de folie zichtbaar bleef na de herstelling. Naar mijn mening toch niet de eerste die dit meemaakt. Dus waarom niet direct opteren voor een nieuwe ruit??? Nu moet ik nog een keer langsgaan om een nieuwe ruit te laten steken.
Zeer vriendelijk personeel.vlotte en snelle bediening en een professionele afwerking. Zelfs na het herstellen van de ruit worden ook al de andere ruiten gekruist.zeker een aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.