CarglassOpiniões

2092
TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Carglass Tilburg, auto gebracht en gelijk een kopje koffie. De auto werd uitgelezen en de ruit is heel netjes gerepareerd. Maar bovenal vond ik dat de meneer (jonge man) die me hielp echt fantastisc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In Luxemburg gooide een onverlaat een steen door het achterste raam van mijn Renault Espace. Een zee on-courant ruitje. Carglass Luxemburg kon de ruit niet vinden. Wij door naar Frankrijk, afspraak da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De dag voor kerst ontstond een grote barst in de voorruit van mijn Audi. Na kerst direct naar Carglass Ede, want moest met auto naar Duitsland waar men streng is. Ede had zelf geen ruimte in de agenda... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(2092)

77 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

I booked an appointmet at Carglass…

I booked an appointmet at Carglass Hilversum via the webshop. After waiting +45 minutes work on my car still hadn't started. I decided to leave; apparently an appointment is no guarantee that you'll be helped on time.

1 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Twee weken met gebarsten glazen dak zonder enige update

Wacht al twee weken op bericht dat Carglass glazen dak gaat vervangen. Het dak is op voorraad bij Carglass. Iedere keer als ik ze bel, wordt er gezegd dat ik dezelfde dag of morgen wordt teruggebeld. Niets is minder waar. En daar rijd je dan met gat in dak en anderhalve meter lange barsten. Slechte ervaring.

2 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Tijd geleden mijn ruit laten behandelen…

Tijd geleden mijn ruit laten behandelen op een sterretje. Nu een aantal maanden is dit sterretje volledig doorgescheurd, En moet ik deze dus laten vervangen. Wel bijzonder dat een sterretje word behandeld door een “expert” maar je vervolgens garantie hebt tot de deur. Is het sterretje dan wel op de juiste manier aangepakt? Ik ga mijn ruit nu niet meer laten repareren door Carglass omdat kans op scheuren toch ten alle tijden aanwezig is. Carglass durft nul risico te nemen op de service die ze geven maar kloppen na 20 minuten bij de verzekering aan voor het repareren van een sterretje die uiteindelijk toch doorscheurd. Om er vervolgens een volledig nieuw ruit erin te zetten. Snel verdiend Carglass!

1 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Alles voor een glimlach ?

Alles ging vlot en goed m.b.t. het vervangen van de voorruit van mij auto (a 1250 euro). De afspraak was snel gemaakt. Het ontvangend personeel was vriendelijk (men klaagde overigens wel over de enorme werkdruk). Maar toen ik mijn auto een dag later ging ophalen, bleek de nieuwe ruit bij het inzetten ook weer beschadigd. Dit kon niet direct verholpen worden want de lijm moest eerst uitharden. Ik kreeg dan ook het verzoek zelf een nieuwe afspraak te maken. Zoiets kan natuurlijk gebeuren maar het is toch vervelend en tijdrovend. En ik ben mij auto weer een dag kwijt. Dan verwacht je als consument een kleine compensatie, een leuk gebaar. Toen ik vriendelijk vroeg om de nano-coating (a 49 euro), waar ik eerder meerdere keren op gewezen was in mijn contacten met Carglass, was het antwoord resoluut nee. Men kon mij maximaal een wasbon a 7,50 geven. Dat vond men al zeer royaal. Lijkt mij verkeerde zuinigheid. Mijn glimlach is een heel zuinig lachje geworden.

26 de maio de 2026

Moh niet al te best

Moh, de website van boeken zit goed in elkaar. Als het even anders gaat, doordat het glas er bijv. nog niet is. En met spoed zou komen, nu wacht ik al een week en is de communicatie summier tot niet. Dit zou veel beter ingericht kunnen worden. Ook al die standaard AI antwoorden, daar word ik heel kriebel van.

29 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Klantonvriendelijk gedrag zeer assertieve medewerker

Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo onbeschoft behandeld door een medewerker van Carglass Hoofddorp. Stemverheffing, belerend en assertief gedrag, kortom ronduit onbeschoft. De meneer in kwestie zou acuut een training klantvriendelijkheid en anger management kunnen gebruiken. Ik kom nooit (!!) meer bij deze vestiging zowel zakelijk niet als prive. Uiteindelijk is mijn ruit ook niet vervangen en ben ik weggestuurd. Ik raad iedereen dan ook af ooit nog iets bij deze vestiging te laten uitvoeren.

17 de junho de 2026

Carglass Tilburg

Carglass Tilburg,
auto gebracht en gelijk een kopje koffie. De auto werd uitgelezen en de ruit is heel netjes gerepareerd. Maar bovenal vond ik dat de meneer (jonge man) die me hielp echt fantastisch. Zeer correct en accuraat.

8 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Klanten op extra kosten jagen!

We moesten een raam laten vervangen bij Carglass via de verzekering. Dit is een zakelijke bus en de werknemer er heen gestuurd. Wij hebben van te voren nog netjes gebeld dat deze werknemer niet ter plaatse zou betalen en dat er een factuur naar kantoor zou worden gemaild.
Onze werknemer wordt tijdens het wachten gevraagd of er ook een nano protect op de ruit moest. Werknemer zegt dat hij dit niet weet. Carglass geeft aan dat dit door de verzekering vergoedt wordt en werknemer zegt, dan doe het maar.
Maar nu blijkt dit helemaal niet het geval te zijn.
En zonder toestemming van kantoor aangebracht.
Nu krijgen wij dus een factuur hiervan.
Mensen, hierbij de waarschuwing!!

8 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Afspraak ingepland bij carglass breda

Afspraak ingepland bij carglass breda. Na aankomen op locatie werd is bizar onvriendelijk ontvangen, een echte hork achter de balie. Deze meneer leest je graag liever de les dan je rustig uit te leggen hoe je het volgende keer beter kan doen daarnaast bieden ze geen zekerheid van het repareren van de ruit terwijl je daar wel voor komt. Lukt het niet en scheurt de ruit door draai jijzelf voor de kosten op. Al met al een bizar slechte ervaring komt nooit meer terug bij de vestiging in breda

3 de junho de 2026

Nooit meer Carglass

Nooit meer Carglass, na 6 maal terug te zijn geweest ( het niet kunnen kalibreren, imitatie ruiten, ruis en daarna ook nog een vervelende ervaring bij het plaatsen van de 3e ruit) besloten dit te melden bij de service afdeling. Die schuiven het probleem weg en willen het voor € 11,- afkopen (reiskosten) Dus voor mij nooit meer Carglass…..

11 de maio de 2026

Veel te duur!

Ik had een afspraak gemaakt voor het vervangen van de voorruit. Dit zou €740 gaan kosten, dus ik heb de concurrent gebeld. Zij doen het voor €350. Hoezo is het bij Carglass meer dan 2x zo duur..?

12 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen

Ik had een flinke scheur in de voorruit. Het was me gelijk duidelijk dat die vervangen moest worden. Via internet de website van carglass bezocht. Supersimpel en ik kon twee dagen later terrecht in Alphen aan den Rijn. Via de mail kreeg ik toegang tot een persoonlijke omgeving met alle details, waaronder de afspraken met mijn verzekeringsmaatschappij en het eigen risico wat ik zelf moest betalen. Op de dag zelf werd ik echt supervriendelijk ontvangen en geholpen. Ze hadden zelfs een ruimte om eventueel te werken en de koffie was top. Ze zouden nog even kijken of mijn ruiterswissers vervangen moest worden. Ze waren net vervangen dus was benieuwd waar ze mee zouden komen. Zou dat dan het negatieve punt zijn? Nope, "Meneer, de ruitenwissers zijn nog prima". Kan echt niks negatiefs bedenken. Vijf sterren!! Top.

19 de maio de 2026

verdwenen kaartjes auto wasserette

in februari mijn panoramadak laten vervangen. in dit dak zitten een aantal vakjes waar passen en kaartjes voor de auto wasserette in zaten.
na het gereedkomen van de klus waren de pasjes wel te vinden maar de kaartjes voor de auto wasserette waren verdwenen.
Ik heb dit aangegeven bij de desbetreffende man die het dak vervangen heeft . Deze zei dat er binnen enkele dagen kontakt opgenomen zou worden. dit is tot op heden niet gebeurd , ook na 2 maal gebeld te hebben en de belofte gekregen dat er kontakt zou worden opgenomen. nog steeds niks gehoord.
je kan dus wel een klacht indienen maae er vword gewoon niet op gereageerd

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Carglass Heerenveen zijn we twee keer…

Carglass Heerenveen zijn we twee keer geweest eerst met een achterraam die stuk was gegaan heb glas nog steeds rond zweven in de kofferbak en ruit was ook scheef geplaatst uiteindelijk is de ruit wel recht gezet maar nog steeds glas in de kofferbak te rammelen en vorige maand een nieuwe voorraam laten plaatsen en nu een dikke scheur/barst in mijn scherm van boordcomputer en daar trekken ze de handen van onder het mom wij zijn nooit in de auto geweest we zijn er mooi klaar mee we zouden terug gebeld worden en dat is ook nog niet gedaan

14 de abril de 2026

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Via de website plan je op locatie A het vervangen van je voorruit. De Website meldt ook dat de afspraak is bevestigd op locatie A. Vervolgens krijg je een mail dat de afspraak op locatie B is.
Helaas heb ik deze mail niet goed gelezen. Daarna krijg je nog whatsapp berichten maar daarin wordt niet naar een locatie verwezen.
De afspraak is om 08:15u. Ik ben er al om 08:05 en wordt geholpen op locatie A. Daar blijkt de vergissing. Samen met de medewerker proberen we locatie B te bellen...geen gehoor. Om geen tijd te verliezen rijdt ik alvast naar locatie B en krijg pas om 08:20u telefonisch contact. Deze juffrouw vraagt hoe laat ik kan aankomen. Als ik bevestig 08:40 dan is dat akkoord. Ik ben er uiteindelijk om 08:37 maar krijg ter plaatse te horen dat een half uur vertraging niet kan worden ingehaald. Alle uitleg ten spijt en ook dat we nog geen half uur vertraging hebben ben ik boos weggelopen. Om 08:44 de klachtenservice van Carglass gebeld.
Ik begrijp nu heel goed waarom veel verzekeraars Carglass niet meer hebben opgenomen....wat een slechte service !!!!!!!!!!

23 de abril de 2026

Top bedrijf

Ze regelen alles goed en houden je goed op de hoogte over de afspraak. Ook hoefde ik niks met mijn verzekering af te stemmen, alles wordt door hen geregeld.

Mijn ervaring was in het filiaal in Dordrecht.

5 de março de 2026

Nieuwe voorruit laten vervangen

Nieuwe voorruit laten vervangen. Achteraf kreeg ik pas te horen dat mijn ruitenwissers versleten waren en vervangen moesten worden. Dat hadden ze makkelijk vooraf even kunnen bellen terwijl de auto daar stond, dan had ik het meteen laten doen. Nu moet ik opnieuw een afspraak maken ergens anders. Jammer van de service, dit verwacht je beter bij een professionele ruitenspecialist.

15 de abril de 2026

Raar verhaal Carglass

Ons ruit was uit de achterklep gesprongen. Een zeer vriendelijke dame van Carglass vertelde ons dat een noodreparatie met plexiglas bij onze auto niet mogelijk was, "dat had ze in de computer opgezocht". Inmiddels zitten we bij een concurrent en is de auto voorzien van een noodoplossing met plexiglas. Raar verhaal Carglass!

28 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.