Zwroty przy zakupie stacjonarnym tylko na kartę podarunkową! Ale paskudnie traktują klientów. Kupiłam córce w promocji 2 pary sandałów Lasocki, w domu mierze i okazuje się, że długość ok, ale są mega... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ze względu na problemy ze zwrotem nigdy więcej zakupów w tym sklepie nie zrobię. Zwrot możliwy tylko na kartę podarunkową. Katastrofa. Wolę swoje pieniądze przeznaczać na co ja chce i w którym sklepie... Ver mais
Złożyłem reklamację obuwia z wadą fabryczną. Cały proces skonstruowany tak, żeby maksymalnie utrudnić kontakt — na zgłoszeniu reklamacyjnym zero danych kontaktowych, przy odbiorze wyniku tak samo. Rek... Ver mais
Opinia dotyczy pracownika sklepu CCC Poznań, Marcelin. Pani Sandra, która pomogła w wymianie towaru wykazała się dużą cierpliwością. Dziękuję bardzo za uśmiech, empatię, profesjonalizm i poświęcony cz... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Odkrywaj najnowsze trendy modowe, inspiruj się naszymi butami, torebkami i dodatkami. CCC jest zawsze w modzie!
Informações de contacto
coraz gorsza jakość butów
coraz gorsza jakość butów i przez nią zwracam je, a przy tym jest się obarczanym kosztem zwrotu 5zł kiedy nie zwracam ich przez moje widzimisię, tylko przez to, że nie dbają o klienta. plus kartony z butami zawsze są uszkodzone, mimo to są pakowane i wysyłane do klientów
Całe życie tzn od kad jestem dorosła
Całe życie tzn od kad jestem dorosła, noszę rozmiar 38, chciałam kupić pantofle ale 38 spadało mi z nogi, więc kupiłam 37, po około 2 tygodni chodzenia, buty zaczęły spadać mi z nóg, prawy wyglądał jak rozczłapany papeć. Oddałam na reklamację. Od jakiegoś czasu buty Lasockiego nie nadają się do noszenia.
DO NOT shop with this people!!
DO NOT shop with this people!!! They are awful!!! Brought a jumper they said they had sent to RM!! They had not!!! They don’t answer any mails or calls!!!! We have passed or issue to the fraud team at or bank!!! Do not buy anything from these chancers
Niemożność zwrotu towaru płaconego za gotowke
Buty kupione w sklepie za gotówkę. Mama zmieniła zdanie bo były drogie. Odmówiono jej zwrotu gotowki, tylko na kartę podarunkowa. Czyli mama jest teraz w czarnej d... Nie ma kasy ale za to ma produkt ktorego nie chce. Zerowanie na emerytach. Ekspedientka powinna za każdym razem mówić klientowi jakie są reguły zwrotu, tak jak na zachodzie. Brak treningu robi swoje. Nie polecam CCC, 4 klientów mniej.
Jedno z gorszych doświadczeń…
Jedno z gorszych doświadczeń zakupowych.
Buty za ponad 300 zł, przyszły w wilgotnym pudełku. Wszystko śmierdziało stęchlizną, pomijam już wygląd butów. Lepiej dołożyć 100 zł i mieć buty od mniejszego producenta i wyprodukowane w Polsce.
Buty zamówione w sklepie przez panią…
Buty zamówione w sklepie przez panią ekspedientkę. Podałam wszystkie potrzebne dane itp. Miało być super. Przyszło nawet potwierdzenie zamówienia i... na tym koniec pozytywów. Po 4 dniach cisza. Po sprawdzeniu nr przesyłki informacja że odbiorca nie odebrał paczki z paczkomatu. Niestety nie przyszedł żaden (powtarzam żaden) SMS z informacją czy kodem. Do tej pory CCC nie zwróciło pieniędzy. Po interwencji przyszła informacja (uwaga!) że kupujący MUSI mieć aplikacje in postu by odebrać przesyłkę. W związku z tym zapytuje gdzie to jest zapisane w regulaminie zakupów?! Kiedyś też miałam problemy z CCC. Myślałam że się zmieniło. Niestety nadal jest fatalnie. Nie mam ani butów ani pieniędzy. Co ciekawe pani w sklepie zapewniała, że na 100% wszystko odbędzie się sprawnie i bezproblemowo. I tyle w temacie :)
Najlepszy sklep z obuwiem
Najlepszy sklep z obuwiem. Zawsze szybka wysyłka, nie ma problemu ze zwrotami. Jeszcze nie zdarzyło mi się negatywne rozpatrzenie zwrotu czy reklamacji
Zero współpracy między CCC a…
Zero współpracy między CCC a Inpostem.Przesylka leżała w magazynie,uszkodzona ,zwrot nadany spowrotem ,nie informując o tym klienta. Żadnego telefonu,e-mail, kontaktu...NIE POLECAM !!!
Proszę też zwrócić uwagę na te torby papierowe w których przychodzą buty,bo już kilka razy były porozdzierane w chwili dostarczenia.
Omijajcie szerokim łukiem !!
Omijajcie szerokim łukiem !!! Skandaliczna praktyka zwrotu na kartę podarunkową. Nikt przy zakupach nie informuje o tym że w przypadku zwrotu moje pieniądze zostaną zawłaszczone przez firmę. Jak można ? Płacę gotówką to zwrot powinien być w gotówce a nie jakiejś karcie to nie jest zwrot tylko rozbój. Nie przyjęłam karty panie zabrały mi towar i paragon. Mam nadzieje że udławią się moimi zakupami za 300 złotych. Nigdy więcej nie zrobię w tej sieci zakupów i odradzę każdemu.
Polityka zwrotów rodem z PRL-u jest wiele innych firm przyjaznych klientom nawet na Aliexpres zwracają pieniądze bez problemu.
CCC -wyłudza od klientów pieniądze
W sobotę kupiłam 2 pary butów, płacąc gotówką ok 260zł. Poinformowałam Panią, że sprawdze buty w domu i ewentualnie je po weekendzie oddam.
Podczas zakupu - dostałam kartę podarunkowa na kwote 50zł wraz z informacją, że zwrot butów bedzie możliwy jedynie w sytuacji braku wykorzystania karty podarunkowej.
Dziś udałam się do sklepu CCC na Skoroszach i jakie było moje zdziwienie, że gdy oddałam buty wraz z niewykorzystaną kartą podarunkową nie otrzymałam zwrotu gotówki tylko zwrot kwoty na nową kartę podarunkową.
Byłam zdziwiona, ponieważ podczas płacenia przy zakupie poinformowałam, że ewentualnie nastapi zwrot butów -ale nie otrzymałam informacji, że taki zwrot bedzie rozliczony na karte podarunkową. Gdybym to wiedziała, to nie kupłabym tych butów aby w domu je sprawdzić czy beda dobre z dodatkową wkładką ponieważ były za luźne.
Jest to oszustwo i naciąganie klientów aby zwiekszyć ilość gotówki jaką Firma CCC będzie dysponować bo wyciągnie ją od klientów nie podając rzetelnej informacji na temat sposobu zwrotu.
Jestem wieloletnim klientem CCC. Gdy pytałam się na temat zwrotu, nie padła żadna informacja na temat nowego sposobu rozliczenia zwrotu. Dotychczs jak płaciłam gotówką zwrot miałam w formie gotówkowej, gdy płaciłam kartą zwrot następował na kartę. W sobote zostało przemilczane, że forma roliczenia zwrotu się zmieniła i teraz jest możliwy ale bedzie zrobiony na karte podarunkową.
Przede mną inna Pani kupowała buty dla mężą i jej także zostala udzielona informacja, że nie bedzie problemów ze zwrotem. Zostało sprawdzone konto Pani i wówczas uzyskła informacje, że ma 60dni na zwrot jeśli bedzie taka potrzeba ale wzmianki o tym, że bedzie to zwrot na kartę podarunkową CCC nie było.
Czuję się oszukana, naciągnięta przez Firmę CCC, która wyłudziła ode mnie pieniądze.
Omijam ccc i banuję
Omijam ccc i banuję. Kupiłam wieczorem, przed zamknięciem sklepu 2 pary butów by na spokojnie zmierzyć w domu. Na drugi dzień odnoszę je, gdyż nie pasowały. I zamiast zwrotu gotówki, wrobili mnie w kartę podarunkową. Nikt mnie przy kasie nie poinformował, że zagrabią moje pieniądze. Nigdy więcej zakupów w ccc!
Buty za ponad 250 zł
Buty za ponad 250 zł, słabej jakości powłoka odchodzi, nie uznają reklamacji, nigdy więcej tego sklepu.
CCC Veneda Łomża nie przyjemna obsługa
CCC Veneda Łomża nie przyjemna obsługa, opryskliwa
Niedoinformowanie klienta
Jako długoletni klient jestem bardzo zniesmaczona sytuacją, jaka mnie dzisiaj spotkała w sklepie CCC, mieszczącym się w Europie Centralnej w Gliwicach. Kupowałam buty, przy kasie zapytałam czy jest możliwość zwrotu, ponieważ nie jestem do nich przekonana. Pani przy kasie zapewniła mnie, że zwrot jest bezproblemowy… na kartę . Gdy po zakończonych zakupach w galerii handlowej, czyli około po pół godziny wróciłam, ponieważ uznałam, że jednak nie jestem przekonana do tych butów. Przy kasie okazało się, że zwrot jest jedynie na kartę, ale kartę podarunkową. Zapytałam dlaczego nie zostałam o tym poinformowana, przy zakupie. Pani powiedziała, że taka jest polityka sklepów stacjonarnych, które same mogą decydować o sposobie zwrotu. Gdybym przy zakupie została o tym poinformowana, to nie kupowałabym tych butów. Zwłaszcza, że dotychczas zwroty zawsze odbywały się na kartę płatniczą, której użyto do zakupu. Wydaje mi się, że przez tak nieuczciwe zachowanie wobec klientów, mogą ich wielu stracić.
Dobre wygodne buty ,miła obsługa
Duzy wybór od najtańszych po buty z górnej półki Na co dzień i do kościoła, miła bardzo pomocna obsługa, reklamacje szybko rozpatrywane na korzyść klijenta, nawet pomogą zamówienia zrobić przez internet na adres domowy.Czysty pachnący sklep, klimatyzowany .W szczególności polecam sklep w którym robię zakupy od lat CCC Plejada Sosnowiec ul.Staszica .
Nie polecam . Nie zostałam poinformowana przy zakupie że zwrot tylko na kartę podarunkowa. Bardzo słabo bo to raczej nie zachęca do zakupów tam . Szkoda bo kiedyś mój ulubiony sklep
Zwrot pieniędzy
Zwrot pieniędzy w tym sklepie to porażka. Najpierw ekspedientka miała problem ze znalezieniem zamówienia w bazie CCC, w konsekwencji zlecenie zwrotu środków metodą e com wysłano następnego dnia. Po niespełna dwóch tygodniach oczekiwania skontaktowałąm sie ze sklepem i zapewniono mnie po raz kolejny, że zlecono zwrot e com na kartę. Po 2 tygodniach okazało się jednak , że zwrot będzie na konto i znowu procedura się wydłużyła. Przedłużanie do oporu. Środki mam zablokowane od 26 dni. W dpowiedzi czytam tę samą formułkę. Z takim lekceważeniem klienta jeszcze się nie spotkałam.
Nie polecam.
CCC to oszuści i zlodzieje…
Już dużo tych opini że firma CCC to oszuści,chciałem zrobić zwrot po 3 dniach i niestety kolejny uwięziony klient.Brak zwrotu gotówki,zwrot możliwy ale tylko na kartę podarunkowa.Zlodzieje i oszuści jednym słowem mówiąc.
Firma ccc musi się wiele nauczyć bo…
Firma ccc musi się wiele nauczyć bo jak dla mnie to dno jak i każda firma która wdranza w sklepach stacjonarnych brak zwrotu gotówki. To jest chore ponieważ ja robiąc zakupy po 4 godzinach chciałem oddac buty i owszem mogłem je oddać ale nie dostałem gotówki tylko karte podarunkowa. I nawet jak zrobił bym zakupy za 1000 zł i chciał oddac zakupy to nie dostał bym zwrotu gotówki tylko jakąś karte podarunkowa na daną kwotę butów które wracam .To jest złodziejstwo i zmuszanie klienta do powrotu do sklepu aby wykorzystać unich pieniazki . Sklepy ccc to dno i czysty wyzysk zero dbania o klienta tylko nastawienie na pieniądz. A I tu głównie mówię o prezesach i dyrektorach którzy takie zasady wdrażają. Złodzieje krótko i na temat
Delayed package
Delayed package. They tried to blame GLS shipping, although they didn"t send it yet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.