Cecilie og hendes assistent er bare de sødeste og meget omsorgsfulde. De sørge altid for at forklare hvad der sker og assistenten har altid en hånd på min skulder og “nusser” den, når jeg bliver anspæ... Ver mais

A empresa respondeu
Teamet hos Colosseum Tandlægerne i Brøndby er altid venlig og imødekommende. Tandplejeren Muhamad er god til at forklare, hvad status er og hvad der skal gøres. Man føler sig trygt under hele behandli... Ver mais
A empresa respondeu
🥰Gode forklaringer fordi jeg altid er nervøs og bange. altid behagelige at komme hos Lars Rossel🥰. De er alle sammen søde og høflige både når man ringe eller kommer derop💐
A empresa respondeu
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 73% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Fantastisk personale og service, især tandlæge Hans er meget dygtig, professionel og meget behagelig. Jeg kommer igen mange år endnu.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Yderst tilfredsstillende oplevelse hos Hans Rasmussen ved Colosseum Tandlægerne i Brøndby.
Jeg har lidt tandlægeskræk og Hans havde en super tryghedsskabende energi og person der gjorde at jeg følte mig godt tilpas under hele behandlingen.
Og så er han meget inddragende i hans arbejde.
Den bedste tandlæge 🙏🏼

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været til behandling hos Lars i Brøndby og få fjernet 2 visdomstænder. Jeg har været rigtig nervøs inden behandlingen men det gik rigtig godt. Fik hele behandlinge og blev beroliget inden de gik igang.
Man kan godt mærke. at behandlerne er gode til patienter med tandlægeskræk. Jeg kan helt klart anbefale Lars hvis man skal have fjernet visdomstænder.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min oplevelse hos Colosseum Brøndby har været fantastisk. Jeg synes personalet er venlige og imødekommende. Den gode stemning kan virkelig mærkes på klinikken.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtig god klinik og god service hele vejen rundt. Jeg har virkelig meget tandlægeskræk men når jeg hos Muhamad så føler jeg mig tryg og der bliver lyttet til mig.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg får altid den bedste behandling og service i Brøndby. Kan godt se hvorfor der så mange tilfredse anmeldelser. Jeg og min familie går alle til behandling i Brøndby. På gensyn

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid gode behandlinger i Brøndby. Jeg er meget tilfreds med både tandlæge Hans og tandplejer Muhamad. Receptionen er også rigtig søde.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min mand og jeg er rykket med Muhamad til brøndby og vi meget glade for ham som behandler. Yderst professionel og meget snaksaglig. Vi følger hvor end Muhamad er. Altid en fornøjelse

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God service og behandling. Venlig personale. Har været I Taastrup og flyttede med til Brøndby

Virkelig god klink!
De er meget serviceminded i forhold andre klinikker, man bliver altid mødt med et smil. Jeg kan personligt anbefale colosseum, da jeg kun har haft gode oplevelser med dem.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været til tjek og rens hos tandplejer Muhamed. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget god til at kommunikere på et niveau så man forstår hvad der foregår. Han lytter til mine behov og man kan mærke han er god til sit arbejde.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Good and friendly service, would highly recommend.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Always good treatments when I visit this clinic in brondby. Highly recommended. Thanks

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er flyttet med fra Colosseum Tasstrup til Brøndby og er meget glad for behandlerne. Jeg har altid fået god service til fornuftig pris.
De kan varmt anbefales🙌🏽

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig dygtige behandlere. Kan altid få en tid når det akut. Der tages hensyn til mig. Meget taknemlig. På gensyn og tak for god service og behandling.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby colosseum. De er yderst kompetente og er gode med patienter der har tandlægeskræk. Det forløb meget behageligt og professionelt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Aldrig i mit liv har jeg så fået en god behandling! Tusinde tak til Muhammed
Jeg kommer helt sikker igen🙌🏼

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.