Cecilie og hendes assistent er bare de sødeste og meget omsorgsfulde. De sørge altid for at forklare hvad der sker og assistenten har altid en hånd på min skulder og “nusser” den, når jeg bliver anspæ... Ver mais

A empresa respondeu
Teamet hos Colosseum Tandlægerne i Brøndby er altid venlig og imødekommende. Tandplejeren Muhamad er god til at forklare, hvad status er og hvad der skal gøres. Man føler sig trygt under hele behandli... Ver mais
A empresa respondeu
🥰Gode forklaringer fordi jeg altid er nervøs og bange. altid behagelige at komme hos Lars Rossel🥰. De er alle sammen søde og høflige både når man ringe eller kommer derop💐
A empresa respondeu
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 73% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Dygtige tandlæger og tandplejer. Kan varmt anbefales

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Fantastisk tandlæge og assistent, der tydeligt forklarede alt om muligheder for behandling. Jeg gik glad og smertefri der fra efter min akuttid. Tusind tak.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer at nu er det lidt kritisk. En hånd på armen hjælper.
Ja det er lidt dyrt men også glimrende og ærligt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Selvom det ofte ikke er en skøn oplevelse at være på tandlægebesøg, så gjorde Cecilie og Amalie et ekstremt godt stykke arbejde. Man kunne virkelig mærke, at man var i gode hænder, og at de var top profesionelle i hvad de lavede. Kæmpe ros her fra.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Ved ikke om man ligefrem kan kalde en tandbehandling behagelig, men jeg føler mig i hvert fald altid i trygge hænder hos Muhamad fra Colosseum Taastrup, nu Brøndby.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Det en rigtig god klinik og vireklig gode behandlere også er de venlige og søde og imødekommende.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har nu været 2 gange hos Colosseum Tandlægerne i Brøndbyvester, og det har været en rigtig god oplevelse både den 6/2 & 16/5-2024. Første gang var jeg hos Hans som fik mig til at slappe af, da jeg har tandlægeskræk og lige havde været igennem en ubehagelig behandling hos en anden tandlæge. Hans er en dygtig og behagelig Tandlæge som virkelig får en til at slappe af. Derefter var jeg hos Muhamad der gav mig den samme oplevelse af at være velkommen i klinikken, samt fik lavet en rigtig flot tandrensning.
Jeg kan varmt anbefale Colosseum, jeg fortsætter ihvertfald med at få ordnet mine tænder der.
Mvh, Bjarne.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Rigtig god klinik med professionelle medarbejdere der passer godt på dine tænder. Jeg er meget tilfreds med klinikken.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
En rigtig god oplevelse og fantastisk personale.
Man kan tydeligt mærke at alt personale går op i deres arbejde med ild og sjæl.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Super god oplevelse hos Colleseum Brøndby hos tandplejer Mohamed altid godt humør 😀

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig god og professionel tandlæge. Der er en behagelig atmosfære i klinikken med venligt personale. Jeg var inde hos Muhamad, og han er virkelig dygtig, han giver rigtig god service og er meget ærlig

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Altid en fornøjelse at være hos Colosseum tandlægerne. Jeg startede hos dem i Odense, og da jeg flyttede til Sjælland igen skiftede jeg til klinikken i Brøndby.
Det er søde og professionelle folk der tager sig af dig, og de tager dig med igennem hele processen, så man ved præcis hvad der bliver lavet på en.
I Brøndby er jeg både blevet behandlet af Cecilie og Muhamad, som begge er fantastiske og kan varmt anbefales!

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Tænkt at kunne kalde det en fornøjelse at gå til tandlæge. Men den er altså god nok, for her er der tale om nok verdens bedste klinik, nemlig Colosseum tandlægerne i Brøndby!
Jeg har haft Muhamad og Hans som behandlere siden klinikken lå i Taastrup, og jeg kan ikke anbefale de to nok. Min tandlægeskræk, som jeg har haft i mange år, mærker jeg intet til her.. efter hvert besøg glæder jeg mig faktisk til mit næste, og dette er takket være mine to meget dygtige, empatiske og søde behandlere.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er flyttet med over fra Taastrup og har altid haft Muhamad som behandler. Jeg føler ikke rigtig jeg er til tandlæge når jeg inde hos ham. Klinikken i Brøndby er godt indrettet og der en rigtig god stemning. God atmosfære hele vejen rundt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været forbi tandlæge Erik Andersen til behandling og har været meget tilfreds. Meget professionel i sit arbejde og har en meget dygtig klinikassistent som hele tiden var tilstede og var med til at gør oplevelsen rigtig god.

Kæmpe anbefaling herfra! Meget profesionelle og fantastisk dygtige ✨

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været ved Muhamad helt tilbage fra klinikken i Taastrup og jeg vil give ham de varmeste anbefalinger. Jeg er nu flyttet og tager turen fra Odense til Brøndby for at tjekke tænder.
Han er en meget dygtig behandler og jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder inde ved ham (trods mine skavanker).

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg var rigtig glad for behandling og er fortsæt aktiv. De er venlig og hjælpsom klinik der tager sig rigtig godt af deres patienter.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg fik lavet en rodbehandling med efterfølgende fyldning i tanden, da den var knækket hos tandlægen i Brøndby. Til min store overraske så knækkede hele den del af tanden der var blevet lavet, af igen efter lige under halvandet år fra behandlingen (dårligt arbejde der er blevet udført må man formode). Det var heller ikke billigt at få ordnet skal det siges. Nu nægter de at tage ansvar for arbejdet og lave det igen på garantien, det ord er de åbenbart ikke bekendt med ved denne tandlæge. Vælg en anden tandlæge (de fleste er langt billigere), som tilbyder en form for garanti på deres behandlinger.
Jeg kommer ihvertfald aldrig igen her!

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.