Altijd super tevreden geweest van sip maar sinds de overname alleen maar een gedoe. Water wordt nooit tijdig geleverd, flessen die niet werken. Na contact gehad te hebben kom ze hun afspraken nog niet... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
I am awarding a five star rating, solely because my delivery guy is the greatest ambassador the company can dream of. Seriously. Ever since Sipwell got absorbed by Culligan, changes were made solely... Ver mais
Na een slechte start sinds de overgang van Sipwell naar Culligan gaat alles goed. We ontvangen een berichtje wanneer er water geleverd wordt, zowel van de firma als van onze chauffeur Steve. Bij panne... Ver mais
Bonjour, Le technicien Lucas Route 152ca bien gere l’installation de nos 4 fontaines à eau, ce n’etait pas gagne vu qu’il a fallu installer des nouvelles vannes , faire des decoupes dans nos meubl... Ver mais
Culligan, de wereldleider in waterbehandeling staat al meer dan 90 jaar tot uw dienst. Met ons assortiment waterkoelers, waterkranen en waterverzachters zijn we de norm op het vlak van waterbehandeling voor omgevingen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, restaurants, hotels, scholen en openbare ruimtes. Van vrijstaande, tafelmodel- en geïntegreerde dispensers tot fonteinen en waterverzachters. Elke oplossing is gericht op het leveren van de beste kwaliteit water op de veiligste en meest duurzame manier. www.culligan.be/nl - Culligan, le leader mondial du traitement de l'eau, est à votre service depuis plus de 90 ans. Avec notre gamme de fontaines d'eau, de robinets d'eau et d'adoucisseurs d'eau, nous sommes la référence en matière de traitement de l'eau pour des environnements tels que les bureaux, les usines, les hôpitaux, les restaurants, les hôtels, les écoles et les espaces publics. Nous proposons des distributeurs autonomes, de table et intégrés, ainsi que des fontaines et des adoucisseurs d'eau. Chaque solution est axée sur la fourniture d'une eau de la meilleure qualité possible, de la manière la plus sûre et la plus durable. https://www.culligan.be/fr
Technologielaan 3, 1840, Londerzeel, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Elyasse ( 2GLL132) is altijd vriendelijk en stipt. Altijd hulpvaardig !
The driver only deliver the bottles at the garage entrance.
The empty bottles are the main entrance were not replaced by new bottles.
Please pay attention for the next delivery to deliver at the main entrance and the garage entrance

Resposta da Culligan Belgium
De levering gebeurde voor 9u in de ochtend terwijl er nadrukkelijk gevraagd is om nooit vroeger dan 9u te leveren. Verder is er contractueel vastgelegd dat we recht hebben op (minstens) 12 flessen en er werden er maar 8 achtergelaten ... nb. op de publieke parking van ons kantoren complex. 18 (!!!) lege lege flessen staan nu bovendien in onze weg op het kantoor.

Resposta da Culligan Belgium
Ilyasse B. met vrachtwagen 2-GLL-132 is een zo goed als vaste chauffeur op onze route en wij dienen dan ook hem te bedanken voor de kwalitatieve service en beleefdheid die hij biedt aan ons en wellicht ook andere klanten van Culligan. Top!
Bonjour , service tres correcte , personnel competant et aimable , reponse rapide
Steve komt leveren en hij is heel vriendelijk en zet de flessen mooi op hun plaats. Heel correct
Ici deux bouteilles de l'eau, il a un mauvais.

Resposta da Culligan Belgium
Vriendelijke correcte hulpverlening en service!
Non, la livraisons'a pas été effectuer parfaitement! C'est à votre livreur à livrer jusque dans la cuisine. Même si les mien proposent de l'aide... Résultat, j'ai une bouteille qui a exploser et je perd une heure de travail d'un ouvrier pour nettoyer.

Resposta da Culligan Belgium
Zeer tevreden van de installatie en duidelijke uitleg nadien.
Commande passée le 30 juin date estimé le 07 juillet pas de livraison effectuer date prévue de livraison toujours remis au lendemain(le 8 puis le 9) sur le site on envoie un mail au service client pas de réponse obligé de passé par une connaissance pour faire bouger prise de contact avec cette personne vers 11h14 il s'occupe du problème et comme par hasard je reçois un mail a 12h23 que la livraisonsest planifier pour le 8/07
Donc bien livré le 8 et heureusement il y avait quelqu'un a la maison
Et ce n'est pas la première fois que sa arrive

Resposta da Culligan Belgium
Besteld op 15 juni geleverd op 6 juli bedankt voor de ZEER vlugge levering ben al m dan 25 jaar klant dit nog nooit meegemaakt

Resposta da Culligan Belgium
Steve heeft niet alleen mijn bestelling geleverd maar ook het lek in de fles gevonden
Super top un service de qualité rapide professionnel
Très content
Le réparateur est venu juste retirer une pastille/opercule qui bloquait la sortie d'eau à de la fontaine (pour l'orienter vers un bidon de retenue d'eau à l'intérieur)
Je suppose que cette pastille avait été placée ou oubliée (je n'ai pas tout compris en anglais/néerlandais ! ) par le technicien de l'entretien du mois de mars. C'est la première fois que cela m'arrive en 10-12 ans que je l'ai. J'aimerais ne pas à avoir à payer pour cette "réparation". Merci bien.
Steve VH: zeer goede service. Op tijd verwittigd en zeer vriendelijk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.