Altijd super tevreden geweest van sip maar sinds de overname alleen maar een gedoe. Water wordt nooit tijdig geleverd, flessen die niet werken. Na contact gehad te hebben kom ze hun afspraken nog niet... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
I am awarding a five star rating, solely because my delivery guy is the greatest ambassador the company can dream of. Seriously. Ever since Sipwell got absorbed by Culligan, changes were made solely... Ver mais
Na een slechte start sinds de overgang van Sipwell naar Culligan gaat alles goed. We ontvangen een berichtje wanneer er water geleverd wordt, zowel van de firma als van onze chauffeur Steve. Bij panne... Ver mais
Bonjour, Le technicien Lucas Route 152ca bien gere l’installation de nos 4 fontaines à eau, ce n’etait pas gagne vu qu’il a fallu installer des nouvelles vannes , faire des decoupes dans nos meubl... Ver mais
Culligan, de wereldleider in waterbehandeling staat al meer dan 90 jaar tot uw dienst. Met ons assortiment waterkoelers, waterkranen en waterverzachters zijn we de norm op het vlak van waterbehandeling voor omgevingen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, restaurants, hotels, scholen en openbare ruimtes. Van vrijstaande, tafelmodel- en geïntegreerde dispensers tot fonteinen en waterverzachters. Elke oplossing is gericht op het leveren van de beste kwaliteit water op de veiligste en meest duurzame manier. www.culligan.be/nl - Culligan, le leader mondial du traitement de l'eau, est à votre service depuis plus de 90 ans. Avec notre gamme de fontaines d'eau, de robinets d'eau et d'adoucisseurs d'eau, nous sommes la référence en matière de traitement de l'eau pour des environnements tels que les bureaux, les usines, les hôpitaux, les restaurants, les hôtels, les écoles et les espaces publics. Nous proposons des distributeurs autonomes, de table et intégrés, ainsi que des fontaines et des adoucisseurs d'eau. Chaque solution est axée sur la fourniture d'une eau de la meilleure qualité possible, de la manière la plus sûre et la plus durable. https://www.culligan.be/fr
Technologielaan 3, 1840, Londerzeel, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da Culligan Belgium
Stipte levering van de gevraagde aantal flessen op de plaats waar ik deze geplaatst wens.

Resposta da Culligan Belgium
Nos commandes avec Samir se passent toujours très bien : professionnel, à l'écoute et proche de ses clients. Il fait preuve d'une grande adaptabilité et nous sommes ravis de l'avoir comme livreur. Merci Samir !

Resposta da Culligan Belgium
Chauffeur was heel onvriendelijk en weigerde de flessen binnen te brengen. hij heeft ze gewoon naast zijn vrachtwagen gezet ondanks dat ik vroeg om ze binnen te zetten.Hij gaf aan dat ik voor hem respect moest hebben en voor zijn rug want dat was te zwaar.Mijn rug telt hier niet want ik heb ze dan maar zelf binnengedragen terwijl hij een karretje bij heeft. nummerplaat 2 GLL 132 en bewijs foto's gemaakt waar hij ze geplaatst heeft.Indien de foto's gewenst mail maar. Chauffeur is hier niet meer welkom.

Resposta da Culligan Belgium
zoals steeds perfecte service en communicatie van steve vh !

Resposta da Culligan Belgium
Steve Vh laat mooi weten wanneer de levering gaat gebeuren & vervangt de lege bus door een verse nieuwe. Thanks voor de service!

Resposta da Culligan Belgium
Steve is heel behulpzaam met het plaatsen Chance flessenpost de juiste plaats

Resposta da Culligan Belgium
Smooth and efficient delivery experience with driver Steve vh: always on the announced days and without unnecessary questions or involvement from our side!

Resposta da Culligan Belgium
Trés mécontent ! J'étais client sipwell et tout se passait bien. Depuis la reprise par Culligan, je ne suis plus livré comme je le devrais.
Les problèmes ne sont pas résolus.
Seul les livreurs sont sympas.
Il fait 30° et je ne suis plus livré depuis 6 semaines ! Evitez cette société.

Resposta da Culligan Belgium
Goede samenwerking en communicatie met Steve Vh.

Resposta da Culligan Belgium
Heel goede communicatie mbt de leveringen.
Chauffeurs zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Momenteel is Steve dit.

Resposta da Culligan Belgium
Heel goede contactpersoon bij de levering! (Steve)

Resposta da Culligan Belgium
Steve is heel behulpzaam met het leveren van de flessen

Resposta da Culligan Belgium
The deliverer (Steve VH) makes the experience 5/5.
He always let’s me know beforehand when he will deliver. He is polite and respectful.

Resposta da Culligan Belgium
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.