DC Klinieken Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik heb een afspraak gemaakt bij Directclinics en ben hier enorm goed geholpen. Had eerst de fout gemaakt door naar het verkeerde adres te rijden maar uiteindelijk doordat ik hierdoor te laat was is de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste Mensen Ik wil mededelen wat ik mee heb gemaakt en wil mijn verhaal hier delen DC-Kliniek Amsterdam valerieusplein Zeer slechte nuroloog en ook zeer slechte onervaren pijncentrum Ik heb h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer hoor dat je meteen een bandje en chatbot aan de lijn krijgt. Mensen hebben niet in de gaten dat we langzaam over worden genomen door ai en computers...een zeer slechte onpersoonlijke ontwik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een ontzettend fijne ervaring bij DC Klinieken Almere! De wachtlijst was kort en ik werd heel vriendelijk geholpen bij het inplannen van de afspraak. Op de dag van de behandeling werd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de saúde
  2. Clínica especializada

DC Klinieken is een landelijke zorgorganisatie met 17 klinieken door heel het land. Wij bieden focuszorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg, radiologie en vrouwenzorg. Door onze korte wachttijden kunnen we patiënten snel helpen. Dat doen onze meer dan 900 collega's met échte aandacht, want bij DC Klinieken maken we daar tijd voor. Wij staan voor: Goede zorg, nu!"

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

92 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super slechte communicatie

Super slechte communicatie. Geen bevestingsmail van een gemaakte afspraak ontvangen. Geen respons op formulier via site. Geen reactie na klacht via klachtenformulier. Telefonisch onmogelijk om langs iris de robot te komen. Met als gevolg dat ik niet weet hoe laat ik een afspraak heb op 13 juli aanstaande

8 de julho de 2026

Beste Marcha,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u geen bevestigingsmail van uw afspraak heeft ontvangen, geen reactie heeft gekregen op uw bericht via het formulier op onze website en ook geen terugkoppeling heeft ontvangen op uw klacht. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Wat betreft onze digitale assistent Iris: deze is nog volop in ontwikkeling. We zijn Iris continu aan het verbeteren en uw feedback helpt ons daarbij. We nemen uw opmerkingen dan ook serieus en gaan hiermee aan de slag om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Kunt u uw contactgegevens mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen en te onderzoeken hoe dit op meerdere vlakken heeft kunnen misgaan.
Wij hopen van u te horen en wensen u een fijne dag toe.

Hidden charges.

Hidden charges.
Avoid this clinic at all cost as they never communicate about actual price. In fact trying to hide it from you. For the service I've got I asked 3 time 3 different people in different locations (Almere and Amsterdam) and all of them were saying it's going to be without charges. No way that was a mistake, as 3 people couldn't make the same mistake, so that was intentionally. Some time after that "no charge" magically becomes 700+ EUR and their support told that: "those people probaly meant that it's included in your own risk". But "without charges" and "included in own risk" is a huge difference. Hiding it is not a mistake, but intention to trick the customer.

15 de junho de 2026

Dear Proskuriakov Rostyslav,

Thank you for sharing your experience.
We’re sorry to hear that you had this experience. The own risk is automatically applied first when you use insured care in The Netherlands. For this reason, we only mention it if a patient needs to pay a copayment, since the own risk must always be paid as part of standard healthcare coverage.

We apologize that this was not clear to you.

For more information regarding insurance, please visit our website at https://www.dcklinieken.nl/vergoedingen/

We would like to inform you that you can contact the complaints manager to discuss the matter further.

You can find more information about this procedure on our website: https://www.dcklinieken.nl/contact/klachten-en-suggesties/.

Kind regards,

Dc kliniek vaste land rotterdam

Dc kliniek vaste land rotterdam
Ik was doorverwezen door de neuroloog dc kliniek schiedam (goed geholpen daar) maar was te ver om steeds heen te reizen dus was rotterdam een betere optie. Ik moest naar de pijnpolie voor een injectie in mijn rug (hernia) de arts gaf aan dat ik twee keer in de week bij hun moet gaan sporten en naar een soort psycholoog maar ze noemen het anders ik weet het niet meer. Ik ben een alleenstaande moeder van drie kindjes ik heb geen achterban doe alles alleen ben 24/7 bezig sta 24/7 aan ik fiets 90 minuten per dag . En ik mag van mijn reumatoloog niet eens sporten. Hoeveel ik dagelijks beweeg is al niet goed. Ik heb de tijd niet om twee keer per week die kant op te fietsen en dat gaat lichamelijk al helemaal te veel worden .mijn jongste zoontje zal ook elke keer mee moeten hoe dan 😒 . Een psycholoog zegt alleen maar u moet rust pakken u moet ontspannen . ( Heb ervaring) Als ik uitleg dat dat niet mogelijk is kunnen ze nooit wat betekenen . Ik leg de arts mijn situatie uit en dan word er gezegd als ik dat niet doe ze het behandel traject niet kunnen uitvoeren . Ik voelde mij totaal niet gehoord het gaat niet lukken uit onmacht dus word het traject gestopt hoe bizar !!!! Ik kreeg de injectie ik geef aan dat ik moeilijk te verdoven ben dus ze verdoofd me daarna de injectie en ik gilde het uit .zegt ze ... Doet het zoon pijn joh . Serieus ik zeg toch ben moeilijk te verdoven ! Ik ga terug naar Schiedam of een totaal ander ziekenhuis . Ik zou dc kliniek rottedam nooit aanbevelen wat een drama daar . Je hoort naar je patiënten te luisteren en oplossingen te zoeken . Dit gaat helemaal nergens over

4 de junho de 2026

Beste meneer/mevrouw Es,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring met onze kliniek heeft gehad. Dat is absoluut niet onze bedoeling.

We willen dit graag verder uitzoeken en samen met u bespreken. Zou u uw contactgegevens willen mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, zodat wij contact met u kunnen opnemen?

Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook terecht bij onze klachtenfunctionaris. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.dcklinieken.nl/contact/klachten-en-suggesties/

DC Kliniek Vrouwenzorg Amsterdam

DC Kliniek Vrouwenzorg Amsterdam, is zeer slecht in de communicatie, mijn herhaalrecept van progesteron duurde 2 weken, daardoor zat ik zonder medicatie progesteron en is mijn gehele hormoonhuishouding extreem ontregeld! Voorheen was het de Vrouwenkliniek waar de service beter was en door de kortere lijnen direct contact had met de juiste personen.

5 de maio de 2026

Beste mevr. J. Bruggeman,

Unresponsive and lacking empathy

I was referred for an endoscopy and made it very clear to them that I wanted a general anaesthesia. They did not provide this but assured me it would be fine with their alternative. It was very much not fine, a traumatic experience as I woke up during the procedure choking, panicking and ripping the tube out. When I was informed that because of this they were unable to get a biopsy and that I would need to return, I sent them repeated, unanswered emails trying to get information about whether they would be able to provide general anaesthesia but these went completely unanswered. I had to make another intake appointment just to have them finally tell me on the phone that they could not provide this. What a total waste of time. If they had only bothered to respond to the repeated emails I sent them, I could have saved a lot of time and hassle. Definitely do NOT recommend this place.

9 de março de 2026

Dear stephen,

Thank you for sharing your experience. We are very sorry that your examination was so invasive and uncomfortable. That is absolutely not our intention.

We would like to look into the situation further and discuss it with you. Could you please email your contact information to socialmedia@dcklinieken.nl so that we can get in touch with you?

We would also like to remind you that you can contact our complaints officer. You can find more information about this on our website:

We hope to hear from you soon and wish you a pleasant day.

Sincerely,
DC klinieken

Super fijne kliniek!

Super fijne kliniek! Geen lange wachtlijsten. Ik vond het eerst een beetje spannend omdat ik de kliniek niet kende. Ben super zorgzaam geholpen en wat een fijne arts en medewerkers!

21 de maio de 2026

Beste Klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze kliniek. Wat fijn te horen dat u zich gehoord en goed geholpen voelt door uw arts en dat u de begeleiding als 'zorgzaam' en 'fijn' ervaart. Ook uw complimenten over de wachttijden en de vriendelijkheid van onze assistentes waarderen wij zeer. Dank voor uw vertrouwen in onze kliniek.

We wensen u een prettige dag!

Beste ervaring ooit!

Slechte reviews?

Ik was dus gisteren bij DC KLINIEKEN. Tegenover de parkeergarage Byzantium in Amsterdam (Tesselschadestraat)
Helemaal voorbereid om de ‘slechte ontvangst’ etc etc.

Het was er schoon. Hele vriendelijke dames. Beneden bij binnenkomst waren ze heel vriendelijk. Boven bij de echo was de ontvangst heel vriendelijk. De vrouwelijke dokter die de echo nam was vriendelijk, nam de tijd en legde alles goed uit. En bij het weggaan leek het wel of ik op een familie verjaardag was want ze zeiden ook nog heel vriendelijk gedag.

Ik denk dat je een een slechte dag moet hebben om hier nog wat slechts aan te breiden.

Mijn ervaring zeer goed. Beter dan een gemiddeld ziekenhuis in Nederland.

Zou bijna denken dat als ik me even niet lekker voel dat ik dan maar een echootje ga halen bij DC Klinieken.
😎👍

20 de maio de 2026

Beste David Rachman,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad bij DC Klinieken en dat u vriendelijk bent ontvangen, zowel bij de balie als tijdens het echo-onderzoek. We vinden het daarnaast prettig om te horen dat u de tijd en de duidelijke uitleg tijdens het onderzoek als positief heeft ervaren.
We wensen u een fijne dag toe.

DC Klinieken Amsterdam

Classificada 3 em 5 estrelas

ketamine infusen bij pijn door EDS

Ik kreeg in Breda ketamine infusen. Ik was daardoor compleet van de wereld. Op een gegeven moment kon ik maanden lang niet komen omdat er geen arts was. Uiteindelijk een andere keten gevonden die dichterbij was. Nu niet meer compleet van de wereld
Ben wel ontzettend blij dat ik het juiste middel heb gevonden tegen mijn chronische pijn bij EDS.

19 de maio de 2026

Beste Andrea,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring met onze kliniek heeft gehad. Dat is absoluut niet onze bedoeling.

We zouden graag met u samen naar de situatie kijken. Kunt u uw contactgegevens mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl zodat wij contact met u kunnen opnemen?

Wij willen u ook laten weten dat u contact kunt opnemen met onze klachtenfunctionaris. Meer informatie hierover vindt u op onze website: https://www.dcklinieken.nl/contact/klachten-en-suggesties/.

Wij hopen snel van u te horen en wensen u een prettige dag.

Traumatische ervaring

Mijn ervaring is helaas niet goed geweest. Ondanks meerdere keren aangegeven te hebben dat ik specifieke begeleiding nodig had vanwege ASS werd ik hierin niet gehoord en niet serieus genomen. Hierdoor is de ingreep die normaal heel klein is (marisken verwijderen), groot en traumatisch geworden. Ook is de mariske waar ik het meeste last van had niet goed weggehaald. Mijn klachten zijn verminderd, maar niet weg.
Ik heb hierna een klacht ingediend, die wel goed behandeld is en hopelijk neemt het team de klacht wel serieus om mensen die na mij komen beter te helpen.

18 de fevereiro de 2026

Beste SvE,

Wij zouden graag de situatie verder met u willen uitzoeken. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. Kunt u uw gegevens mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, zodat wij met u kunnen meekijken?

Echt heel slecht behandelt

Echt heel slecht behandelt. Met name door de assistente in het voorgesprek. Ik ben door pijn genoodzaakt om mij in een rolstoel te verplaatsen. Deze mevrouw meldde mij na 1 minuut (zonder mij ook maar te vragen waarom ik deze rolstoel nodig had) dat ik het mezelf lekker makkelijk maakte door voor een rolstoel te kiezen, en dat ik gewoon even door de pijn heen moest. En dat iedereen wel eens pijn heeft. Ik stond met mijn mond vol tanden. Ze had nog wel het besef om daarbij te zeggen dat ik het waarschijnlijk niet leuk vond om dat te horen, maar dat ik mijn pijn zelf aan het verzinnen was. Voor deze mevrouw wens ik de karma dat zij zelf ooit mijn pijn voelt en in een ontoegankelijke wereld moet zien te functioneren in een rolstoel. Ik begrijp niet hoe iemand die zichzelf specialist in chronische pijn noemt zich zo slecht kan inleven in een patiënt. Ik heb al veel slechte ervaringen gehad in de medische zorg, maar dit spant de kroon. Ik werd toegesproken alsof ik een kleuter was. Al mijn hulpvragen bleven hierna onbeantwoord en ik werd met verslavende experimentele medicatie weg gestuurd. Die heb ik met behulp van de huisarts na maanden weer langzaam afgebouwd, want het hielp voor geen meter. Door deze assistente zou ik nooit meer op deze keten vertrouwen voor hulp. Je komt hier naartoe voor hulp, niet om gestrafd te worden. Onmenselijk.

5 de novembro de 2025

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw ervaring bij onze kliniek niet naar wens is geweest. Dat is niet de bedoeling. We zouden graag weten wat er is gebeurd. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw gegevens te mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, dan kunnen wij met u meekijken. We horen graag van u en fijne dag gewenst.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte services en arts van Dc…

Slechte services en arts van Dc cliniek.
Geen 1 ster waard.de dermatoloog arts was onbeleefd en niet betrokken.

30 de março de 2026

Beste Appie,

Dankuwel voor de feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad met uw bezoek aan onze kliniek. Dat is niet de bedoeling.

Geweldige lieve arts Dr Veldman

Ik loop bij de Dc Kliniek, vaste land 10 in Rotterdam. Ik heb een geweldige arts, vol begrip je mag je verhaal doen en ze helpt mij geweldig. Ik zou Dr Veldman dan ook aan iedereen aanraden. Ik heb nog nooit langer dan 10 minuten hoeven te wachten, altijd op tijd en altijd hele vriendelijke assistentes. Ze leeft echt mee, en haar behandelingen zijn geweldig.

12 de março de 2026

Beste Gül,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze kliniek. Wat fijn te horen dat u zich gehoord en goed geholpen voelt door uw arts en dat u de begeleiding als 'betrokken' en 'deskundig' ervaart. Ook uw complimenten over de wachttijden en de vriendelijkheid van onze assistentes waarderen wij zeer. Dank voor uw vertrouwen in onze kliniek.
We wensen u een prettige dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

DC kliniek is een groot drama op ict en…

DC kliniek is een groot drama op ict en administratief gebied. Op 6 maart voor een echo geweest en nu 10 dagen later geen uitslag ook mijn huisarts niet. DC kliniek houdt vol dus heb gezegd geef mij dit verslag dan wat niet in het patienten portaal staat want daar heb je volgens hun protocol geen recht op totdat de huisarts dit heeft ontvangen. Wat zijn dit voor praktijken. Huisarts adviseert om elders een nieuw echo te laten maken en DC kliniek wil uiteindelijk wel betaald worden. Advies dien gelijk een klacht in bij de zorgverzekeraar zodat deze puinhoop duidelijk wordt. Nog een mededeling Zorgkaart Nederland staat DC kliniek met 9.5 aangeschreven maar let op sinds september 2025 bepaalt DC kliniek zelf of er nog reviews mogen worden geplaatst. Iets van slager keurt zijn eigen vlees overigens ook hun eigen klachten waar niets mee gedaan wordt!

16 de março de 2026

Beste Robert Veld,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring met onze kliniek heeft gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We zouden graag weten wat er, in uw geval, is gebeurd. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw gegevens te mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, dan kijken wij graag met u mee.

Mocht u dit willen, dan kunt u ook een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris.
Dat kan via onze website op: https://www.dcklinieken.nl/contact/klachten-en-suggesties/.

Op Zorgkaart Nederland kan inderdaad niet iedereen vrij een review plaatsen. Deze werkwijze is door Zorgkaart Nederland zelf ingericht. Wij vinden het belangrijk dat ervaringen worden gedeeld door patiënten die daadwerkelijk bij ons in de kliniek zijn geweest, zodat het beeld zo eerlijk en betrouwbaar mogelijk is.
Daarom ontvangen patiënten na hun bezoek een uitnodiging om hun ervaring te delen op Zorgkaart Nederland.

We horen graag van u en wensen u een fijne dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Coloscopie DC Kliniek Lairesse.

5 maart coloscopie DC Kliniek Lairesse.
Ondanks de pijn, vooral in de bochtjes, was het bijna gezellig;-) Dr. Tuynman en haar team hebben mij er zeer kundig en super lief doorheen gesleept! Ik was zo onvoorstelbaar bang dus het was echt super fijn om in vriendelijke geruststellende handen te zijn.
Ook de verpleegkundigen op zaal zijn super vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Prima ervaring ondanks het vervelende onderzoek;-)

5 de março de 2026

Beste Ko,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat goed om te horen dat u onze medewerkers als 'zeer kundig' en 'lief' heeft ervaren. Ook fijn om te horen dat u zo gerust bent gesteld tijdens het onderzoek. Dank voor het delen van uw ervaring. We wensen u een fijne dag!

DC Klinieken Valeriusplein Adam. Zo ga je niet met mensen om

Vandaag een afspraak met de nieuwe dermatoloog dhr. M.R. Faverey werkzaam bij DC klinieken Valeriusplein Amsterdam. Het was niet voor herhaling vatbaar. Meneer straalde desinteresse uit, was onvriendelijk, haast vijandig. (Wat komt u hier doen). Ondanks het feit dat hij behoorlijk uitliep nam hij nog eens uitgebreid de tijd om te gaan telefoneren. Ik heb er melding van gemaakt bij de Balie. Ook hier desinteresse en geen empathie.

Ik heb inmiddels een andere dermatoloog gevonden.

26 de fevereiro de 2026

Beste Frank Paavo Jazzpainter,

Dankuwel voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring met onze kliniek heeft gehad. Dat is niet de bedoeling.

We zouden graag weten wat er, in uw geval, is gebeurd. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw gegevens te mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, dan kunnen wij meekijken.

Ontzettend slechte vertoning Breda

Vandaag een afspraak om 09.45 uur in Breda, daar aangekomen is het nagenoeg onmogelijk een vrije parkeer plek te vinden dus maar langs de stoeprand geparkeerd. Binnen wilde ik me aanmelden, toen deelde de dame mij mee dat de afspraak niet kon doorgaan vanwege ziekte en ze mij niet konden bereiken. De afspraak kon wel naar morgen worden verzet dus de zieke weet al dat hij/zij weer beter is de volgende dag. Ik heb de dame medegedeeld dat ik geen afspraak meer hoef bij DC klinieken en mijn eigen weg zal vinden. Dit heeft me een uur in de auto en een halve vrije dag gekost, voor mij eens maar nooit meer DC klinieken.

25 de fevereiro de 2026

Beste Ruud,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze locatie in Breda voor u niet naar verwachting is verlopen en dat u hierdoor ongemak heeft ervaren. We zouden graag willen nagaan wat er precies is gebeurd. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform echter niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw gegevens te mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, dan kunnen wij meekijken om welke afspraak dit ging.

We horen graag van u en wensen u een fijne dag.

Hartelijke groet,

Prettige kliniek

Ik kwam bij DC Apeldoorn terecht omdat ik een gastroscopie nodig had en bij deze vestiging kon ik op korte termijn terecht. Ik heb iedereen als vriendelijk en empatisch ervaren en vond het heel prettig dat ze me zo gerust hebben gesteld. Voor zover het een goede ervaring kan zijn, was dat het.

23 de fevereiro de 2026

Beste Margreet de Koning,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat goed om te horen dat u onze medewerkers als 'vriendelijk' en 'empatisch' heeft ervaren. Ook fijn om te horen dat u zo gerust bent gesteld tijdens het onderzoek en dat u op korte termijn bij ons terecht kon. Dank voor het delen van uw ervaring. We wensen u een fijne dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze komen hun afspraken niet na!.(dc Rotterdam)

Maken ze een afspraak met je dat je in de ochtend geholpen wordt verplaatsen hun hem naar de middag… (zonder iets door te geven).
Het is niet de eerste keer dat ik dit meemaak dat ze hun afspraken niet nakomen!!.
Mij zien ze daar niet meer!!

Tot vervelends toen blijven ze bellen… tot mijn verbazing spreken ze me voicemail in dat hun een nieuwe afspraak hebben ingepland…. Terwijl ik duidelijk ben geweest tegen de dame aan de telefoon dat ik niks meer met ze te maken wil hebben!!. Conclusie ze luisteren niet naar je en ze gaan hun eigen gang… zo werkt het niet DC ROTTERDAM!!.

28 de janeiro de 2026

Beste André Jonkhart,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat er iets mis is gegaan met uw afspraak en dat dit al vaker bij u is voorgekomen.
We proberen altijd samen met onze patiënten de afspraak te maken. Helaas krijgen wij niet altijd iedereen aan de telefoon en willen dan een plek in de agenda van de arts reserveren zodat u minder lange wachttijd heeft.

We zouden graag weten wat er, in uw geval, is gebeurd. Inhoudelijk kunnen wij op dit platform niet ingaan op de situatie vanwege privacy redenen. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw gegevens te mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl, dan kunnen wij meekijken om welke afspraak dit ging.

Hartelijke groet,

Top ervaring

Heel professioneel en super empathische aanpak van mammograaf Jusra van vestiging Tesselschadestraat in Amsterdam. Heel blij om te zien dat het ook zo kan! Chapeau

12 de janeiro de 2026

Beste Jacqueline Oduber,

Hartelijk dank voor de waardering. Erg fijn te weten dat u zo tevreden bent met de behandeling van de arts. Daar doen we het voor! Dank voor het delen en mooie dag gewenst.

Classificada 1 em 5 estrelas

DC is een ontoegankelijk bolwerk

Ik ben zeer tevreden over de medische hulp die ik krijg. Maar de toegankelijkheid per telefoon, mail en website is ongekend slecht. Bellen? Dan moet je enkele tussenstations passeren. Een mail aan je arts? Idem, als je al een mailadres van een afdeling krijgt. Afspraak verzetten? Niet doen als het om.de pijnpoli gaat. Daar weet men dat het systeem fout werkt maar men doet er niets aan met het grote risico dat je een bestaande afspraak kwijt bent. Door zijn centralistische frontoffice is DC een digitaal onvriendelijk en ontoegankelijk bolwerk. Jammer voor de goede artsen.

6 de janeiro de 2026

Beste Roel Steenbergen,

Dankuwel voor uw feedback. Fijn te weten dat u tevreden bent over de geboden zorg. Echter spijt het ons te horen dat u de communicatie met onze kliniek als ontoegankelijk ervaart. Dit is niet de bedoeling.

Het klopt dat ons Service- en Informatiecentrum het eerste aanspreekpunt is omdat onze locaties overdag bezig zijn met patiënten. Zij kunnen altijd een emailadres verschaffen van de desbetreffende afdeling en communiceren dat er zo snel mogelijk telefonisch contact met u wordt opgenomen.

Kunt u uw gegevens mailen naar socialmedia@dcklinieken.nl? Dan kunnen we contact met u opnemen en uitzoeken wat er in uw geval fout is gegaan.

We horen graag van u en mooie dag gewenst.