Ik heb een afspraak gemaakt bij Directclinics en ben hier enorm goed geholpen. Had eerst de fout gemaakt door naar het verkeerde adres te rijden maar uiteindelijk doordat ik hierdoor te laat was is de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beste Mensen Ik wil mededelen wat ik mee heb gemaakt en wil mijn verhaal hier delen DC-Kliniek Amsterdam valerieusplein Zeer slechte nuroloog en ook zeer slechte onervaren pijncentrum Ik heb h... Ver mais
Jammer hoor dat je meteen een bandje en chatbot aan de lijn krijgt. Mensen hebben niet in de gaten dat we langzaam over worden genomen door ai en computers...een zeer slechte onpersoonlijke ontwik... Ver mais
Vandaag een ontzettend fijne ervaring bij DC Klinieken Almere! De wachtlijst was kort en ik werd heel vriendelijk geholpen bij het inplannen van de afspraak. Op de dag van de behandeling werd... Ver mais
Informações sobre a empresa
DC Klinieken is een landelijke zorgorganisatie met 17 klinieken door heel het land. Wij bieden focuszorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken, huid & allergie, pijnzorg, radiologie en vrouwenzorg. Door onze korte wachttijden kunnen we patiënten snel helpen. Dat doen onze meer dan 900 collega's met échte aandacht, want bij DC Klinieken maken we daar tijd voor. Wij staan voor: Goede zorg, nu!"
Informações de contacto
Holanda
- dcklinieken.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
15 minuten binnen geweest voor een…
15 minuten binnen geweest voor een intake.
En nog voordat er wat voor test dan ook maar heeft plaatsgevonden zonder enige waarschuwing een rekening van bijna € 600,-.
Volgens de financiële afdeling betaal je zodra je een intake hebt, altijd meteen voor een heel zorgpakket, omdat de Nederlandse Zorgautoriteit dit zo bepaald heeft, wat natuurlijk niet waar is.

verkeerde wachtijden
Ik zou een telefonische intake krijgen en daarna een onderzoek. Aangegeven dat ik de week na de intake op vakantie was, dit was geen probleem we zouden dan n een geschikte datum kunnen kiezen. De opties waren in mijn vakantie of 1,5 maand later. en ander lokotie was ook niet mogelijk. Gekozen voor DC omdat de wachtijden daar niet lang zouden zijn. Laat je niet verleiden door de wachttijden die kloppen niet.

Werkelijk waar prutsers
Werkelijk waar prutsers. Komen keer na keer hun belofte niet na dat ze gaan terugbellen en achteraf schijnen ze in een verbouwing te zitten. Nooit naar deze amateurs toe gaan. Een ster is nog teveel

Resposta da DC Klinieken
DC Klinieken zijn slecht te bereiken je…
DC Klinieken zijn slecht te bereiken je kunt ze na een behandeling niet rechtreeks bellen alleen via een call center. Ook krijg je de arts die je geholpen hebt niet meer te spreken steeds weer via het call center
Zeer slechte service!!!

Resposta da DC Klinieken
Het was voor mij de 1e x bij DC…
Het was voor mij de 1e x bij DC Klinieken, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Je word goed voorbereid, verpleegkundigen en artsen allemaal vriendelijk en geven je een gerust gevoel!
Uitslag krijg je ook meteen na het onderzoek ook erg fijn.
De verzorgster die me gereed maakte voor mijn onderzoek en de nazorg een dikke pluim!! Wat een lieve vrouw erg goed in haar werk.. Dikke 10 met een griffel.

Zeer onaardige telefoniste
Ik kwam via verwijzing van dermatoloog bij allergoloog Heeringa terecht. Alleen maar lof voor deze arts! Zeer vakkundig en duidelijk.op moment van afspraak had ik geen last.
Echter nu is mijn allergie weer terug(exceem en oedeem gezicht)
Gebeld met telefoniste en gevraagd of ik misschien nog een huisdieren test kon krijgen.
Ik zou worden teruggebeld door de lairesse kliniek. En ik werd gebeld rond 16.30 door ronduit gezegd een vreselijke dame!
Ik kwam niet in aanmerking voor hondenallergietest en moest weer terug naar huisarts en dan evt weer dermatoloog…
Ze bleef heel onaardig.. in tegenstelling tot de artsen die ik zeer hoog acht zal ik door deze behandeling van een zeer bijdehante onaardige dame niet snel meer een afspraak maken bij lairesse kliniek

DC Kliniek
We hebben een afspraak gemaakt voor mijn moeder op 31-01-2025 om 14.00 uur intakegespreek. tot 14.15 uur te hebben gewacht op een telefonisch intakegespreek, besloot ik zelf de medewerker te bellen die ik aan de telefoon had vertelde me dat ons afspraak is uitgesteld naar een latere datum. Toen ik vroeg hoe hebben jullie deze beslissing genomen? ik was hier de hele dag mee bezig voor een telefonisch intakegespreek. Na het lezen van zoveel negatieve reviews, is naar het ziekenhuis gaan de beste beslissing!!!

Resposta da DC Klinieken
snel plaats maar heel duur en voor niks geweest
Eerst moest er een lange vragenlijst ingevuld worden online, voorafgaand aan de afspraak. Voedsel allergie kon het niet zijn, wat ik ook al wist aangezien ik zelf al over alles na had gedacht. Beet van een insect wat duidelijk aantoonbaar was (gelijk begin van het consult aangegeven), werd niet naar gekeken en kon de allergoloog niks mee. Dan wordt diezelfde vragenlijst nogmaals tijdens het consult ingevuld. Daar komt dan, zoals ik al verwacht had, niks uit. Bloed moeten prikken voor een vleesallergie, terwijl hier geen enkele aanleiding voor was. Dan volgt er 6 weken later een telefoontje, waarin wordt verteld dat er niks uit het bloedonderzoek is gekomen (zoals verwacht) en vervolgens een rekening van 486 Euro. Het ziekenhuis waar ik de nacht dat ik de allergische reactie had wel goed geholpen ben en waar ik ter observatie moest blijven was meer dan de helft goedkoper. Geen goede ervaring voor mij en een bittere pil om te slikken. Nog steeds geen idee waar de allergische reactie vandaan is gekomen en 486 Euro lichter!

Resposta da DC Klinieken
De klantenservice telefonisch is…
De klantenservice telefonisch is vreselijk onbeschoft arrogant.
Daarom probeer ik online me afspraak te boeken
Terwijl de kliniek totaal het tegenovergestelde is . Vriendelijk en respectvol

Resposta da DC Klinieken
Gisteren bij DC klinieken Apeldoorn…
Gisteren bij DC klinieken Apeldoorn geweest zeer netjes en goed geholpen en goed begeleid!
Ook aan de balie goede administratie en alles goed op orde dus de verhalen vind ik beetje vaag die ik lees !
Goed geholpen in stappen wat ze van plan zijn alles zeer netjes gedaan en ook wat ik veel lees geen uitslag naar huisarts ( nou dat boeit me niet) want ik heb meteen uitslag ter plekke gekregen , zou wel doorgestuurd worden maar heb ook op papier mee gekregen
Al met al grote complimenten voor DC Klinieken Apeldoorn en hun super leuke enthousiaste personeel !!!

Resposta da DC Klinieken
Geweldige kliniek DC Lairesse zeer goed…
Geweldige kliniek DC Lairesse zeer goed geholpen bij mijn darmonderzoek hele lieve vriendelijke mensen blijven bij je en houden je goed in de gaten fijne dokter legt alles goed uit. Hoefde niet lang wachten alles tot in de puntjes geregeld. Kunnen menige klinieken nog wat van leren.

Allergy test excessive charge
I have a very negative experience with DC Klinieken Rotterdam.
I did two allergy test: 1) Different food types and injected on my forearm to see how my body reacts, 2) Measure blood pressure + blood test + allergy test on the food source that I am allergic to.
They charged me around 1,100 euros for two allergy tests and a blood test which was not required. At the first test, the doctor told me that my body did not react to the food source I thought I was allergic to. But she couldn't make a conclusion that I was definitely allergic to it so we proceeded to do the blood test and another allergy test.
Prior to the second allergy test (which I did not need to do it because in the first case, it was clear I was not allergic), I was never informed about an unimaginable cost that would be incurred to me. Before each test, I kept asking the rough estimate of the costs for the treatments but I was reassured as long as I have Dutch health insurance. I had it at the time but I kept my own risk at 885 (eigen risiko).
Should I be informed of the improbable costs beforehand, I would have made a different decision. I asked for the detailed breakdown of costs regarding the bill but got no response so far.

Resposta da DC Klinieken
Geweldige kliniek goede dokters en…
Geweldige kliniek goede dokters en assistente, wordt hier altijd zorgzaam en netjes geholpen kom hier al jaren bij Arne van Eden, mijn dank is groot

Allergietest oplichterij
Ik had een compleet onnozele allergie test bij DC Klinieken. Dat bestond uit een paar prikjes in mijn onderarm om een allergische reactie uit te lokken. De test was voor banaan, appel, pinda, en een paar andere stoffen. De behandelaar had niet eens genoeg van een van de stoffen. Ik vertelde meermaals van tevoren dat dit allemaal geen probleem voor mij was, en dat ik ook nog geen van die dingen had gegeten op de dag dat ik een reactie kreeg. Daarop krijg ik te horen dat dit de standaard test was en dat er geen andere mogelijkheden waren. De 'resultaten' waren dat de behandelaar na een paar minuten naar je arm kijkt en zegt 'nee, daar is geen reactie te merken'. Ja dat had ik ook kunnen voorspellen. Daarna ontving ik een factuur thuis van €450! Er was helemaal niets vooraf gecommuniceerd over kosten. Compleet buitenproportioneel voor de behandeling. Wat mij betreft is dit oplichterij.”

Dramatische administratie
Dramatische administratie daar. Ik probeer al maanden een PA verslag op de vragen bij DC klinieken Almere. De arts die het opvraagt heeft ook al gebeld naar de DC klinieken, maar komt niet verder. Dit terwijl ze wettelijk verplicht zijn dit verslag op te stellen en te delen. Ze bewaren gegevens niet op de juiste wijze. Het maagonderzoek zelf verliep ook dramatisch. Never nooit weer ga ik daar heen.

Nazorg 0,0 ga hier niet heen voor zorg je bent een nummer in hun verdienmodel
Op woensdag een behandeling gehad tegen inwendige aambeien. Die zijn ingespoten. Direct pijn ik denk dat hoort erbij. Donderdag meer pijn en koorts ik denk ik kijk het een dag aan. Vrijdag van het kastje naar de muur gestuurd maar uiteindelijk in het ziekenhuis beland met een dikke darmontsteking. Vooral de nazorg is er NIET. Het gaat goed zolang het allemaal vlekkeloos verloopt maar bij problemen zakken ze door het ijs en moet je zelf zoeken naar hulp.

Bad Experince
Dears, My experience with DC Clinic The Hague is very painful and pathetic. I will not recommend this to anyone due to the way they address patient problems and behaviors. This is based on my multiple physical and telephonic visits in the dermatology unit. Doctors are not technically experienced to address the problem and this leads to reparative appointments and visits without any relief. I personally recommend to avoid DC clinic for dermatology and better alternatives and private clinics are available for the treatments alternatively, which helps to take care of your problems.

Resposta da DC Klinieken
Ga niet naar DC als je een uitslag van je onderzoek wilt!
Onze zoon moest een kindercardiologisch onderzoek. Vanwege de korte wachtlijst adviseerde de huisarts DC klinieken. We waren inderdaad snel aan de beurt voor intake. Maar daarna begon de ellende. Voor het vervolgonderzoek waren we van de wachtlijst af geraakt(!), na een half jaar wachten zelf nog maar eens contact opgenomen. En nu proberen we al meer dan twee maanden achter de uitslag te komen. Bellen, mailen, het heeft allemaal geen enkele zin het bedrijf reageert niet. Ga niet naar DC klinieken als je een zorgvuldige afwikkeling van je onderzoek wilt!

Resposta da DC Klinieken
Ik heb in 2021 een endoscopie gehad in…
Ik heb in 2021 een endoscopie gehad in DC Kliniek Vasteland. Mijn huisarts heeft nooit de uitslag ontvangen. Ik belde daarnet met het verzoek of dit drie jaar na dato nog kan. Het antwoord is NEE!
De opdrachtgever was niet uw huisarts. Maar ik ben een klant en het lijdend onderwerp. Kost het zoveel moeite? Ik bel net naar de opdrachtgever en die begrepen het antwoord ook niet...Laat maar! Jammer.

Wachttijd Allergoloog DC Rotterdam klopt niet
Doorverwijzing internist zkh naar DC omdat de wachtijd voor de Allergoloog 1 dag zou zijn. Wacht nu nog op afspraak maar dossier is nog steeds niet beoordeeld.
Hoe zo dan vermelden dat er 1 wachtdag is terwijl we op dag 5 zitten. Waardeloos als je met jeukende huid en slapeloosheid al 2.5 mnd rondloopt.