Ik laat het bio gedeelte voor wat het is , ik ga voor een echte koffie smaak en als het dan ook nog op een biologische en op een verantwoorde manier geproduceerd is, is helemaal goed. En eerlijk is ee... Ver mais
Er wordt tijdig geleverd. Bij het abonnement zijn aanpassingen altijd mogelijk en de communicatie bij vragen is persoonlijk en tijdig. Top bedrijf!! En fijn dat de koffie biologisch is en de cups com... Ver mais
Heerlijke koffie die bij een abonnement op vaste tijden geleverd wordt! Geen omkijken naar dus. Daarbij composteerbare cups en eerlijke prijzen voor de boeren.
Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Ver mais
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sinds een paar weken de koffie
van de koffiejongens. Lekker makkelijk vua de brievenbus.
Wat een heerlijke koffie.
Geniet van elk bakkie koffie 😀
Biologische eerlijke! koffie.

Resposta da De Koffiejongens
sinds kort hebben wij een koffie abonnement en dat bevalt prima,verder is de koffie heerlijk

Resposta da De Koffiejongens
Superlekkere koffie, biologisch, van een mooi bedrijf. Wordt lekker door de brievenbus geleverd, dus de koffie is bijna nooit op ! En als je in paniek bent omdat het toch bijna op is kan je een noodbestelling doen. Ik vind het ideaal

Resposta da De Koffiejongens
Heerlijke en eerlijke koffie, gewoon thuisbezorgd in een brievenbuspakketje.
Ik wil niet anders meer.

Resposta da De Koffiejongens
Het allerbelangrijkste, de koffie is heerlijk! De service is top. Iedere 5 weken wordt de koffie geleverd met een kaartje erbij. Ik kijk er altijd naar uit wanneer de koffiejongens weer leveren!

Superattente klantenservice

Resposta da De Koffiejongens
Super makkelijk en regelmatig thuisbezorgd. De koffie is erg lekker, duurzaam en biologisch. Ik kan het echt aanrader en leuk dat je verschillende keuze opties hebt zoals lungo en espresso.

Resposta da De Koffiejongens
Heeerlijke koffie en heel makkelijk systeem met de vaste leveringen! Je kan ook makkelijk een levering wat vroeger of later laten komen afhankelijk van hoe snel je door je voorraad zit, of de soort koffiecapsules aanpassen.
Plasticvrije verpakking. Ook fijn dat ze mensen met een beperking tewerkstellen.
Ik ben fan!

Resposta da De Koffiejongens
De Koffiejongens leveren heerlijke koffie in een duurzaam jasje. Ik hou zelf van een sterke bak, dus gebruik de Lungo Extra Forte.
De gebruikte cups kunnen bij het GFT afval. Ze zijn dus veel minder belastend voor het milieu als de aluminium varianten.
Met een abonnement word je voorraad vanzelf weer aangevuld. Gemak dient de mens.

Resposta da De Koffiejongens
Volgens afspraak prompt bezorgd. Ik gebruik medium roast tot volle tevredenheid. Heel lekker. En natuurlijk fijn dat het hele proces van teler tot klant duurzaam verloopt. 😍

Resposta da De Koffiejongens
Lekkere koffie met een goed gevoel, duurzaam verpakt en super makkelijk dat het 'vanzelf' naar je toekomt door de brievenbus. Aanpassingen zijn ook heel makkelijk te maken. Ideaal!

Resposta da De Koffiejongens
Er is gewoon altijd koffie op voorraad, eh lekkere koffie bedoel ik! Helemaal content!

Resposta da De Koffiejongens
Keurig op tijd (abonnement) arriveert onze koffie. Goede, stevige smaak. En alles -koffie, verpakking en bezorging- duurzaam. En aantrekkelijk geprijsd

Resposta da De Koffiejongens
Wij zijn heel blij met “De Koffiejongens”. Lekkere koffie, snel geleverd en tevreden klanten in onze bnb.
Van decafe tot forte alles is echt goed van smaak. Online kan de bestelling aangepast worden, maar dat is tot nu toe nog niet nodig geweest.

Resposta da De Koffiejongens
De koffie die bestelde was lekker. Zowel de Lungo forte als de espresso en ristretto. Ik had teveel besteld en heb de vaste levering even stopgezet. Ik ben tevreden.

Resposta da De Koffiejongens
heerlijke koffie met een goed gevoel voor de koffieboeren

Resposta da De Koffiejongens
In alle opzichten geeft de koffie ons een goed gevoel. Lekker van smaak, duurzaam geproduceerd (biologisch en fair trade) en zelfs over de verpakking is nagedacht. Het inschakelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is natuurlijk ook niet verkeerd. Kortom: dát heet nou 'verantwoord ondernemen'!
Eén klein minpuntje: is er ook aan de koffiemeisjes gedacht...? :-)