Den gode barsel Opiniões 67

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

…Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg havde gjort uden Sonja fra Den Gode Barsel. Da min datter var helt nyfødt, var jeg fuld af bekymringer omkring amning trods et tidligere fint ammefor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kender Sonia fra Den gode barsel fra 2023 hvor hun var den der hjalp os med at få vores søn til at at kunne få nok at spise, tage på og der ved trives. Jeg fuld ammede på ét bryst i 6 måneder o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sonja kom akut og med kort varsel to the rescue, da vi oplevede problemer med ammeetableringen ved vores en uge gamle søn. Forinden hendes besøg oplevede vi problemer med at få lagt ham til, få ham ti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Parteira
  2. Centro de medicina infantil

Escrito pela empresa

Hos Den gode barsel er det os, Sonja og Louise, du møder. Vi er begge IBCLC certificerede ammevejleder med en sundhedsfaglig baggrund som jordemoder (Sonja) og sygeplejerske (Louise). Siden 2015 har vi hjulpet tusindvis af familier godt fra start med amningen – både dem, der ønsker en tryg ammeopstart, og dem, der kæmper med svære ammeudfordringer. Vi er blandt de mest erfarne i Danmark inden for ammevejledning og vurdering af tungebånd, og vi brænder for at give forældre den støtte og tryghed, de har brug for. Vi tilbyder ammevejledning, som er skræddersyet til jer og jeres baby – uanset om det handler om ammeopstart, smerter, for lidt eller for meget mælk, eller bekymringer om barnets trivsel ved brystet. Vi har stor erfaring med vurdering af tunge- og læbebånd, og tilbyder grundige vurderinger både som hjemmebesøg på hele Sjælland eller i vores hjemmeklinik i Lejre. Hos os kan I få: • Akut ammehjælp og ammevejledning i jeres hjem på hele Sjælland • Vurdering af tungebånd og læbebånd – enten hjemme hos jer eller i vores hjemmeklinik i Lejre • Telefonkonsultationer når hurtig rådgivning er nødvendigt • Vores populære online ammekursus med praktiske teknikker til en god ammeopstart Vi ved, hvor afgørende det er at få kvalificeret hjælp i tide, og derfor lægger vi vægt på nærvær, grundighed og tid til jer. Hos os får I ikke en standardløsning, men individuel vejledning baseret på mange års erfaring og opdateret viden. Vi glæder os til at støtte jer med faglig kompetent og omsorgsfuld ammevejledning, så I kan få den bedste start på livet som familie. Sonja & Louise

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har deltaget i Den Gode Barsels…

Jeg har deltaget i Den Gode Barsels ammekursus, hvilket blev formidlet på en lærerig og konstruktiv måde, og i et tempo som var til at følge med i. Derefter modtog jeg en ammebog på baggrund af kurset som er overskuelig og nem at slå op i, når man kommer i tvivl.

7 de fevereiro de 2024

Resposta da Den gode barsel

Tak for anmeldelsen, jeg er glad for at du var tilfreds med kurset🙂
/Sonja

Classificada 5 em 5 estrelas

Sonja er jo en form for guru indenfor…

Sonja er jo en form for guru indenfor amning. Hun er bare så kompetent, behagelig og omsorgsfuld. Jeg har både investeret i ammekursus som jeg brugte til at forberede mig og så
bookede jeg hende til hjemmebesøg kort efter fødslen af min datter. Hun er super sød og møder en med den største forståelse for alle de (vanvittige) følelser der er ved opstart af amning og hun fik hurtigt vist mig korrekt teknik og fik desuden konstateret stramt tunge og læbebånd, som hverken hospital eller sundhedsplejerske havde bemærket 🤯 Baby blev behandlet inden klip, blev klippet og blev igen behandlet efter klip. Siden har amningen kørt uden problemer og det er simpelthen den største befrielse.
Ammer på 10. måned and still going strong! Kæmpe anbefaling herfra!

5 de junho de 2023

Resposta da Den gode barsel

Argh Guru, det ved jeg nu ikke.... men tusind tak for anmeldelsen, og dejligt at læse at I stadig ammer på 10. måned❤️

Ammelykke med Sonja

Da jeg var gravid med mit fjerde barn, havde jeg Sonja på besøg til kaffe og ammeforberedelse allerede inden fødslen. Mine tre tidligere ammeforløb havde været bøvlede og min ammeselvtillid lå og rodede rundt nede i gulvhøjde.

Nogle dage efter fødslen af mit fjerde barn kom Sonja forbi igen og fangede med det samme at min baby havde stramt tungebånd (hvilket blev bekræftet af ØNH-lægen nogle dage senere) og Sonja var fantastisk til at øve ammestillinger, at guide til at jeg fik baby lagt rigtigt til, hvilke tegn jeg skulle være opmærksom på i forhold til babys ernæring, mængden af mælk og i det hele taget var hun en kæmpe støtte. Efterfølgende havde vi en længere SMS-korrespondance, der også hjalp projekt amning.

I dag ammer jeg på snart 7. måned og min baby er blevet fuldammet med lidt supplement her og der, men jeg har fandengalemig fuldammet mit barn. Fjerde gang (og med god rådgivning fra Sonja) er åbenbart ammelykkens gang for mig! Hurra!

20 de setembro de 2023

Resposta da Den gode barsel

Tusind tak for din flotte anmeldelse❤️ SÅ fedt at høre, at I stadig ammer og at ammeselvtilliden er der denne gang!
Kh,

Online ammekursus

Deltog, sammen med min partner, i online ammekursus, inden min søn blev født i 2021. Ammekurset var altafgørende for, at vi fik et godt og roligt ammeforløb efter fødslen. Der var ikke meget hjælp at hente på barselsgangen pga et presset personale. Den eneste grund til, at vi fik lagt vores dreng ordentlig til var lige netop det ammekursus. Kæmpe anbefaling herfra - både til mor og far/medmor

16 de maio de 2023

Resposta da Den gode barsel

Tusind tak for din anmeldelse af mit ammekursus, og tillykke med sønnen😃
/Sonja

Fantastisk online amme-kursus

Som anden gangs mor, ville jeg gerne være mere forberedt i forhold til amningen,en veninde havde anbefaldrt mig dette kursus og jeg så taknemmlig for den viden jeg fik og det gjorde også at amningen lykkes for jeg havde nu de rigtige værktøjer.

13 de dezembro de 2023

Kære Sara,
Tak for din positive anmeldelse af mit online ammekursus! Det glæder mig at høre, at kurset har hjulpet dig som andengangsmor, og at du nu følte dig mere forberedt med de rette værktøjer til amningen.
❤️Sonja

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde Sonja ude til ammevejledning…

Jeg havde Sonja ude til ammevejledning i hjemmet, jeg har ikke haft smerter i forbindelse med amning, men min søn blev urolig ved brystet og slugte meget luft og var ked af det meget af tiden. Han har derudover silent refluks, som jeg mistænkte kunne være luftbetinget. Amningen kunne desværre ikke rettes op på, da der blev konstateret stramt tunge og læbebånd på min søn. Dette er ikke opdaget af andre, til trods for at to andre fagpersoner har kigget på det. Vores søn er blevet meget gladere efter klippet, men vi har stadig udfordringer ved amning, vi var derfor til opfølgning efter klip hos Louise. Hun rettede lidt til i aftercare, gav udspændingsøvelser og guidede os videre med behandling. Desværre er forudsætningerne sådan at udfordringerne vi har ikke kunne rettes, ved at ændre på ammetekninkken, men vi er blevet vejledt virkelig godt af både Sonja og Louise, og mødt af en forståelse for vores problemer, det er ikke blevet fejet væk med "spædbørn græder jo" eller "nå ja om det er silent refluks eller kolik han har" som vi blev mødt med hos egen læge.

20 de fevereiro de 2024

Resposta da Den gode barsel

Tak for din ærlige og detaljerede feedback. Vi er glade for at høre, at dit barn har fået lettelse efter klippet og at du har oplevet en positiv forskel i hans trivsel. Vi forstår, at udfordringerne ved amning stadig er til stede, til trods for vores indsats, men som du ved så kræver det rigtig meget tålmodighed efter sådan et klip. Vi hepper på jer, og håber at det snart vender!
Kh, Sonja & Louise

Classificada 5 em 5 estrelas

Ammevejledning er alle pengene værd!!

Jeg har to børn og har med begge haft udfordringer med amningen. Det var først med barn nummer to og fjerde såkaldte ammevejleder (jeg er faktisk i tvivl om deres uddannelse) at jeg fik rigtig hjælp - og det var hos Sonja. Hun reddede et ammeforløb hvor min 3 måneder gamle søn med stramt tungebånd var godt i gang ved at opgive at få mælken ud.
Sonja har kæmpe ekspertise og jeg anbefaler hende til alle jeg kender der skal amme og ville ønske jeg selv havde fået hende anbefalet til mit første ammeforløb - det havde både sparet tid, penge (fordi jeg ikke fik den rigtige hjælp måtte vi prøve flere forskellige) og en masse smerter.
Så ja det koster lidt mere hos den gode barsel - til gengæld sparer du i den lange ende.
Og som bonus er de også virkeligt søde :)

23 de agosto de 2023

Kære Cecilie,
Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glade for at høre, at jeg kunne være til hjælp og vejlede dig videre dit ammeforløb med din søn, som havde udfordringer med stramt tungebånd.

Det betyder meget for mig at vide, at Den gode barsel har gjort en forskel for dig og din familie. Jeg sætter pris på din anbefaling af os til andre, der står over for lignende udfordringer med amning.

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Jeg måtte aflyse min første tid, fordi vi blev indlagt, og Sonja var så sød og fleksibel at have med at gøre. Det var en kæmpe lettelse at tale med en, som ikke er begrænset af de (til tider oldnordiske) retningslinjer, som jordemødrene på sygehusene skal følge, og Sonja fik lagt en plan for os, som gav os langt mere ro i maven end den, vi var sendt hjem fra sygehuset med, og som gav hurtige resultater. Sonjas ammevejledning gav endvidere pote med det samme, og fra den ene dag til den anden var jeg ikke længere nervøs før hver amning. Jeg har kun positive ting at sige og anbefaler Den Gode Barsel til enhver.

13 de outubro de 2023

Kære Julie,
Tak for din positive anmeldelse og anbefaling. Det glæder mig at høre, at jeg kunne være til hjælp for dig og din familie, og at min rådgivning gav jer mere ro og hurtige resultater.
Kh Sonja

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kæmpede med teknikken for amning med…

Vi kæmpede med teknikken for amning med sår og suttebrikker. Efter besøg fra sonja kunne jeg amme uden suttebrikker og fik rigtig god vejledning omkring sårheling. Kan kun anbefale at booke et besøg hvis man har brug for hjælp

12 de janeiro de 2024

Resposta da Den gode barsel

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din personlige oplevelse. Det glæder mig virkelig at høre, at jeg kunne bidrage til at gøre din ammerejse lidt lettere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun godt at sige om Louise og Sonja og anbefaler dem til andre

Jeg havde Louise ude, da min datter var omkring 2 uger gammel. Det var en stor hjælp både til at blive opmærksom på stramt tungebånd, anbefalinger af både dygtig ørenæsehals læge og forslag til gode osteopater. Louise var også en stor hjælp til at få nogle bedre ammestillinger i gang og vi gik fra at være 20-30 minutter om at lægge til, til kun at bruge nogle minutter hver gang. Og så har vi øvet og øvet derfra, og ammer stadig her 1,5 år efter og været meget glade for at komme godt fra start trods store udfordringer med amningen i starten. Desuden har jeg haft Sonja i røret over telefonen, hvor hun var meget hjælpsom.

Vi havde besøg af Louise i august 2022.

9 de março de 2023

Kære Ida,
Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at Louise og jeg kunne være til så stor hjælp for dig og din datter i forbindelse med amningsudfordringerne. Det betyder meget for os at vide, at vores rådgivning og støtte har haft en positiv indvirkning på jeres ammeoplevelse❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik besøg af Sonja dagen efter vi…

Vi fik besøg af Sonja dagen efter vi kom hjem fra hospitalet med vores lille datter. Vi var tæt på at opgive amningen efter store udfordringer. Efter Sonjas besøg havde vi en plan for at få amningen til at fungere og modet til at holde ved. Sonja har været med på sidelinjen i en længere periode med støtte og gode råd. Det har været alle pengene værd. Alle burde have en Sonja:)

13 de fevereiro de 2024

Kære Cecilia,
Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord! Det glæder mig, at mit besøg kunne hjælpe jer med amningen, og at I føler, det har været alle pengene værd. Ønsker jeg et dejligt langt ammeforløb.

Kompetent og empatisk vejledning

Vi havde Sonja hjemme til ammevejledning, da der var udfordringer med amning (pga. stramt tungebånd). Sonja var opmærksom, omsorgsfuld og utrolig kompetent. Jeg fik virkelig god vejledning og følte mig set og hørt.
Kan ikke anbefale den gode barsel nok!

17 de julho de 2023

Resposta da Den gode barsel

Tak så meget for din venlige anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at Sonja kunne hjælpe jer med udfordringerne omkring amning, og at I følte jer set og hørt under hendes vejledning. Vi sætter stor pris på din anbefaling af Den gode barsel!

Venlige hilsner,
Louise

Den bedste oplevelse!

Jeg bestilte efter meget overvejelse en ammevejleder da min søn var 2 mdr. gammel, og fik Sonja på besøg morgenen efter. Jeg havde læst nettet tyndt for at blive klog på vores problemstillinger med mange smerter og sår, og en teknik der drillede på det ene bryst. Jeg skylder Sonja den største tak for at give mig den vejledning der skulle til for at mit ammeforløb kom til at fungere! Hun kom med en konkret plan og nogle dejligt konkrete fokuspunkter som var lige hvad jeg havde brug for som nybagt forvirret mor der bare gerne ville gøre det rigtige.
Efter tungebåndsklip, og to måneder post partum med amme-stress, smerter og forvirring landede det hele efter hendes vejledning og støtte, og jeg ammer stadig. Han er lige fyldt et år og jeg er så taknemmelig for at amning kunne blive en rar, tryg, god ting for os, også.

Sonja kom med en moderlig kærlig og klar vejledning og gav mig selvtillid nok til at holde fast i at amningen nok skulle lykkes.

Sonja har min varmeste anbefaling.

12 de abril de 2023

Resposta da Den gode barsel

Tak så meget for din anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at mit besøg og vejledning kunne hjælpe dig gennem de udfordringer, du stod overfor med amningen. Hvor dejligt at høre, at I fortsat ammer!
Endnu engang tak for din anmeldelse, og jeg ønsker dig og din søn alt det bedste fremover!

6 ud af 5 stjerner

Jeg kan KUN anbefale Den Gode Barsel. Med et ammeforløb i baggagen, der aldrig lykkedes, men med modet på at det skulle fungere anden gang, allierede jeg mig med dygtige Sonja og købte tryghedspakken. Sonja var ude inden fødsel og flere gange efter og gav både moralsk og konkret vejledning og støtte og her, knap 11 måneder senere, ammer jeg stadig 👏🏼👏🏼👏🏼 Deres webshop fungerer også upåklageligt - pris, kvalitet og leveringstid er helt i top. Hvis man kunne give 6 stjerner, havde jeg gjort det ♥️

17 de maio de 2023

Kære Mette,
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for jeg kunne hjælpe og give dig støtte. Så dejligt at høre at I forsat ammer! Og tak for den ekstra stjerne :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og vanvittig dygtig IBCLC ammekonsulent

Jeg havde et meget kompliceret ammeforløb med mit første barn, og inden jeg overhovedet var gravid fandt jeg Sonja på Instagram og har fulgt hende lige siden.

Da jeg blev gravid vidste jeg med det samme, at jeg ville rette kontakt til Sonja og have tryghedspakken (3 besøg). Sonja kom forbi mig da jeg var højgravid, dagen efter jeg havde født og da min mælk var løbet til. Hun er SÅ dygtig og imødekommende og støttende. Hjalp mig med ammestillinger, tjekkede min dreng for stramt tungebånd og er altid klar med støttende ord på SMS, hvis jeg er usikker. En kæmpe støtte i en sårbar tid.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Sonja er årsagen til at jeg fuldammer min 6 uger gamle søn i dag. Tak for dig Sonja!

26 de fevereiro de 2024

Kæreste Julie,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at jeg kunne være en støtte for dig gennem dit ammeforløb. Jeg er glad for, at mine besøg og rådgivning har bidraget til, at du føler dig tryg og godt rustet til at amme din søn. Jeg ønsker dig et godt og langt ammeforløb!

Sonja reddede vores amning 🙏🏻

Kære Sonja 🤍
Har i dag været til kontrol og vejning hos børnelægen, og han var meget imponeret over den vægtøgning fra sidst til nu. Jeg tror ikke, at han troede på at vi ville kunne nå målet til i dag. Men det gjorde vi, og det er lige så meget DIN fortjeneste.
Jeg famlede i blinde i forhold til amning, og til trods for alverdens undersøgelser hos forskellige specialister, så kunne ingen hjælpe mig. Tænk at et enkelt opkald og en telefonisk konsultation med dig reddede vores amning. Uden at tilse mig eller Konrad, så kunne du lige fortælle mig hvad problemet var og hvordan det skulle løses. Du gav mig en ro og en plan. Jeg er dig dybt taknemlig….
Er virkelig glad og stolt over at det lykkedes (præcis som du havde sagt det ville)
Ej, hvor har der været mange der sagde at jeg skulle kaste håndklædet i ringen og overgå til erstatning, men du troede på mig 🙏🏻

Kærlig hilsen
Mette

22 de janeiro de 2024

Kæreste Mette

Wow, tusind tusind tak for din tilbagemelding.
Jeg er så glad for at I er nået i mål - dig og Konrad❤️ Jeg håber I får en dejlig langt ammerejse.

Dbh,

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale et hjemmebesøg

Vi havde hjemmebesøg af Sonja. Det var en rigtig god oplevelse, og selvom der ikke var meget vi selv kunne arbejde på, så fik vi kyndig vejledning og sparring, og kunne efterfølgende opsøge den rette behandler på baggrund af hendes opfordringer.

Det gav også en stor ro, alene det at få vendt alle spørgsmål og bekymringer omkring amning med en fagperson, som jeg også kunne sende et par opfølgende spørgsmål.

Siden besøget er amningen blevet markant bedre, og jeg har fundet en helt anden ro i det hele.

1 de dezembro de 2023

Kære AB,

Tusind tak for din anmeldelse😊
Glad for at høre, at du har været glad for vejledning og sparring, men allerbedst er at læse, at amningen er blevet bedre og du har fundet ro i det hele.

Kærlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt en pakke

Jeg havde bestilt en pakke, som var forsvundet. Fragtfirmaet skrev tilbage at de vil forsøge at finde pakken, men at det er butikken som skal erstatte varen. Da jeg sender beskeden til dengodebarselshop sender de en ny med det samme. Virkeligt god service!

19 de dezembro de 2023

Dejligt at vi kunne gøre dig glad :-) Kh Sonja

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Den gode barsel

Jeg kan varmt, varmt anbefale Den gode barsel. Vi fik besøg af Sonja da vi havde store problemer med amningen af vores søn efter klip af stramt tungebånd. Efter tre uger med kaos fik vi med Sonjas hjælp, vores søn til at amme korrekt for første gang. Sonjas viden er stor og hun fik ligeledes sendt vores søn til en enorm kompetent kropsbehandler, der hjalp vores søn af med spændinger i kroppen.
Kæmpe stor anbefaling af Sonja og Den gode barsel.

2 de dezembro de 2023

Kæreste Molly
Tusind tak for din tilbagemelding. Pas godt på jer selv :-) Kh, Sonja

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været i et forløb hos Sonja og…

Vi har været i et forløb hos Sonja og Louise som har resulteret i at vi på mirakuløs vis er lykkes med amning, trods brystbetændelse og svær teknik. Men deres tilgængelighed og faglige viden har hjulpet os igennem (samt stor stædighed) og jeg kan kun give dem 5 stjerner for den service de har ydet.

9 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais