…Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg havde gjort uden Sonja fra Den Gode Barsel. Da min datter var helt nyfødt, var jeg fuld af bekymringer omkring amning trods et tidligere fint ammefor... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi kender Sonia fra Den gode barsel fra 2023 hvor hun var den der hjalp os med at få vores søn til at at kunne få nok at spise, tage på og der ved trives. Jeg fuld ammede på ét bryst i 6 måneder o... Ver mais
A empresa respondeu
Sonja kom akut og med kort varsel to the rescue, da vi oplevede problemer med ammeetableringen ved vores en uge gamle søn. Forinden hendes besøg oplevede vi problemer med at få lagt ham til, få ham ti... Ver mais
A empresa respondeu
Deltog, sammen med min partner, i online ammekursus, inden min søn blev født i 2021. Ammekurset var altafgørende for, at vi fik et godt og roligt ammeforløb efter fødslen. Der var ikke meget hjælp at... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Den gode barsel er det os, Sonja og Louise, du møder. Vi er begge IBCLC certificerede ammevejleder med en sundhedsfaglig baggrund som jordemoder (Sonja) og sygeplejerske (Louise). Siden 2015 har vi hjulpet tusindvis af familier godt fra start med amningen – både dem, der ønsker en tryg ammeopstart, og dem, der kæmper med svære ammeudfordringer. Vi er blandt de mest erfarne i Danmark inden for ammevejledning og vurdering af tungebånd, og vi brænder for at give forældre den støtte og tryghed, de har brug for. Vi tilbyder ammevejledning, som er skræddersyet til jer og jeres baby – uanset om det handler om ammeopstart, smerter, for lidt eller for meget mælk, eller bekymringer om barnets trivsel ved brystet. Vi har stor erfaring med vurdering af tunge- og læbebånd, og tilbyder grundige vurderinger både som hjemmebesøg på hele Sjælland eller i vores hjemmeklinik i Lejre. Hos os kan I få: • Akut ammehjælp og ammevejledning i jeres hjem på hele Sjælland • Vurdering af tungebånd og læbebånd – enten hjemme hos jer eller i vores hjemmeklinik i Lejre • Telefonkonsultationer når hurtig rådgivning er nødvendigt • Vores populære online ammekursus med praktiske teknikker til en god ammeopstart Vi ved, hvor afgørende det er at få kvalificeret hjælp i tide, og derfor lægger vi vægt på nærvær, grundighed og tid til jer. Hos os får I ikke en standardløsning, men individuel vejledning baseret på mange års erfaring og opdateret viden. Vi glæder os til at støtte jer med faglig kompetent og omsorgsfuld ammevejledning, så I kan få den bedste start på livet som familie. Sonja & Louise
Informações de contacto
Egøjevej 142, 4600, Køge, Dinamarca
- +4560658597
- kontakt@dengodebarsel.dk
- dengodebarsel.dk
Succesfuldt ammeforløb med hjælp fra Sonja
Jeg fødte min søn tilbage i oktober. Havde været til ammekursus hos Sonja inden fødslen, og hun kom på ammebesøg få dage efter fødslen. Jeg har et mislykket ammebesøg i baggagen, og denne gang ønskede jeg bare det skulle lykkedes.
Sonja kom, og gav mig (os) ro, tryghed, forståelse, kompetent vejledning og guidning. Denne gang lykkedes det at fuldamme som jeg havde drømt om. Vi fik klippet hans tungebånd, efter Sonjas anbefaling. Derudover har vi endda klaret en brystbetændelse, en indlæggelse med RS virus da han var 7 uger gammel (hvor de ville give ham sonde, som vi heldigvis undgik), og coronavirus efterfølgende.
Vi har fuldammet i 6 mdr. og jeg (vi) havde aldrig klaret det uden Sonjas kyndige, menneskelige, professionelle og kærlige vejledning. Kæmpe KÆMPE anbefaling herfra.. helt inde fra hjertet af! Alle pengene værd!

Rigtig god service
Jeg bestilte lidt forskelligt og en af tingene var dsv ombyttet fik en drikke dunk istedet for en skylleflaske. Men sendte en mail og der blev sagt jeg bare beholdte drikke dunken og der blev sendt en ny skylle flaske det er så god service
TAK til Den Gode Barsel.
Kære Sonja.
Tusinde tak for besøget og den fantastiske og kyndige vejledning. Jeg/vi følte os i SÅ trygge hænder og jeg vil til hver en tid anbefale dig/jer til andre mødre, veninder og bekendte hvis de skulle få brug for noget ammevejledning.
Jeg kunne desværre ikke undgå en omgang brystbetændelse, så hvor du var her om tirsdagen - så røg jeg lige en tur på Akutklinikken om søndagen og fik startet på antibiotika og kører nu på 6 dagen. Amningen kører og lillepigen havde taget 100g på da sundhedsplejersken var her. SÅ fantastisk. Vi har endda også haft 6-7 amninger uden ammebrik, og jeg har hylet hver gang :’-)
Tak for din måde at være på og hvordan du håndterede vores situation og dét at du gav os ro i maven.
Rigtig mange hilsener fra
Frederik, Sophia, Julie (og Ellie) :-)

Fantastisk vejledning og støtte
Jeg skrev til Den gode barsel 4 dage efter jeg havde født, da amningen var svær at få igang og jeg havde smerter ifm at lægge min datter til brystet.
Louise kom hjem til os og sikke en oplevelse. Efter 1 min var vi igang og i al den tid Louise var der, var hun på og engageret. Det var så stor en hjælp og betød at jeg fik mere mod på at fortsætte amningen. Louise var så rummelig og sød og fagligt dygtigt at jeg følte mig tryg lige så snart hun var inden for døren.

Resposta da Den gode barsel
Vidunderlig webshop med gode produkter…
Vidunderlig webshop med gode produkter og hurtig levering. Har købt derfra flere gange og vender tilbage
Vi bestilte ammevejledning fordi jeg havde sår på brystvorter
Vi bestilte ammevejledning fordi jeg havde sår på brystet og min datter gled lidt ud på brystvorten under en amning. Jeg var glad for Louises råd ift amning, selvom det ikke var fordi jeg følte at jeg lærte meget nyt af det.
Men efter et kig i min datters mund konkluderede Louise, at min datter havde meget stramt tungebånd og nok over læbebånd af type 4.
Dette blev afvist af forskelligt personale på Rigshospitalet. Vi opsøgte en Øre, næse, halslæge, som Louise havde foreslået vi gik til.
Han afviste blankt at der var noget som helst i vejen i vores lille piges mund. Jeg græd af lettelse. Det har kostet mange bekymringer og søvnløse nætter.
Det er ok at tage fejl. Men jeg synes vurderingen faldt lige lovligt hurtigt og den har kostet nogle hårde dage i vores lille familie.
Derfor kan jeg ikke anbefale Den Gode Barsel. Jeg synes i fremover skal vælge en anden retorik med større åbenhed. Hvor i ikke konkludere, at der er et stramt tungebånd så hurtigt. Besøget kom til at fokusere meget på tungebåndet og jeg føler ikke, jeg har fået det for pengene, jeg havde håbet.

Kæmpe anbefaling herfra!
Kunne jeg give flere stjerner, havde jeg gjort det!
Louise fra Den Gode Barsel har ikke bare hjulpet med at redde amningen med min søn, hun kunne også identificere de bagvedliggende årsager til, at han ikke kunne sutte rigtigt - nemlig stramt tunge- og læbebånd.
Hun var rigtig god til at guide i ammestillinger, som er mest optimale i forhold til vores problematikker, og gav os øvelser til at træne hans tunge, så vi kunne opnå de bedste mulige resultater af et klip.
Efter han var blevet løsnet diverse steder i munden, var hun på endnu et besøg for at hjælpe os videre. Igen oplevede jeg god hjælp til at komme vores ammeproblematikker til livs. Hun hjalp med øvelser til at få trænet hans tunge, samt måder at få ham afspændt, fordi han har spændinger over det hele (de fleste skyldes de stramninger han havde i munden). På den måde kan han lære at bruge sin “nye” tunge og slippe den kompenserende adfærd han har haft så længe.
Aller vigtigst gav hun mig troen på mig selv. Det har været nogle meget lange uger med en grædende baby, der ellers var ved at blive kasseret som et kolikbarn, og jeg har tvivlet meget på mig selv i forløbet. Louise har været dybt professionel og mødt mig, lige der hvor jeg havde brug for det. Hun har givet mig selvtillid, mod og motivation, og styrken til at kæmpe videre.
Så alt i alt en kæmpe anbefaling herfra!
Stor anbefaling fra mig.
Stor anbefaling fra mig.
Jeg kunne slet ik få amningen igang da min datter var et par dage gammel. Louise kom hjem til os og hjalp, og på trods af SP og JM’s vurdering af hende, som var “ingen problemer med hendes sutteteknik”, så Louise med det samme, at det ikke passede overhovedet. Tungebåndet blev klippet og vi fik lavet en masse “mund-gymnastik”, og i dag startede Evi på fast føde, efter jeg har fuldammet hende i 7mdr.♥️ (jeg skulle lige tage mig sammen, fordi det gik så godt- og så er hun barn nr 3🫣)
Så kære jer, og særligt Louise- 1000tak for hjælpen. ♥️
Iøvrigt lå Evi i UK, og Louise hjalp mig også med rebozo inden vendingsforsøg, hvilket også lykkedes. Så dobbelt tak fra os♥️👶🏼
Ydermere til andre der bor udenfor Kbh, så er parkeringen nem og tæt på. Så alle der er højgravide og har svært ved at parallelparkere kan også tage derind med ro i kroppen🤞🏽👌🏽😊
Jeg har fået meget kompetent…
Jeg har fået meget kompetent ammevejledning hos Den gode Barsel. Mine varmeste anbefalinger.
Sonjas lille virksomhed er den bedste
Sonja og hendes lille virksomhed fortjener 5 stjerner. Jeg har fået stor hjælp fra den online ammevejledning og desuden været utrolig glad for den samtale jeg bookede før min 2. fødsel. Her talte vi mit første komplicerede ammeforløb igennem. Sidst men ikke mindst tog jeg min nyfødte datter med i klinikken og fik virkelig god vejledning. Hun fik klippet både læbe- og tungebånd og efter noget tid kørte det bare med amningen. I 15 måneder.
Det er uden tvivl nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt.
Tak, Sonja!
Ammevejledning der bare fungerer!
Kan varmt anbefale Den Gode Barsel! Har fulgt deres Instagram profil i løbet af min graviditet, og har fået så meget brugbar viden. I slutningen af min graviditet deltog min kæreste og jeg i deres ammekursus, som virkelig forberedte os på amningen. Det kursus burde alle tage! Og genial e-bog man får med, hvor det hele er opsummeret. Mit ammeforløb startede ud med sår, blod og suttebrikker (selvom hospitalet sagde der var god sutteteknik) så jeg bookede et ammevejlednings besøg. Louise kom forbi og lærte os tre gode ammestillinger, og hjalp mig med at smide suttebrikkerne og optimere sutteteknikken! Efterfølgende har det været så rart at Louise skrev til os, og tjekkede op på om det hele stadigt fungerede for os. Kan virkelig anbefale dem - især når det kommer til ammekursus og vejledning :-)
Min allerbedste anbefaling
Sonja får min allerbedste anbefaling - efter et svært ammeforløb med mit første barn, var jeg ikke i tvivl om at jeg denne gang skulle gøre brug af Sonjas viden. Tog ammekursus kort før fødsel og ammebesøg da min datter var en uge gammel og jeg har nu kunne amme uden problemer i snart 10 måneder 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Gid jeg kunne give 1000 stjerner!
Gid jeg kunne give 1000 stjerner!
Sonja kom på besøg hos os i april 2022 efter vi fik vores 3 barn.
Man skulle tænke at man 3 gang bare havde styr på det amning- men eeeehhh det var ikke tilfældet.
Men hun var her i 5 minutter og så havde jeg gang i smertefri amning.
Det skal siges jeg på det tidspunkt havde åbne sår og malket ud hver 2/3 time i flere dage for at få styr på sårene.
Sonja fik lagt vores søn til og i første “hug” ammede jeg smertefrit - på trods af sår og så videre.
Hun tjekkede grundigt vores søn - og konstaterede hurtigt han havde for kort tunge og læbebånd - det fik vi klippet få dage efter. Også dette hjalp amningen yderligere.
Desuden sagde hun jeg skulle tjekkes for stafylokokker - også dette havde jeg og fik styr på hurtigt efter.
Hvis der er én ting jeg har fortrudt, så er det jeg ikke havde Sonja på ammebesøg i 2017 da vi fik vores første barn ❤️
Jeg er Sonja så taknemmelig for den måde hun kom ind i vores hjem i den mest sårbare tid, hvor jeg faktisk troede mit ammeforløb var slut!
Du tog dig god tid til os som familie og gav mig troen tilbage på mig selv !!
Sonja - du er fantastisk og jeg anbefaler dig til ALLE (gravide) jeg kender 🤩
OG WOW HVOR ER DU BARE HAMRENDE DYGTIG og kan “dit håndværk”.
… jeg skal ikke have flere børn - men i fantasien får jeg lyst, fordi jeg nu ved hvordan en ammestart kan se ud !!
Og at det er hjælp at hente.
Vi ammer stadig på livet løs - på trods af at der er kommet små våben (tænder).
Tak tak tak taaaak til Sonja!
Brugbar instagramprofil og lærerigt kursus
Jeg vil gerne skrive tak for al den brugbare og opdaterede viden om og vejledning i amning på jeres instagramprofil. Jeg deltog på jeres online-ammekursus, da jeg var gravid og følte mig meget klar på amning og alt hvad det måtte indebære efterfølgende. Jeg bed især mærke i, at dér hvor babys hage er placeret under amning, er dér, hvor baby tømmer brystet mest. Nu her snart 7 måneder efter min søns fødsel, nyder vi stadig hver amning og der har ikke været skyggen af problemer. Han får bryst, når han har brug for det, og det er ikke gået ud over hans appetit på grød, som han glædeligt spiser tre måltider af om dagen pt. Jeg var ellers blevet vejledt i, at man ikke bør amme om natten, når baby først er begyndt på grød, fordi det så vil påvirke hans appetit om dagen. Men jeres vejledning har givet mig ro til at mærke efter hvad der giver mening for os og ignorere de anbefalinger, der ikke gør. Så mange tak for det! Jeg anbefaler glædeligt jeres profil til alle mine gravide veninder.
Varm anbefaling herfra
Mit ammeforløb startede turbulent og var præget af mange smerter, sår og en lille dreng, der ikke tog på. Samtlige fagpersoner på hospitalet og egen sundhedsplejerske roste vores amning til skyerne, og én af dem sagde sågar, at vi fik “12 med pil op” i amning. På trods af de fine ord, kæmpede jeg med massive smerter hver gang jeg skulle lægge min søn til. Jeg fik sår, brystbetændelse, svamp og en dalende mælkeproduktion, som gjorde at vores søn ikke tog på i vægt. Jeg var mange gange ved at smide håndklædet i ringen og droppe amningen fordi det var så hårdt at være i, men besluttede mig for at give det et sidste skud og kontaktede derfor Den Gode Barsel. Dagen efter kom Louise og korrigerede teknikken, kom med en masse gode råd, og fandt desuden et stramt tungebånd, som nok har været roden til mange af vores udfordringer. Vi fik tungebåndet klippet og tog vores søn til osteopat efter Louises vejledning, og det har simpelthen reddet vores amning. Vi har sideløbende måtte supplere og jeg har malket ud mange gange om dagen for at få mælkeproduktionen op igen, men jeg er gået fra at sidde og græde hver gang jeg skulle lægge min søn til, til at glæde mig til hver amning. Nu er vi endelig kommet i mål, og vi har fået en fantastisk rolig dreng, som endelig spiser sig mæt ved brystet. Det er fantastisk! Så tak til Den Gode Barsel og Louise for deres fantastiske og vigtige arbejde! Varm anbefaling herfra!
Kom for hjælp til amning…
Kom for hjælp til amning ift stillinger og teknikker. Fik at vide at mit barn havde stramt tungebånd, stramt læbebånd og evt også skjult ganespalte. Intet af det bekræftet hos lægen.
Opfordringen lød på at få tungebåndet og læbebåndet klippet, men uden at forvente det som en mirakelkur og at jeg godt kunne regne med at mit barn fik problemer med spisning og taleudvikling.
Jeg synes desværre det var en meget voldsom oplevelse, hvor jeg ikke følte mig lyttet til af den pågældende person. Oveni det står man som nybagt mor i en meget sårbar situation hvor fagpersoner omkring én helst skal gribe én i svære situationer, men jeg gik derfra grædende.
Hvis du er tilhænger af tungebåndsklip, ville du nok have haft en anden oplevelse end den jeg havde.
Misinformerende ammevejleder
Vi havde en ammevejleder hjemme hos os, for at få bugt med nogle udfordringer vi havde med amningen. Den uddannede jordemoder konkluderede hurtigt, at vores 4 måneder gamle søn havde stramt tungebånd, og anbefalede på det kraftigste at få det klippet i udlandet. Hun henviste til en klinik i Holland. Efterfølgende har en Osteopat samt egen læge altså konkluderet, at vores søn under ingen omstændigheder havde stramt tungebånd, men faktisk havde fuld bevægelighed af tungen. Det er ikke mindst skræmmende, men decideret utilgiveligt, at man som fagperson anbefaler et så drastisk indgreb på et ellers sundt spædbarn. De mange komplikationer som et indgreb kan medføre, er ikke til at spøge med og kan potentielt forværre barnets livskvalitet resten af livet. Jeg er ganske rasende over, at man betaler for at modtage kyndig vejledning, for så at blive misinformeret på det groveste. Godt vi konsulterede andre fagpersoner før vi potentielt gik videre med jordemoderens diagnose.
Altid god vejledning fra Sonja og Naja
Altid god vejledning fra Sonja og Naja. Kan virkelig anbefale den gode barsel 😍
Akut ammehjælp
Rigtig mange penge på noget, jeg egentlig ikke fik noget ud af. Fik akut ammehjælp, men fik ikke så meget ud af det. Det gør i hvert fald stadig ondt at amme, og nu har barnet også fået en suttevabel, hvilket jo tyder på, at noget er galt. Jeg fik en enkel teknik, men det har hverken løst problemet med smerter eller teknik.
Bestilte akut ammehjælp
Bestilte akut ammehjælp, da min amning var ved at gå i vasken. Det eneste der blev snakket om en hel time, var min søns “stramme tungebånd”. Jeg fik meget begrænset hjælp til ammestillinger, teknik mv., men en opfordring til at få klippet tungebåndet med det samme, og alle problemer ville blive løst. Dette er efterfølgende konsulteret med vores egen læge, og min søn har IKKE stramt tungebånd. Kan ikke anbefale denne klinik, med mindre man er med på trenden om stramt tungebånd. Ydermere blev min søns reflekser kommenteret, som om at hun skulle være bagud i sin udvikling. Dette er efterfølgende blevet vendt med sundhedsplejerske og egen læge, hvilket de ikke er enige i, og finder faktuelt forkert.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.