Den gode barsel Opiniões 67

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

…Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg havde gjort uden Sonja fra Den Gode Barsel. Da min datter var helt nyfødt, var jeg fuld af bekymringer omkring amning trods et tidligere fint ammefor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kender Sonia fra Den gode barsel fra 2023 hvor hun var den der hjalp os med at få vores søn til at at kunne få nok at spise, tage på og der ved trives. Jeg fuld ammede på ét bryst i 6 måneder o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sonja kom akut og med kort varsel to the rescue, da vi oplevede problemer med ammeetableringen ved vores en uge gamle søn. Forinden hendes besøg oplevede vi problemer med at få lagt ham til, få ham ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deltog, sammen med min partner, i online ammekursus, inden min søn blev født i 2021. Ammekurset var altafgørende for, at vi fik et godt og roligt ammeforløb efter fødslen. Der var ikke meget hjælp at... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Parteira
  2. Centro de medicina infantil

Escrito pela empresa

Hos Den gode barsel er det os, Sonja og Louise, du møder. Vi er begge IBCLC certificerede ammevejleder med en sundhedsfaglig baggrund som jordemoder (Sonja) og sygeplejerske (Louise). Siden 2015 har vi hjulpet tusindvis af familier godt fra start med amningen – både dem, der ønsker en tryg ammeopstart, og dem, der kæmper med svære ammeudfordringer. Vi er blandt de mest erfarne i Danmark inden for ammevejledning og vurdering af tungebånd, og vi brænder for at give forældre den støtte og tryghed, de har brug for. Vi tilbyder ammevejledning, som er skræddersyet til jer og jeres baby – uanset om det handler om ammeopstart, smerter, for lidt eller for meget mælk, eller bekymringer om barnets trivsel ved brystet. Vi har stor erfaring med vurdering af tunge- og læbebånd, og tilbyder grundige vurderinger både som hjemmebesøg på hele Sjælland eller i vores hjemmeklinik i Lejre. Hos os kan I få: • Akut ammehjælp og ammevejledning i jeres hjem på hele Sjælland • Vurdering af tungebånd og læbebånd – enten hjemme hos jer eller i vores hjemmeklinik i Lejre • Telefonkonsultationer når hurtig rådgivning er nødvendigt • Vores populære online ammekursus med praktiske teknikker til en god ammeopstart Vi ved, hvor afgørende det er at få kvalificeret hjælp i tide, og derfor lægger vi vægt på nærvær, grundighed og tid til jer. Hos os får I ikke en standardløsning, men individuel vejledning baseret på mange års erfaring og opdateret viden. Vi glæder os til at støtte jer med faglig kompetent og omsorgsfuld ammevejledning, så I kan få den bedste start på livet som familie. Sonja & Louise

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Deltog i online ammekursus

Deltog i online ammekursus. Rigtig brugbar viden, men åbenlys dårlig kemi mellem underviserne, hvilket stressede mig som modtager, fordi de hele tiden afbrød hinanden. Det blev lidt tåkrummende at se/høre på i længden. Jeg ville nok af den grund vælge en anden ammevejleder fremover, hvis jeg skulle få brug for en.

19 de agosto de 2020

Ændrede på fejllevering

Bestilte en brystpumpe, som ved en fejl blev leveret til nærmeste pakkeshop i stedet for på min privatadresse. Dette blev dog hurtigt ændret, og jeg fik det leveret hjem. God service fra Sonja.

11 de abril de 2020

Hindeløsning

Uanset om hindeløsningen i dag (40+4) sætter gang fødslen eller ej, har det været en sand fornøjelse at benytte Den Gode Barsel og Den Rigtige Jordemoder. Utroligt sødt personale og behagelige omgivelser - så en stor tak, for en rigtig god oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra !

21 de junho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har idag haft glæde af Saras akutte…

Jeg har idag haft glæde af Saras akutte ammehjælp.
7 dage gammel baby.
Stod med smerter i venstre bryst, tåre, koldsved og et ønske om at springe det bryst over når der skulle ammes.

Fra første sekund hvor Sara satte min datter på brystet mærkede jeg INGEN smerte. Det var helt mærkeligt da jeg fra start var sikker på at det ville gøre lidt ondt at amme. Men det var helt uden smerter.
Det venstre bryst har baby fået givet et blåt mærke på brystvorten grundet forkert ammeteknik og et meget spændt bryst da det ikke blev tømt. Og det var der stort set heller ikke nogle smerter ved, når vi bare fik nok bryst ind i hendes mund.
Jeg er så glad for min beslutning om at få akut ammehjælp ❤️

14 de dezembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais