Ich vermute dass es bei diesem Firma um nicht seriöse chinesische Hersteller handelt aufgrund folgende Tatsachen: 1. Gerät funktioniert nicht wie in Webseite angegeben, bei 1.1 L pro Tag erreicht... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uitstekende ontvochtigers. Heb er 26 januari twee besteld en beide netjes en zeer stevig verpakt ontvangen. De levertijd was wel iets langer dan gepland (tweeënhalve week, i.p.v. 2 tot 4 dagen), maar... Ver mais
Chiamarlo deumidificatore è una truffa già di per sé. Si viene imbrogliati dalle immagini, dal prezzo basso (troppo) e dalla propria poca attenzione nel cercare le specifiche tecniche che sono ben ann... Ver mais
I bought Dewett 2 years ago and broken in 2 months and no refund. customer service doesn't exist. stay away from this brand.
Sem histórico de convites para avaliação
Eerste verhaal herzien
Toeval bestaat niet, maar vandaag ontving ik (zonder verdere vooraankondiging van de leverancier) toch de bestelde Dewett ontvochter. Heb de werking nog niet getest, maar moet mijn initiële commentaar over de incommunicado-status herzien. Op het eerste oog ziet het apparaat er OK uit en ik kom weer in de lucht na de ingebruikname.
Er zijn vijf soorten sfeerverlichting ter decoratie.
Ik heb de goederen snel ontvangen. De Dewett is compact en neemt niet veel ruimte in beslag. Het is ook versierd met vijf soorten sfeerverlichting, en het effect is heel duidelijk.
Begin er niet aan
Een paar uur na bestelling wilde ik annuleren. Dat bleek niet mogelijk omdat het reeds verzonden zou zijn.
Telefonisch niet bereikbaar en per mail telkens het standaard antwoord. Zou verzonden zijn en levering is 1a3 werkdagen. Nu anderhalve maand verder nog niks ontvangen. Oplichting dus!
Opgelicht door Dewett.nl…
Hoewel Dewett.nl zich als een betrouwbaar Nederlands bedrijf voordoet, blijkt het in werkelijkheid een Chinees bedrijf met enkel een Nederlandse website. Hoewel ik mijn aankoop ruim binnen de geldende wettelijke bedenktijd van 14 dagen bij koop op afstand heb ontbonden, was dit volgens Dewett.nl niet mogelijk aangezien het product reeds verzonden zou zijn. Helaas heb ik de aankoop direct bij bestelling betaald. Achteraf blijken er enorm veel klachten over Dewett.nl: al dan niet geleverde producten, niet meewerken aan het recht op ontbinding, weigering van terugbetaling en de onmogelijkheid om te retourneren. In bijna alle reviews wordt Dewett.nl in verband gebracht met oplichting.
Ben blij dat ik op trust pilot ben gaan…
Ben blij dat ik op trust pilot ben gaan kijken , had bijna betaald , reactie onder mij klopt langs geen kanten … wie gaat een review bekijken , achter een bestelling en zeker als alles perfect riekt als de oplichters zelf.
Niet kopen !!!!Slechte kwaliteit doet…
Niet kopen !!!!Slechte kwaliteit doet niet wat het zou moeten doen. Als je het artikel wil retourneren lijkt dat niet te kunnen. Gevalletje oplichting ??
De Duwitt die ik kocht heeft een…
De Duwitt die ik kocht heeft een meerlaags filter dat bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen in de lucht effectief kan filteren, wat erg goed is voor mijn pasgeboren dochter.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Luchtontvochtiger besteld, hoorde niks meer. Mail waar de bestelling blijft. Krijg alleen mail pakket is bezorgd. Nooit wat ontvangen, 25 mails verder krijg ik alleen terug pakket is bezorgd. Uiteindelijk zelf bij dhl op onderzoek uit gegaan. Pakket is nooit uit Duitsland geweest en door dhl teruggestuurd naar afzender. Alle bewijzen stuur ik op naar dewett. Weer enige reactie: pakket is bezorgd. Zo klaar met dit bedrijf. Totaal geen reactie of enige medewerking. Klarna gaat onderzoek instellen. Nooit iets bestellen, had helaas alle reacties pas gezien na de bestelling.
Oplichters!!
Oplichters!!! Producten komen wel binnen 2 weken maar dat is een speelgoed! Zuig geen vocht, water in watertank is maar paar druppels! Bij contact krijg je automatisch mail van computer met vaste vragen: is product beschadigd? Is product beschadigd?!!!! En na 10 mailen krijg ik een bod van 3 euro korting en mag ik dan houden anders moet ik naar China retour met mijn kosten en bij beschadigd of toch iets mis met retour geen garantie en kosten volledig van mij!! OPLICHTERS OPLICHTERS niemand bestellen!!!
Een tevreden klant.
In tegenstelling tot alle reviews ben ik blij met het apperaat. De bestelling was binnen een weekje binnen.Ik had deze reviews nog niet gelezen van te voren maar pas na bestellen,echter is hier alles goed gegaan en het apperaat maakt ons klimaat in huis veel beter!
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!
NOOIT EEN BEVESTIGING GEHAD VAN VERZENDEN EN GELD WEL AFGESCHREVEN.
ik hoop dat mensen er niet meer kunnen intrappen met de reviews. de site ziet er veelbelovend uit maar het is hartstikke nep.
Zoals de andere reviews ook aangeven…
Zoals de andere reviews ook aangeven het zijn oplichters die geen antwoord geven op je vragen en niet reageren als je je geld terug wilt omdat er nooit iets is geleverd! Het laatste excuus was dat er door hevige sneeuwval vertraging was ontstaan…. Levertijd 1 tot 3 dagen. Ik wacht al vanaf 6 december en annuleren/geld terug daar heeft Cindy van het bedrijf geen boodschap aan. Heel naar dat dit soort bedrijven bestaan!!
OPLICHTING
OPLICHTING. Na bestelling op 4-1 niets meer gehoord, toen ik op 12-1wilde annuleren kreeg ik bericht dat het product verzonden was en niet meer kon annuleren. Bleek niet te kloppen , ze hebben op 13-1 iets verzonden, inmiddels is het 26 januari en heb ik nog niets ontvangen. Volgens de track and tracé zou het op 24-1 met vliegtuig vanuit Hamburg Duitsland naar Nederland vervoerd worden en daar dan vandaag aankomen. Twee dagen in de lucht voor een vlucht van 1 uur, moet niet gekker worden.
Dewett onbetrouwbaar
Besteld en betaald. Niets ontvangen; geannuleerd, maar kan dus omdat het al onderweg zou zijn. Allemaal dus hetzelfde. Denk dat de positieve reviews ook fake zijn. Bij de bank zijn meerdere meldingen binnengekomen.
Totale misleiding
Totale misleiding. Ik heb binnen een uur na mijn bestelling de bestelling willen annuleren. Daar werd niet op gereageerd. 3 dagen laten krijg ik de bestelbevestiging en de reactie dat cancellen helaas niet meer mogelijk is omdat het product al is verzonden. Ik heb daarna contact opgenomen met mijn rechtsbijstandverzekering. Zij adviseerden mij om het product terug te sturen. Ik heb iets van 10 mailtjes naar DEWETT gestuurd en kreeg steeds een automatische reactie waarin Cindy me wilde overhalen om het product te houden. Ik zou dan korting krijgen. Na elke mail die ik stuurde waarin ik aangaf dat ik het niet wilde en toch terug wilde sturen liep de aangeboden korting op. Bij 20% gaven ze aan dat ze niet meer korting konden geven en werd uiteindelijk het retouradres in China gegeven. Ik heb het product aangetekend en verzekerd verzonden. Bij Klarna had ik mijn factuur gepauzeerd omdat ik een conflict had met DEWETT. Op een gegeven moment vraagt Klarna me om extra bewijs aan te leveren waarin ik kon aantonen dat ik binnen 30 dagen het retour heb aangevraagd. Ik heb screenshots gestuurd waarin ik duidelijk kon aantonen dat ik me aan het retourbeleid heb gehouden. DEWETT verklaarde de retour ongeldig omdat ik me niet aan het retourbeleid gehouden zou hebben. Wat een desillusie! Had beter verwacht van Klarna. Uiteindelijk toch maar betaald om van het gezeik af te zijn.
Distintivo
Dewett fornisce servizi più personalizzati, come il colore dell'esterno, posso impostare 5 colori diversi in base alle mie preferenze, il che è molto interessante.
Oplichting ;( incl. 2 updates :)
Ook mijn man is er ingetrapt. Ding ontvocht niet en lampje is amper te zien. In plaats van 2 tot 4 dagen heeft het 3 weken geduurd voor we het kregen.
We zijn nu 10 mails verder en elke keer leggen ze weer uit hoe we het lampje moeten laten werken, een adres om retour te sturen krijgen we niet. In de laatste twee email's kregen we 10 en 12,50 euro terug.
Ik denk dat een ai bot o.i.d. de mails beantwoordt maar die is wel rap met terug mailen, dat is het enige kleine voordeeltje.
We hebben nu de visa aangesproken hierover. Wordt vervolgd.
26-03-2024. Visa heeft het geld terug gehaald (onder voorbehoud) en nu worden we weer doodgegooid met mailtjes van 30%, 40%, 50% korting en of we de anulering willen anuleren maar met een retouradres komen ze niet. Visa hierover opgebeld en die vertelde dat het tot 45 dagen kan duren en dat het bedrijf wordt onderzocht door hun en dat we nergens op moesten reageren.
06-04-2024.
Bericht van de visa gehad. Het bedrijf heeft geen gelijk gekregen en het geld hoeft dus niet teruggestort te worden.
Iemand nog een luchtontvochtiger nodig die het niet doet :)
Dewett nooit kopen!!!
Dit zijn regelrechte oplichters. 2 apparaten besteld en kan mijn slechte ervaring als volgt opsommen:
- Dewett levert uit China, levering duur 4+ weken.
- 1 apparaat niet aan huis geleverd en kon niet ophalen is retour gegaan. Wegens slecht ervaring met andere apparaat wilde ik geen nieuwe. Voor automatische retourzending brengt Dewett mij 40!! Euro in rekening. Ik heb 4 weken later nog steeds geen terugbetaling ontvangen!
- andere apparaat doet het niet. bij inschakelen meteen in fout met rood lampje. Ik heb werkelijk 60+ mails geschreven met 'customer support' van Dewett en deze vertellen mij elke keer dat ik de vlotter er verkeerd in doe terwijl die volledig conform hun richtlijn geplaatst is. Ze weigeren om het apparaat retour te laten zenden. Geen enkele medewerking of beweging ook maar iets voor je te doen. Aslof je achterlijk bent!
- kortom hele slechte levertijden, nog slechtere product kwaliteit (ik geloof ook niet dat het apparat asl het werkt veel vocht zal vangen), en nog slechtere customer service (gewoon niet bestaand).
- het apparaat dat ik wel heb ontvangen gaat de vuinisbak in.
Do not buy from this company they are…
Do not buy from this company they are awful. The product doesn't work properly but Aron, Sales Director, told me there isn't anything wrong with it. Their return service doesn't exist. When I ordered it was from Dewett UK, unfortunately it was China.
Ce Dewett est vraiment génial
Ce Dewett est vraiment génial. Non seulement il a un effet de déshumidification de premier ordre, mais il peut également contrôler intelligemment I'humidité pour maintenir le confort intérieur. II est vraiment plein de technologie !