Mooie website,Snelle levering en zeker belangrijk mooie producten Makkelijk te monteren Goeie kwaliteit,zeker in combinatie met de prijs Blij mee
Leia as opiniões dos outros
Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Ver mais
Enkele lampen besteld voor onze nieuwe woning. Uiteindelijk vonden we toch een andere kleur mooier en hebben wij de lampen terug gestuurd. Dit was geen probleem en zijn snel en goed geholpen. Ook wer... Ver mais
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Ver mais
Informações sobre a empresa
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Informações de contacto
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, Bélgica
- +32 2 455 36 26
- info@dezignstore.be
- dezignstore.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
mooie verlichting en de prijs is zeer…
mooie verlichting en de prijs is zeer goed !

Makkelijke installatie
Tijdige levering, duidelijke omschrijving, goed verpakt en makkelijke installatie.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Goede service en communicatie.
Goede service en communicatie.
Prijs/kwaliteit verhouding is perfect

Mooi product !!
Snelle levering, goede communicatie. Ik werd zelf gebeld omdat ze nog wat gegevens miste en werd netjes te woord gestaan. Product is echt mooi ik heb de rail verlichting hangen met de grote spots en 3 hang spots. Echt een aanrader en staat prachtig. De rail is echt de goede breedte wat ik persoonlijk mooi vind. Als de rail hangt kun je heel makkelijk de spots erin hangen en ook verschuiven waar je ze wilt hebben. Let wel op dat je in alle spots dezelfde dimbare lampjes doet, anders werkt de dimmer niet goed op de lampjes. Ligt niet aan het product maar zo werkt het met de lampjes. Het pakket was heel netjes verpakt en geleverd. Dus bij deze, een echte aanrader!!

Kapotte lamp
Kapotte lamp
Via de website een bestelling geplaatst en daarvan zeker geen opmerkingen. Was de dag erna of 2 dagen erna al geleverd, dus daar geen enkele opmerking. Bij het beginnen plaatsen van de lampen kwam ik erachter dat ik 1 kapotte lamp heb.
In mijn opinie kan dit altijd gebeuren, er kan altijd iets fout gaan en er kan altijd een foutje gebeuren.
Maar na een e-mail te hebben gestuurd naar de winkel, kwamen ze terug met een antwoord dat er een heel return policy was en een heel gedoe om 1 lampje terug te krijgen wat nog geen €5 euro kost.
Vind dit een beetje jammer dat het op zo een manier moet lopen. Met alle respect maar ik ga niet één lampje van nog geen €5 liggen inpakken en terugsturen met een hoop lopen erbij en een hoop verloren tijd.
Beetje jammer van dit bedrijf dat het niet een klein beetje klantgerichter kan zijn.
Ik zal de lamp wel opnieuw bestellen en betalen bij hun, maar dit zal wellicht wel de laatste aankoop zijn.
Jammer!
De producten op zich zijn heel mooi.

Fantastische koop gedaan
Vriendelijke benadering, goed geholpen en gelijk de koop gesloten en de spullen op voorraad.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Prima prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering, uitstekende retourservice en communicatie
Correct bestelproces en punctuele…
Correct bestelproces en punctuele afhaal moment!

Zeer tevreden
Heel goede en snelle levering.
Eenvoudig te monteren met montagevideo’s. Ook het inkorten van de rails is zeer eenvoudig. Heel tevreden, zelfs al een tweede keer besteld.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Snelle en correcte levering aan goede…
Snelle en correcte levering aan goede prijs

prima produkt
Prijs kwaliteit zeer goed,vlotte bevestiging, geen probleem met installatie en aanpassen rails

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Goed advies en snelle levering
Prettige en duidelijke communicatie. Goed advies en snelle levering. Bezoek aan showroom was ook aangenaam.

Zeer mooie verlichting prijs/kwalteit
Zeer mooie verlichting prijs/kwalteit. Heel klantvriendelijk.

Super service!
Super service!
Behulpzaam via chat Instagram of mail
Snelle levering!
Prijs kwaliteit top!
Een echte aanrader!

Resposta da DEZIGNSTORE.BE
Rail is in tegenstelling tot wat jullie…
Rail is in tegenstelling tot wat jullie beweren niet simpel in te korten. Dan moet je nl in de gezaagde kant ook alle gaten inclusief gleuf gat erin maken. Ben dus verkeerd voorgelicht en voel me be….!
Hetgeen nu op jullie site staat na de derde regel zijnde vanaf “Let er…. t/m enige precisie” stond bij aankoop door ons niet op jullie site!!!

Alles tip top in orde
Alles tip top in orde
Vriendelijke mensen
Mooie produkten en goede kwaliteit
En goede afspraken
Echt een aanrader

Aanrader !!!
Super prijs kwaliteit verhouding, maar bovenal een top service en vriendelijke mensen. Helpen je meteen verder waar mogelijk.
Kan het zeker aanraden!