DEZIGNSTORE.BE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie website,Snelle levering en zeker belangrijk mooie producten Makkelijk te monteren Goeie kwaliteit,zeker in combinatie met de prijs Blij mee

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkele lampen besteld voor onze nieuwe woning. Uiteindelijk vonden we toch een andere kleur mooier en hebben wij de lampen terug gestuurd. Dit was geen probleem en zijn snel en goed geholpen. Ook wer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

178 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

63 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Gert, Bedankt voor uw wederkerend vertrouwen!
Super om te horen dat onze verlichting en service weer helemaal naar wens waren, dat lezen we met een grote glimlach.

Met verlichte groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

What you see is what you get.

Alles is geleverd volgens afspraak.
De goederen komen volledig overeen met de beschrijving op de verkoopsite.

22 de julho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Patrick, wat een fijne review om te lezen, bedankt daarvoor!

Geweldig om te horen dat alles precies is verlopen zoals altijd en dat de producten volledig aan uw verwachtingen voldoen. Dat is exact het niveau van service waar we elke dag naar streven!

Met verlichte groeten,

Correcte klanteninteractie.

Correcte klanteninteractie.
Snelle reactie op bijkomende vragen.
Ze denken mee indien er toch een probleem opduikt

28 de julho de 2025

Hi Bart, bedankt voor uw fijne feedback! 😊
We vinden het belangrijk om snel te reageren en samen met onze klanten mee te denken als er iets opduikt. Fijn om te horen dat u dat ook zo heeft ervaren.

Zeer klant vriendelijk.

Zeer klant vriendelijk.
Na mijn bestelling, nog telefonisch verandering doorgegeven was allemaal geen probleem.
Product perfect verpakt.

24 de julho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Andre, bedankt voor je review! Altijd fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en service zo waardeert.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Gaël, hartelijk dank voor deze review!
Fijn om te horen dat je onze service zo goed waardeert en ons vlot kunt bereiken, zowel per mail als telefonisch. We vinden het belangrijk dat klanten ons altijd kunnen contacteren en snel antwoord krijgen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Ook heel tevreden met het uiteindelijke resultaat!

7 de julho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Yara, bedankt voor je positieve 5-sterren review!
Fijn om te horen dat je onze service zo waardeert, én dat je tevreden bent met het eindresultaat. Extra leuk dat je ook foto’s hebt gedeeld op social media, altijd mooi om onze verlichting terug te zien in je nieuwe thuis!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ook een retour wordt uitstekend afgehandelt

Nadat wij al eerder bestellingen hadden gedaan in het verleden, ook nu weer een bestelling gedaan. Na het doen van de bestelling bleek dat een andere oplossing toch beter was en contact opgenomen over het retour zenden van het bestelde. Ook daarin een uitstekende service en afhandeling.
Een volgende keer komen we graag weer terug.

2 de julho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Rob, hartelijk dank voor je positieve review! Leuk om te horen dat je als terugkerende klant ook onze retourservice zo waardeert.

Classificada 5 em 5 estrelas

Optimale communicatie, levering en materiaal

Communicatie met het bedrijf is optimaal. Enkele vragen gesteld over een specifieke installatie ivm railverlichting en steeds binnen de dag, soms zelfs sneller - ook (onverwacht) op 21/07 - een antwoord. Er wordt ook mee gezocht naar een oplossing. Snelle levering en topmateriaal - zoals ze zelf schrijven: eenvoudig te plaatsen. 👍

8 de julho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Ludo, bedankt voor je uitgebreide en lovende review! Geweldig om te horen dat onze communicatie, zelfs op een feestdag, zo gewaardeerd wordt. We helpen graag mee zoeken naar oplossingen en zijn blij dat ook de levering, het materiaal én de eenvoudige plaatsing naar wens zijn. Bedankt voor je vertrouwen!

Stralende groeten,

alles perfect geleverd

30 de junho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Bedankt voor je review, Andre. Fijn om te horen dat alles zoals altijd, perfect is geleverd. Heel veel plezier gewenst met je aankoop.

Mooie spotjes

Mooie spotjes, prima kwaliteit, niet duur!

29 de junho de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Kelly, bedankt voor deze review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de verlichting en prijs-kwaliteit verhouding.

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Bedankt voor je positieve review, Thijs! Fijn om te horen dat alles correct is behandeld en verstuurd. We streven er altijd naar om alles van begin tot eind netjes te verzorgen.

Verlichtende groeten,

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Paul, bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat de levering binnen de 24 uur werd afgeleverd. Daar doen we het voor!

Railverlichting

Na advertentie via facebook, afspraak gemaakt voor wat verdere uitleg, perfect ontvangen en een gedetailleerde uitleg over de produkten.
Installatie verliep vlekkeloos
Top product en zeker een aanrader!!

26 de maio de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Dennis, bedankt voor je lovende 5-sterren review!
Fijn dat ontvangst, uitleg én installatie helemaal top waren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik zou een min score willen geven maar…

Ik zou een min score willen geven maar dat gaat niet. Gewoon brol onze buitenarmaturen waren na een paar weken aan het flikkeren en nu heb ik nieuwe geplaatst en de ooit zwarte van hun zijn nu op 6 maand al grijs van de zon.

15 de junho de 2025
Opinião espontânea

Beste Kurt,
We begrijpen je frustratie, al vinden we het jammer dat er in je review geen enkele verwijzing staat naar de oplossing die we je hebben aangeboden.

Zoals ook in onze mails uitgelegd, bleek er toen een probleem met een specifieke batch van deze armaturen. We hadden dit intern onderzocht, en daarom meteen beslist om alle toestellen uit die batch terug te roepen en uit ons assortiment te halen. Je kreeg toen ook een retourlabel én het voorstel tot volledige terugbetaling, zonder extra kosten.

Dat je ervoor kiest om geen gebruik te maken van dat aanbod en in plaats daarvan een 1-sterrenreview plaatst zonder die context, vinden we uiteraard jammer, zeker omdat we transparant en oplossingsgericht gehandeld hebben. Jammer dat je onze laatste email van 7 maand geleden, ook onbeantwoord hebt gelaten, terwijl we dit graag wouden oplossen voor jou.

We staan nog steeds open voor een correcte afronding waarbij ons aanbod blijft gelden.

Het DEZIGNSTORE Team

super blij met nieuw verlichting

super blij met nieuw verlichting

23 de maio de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Othmane, bedankt voor je enthousiaste review!
Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe verlichting. Dat is precies het resultaat waar we voor gaan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tevreden van de rail en ledspots.

Tevreden van de rail en ledspots.
Snelle levering ook.

20 de maio de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Johan, bedankt voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de railverlichting én dat de levering zoals altijd snel verliep. We wensen je veel plezier met je nieuwe verlichting.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering van het bestelde

Snelle levering van het bestelde. Netjes en goed verpakt. En als je belt krijg je een vriendelijke dame aan de telefoon die wel behulpzaam is maar ook zeker gelijk door verwijst naar de website.

5 de maio de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Sander, bedankt voor je review en je positieve woorden over onze levering, verpakking en service aan de telefoon!

Top service en ondersteuning

Wanneer je een leek in verlichting bent, een bouwplan hebt en niet goed weet, hoe pak ik dit aan, en hierbovenop nog is prijs/kwaliteit belangrijk vindt, dan zit je bij Dezignstore.be aan het juiste adres.
Super tevreden van de verlichting, service en nazorg!

5 de maio de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Hilde, bedankt voor je uitgebreide en lovende review!
Geweldig om te horen dat we je van plan tot perfecte verlichting hebben kunnen begeleiden. Dat je ook zo tevreden bent over de service, prijs/kwaliteit én nazorg, maakt ons extra trots. Veel plezier met je nieuwe verlichting!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer behulpzaam en snelle levering!

Zeer behulpzaam en snelle levering!

25 de abril de 2025

Resposta da DEZIGNSTORE.BE

Hi Ilse, bedankt voor je tweede positieve 5-sterren review!
Het grootste compliment voor ons is wanneer klanten terugkeren, geweldig om te zien dat je opnieuw zo tevreden bent over ons!