Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede dieren pension, vriendelijke personeel. Mijn hondjes hebben het naar hun zin gehad, zien er goed uit. Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vaka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze hond heeft het super naar zijn zin gehad waardoor wij met een gerust hart op vakantie konden. Ook bij het wegbrengen hij keek niet eens meer om en ging gelijk mee. Ze denken ook mee nadat hij z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dierenhotel ‘t Gooi is prima logeeradres voor onze labrador. Ze gaat kwispelend naar binnen en komt ontspannen weer mee naar huis. Er wordt rekening gehouden met medicatie en speciaal voer. Overleg ov... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hotel para animais de estimação
  2. Hotel para gatos
  3. Hostel para cães

Bij Dierenhotel ’t Gooi nemen we de verzorging van uw huisdier graag van u over wanneer u met vakantie bent of een drukke dag hebt op uw werk.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

425 opiniões

Hele positieve ervaring!

Vriendelijke ontvangst, oprechte belangstelling en na afloop een goede terugkoppeling over hoe het was gegaan. Alles zag er verder zeer netjes en verzorgd uit.

9 de dezembro de 2022

Top opvang

Onze hond gaat er blij naartoe en komt zeer blij weer terug. Goede service en deskundige medewerkers.

11 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig fijn pension

Wat een geweldig fijn pension. Onze honden gingen nooit naar een pension, maar sinds het voorjaar 2022 moest het gebeuren. Geen moment spijt van gehad, nu voor de 2e maal onze honden ondergebracht.

21 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Onze Poes Farah is 16 dagen in pension…

Onze Poes Farah is 16 dagen in pension geweest, voor mij duurde het heel lang, maar voor haar was het een feestje! Extra verwend met verse vis en vooral aandacht, top hotel! Bedankt ! Volgend jaar komt ze weer ! Poeze knuffel van Farah

3 de outubro de 2022

De vakantie van Guus

Guus heeft het wederom prima naar z'n zin gehad in het Dierenhotel. Guus zag er weer netjes, schoon en verzorgd uit. Vriendelijke behandeling aan de balie en lieve verzorgers (m/v). Graag tot een volgende keer. Groet, Niek

7 de outubro de 2022

Duco

Aan Duco te zien heeft hij het goed
gehad in deze prachtige omgeving
Bedankt hiervoor
Voor herhaling geschikt

21 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

onze hond heeft t reuze leuk gehad dat…

onze hond heeft t reuze leuk gehad dat merkte we aan verschillende dingen. ze zag er goed verzorgd en doorvoed uit. Ze had lekker met andere hondjes en honden gespeeld, Het uit logeren gaan tijdens onze vakantie in het hotel is erg goed bevallen allemaal en zeker voor herhaling vatbaar

16 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Sam kwam heel relaxed uit de kennel.

Sam kwam heel relaxed uit de kennel.
Vriendelijke ontvangen bij brengen en bij het ophalen. Sam zag er prachtig uit en was heel relaxed. Uitvoerig gesproken over hoe het was gegaan met Sam. Ik kon merken dat Sam goed was geobserveerd door de eigenaar van de kennel/pension.

28 de setembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.