Goede dieren pension, vriendelijke personeel. Mijn hondjes hebben het naar hun zin gehad, zien er goed uit. Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vaka... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onze hond heeft het super naar zijn zin gehad waardoor wij met een gerust hart op vakantie konden. Ook bij het wegbrengen hij keek niet eens meer om en ging gelijk mee. Ze denken ook mee nadat hij z... Ver mais
onze hond heeft t reuze leuk gehad dat merkte we aan verschillende dingen. ze zag er goed verzorgd en doorvoed uit. Ze had lekker met andere hondjes en honden gespeeld, Het uit logeren gaan tijdens on... Ver mais
Dierenhotel ‘t Gooi is prima logeeradres voor onze labrador. Ze gaat kwispelend naar binnen en komt ontspannen weer mee naar huis. Er wordt rekening gehouden met medicatie en speciaal voer. Overleg ov... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Dierenhotel ’t Gooi nemen we de verzorging van uw huisdier graag van u over wanneer u met vakantie bent of een drukke dag hebt op uw werk.
Informações de contacto
Goyergracht Zuid 15, 3755 MX, Eemnes, Holanda
- 035-5389999
- info@dierenhotel.net
- dierenhotel.net
We hebben onze honden voor een paar…dagen late logeren
We hebben onze honden voor een paar dagen proef logeren gebracht. Onze Mira was er al eerder geweest (Voor Covid) Maar Kacey niet. Kacey is nu 3 jaar bij ons. Ze is nogal angstig maar daar was bij Dierenhotel 't Gooi niets van te merken. Ze kwam net zo vrolijk thuis als we haar gebracht hebben.
Wat ook leuk was, is dat we naderhand een mail kregen over Mira en Kacey met de mededeling dat ze van harte welkom zijn als we weer weggaan.
Wat ik ook fijn vond is dat er niet moeilijk gedaan werd over het ras van Kacey. zij is mogelijk een Stafford mix en andere hotels wilde haar niet nemen.
Prima , goede verzorging van onze Hond
Prima prima verzorging en aandacht voor onze hond
Diverse keren heeft mijn kat daar al…
Diverse keren heeft mijn kat daar al gelogeerd, aardige mensen, schoon en het ruikt er altijd lekker fris.
Een fijn en betrouwbaar adres voor onze hond Billie!
Ik breng hier graag onze hond naar toe. Het contact is heel persoonlijk en geeft vertrouwen.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, mooi pension. honden hebben het naar hun zin gehad en zijn goed verzorgd
Het dierenhotel heeft super goed…
Het dierenhotel heeft super goed gezorgd voor onze poes tijdens onze vakantie. Fijne plek en je ziet dat de katten het naar hun zin hebben daar.
Top hondenhotel
Bram onze teckel heeft het er heerlijk. Gaat er heel blij naar toe begroet meteen de verzorgers met blijdschap en komt er blij vandaan. Goede verzorging. Zeer tevreden.
Prima Kattenhotel & aardige medewerkers!
Heel blij mijn katten zijn goed verzorgd
Erg begaan
We laten onze Carbo altijd met een fijn gevoel achter bij Dierenhotel ‘t Gooi, want we weten dat hier goed voor hem wordt gezorgd. De medewerkers zijn ook erg enthousiast bij de ontvangst en we krijgen duidelijk mee bij het ophalen hoe Carbo het heeft gehad. Hij eet altijd wat slechter dan thuis en ze zijn erg begaan en letten er goed op dat hij toch genoeg te eten binnenkrijgt.
Nu voor de derde keer mijn katten daar…
Nu voor de derde keer mijn katten daar laten logeren want het is een schone en zeer goede dierenhotel.
We hebben de indruk de shenzi onze hond…
We hebben de indruk de shenzi onze hond het erg naar zijn zin heeft gehad bij jullie, en we zullen zeker weer van jullie hotel gebruik maken. Bedankt voor de goeie zorg.
Onze poes is goed verzorgd
Onze poes is goed verzorgd, de katten verblijven zien er schoon uit en ook de mogelijkheid om “buiten” te zijn en vrij rond te lopen in de serre (of binnen) is een plus. Bij heel warme dagen gaat de airco binnen aan voor een aangename temperatuur.
Onze dwergteckel gaat met plezier en…
Onze dwergteckel gaat met plezier en heeft plezier met maatjes! Fijn dat we dat door de medewerkers horen!
Zelda voor de eerste keer hier
Onze Zelda is tijdens onze juni vakantie voor het eerst hier geweest en dat is prima bevallen. We hebben haar even laten wassen, dus een schone hond weer mee. Ze zag er goed uit. Thuis gekomen ging ze eerst even checken of alles er nog was en daarna was de rust weergekeerd.
Na veertien dagen moest ze nog even een weekeind daar overblijven, dat is dan wel een ijkpunt. Wil ze niet of wil ze wel, dat is bij onze Prinses duidelijk te merken. Maar ze rende uit de auto direct naar binnen. Gaf ons een goed gevoel.
De verzorgers zijn stuk voor stuk hele aardige en oplettende mensen, waar we haar met een gerust hart achterlaten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.