Beställde blommig deluxetårta med chokladfyllning fick den en dag innan kalaset. Jag följde instruktionerna att den ska vara i rumstemperatur. Dagen efter smakade tårtan som nybakat saftig och god.
Fototårtan blev jätte dålig, suddig och ögonen saknade kontrast, såg nästan död ut jätte obehaglig! Dem vägrar också reklamera trots att dem inte levererat det ja beställde. Får gå vidare för detta... Ver mais
Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera me... Ver mais
Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bring... Ver mais
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Suécia
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vi beställde vår bröllopstårta så den skulle levereras dagen före och det gjorde den. Men...
Det negativa: tårtan kom och när DHL avlämnat den "den stora kartongen som tårtorna levererades i (det var 3 lager)" såg kompakt och bra ut.. tills vi öppnade den. Den har på något sätt blivit utförd genom att stå lutad åt ett håll. Alla 3 lager var halvt mosade/hade glidit åt ena sidan. Eftersom detta var klockan 2 på em en fredag har vi bara kunnat mejla alla bilder (och kartongen den låg i var kompakt så jag visste inte hur innehållet såg ut och kunde inte lämna tillbaka till DHL) och jag fick ställa mig och försöka "laga" tårta så den skulle se bra ut inför bröllopet. Så besviken då det inte är billiga tårtor man köper. 😪
Det positiva: smaken var bra, den kom vid utsatt och beställd tid.

Jätte dåligt tårta kommit 4 dagar efter min son födelsedag inte rekommendera
Tårta är bra, men jag fick den här tårta väldigt sen. Jag väntar i fredags, eftersom i lördags var min lilla sons födelsedag 3 år. Men vi fick beställningen efter 3 dagar i mandag. Jag är jätte besviken.

Resposta da DinTårta.se
Stod till en början att min tårta som jag beställde 2 veckor innan skulle komma 4 dagar sent? Jag undrade hur det ens var möjligt med tanke på att dom haft så långt tid på sig men ändå inte verkat kunnat planera.
Efter några skickade mail från mig utan svar direkt från dom, så ändrades leveransdag och så kom den trots allt i tid, därav ger jag en stjärna högre.
För övrigt så var tårtan väldigt vacker och absolut ätbar, därav 3-4 stjärnor.

Resposta da DinTårta.se
Min mamma betalade en rejäl summa för en tårta till dotterns 4-årskalas. Tårtan levereras, det är det plattaste och tråkigaste jag sett! Smakar precis som en rulltårta från Eldorado, ett tunt lager sylt och torr kaka ihop med typ konstgjord spraygrädde.
Jag anade oråd när tårtan skulle postas och inte krävde nedkylning- skräp!

Resposta da DinTårta.se
Great cake, Great design, Great packaging. Fast delivery. Satisfied customer.

Håll er borta.
Som tur var beställde vi endast smakprov tårtan - den kom fram i tid men när vi smakade den så kändes något väldigt fel. Otroligt artificiellt och lite konstig/off smak.
Vi blev båda dåliga i magen samma kväll utan o ätit något annat efter.
Begärde återbetalning vilket dom nekade då dom sa att dom gör så många tårtor och aaaaldrig får klagomål så varför ta ansvar för när dom gör en dålig ?
PS 150kr frakt är ett skämt med.

Resposta da DinTårta.se
Absolut sämsta tårtorna jag har ätit någonsin. Torra tårtbottnar och äcklig fyllning. I kontakt med företaget så säger de ”gamla och torra tårtbottnar, det är helt omöjligt” …”lämna gärna positiv feedback”
Ingen respons på min upplevelse överhuvudtaget. Är inte alls värt de pengarna jag har lagt heller… så besviken.

Resposta da DinTårta.se
Tårtan ser fin ut, men smakar äckligt. Aldrig mer. Inte värt pengarna tyvärr.

Resposta da DinTårta.se
Vi beställde en tårta 63 stod det på tårtan, vi beställde även en hjärtformad tårta där det stod älskade mamma på, samt cupcakes med emoji och cupcakes med hjärtformade symboler i blåbär och äpple-kanel! Det var jättebra tårtor, snabb leverans och bra service. Vi är extremt nöjda och tackar er hjärtligt!

Resposta da DinTårta.se
A classic mistake, I placed an order for a numbers cake before checking any reviews and where it was sent from. When I opened Trustpilot I got an anxiety that I made a mistake as everyone was writing how disapointed in the taste they've been and the bad delivery timing. The date I needed the cake for was in Saturday and according to the website's advice I set the delivery date to be on Thursday, thinking that they probably won't deliver on weekends. I was so scared of what it will turn out to be that I got such a relief when everything turned out to be great! It got delivered on Friday, so a day after my selected date but again, the website warns you to set a date one day before you'll need it. Perfect timing! And the taste was very good, probably one of the best cakes I've ever tasted. I ordered the chocolate cake. All the guests loved the taste and some asked for a second piece. It doesn't taste like butter at all as others have commented. So what I am saying is, you didn't make a mistake ordering from here. Yes it is sent from Germany, but it was so well packed and everything was in its place. Probably would order again. Think that the amount of negative reviews stems from the fact that usually people write reviews only when they are dissatisfied so positive reviews like mine are usually left unsaid.

Resposta da DinTårta.se
Äcklig tårta. Alldeles för sött och som en tegelsten. Förklarar varför den kunde levereras utan minsta fel från Tyskland… Jag testade sajten för att det var enda stället där jag hittade smaksammansättningen som barnet ville ha. Jag borde valt en riktig bagare istället…
Aldrig igen.

Resposta da DinTårta.se
Det enda tråkiga va att jag behövde tårtan på en måndag och fick den på tisdag. Så nästa gång kommer jag inte att chansa utan beställa den till fredagen veckan innan om dagarna hamnar så igen. Med det sagt. Helt fantastisk tårta, smakar underbart, ser exakt ut som förväntat trots DHL's taskiga behandling å kantstött yttre paket så va tårtan så väl packad av företaget att den såg exakt ut som förväntat. Kommer garanterat att beställa mer här ifrån.😁😁😁😁😁😁😁👍👍🤟🤟

Resposta da DinTårta.se
Unfortunately The cake arrives missing not completed. In addition there is no phone to call them except email and they answer you within 24h in a workday.

Toppen leverans!
Macarons och hjärta cupcake var jättefina och super goda.

Resposta da DinTårta.se
Snabb leverans och fin tårta. Synd bara att den smakade vidrigt. Bara e-nummer och konserveringsmedel. Har beställt en gång tidigare för två år sedan. Hade för mig att jag va nöjdare då så blev väldigt besviken.

Resposta da DinTårta.se
Torr och torr smak endast av margarin! besviken och ledsen att säga att vi slängde hela
Aldri🤮👎👎👎👎

Resposta da DinTårta.se
Den sämsta tårtan jag någonsin testat! Torr och torr smak endast av margarin! besviken och ledsen att säga att vi slängde hälften av det!

Resposta da DinTårta.se
Mycket nöjd med mina beställningar.
Har beställt mina tårtor med photo två gånger och nöjd båda gångerna. Tårtan levererades i tid och fotona blev mycket fina.

Resposta da DinTårta.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.