Beställde blommig deluxetårta med chokladfyllning fick den en dag innan kalaset. Jag följde instruktionerna att den ska vara i rumstemperatur. Dagen efter smakade tårtan som nybakat saftig och god.
Fototårtan blev jätte dålig, suddig och ögonen saknade kontrast, såg nästan död ut jätte obehaglig! Dem vägrar också reklamera trots att dem inte levererat det ja beställde. Får gå vidare för detta... Ver mais
Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera me... Ver mais
Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bring... Ver mais
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Suécia
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tårtan leverade en dag efter kalaset även när man har förbeställt 👎🏽.. dålig kundservice 👎🏽

Resposta da DinTårta.se
WOW! Beautiful. Det var den fineste kage, jeg længe har set. (Okay, mit billede var naturligvis også smukt. :)) Den var til mit dyrehospital som tak for en svær operation på min hund. ALLE sygeplejersker og dyrlæger kom ud for at se den. (og de er mange). Jeg blev så glad for den oplevelse. Smagte SKØNT. Dejligt at der er så mange valgmuligheder på smagen.

Resposta da DinTårta.se
Hade gett 0 stjärnor om det gick, ingen bra tårta alls eller service. Problemet med deras tårtor är att dom använder inte färska råvaror, varken grädde, tårtbotten eller marsipan, allting är tillgjort och jätte smaklöst. Köp en lokal tårta för mindre pengar men tusen gånger godare. KÖP INTE FRÅN DENNA SKAM SIDA!!

Resposta da DinTårta.se
Tårtan var bra mina barn gillade den. Jag fick den i tid.

Resposta da DinTårta.se
Min tårta kom i tid och smakade bra .jag är nöjd med min beställning.

Resposta da DinTårta.se
God och rolig tårta med snabb och perfekt leverans. Har använt Din tårta vid flera tillfällen och det är alltid samma jubel när kartongen öppnas.

Resposta da DinTårta.se
Levereras INTE till beställt datum trots att de säger det. De "kan" leverera till rätt datum. (Notera juridiska finten). Beställde till en fredag i god tid för att födelsedagskalaset var på söndag. Anlände måndag. Beställt Express. Helt meningslöst eftersom barnet rest långt till sin födelsedag som ju var över när tårtan anlände. Kanske lika bra, visade sig komma från Tyskland och skulle förvaras i rumstemperatur upp till 7 dagar. Jag bråkade med dem men de vägrade reklamation. Efter detta har de lagt dit extra info för att påpeka att man behöver en vardags marginal, men eftersom de flera gånger poängterar "välj datum" så är det nog lätt missa.

Resposta da DinTårta.se
Jag beställde tårta som såg ut vacker och perfekt och smakade jätte utsökt.leverans var också snabbt och enkelt.

Resposta da DinTårta.se
Tårtan ser ut precis som på bilden, mycket säker förpackning och levererad i tid. Detta är min tredje beställning och jag är mycket nöjd!

Resposta da DinTårta.se
Hade ingen aning om att tårtan inte bakades i Sverige utifrån webben och fick en chock när kartongerna levererades. Bara av den anledningen kommer jag aldrig beställa igen. Men, förutom det var tårtorna inte goda, det är inte ofta gäster är öppna med att de inte vill äta upp. Tummen ner på allt helt enkelt.

Resposta da DinTårta.se
Vart har världen tagit vägen när vi flyger in kalastårtor till våra barn från Tyskland? De tackar oss garanterat i framtiden om vi gör allt för att de ska ha en planet att leva på, före en fin tårta från Tyskland till kalaset. Har man inte råd med närbakat. Baka själv.

Resposta da DinTårta.se
En regnbågstårta med godisgömma och cupcakes med djurmotiv matchade vår 5-årings kalas perfekt.
Gillar att det finns något för alla åldrar, tillfällen och teman hos Din Tårta.
Dessutom smidig leverans och gott!

Resposta da DinTårta.se
Väldigt gott tårta, första gång vi beställer och är helt nöjd

Resposta da DinTårta.se
I had an incredibly disappointing experience with DinTårta.se. Their service was extremely poor and unreliable. I ordered a cake for my wife's 40th birthday, which was a significant event for us. Unfortunately, the cake was of poor quality and arrived damaged. Despite multiple attempts to contact their customer service, I received no response. This was a major inconvenience and caused significant stress for both my wife and I. I would strongly advise against using their services.

Resposta da DinTårta.se
Jag beställde en tårta på den 23 augusti och valde 30 augusti for leverans då har barnet sin kalas på lördag den 31 augusti. Jag fick varken tårtan eller något svar från kundtjänsten. Fredag kväll fick jag sms om att tårtan ska levereras på måndag vilken jag inte har någon användning för. Vill ha mina pengar tillbaka.
SE20240823-O-TEJ-471

Resposta da DinTårta.se
I give this score for terrible customer service!
I have been a customer for many times and the last time my order arrived 3 days late. 1 day after the birthday! But then instead of accepting my return for a cake that I dont need anymore, they charged me for both the cake and the shipment. Plus we had t, with a lot of stress buy another cake for birthday. I wrote to them on instagram and the blocked me right away!

Resposta da DinTårta.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.