DinTårta.se Opiniões 146

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde blommig deluxetårta med chokladfyllning fick den en dag innan kalaset. Jag följde instruktionerna att den ska vara i rumstemperatur. Dagen efter smakade tårtan som nybakat saftig och god.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fototårtan blev jätte dålig, suddig och ögonen saknade kontrast, såg nästan död ut jätte obehaglig! Dem vägrar också reklamera trots att dem inte levererat det ja beställde. Får gå vidare för detta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bring... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bolos

Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

146 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroliga tårtor och cakepops som…

Otroliga tårtor och cakepops som vanligt, så nöjda ♡♡♡

2 de agosto de 2024

Hej Anna-Karin,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tårtor och cakepops. Det värmer verkligen att få så positiv feedback! Vi ser fram emot att få baka för dig igen snart. ♡

Allt gott! //dinTårta-teamet 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Leverans med UPS

Beställde med leverans fredag via UPS då tårtan skulle användas på lördagen.
De ringde två samtal i loppet av en minut då de var på plats mer än 1 timme senare än utlovat. Sen svarade de på lördagen (på engelska) att de inte levererar på helgen. Hade ingen användning av tårtan på måndagen och fick tyvärr aldrig se eller smaka den. Dock tog Din tårta ansvaret och jag behövde inte betala. Det är jag tacksam för då det gällde närmare 3000 kronor.
Skulle absolut vilja köpa tårta igen från Din tårta.

5 de julho de 2024

Hej Bernike,

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att tårtan inte kom fram i tid till ditt evenemang. Tyvärr kan vi inte leverera på helger, och det verkar som om ett tekniskt problem kan ha gjort att det var möjligt att välja en lördag som leveransdatum. Vi kommer omedelbart att ta detta upp med vår IT-avdelning för att säkerställa att sådana problem inte uppstår i framtiden.

Vi är glada att vi kunde lösa situationen på ett bra sätt och att du är nöjd med vår kundservice. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och din återkoppling är viktig för oss.
Vi ser fram emot att få möjlighet att göra ett bättre intryck vid din nästa beställning. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Classificada 2 em 5 estrelas

The cake arrived a bit smashed from one…

The cake arrived a bit smashed from one sidd, as the DHL courier was holding it upside down. She didnt know that it was a wedding cake. Would recommend a better description on the package.
It was way too creamy. And as it was supposed to stand in the room temperature, it was pretty soft and hard to cut in nice shapes.

3 de agosto de 2024

Hello Lucia,

We sincerely apologize for the inconvenience caused by the damage to your cake during delivery. It’s very disappointing to hear that the courier mishandled the package, especially since it was intended to be a special wedding cake. We understand how important it is for such a cake to arrive in perfect condition.

We are committed to ensuring that our cakes reach you in the best possible state.

Please reach out to our customer support team at kundtjanst@dintarta.se with details of your order. We will investigate this matter thoroughly and work to resolve it promptly. Thank you for your understanding and patience.

The dinTårta-Team

Jätte fin tårta

Jätte fin tårta! Och vi tyckte den var super god med nougat creme. Alla som åt den var imponerade.
Leveransen gick sådär, men det har med Ups att göra. Tårtan var hos ups 2 dagar utan att de körde ut den. Stid att den skulle komma sen sköt de upp leveransen. Vi ringde 3 ggr andra dagen och tillslut blev den levererad 17.00 samma dag som kalaset för min 3 åring var kl 13.
Men dintårta.se hade levererat den i tid. Ups som krånglar, välj absolut inte ups!! Vi satte 1 dag innan kalaset men den kom ändå sent....

9 de julho de 2024

Hej Veronika,

tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är glada att höra att tårtan var både fin och uppskattad, och att nougatkrämen var en hit!

Vi beklagar att leveransen inte gick som planerat och att UPS orsakade problem med leveranstiden. Vi förstår hur viktigt det är att få tårtan i tid till ett speciellt tillfälle som ett kalas, och vi är ledsna att vi inte kunde säkerställa en smidig leverans i detta fall.

Vi kommer att vidarebefordra din feedback till UPS för att de ska vara medvetna om problemen och för att se om vi kan hitta en lösning på sådana situationer i framtiden. Vi kommer också att fortsätta att arbeta på att förbättra vår leveransservice för att undvika liknande problem framöver.

Tack igen för din värdefulla feedback. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag blev väldigt ledsen och besviken…

Jag blev väldigt ledsen och besviken tårten kom 1 dag sent helt förstört på kanter och smälten och den luter på ena sidan sonen som väntade på sin födelsedags tårta grät för att vi kan inte cervera den tyvärr jag kontaktade kundjänsten de svarade på att de vill bjuda på halva priset men vi vill inte ha pengar vi svarade på att vi vill ha ny tårta,de svarade inte tyvärr jag skulle alldrig rekommendera företaget vi ska fira utan tårttema tyvärr

25 de junho de 2024

Resposta da DinTårta.se

Hej Jessica, först och främst vill jag verkligen be om ursäkt för den försening och de problem som uppstod med din tårta. Jag förstår att det måste ha varit mycket frustrerande att tårtan inte levererades i det skick du förväntade dig och att den kom en dag för sent. Vi vill alltid att våra kunder ska få en perfekt upplevelse, och det är tydligt att vi inte lyckades med detta i ditt fall.

Vi är medvetna om att höga temperaturer kan påverka tårtor, och i sällsynta fall kan detta leda till att de smälter eller skadas under transporten. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra förpackningsmetoder för att minimera sådana risker, men det är uppenbart att vi inte har lyckats den här gången.

Vi tackar för att du gav oss feedback om den föreslagna lösningen med 50% prisreduktion. Vi förstår att en sådan kompensation kanske inte alltid är tillräcklig när det handlar om en speciell dag som ett födelsedagsfirande. Vi kommer att diskutera detta med vårt supportteam och överväga att istället erbjuda en ny tårta i liknande situationer framöver, så att vi kan säkerställa att våra kunder får det de förväntar sig.

Jag är mycket ledsen för den besvikelse detta har orsakat, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att kontakta oss. Vi vill gärna göra rätt för oss och hoppas att vi kan återställa ditt förtroende. Om du har fler frågor eller om det finns något mer vi kan göra för att kompensera dig, tveka inte att höra av dig till oss.

Återigen, jag ber om ursäkt för de problem du upplevde och tackar för din förståelse och feedback.

Med vänliga hälsningar, dinTårta-teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

köper inte denna tårta igen

Tårtan var väldigt fin men vi skulle inte rekommendera att köpa den fler gånger. Vår upplevelse var att den inte var speciellt god eller till och med att vi inte åt den alls. Vi smakade men slängde.

11 de junho de 2024

Hej Pernilla,

tack för att du hörde av dig och för din feedback. Vi är glada att tårtan var fin, men vi är mycket ledsna att höra att smaken inte motsvarade dina förväntningar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som både ser bra ut och smakar gott, och din feedback är viktig för oss. Vi kommer att ta din kommentar till oss och använda den för att förbättra våra recept och vår produktkvalitet.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vi hoppas att vi får en ny chans att leverera en bättre produkt i framtiden. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Jag är jätte nöjd tack

13 de junho de 2024

Hej Sabit,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är jätte nöjd med vår tårta och vår service. Din tillfredsställelse är vår största belöning.

Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Mycket dåligt!

Katastrofal smak som påminde om djupt fryst tårta som tinats upp. Priset var dock nästan 10 gånger högre än för en djupt fryst tårta från mataffären. Aldrig mer ska jag beställa något från dem, ren lurenderi.

11 de junho de 2024

Hej Anja,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Jag är verkligen ledsen att höra att tårtan inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevde den som av dålig kvalitet. Detta är absolut inte den standard vi strävar efter och vi beklagar att vi inte lyckades leverera en produkt som du kunde njuta av.

Vi vill gärna informera dig om att vi bakar våra tårtor för hand varje dag och skickar dem samma dag för att säkerställa att de är färska när de når våra kunder. Det är därför särskilt beklagligt att höra att du upplevde vår tårta som djupt fryst och inte färsk.

Vi uppskattar att du delade din upplevelse med oss, och vi kommer att använda din feedback för att undersöka vad som kan ha gått fel och för att förbättra våra produkter. Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Om du vill diskutera detta vidare eller om det finns något vi kan göra för att rätta till situationen, vänligen kontakta oss direkt på kundtjanst@dintarta.se.

Tack igen för att du hörde av dig. Vi hoppas att vi kan få en ny chans att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fin bildtårta som barnen tyckte…

En fin bildtårta som barnen tyckte mycket om! Smakade bäst efter kylen fast rekommendation varit på 20C. Tyckte att smörkräm smakade bättre när det va lite hårdare. Bilden inte blev skadad efter något.

5 de junho de 2024

Hej Tatjana,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att barnen tyckte om tårtan och att bilden såg bra ut. Det är alltid roligt att höra att vår tårta bidrog till en positiv upplevelse.

Vi uppskattar din kommentar om att tårtan smakade bäst efter att ha förvarats i kylen. Vi kommer att ta din feedback i beaktande när vi ger rekommendationer för förvaring och smak. Vi är också glada att höra att smörkrämen var till din belåtenhet när den var lite hårdare.

Tack igen för att du delade din upplevelse med oss. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har beställt o väntar o väntar!!

Har beställt o väntar o väntar!!! De bara kommer din tårta är levererades det kom inget !!!!det blir aldrig mer beställning här aldrig! Hoppas tårtan kommer o inte mosad!! Annars kommer de betala tillbaka de köpt via klarna !!!

4 de junho de 2024

Resposta da DinTårta.se

Tack för att du hörde av dig och jag ber om ursäkt för den sena responsen. Jag är mycket ledsen att höra att du har upplevt problem med din beställning och att tårtan inte har levererats som förväntat. Detta är absolut inte den standard vi strävar efter och jag förstår din frustration.

Vi kommer att göra vårt bästa för att åtgärda situationen och se till att du får den hjälp du behöver. Tack igen för att du tog dig tid att informera oss, och vi hoppas att vi kan rätta till detta så snart som möjligt.

Två tårtor till 4års kalas

Beställde två tårtor till ett 4års kalas. Tårtorna såg mycket bättre ut i verkligheten än vad dom gjorde på bild.
Bottnarna var riktigt fluffiga och goda. Fyllningen var helt utsökt goda.

Sen så finns det visserligen en pytteliten grej som jag inte tyckte var bra men det är bara en liten struntsak i det hela och det är är att leveransen blev en dag sen mot för det datum som jag ville få hem tårtorna men det kan inte skyllas på gänget hos DinTårta för att leveransen blir sen. Just den biten hänger på dom som levererar men förutom leveransen så är jag mer än nöjd.

Jag ska helt klart beställa fler tårtor från dom framöver till andra festligheter.

18 de maio de 2024

Hej Micke,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att tårtorna både såg bra ut och smakade fantastiskt. Det är alltid roligt att höra att vår ansträngning att skapa fluffiga bottnar och utsökt fyllning uppskattas.

Vi beklagar att leveransen blev försenad och att detta påverkade ditt kalas. Även om vi förstår att detta inte är något vi direkt kontrollerar, kommer vi att vidarebefordra din feedback till vår fraktpartner för att försöka förbättra framtida leveranser.

Vi är glada att höra att du är nöjd trots förseningen och att du planerar att beställa fler tårtor från oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler festligheter framöver.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tårtan kom som planerat. MEN MOSAD!

Tårtan kom som planerat. MEN HELT MOSAD I FRAKTEN! Sjukt dåligt paketerad och vi gifter oss om två dagar!! Katastrofen är ett faktum!
Väntar nu på svar från tårtjäveln.se

16 de maio de 2024

Resposta da DinTårta.se

Hej, Tack för att du kontaktade oss, och jag ber om ursäkt för den sena responsen. Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse. Det är mycket beklagligt att tårtan anlände mosad, trots att den levererades enligt plan.
Vi strävar alltid efter att våra tårtor ska anlända i perfekt skick och jag är ledsen att vi inte lyckades denna gång. Vi tar detta på största allvar och kommer att se över våra förpackningsrutiner för att förhindra att detta händer igen i framtiden.
Återigen, jag ber om ursäkt för olägenheten detta har orsakat och för den sena responsen.

Super dåligt!

Super dåligt!
Jag beställde tårtan 6 dagar i förväg, men den ändå kom 3 dagar försent. Och när man försöker att ringa dem, de svarar ALDRIG!!!! DET TAR SUPERLÅNG TID INNAN DE SVARAR VIA MAIL!

3 de maio de 2024

Resposta da DinTårta.se

Hej, Tack för att du kontaktade oss, och jag ber om ursäkt för den negativa upplevelsen du har haft. Jag förstår hur frustrerande det är när tårtan kommer för sent och när det är svårt att nå oss.

Vi är ledsna för att din tårta kom tre dagar för sent. Förseningar är inte acceptabla och vi strävar alltid efter att leverera våra tårtor i tid. Vi beklagar också att du har haft svårigheter att komma i kontakt med oss via telefon och att det har tagit lång tid att få svar via mail.

Tyvärr har vi för närvarande personalbrist, vilket påverkar vår förmåga att svara så snabbt som vi skulle vilja. Vi gör vårt bästa för att svara på mail så snabbt som möjligt och arbetar på att förbättra våra svarstider.

Tack för din förståelse och tålamod.

what a shitshow!

I ordered a birthdaycake for 40 ppl and it never showed up. It was impossible to get a hold of their customer service. I only got some UPS tracking number that told me the cake would not be delivered because ups came by earlier that day but didn’t let me know that they were on their way 🤬😤

26 de abril de 2024

Resposta da DinTårta.se

Hello, thank you for reaching out and sharing your experience with us. I sincerely apologize for the inconvenience you faced with your order.

It's deeply disappointing to hear that your birthday cake for 40 people was not delivered as planned, and that you had trouble contacting our customer service. We understand how frustrating it must be to rely on a delivery that doesn't arrive, especially for such an important event.

Unfortunately, it seems there was an issue with the UPS delivery, which is not the service we strive to provide. We regret that UPS did not notify you properly about their delivery attempt.

Again, I apologize for the inconvenience and thank you for your patience and understanding.

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde och betalade extra för…

Beställde och betalade extra för expressleverans, förstod inte tårtan kom från Tyskland. Leveransen kom flera dagar efter utlovat datum och smakade inte bra när den kom. Mottagaren slängde tårtan.

5 de abril de 2024

Resposta da DinTårta.se

Tack för din feedback, och vi ber om ursäkt för det sena svaret. Vi är verkligen ledsna att höra om dina problem med leveransen och kvaliteten på tårtan.

Våra tårtor bakas för hand i Tyskland och skickas samma dag för att säkerställa färskhet. Tyvärr verkar något ha gått fel denna gång, vilket ledde till att leveransen blev försenad och att tårtan inte mötte dina förväntningar. Vi beklagar verkligen detta. Vi använder inga lättfördärvliga ingredienser som grädde i våra produkter för att säkerställa hållbarheten under transporten.

Hemskt och oproffsigt!!!

Om jag fick välja stjärnor skulle jag ge det 0 Men blir tvungen o lämna 1 för att kommentera. Så tragiskt! Hade beställt en tårta till min dotters 2års kalas med tema Mimmie Mouse som jag planerat och ordnat i flera månader, planerade en leverans två dagar innan kalaset 4/4 för att verkligen säkra på att den ska komma och så levereras den aldrig. UPS ursäkt var att de inte hittade min adress, mitt namn på dörren. Mina uppgifter var redan skrivna på dintårta.se. De försökte aldrig att ringa upp mig heller ,inte ens ett sms. Kontaktade UPS, försökte till och med att åka för att hämta tårtan från deras kontor men då var det stängt (lördag) då kalaset skulle ske. Fick stå utan tårta sista minuten och sprang för att leta dekoration och tårta passande till temat. Dubbla kostnader!!! UPS skickade en ny leveransdstum till den 9/4 även denna gång att de inte kunde leverera tårtan utan underskrift och att den skulle lämnas på en upphämtningställe... då är tårtan 6dagar gammal om inte mer. Ush!!! Kontakde dintårta och de sa att UPS inte följt deras villkor och att de skulle skicka tillbaks pengarna. Inte fått några pengar tillbaks än och kommer inte heller beställa någon mer gång från de. Så ledsen, arg och besviken!!! Om inte dintårta.se kan ta sitt ansvar att göra sina kunder nöjda och förstör så många personers lycka , tid och pengar och väljer istället att samarbeta/leverera med såna leverantörer som UPS och DHL som låter de leverera en tårta efter 6-7dagar EFTER vald leveransdatum så borde verksamheten lägga ner, kul att äta en rutten tårta och riskera någon magsjuka eller liknande.

4 de abril de 2024

Resposta da DinTårta.se

Hej Christianna, Tack för att du har delat din upplevelse med oss, och jag ber om ursäkt för det sena svaret. Jag är mycket ledsen att höra om problemen med din beställning och den frustration du har upplevt.
Det är verkligen beklagligt att din tårta inte levererades som planerat och att du har fått kämpa för att lösa detta. Jag förstår hur viktigt det var för dig att ha tårtan till din dotters 2-års kalas, och jag är ledsen att vi inte kunde uppfylla det löftet.
Vi strävar alltid efter att leverera våra tårtor i tid och i perfekt skick. Tyvärr verkar det som att det uppstod problem med UPS, som inte följde våra leveransvillkor. Vi kommer att se över våra rutiner och samarbeten för att undvika sådana situationer i framtiden.
Återigen, jag ber om ursäkt för den stora besvikelsen och för alla extra kostnader och besvär du har haft.

Classificada 2 em 5 estrelas

Fin motiv men äcklig tårta

Fin motiv och snabb leverans, men smaken var fruktansvärt. Smakade som en fryst tårta som man köper i mataffären. Smaklös och väldigt smörigt. Man såg och smakade att tårtan hade varit fryst och tinats upp. Inga fler gånger för min del.

29 de março de 2024

Hej Valentina,

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva till oss. Jag är glad att du gillade motivet och att leveransen var snabb.

Jag är dock ledsen att höra att smaken på tårtan inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar efter att våra tårtor ska vara både vackra och välsmakande, och det är beklagligt att tårtan inte motsvarade dina förväntningar. Vi bakar våra tårtor för hand och skickar dem samma dag för att säkerställa att de är färska, så vi beklagar verkligen att du upplevde den som smaklös och smörig.

Din feedback är viktig för oss och vi kommer att ta den på allvar för att förbättra våra recept och processer. Om du har några ytterligare synpunkter eller frågor, tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@dintarta.se.

Tack igen för din ärliga feedback.

Classificada 2 em 5 estrelas

Two stars because the delivery came on…

Two stars because the delivery came on time and was fast with DHL. Otherwise, I would rate this as one star. The cake decoration was plastic like, and the cake had no taste. Unfortunately would not rate the cake as edible.

29 de março de 2024

Hi Era,

Thank you for your feedback. I’m glad the delivery was on time, but I’m sorry to hear the cake and decorations didn’t meet your expectations. We take your comments seriously and will work to improve our products.

If you have further concerns, please contact us at kundtjanst@dintarta.se.

5 dagar försent

Jag har gjort en beställning för att få tårtan den 20mars men kom 5 dagar senare 25mars och jag skulle inte hämta den men jag fick den hemleverans. Vem ska ta svaret då?

25 de março de 2024

Hej Shindar,

Tack för din feedback, och jag ber om ursäkt för det sena svaret. Jag är verkligen ledsen att höra att din tårta kom 5 dagar försent.

Vi kommer att vidarebefordra ditt fall till vårt leveransteam för att undersöka vad som gick fel och för att förhindra liknande problem i framtiden. Vi uppskattar din förståelse och tålamod i denna situation.

Tack igen för att du delade din upplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tårta skickas från Tyskland hade aldrig…

Tårta skickas från Tyskland hade aldrig beställt om jag viste der.

22 de março de 2024

Hej Slavica,

Tack för din feedback. Jag förstår din oro kring tårtan som skickas från Tyskland. Vi vill försäkra dig om att detta inte är ett problem, då vi använder expressleverans för att säkerställa att tårtan når dig inom en dag efter bakning.

Vi bakar alla våra tårtor för hand och skickar dem samma dag för att garantera färskhet och kvalitet. Om du har några fler frågor eller funderingar om vår leveransprocess, är du välkommen att kontakta oss.

Tack för att du valde oss, och vi hoppas kunna välkomna dig igen.

dinTårta-teamet 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.