Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Uważam że strona internetowa jest do bani ponieważ wybrałam produkty przeszłam do kasy i gdy chciałam zapłacić to pokazało się powiadomienie że brak w magazynie zresetowałam kilka razy ale nadal były... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na stronie dany produkt dostepny Skladam zamowienie po czym dostaje fakture ze produktu nie ma! Sprawdzam oficjalna strone rzecz dostepna! Zero kontaktu z nimi

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Lack of communication and missing tracking information

I am very disappointed with this purchase. I placed my order on 20 January, and after more than 7 days the shipment still had not arrived.

The order was supposed to be sent via InPost, but I did not receive any tracking number or shipment details. I had to chase the seller myself just to find out whether the parcel had even been dispatched.

Lack of communication and missing tracking information make this a very frustrating experience. I would not recommend ordering unless customer service and delivery transparency are improved.

28 de janeiro de 2026

Odradzam wszystkim!

Fatalny sklep, odradzam wszystkim. W poprzednim zakupie zamówiłam szalik i jeansy. Przysłali tylko jeansy, ale na mail przyszła faktura korygująca, że asortyment się skończył i od razu był zwrot pieniędzy na konto. Pomyślałam, że to jednorazowa sytuacja i akurat czegoś zabrakło im na magazynie. Po tygodnii zamówiłam inny szalik, czapkę oraz rękawiczki. Przyszły tylko rękawiczki. Brak żadnej faktury korygującej, brak informacji dlaczego, brak zwrotu środków. Mają w ofercie wystawione pełno przedmiotów, które są niedostępne. Odradzam

23 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ten sklep to jakaś kpina

Ten sklep to jakaś kpina, zamówienie anulowane ze względu na brak towaru mimo, że na stronie rozmiar dostępny, zwrot środków, sprawdzam rozmiary wciąż dostępne, zamawiam ponownie po 2min korekta na mailu, napisałem do nich - brak kontaktu, jakiejkolwiek odpowiedzi.
TRAGEDIA

16 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Zamówiłam sweter

Zamówiłam sweter. Dostałam potwierdzenie zamówienia. A po kilku dniach fakturę korygującą, bez żadnego "przepraszamy". Produkt jest juz niedostępny i tyle. Zwrot pieniędzy - szybki. Obsługa klienta - do bani.

12 de janeiro de 2026

Precz z Diverse

Ubrania nudne, kolory jeszcze nudniejsze i nie można zwrócić niczego. Nigdy więcej u tych nieudaczników nie kupię.

23 de dezembro de 2025

Zamówiłam dwie kurtki 315 zł

Zamówiłam dwie kurtki 315 zł. Po czasie zrozumiałam że to nie Diverse. No i czekałam na zamówienie 36 dni bo tak pokazywała ich strona. I pokazało że moje zamówienie dostarczone. A nie dostałam kurtek. Pisałam na podany mail. No to zaproponowali mi że zwrócą 30%. Pomimo moich prozb podanie firmy która niby miała mi dostarczyc paczkę w wielu mailach olali moja próbę. Na koniec zaproponowali mi 65% lub zwrot paczki której nie dostałam za 20 $. I kontakt się urwał. Nie odpowiadają na żaden list. Złodzieje!!!!

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Towar w sklepie internetowym zamówiony…

Towar w sklepie internetowym zamówiony w poniedziałek, w ten sam dzień dostaję fakturę oraz informację, że zamówienie zostało zrealizowane. Jest czwartek, brak jakiejkolwiek informacji na temat wysyłki zamówionego przedmiotu. Na infolinii otrzymuję informację, że przesyłka (najprawdopodobnie) zostanie spakowana dzisiaj, jutro (piątek) nadana i może będzie w przyszłym tygodniu.... I wyszło na to że to automat wystawił fakturę, "zrealizował" zamówienie, tylko go nie spakował i nie wysłał....

13 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Wszystko w porządku, polecam.

Ostatnio złożyłem 3 zamówienia w przeciągu miesiąca w sklepie Diverse. Wszystko odbyło się bez problemu. Jedno zamówienie dotarło podzielone na 4 paczki ale wszystko było zgodne z zamówieniem także ok. Jedna rzecz z ostatniego zamówienia była anulowana ale zwrot pieniędzy był natychmiastowy. Ubrania pierwsza klasa, polecam.

12 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Myślę

Myślę, że ubrania straciły na jakości, kiedyś były wytrzymalsze.

14 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie otrzymałam zwrotu za produkt który…

Nie otrzymałam zwrotu za produkt który nie został do mnie wysłany . Po wielu e-mailach firma upiera się że został zwrot wysłany. Niestety nawet po wysłaniu wyciągu z konta firma nie zwrocila pieniędzy. Bardzo sie zawiodłam na Diverse . Oszuści i złodzieje . Wysyłane przez firmę potw zwrotu ma zupełnie inne nr kart na które powinny być zwrócone pieniądze. I nic do nich nie dociera. Wylali potw i u nich się zgadza a pieniędzy jak nie ma tak nie ma.

5 de agosto de 2025

Niemiła obsługa sklepu

Niemiła obsługa sklepu. Uwaga na wystające niezbyt widoczne części o które można zawadzić i się np. skaleczyć. Gdy zwróciłem na to uwagę odpowiedziano mii żebym lepiej patrzył. Super!

28 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Uważajcie przy zakupach 2+ 1…

Uważajcie przy zakupach 2+ 1 (najtanszy) za 50%.
Chciałam oddać najdroższy produkt I panie ekspedientki nie wiedziały co zrobić. To, że nie dostanę pieniądzy tylko kartę podarunkowa już wiedziałam. Ale okazało się, że musiałam nawet dopłacić I w ogóle to oni wymieniają tylko ten sam produkt na inny rozmiar. Koniec końców zapłaciłam te 4 zł, ale zakupów w tym sklepie na pewno już nie zrobię.

11 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais