Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uważam że strona internetowa jest do bani ponieważ wybrałam produkty przeszłam do kasy i gdy chciałam zapłacić to pokazało się powiadomienie że brak w magazynie zresetowałam kilka razy ale nadal były... Ver mais
Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Ver mais
Na stronie dany produkt dostepny Skladam zamowienie po czym dostaje fakture ze produktu nie ma! Sprawdzam oficjalna strone rzecz dostepna! Zero kontaktu z nimi
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- diversesystem.com
Sem histórico de convites para avaliação
Na poczatku lutego zamówiłam online…
Na poczatku lutego zamówiłam online koszule dla męża. Rozmiar niestety nie trafiony, więc dokonałam zwrotu. Niestety, od tego czasu cisza. Telefonu nikt nie odbiera, na maila nikt nie odpowiada, kasy ani śladu. Jestem totalnie zniesmaczona, najpewniej zglosze sprawę do UOKiK. Wydawało mi się, że tak znana powszechnie marka jest gwarantem uczciwości. Dawno tak się nie zawiodłam. Nie polecam!
Zrobiłem zakupy przez internet
Zrobiłem zakupy przez internet, zwróciłem towar i tyle. Zero odzewu nigdy nie otrzymałam zwrotu , brak kontaktu i odpowiedzi na maile.
Porażka
Złożyłam zamówienie w sklepie internetowym. Nie otrzymałam do niego faktury, przez co nie mogę dokonać zwrotu w sklepie stacjonarnym. Po aktualizacji aplikacji dostęp do mojego konta został zablokowany - więc tym bardziej nie mam możliwości pobrania faktury ze swojego konta . Próbowałam dzwonić, pisać na czacie , wysłałam maila . Nikt się do mnie nie odezwał, więc finalnie zostałam z produktem, który mi nie pasuje i którego nie mogę w żaden sposób zwrócić .
strata pieniędzy
zrobiłam zakupy przez internet . zwróciłam bluzki na własny koszt. nigdy nie otrzymałam zwrotu , brak kontaktu i odpowiedzi na maile.
Chciałabym bardzo podziękować i powiedzieć że takich ludzi to ze świecą szukać…
Chciałabym bardzo podziękować i pochwalić Panią Patrycję i Monikę ze sklepu Diverse we Wrocławiu w Koronie przy ul. Krzywoustego, ponieważ bardzo mi pomogły . Przez zmianę w sklepie internetowym nie dostałam faktury przez co nie mogłam zwrócić towaru. Panie mimo mojej fulstracji i złości pomogły mi bardzo profesjonalnie, zadzwoniły i uzyskały numer faktury przez co mogłam dokonać zwrotu. Bardzo polecam ten sklep bo obsługa jest porostu rewelacja
Nie polecam zakupów w e sklepie czas…
Nie polecam zakupów w e sklepie czas wysyłki to jakaś zenada, zamówienie złożone przyjęte do realizacji po dwóch dniach i lakoiczna informacja ze została zrealizowana i towar przyjdzie do sklepu może za pięć dni# proszę nie kupować z odbiorem w sklepie bo nie wiadomo kiedy towar będzie do odbioru, brak możliwości anulowania zamówienia trzeba czekać aż się odbierze towar i wtedy można zwrocic, w dzisiejszych czasach to zenada.
Zarabianie na zwrotach
Odesłałam za duże spodnie (skrytka najmniejsza w paczkomacie) odjęto mi 18zl za zwrot. Ale żenada zarabianie w ten sposób na kliencie!!! WSTYD!!! I jeszcze mądrzenie się w mailu... masakra
Sklep w Piotrkowie totalna porażka…
Sklep w Piotrkowie totalna porażka Panie bez żadnej kompetencji najgorsze jest to że koszulka do wymiany na większy rozmiar jest problemem gdzie widać że koszulka nie była używana wielki problem zero podejścia do klienta nie polecam ostatni raz robiłam zakupy w tej sieci i odradzam każdemu
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Ubrania słabej jakości. Za zwrot produktu dostaniesz kartę podarunkowa a nie należne ci pieniądze!
Złodzieje
Złodzieje Zamówiłam kurtkę do dnia dzisiejszego nie dostałam. Dzwoniąc na numer infolinii dostałam informację że pomimo że dostałam emaila że towar został wysłany to jednak jest dalej na magazynie bo czekają na więcej zamówień żenada na kółkach sprawę napewno zgłoszę na policję ponieważ jak zażądałam zwrotu pieniędzy powiedzieli mi że jest to niemożliwe Dodatkowo na pewno sklep zgłoszę do Urzędu Ochrony Konkurencji i konsumentów za wprowadzanie klienta w błąd informacja o wysyłce towaru a towar nie wysłany
Jest bardzo duży wybór,każdy znajdzie…
Jest bardzo duży wybór,każdy znajdzie dla siebie to co szuka jakość b.dobra
galeria Felicity Lublin
Wchodząc do sklepu w galerii Felicity na 3 bądź 4 osoby z obslugi nikt nie powiedział nawet "dzień dobry"
Juz nie mówiąc nawet i tym czy jest jakas promocja.... Ta informacja akurat mało ważna. Najbardziej denerwująca rzeczą jest stanie i rozmawianie onok klientów o życiu prywatnym, co kogo obchodzi czy pracownik ma ochote gdzies mieszkac i dlaczego nie mieszka. Porażka totalna. Nie polecam.
Bardzo miła obsługa pani Iwona i…
Bardzo miła obsługa pani Iwona i Katarzyna
SZCZERZE
Mój kolega eryniuu ciągle chodzi w tej samej bluzie od was bo nic nowszego nie macie , dajcie mu nowy asortyment!!!!
złodzieje
Tanie materiały
To jest żenada, 6 lat temu moja mama kupiłam w tym sklepie torebkę, bardzo ładną niebieską z niebiesko- czerwonym paskiem i ma ją do dziś, z powodu że mi się ten sam spodobał kupiłam ją niecały 1,5 lat temu i od początku kupienia ciągle się mi psuje i nawet porównałam jakość moja i mamy torebki i mieliśmy inne zamki i okazuje się że te sama cene torebki co my kupiliśmy to ja dostałam z taniego materiału zamek który ciągle siw psuje , coraz gorsze robie te torebki
Nawet moja mama kupiłam sobie rok temu nerkę to ten samek zamek się zepsuj
W czasie wyjazdu ciągle mi zamek się popsuł kompletnie, i teraz musiałam dac go do naprawy cały zamek
Więc zanim kupisz u nich torebkę albo torbę sprawdz jakość zamka
Bo się bardzo zawiodłam z tego sklepu
Plamy na ubraniach
Niestety ubrania w sklepach Diverse są poplamione. Dużo ubrań ma plamki, albo plamy po złej sublimacji no dramat.
Reklamacja porażka
Reklamacja porażka . Sklep w Wałczu. Może jakieś szkolenia z zakresu obsługi klienta?
Obsluga telefoniczna jak i mailowa…
Obsluga telefoniczna jak i mailowa fatalna !!!!
Baba odbierająca telefon nic nie wie w jakich godzinach kurierzy przyjeżdżają odbierają paczki .
Poprostu porażka, jeszcze z fochami odebrała telefon bo dopiero zaczęła pracę za wcześnie zadzwoniłam i nie miała ochoty ze mną rozmawiać. Gdyby umieszczali na stronie rzetelne informacje o przesyłce nie trzeba by bylo dzwonić i "przeszkadzać księżniczce "w piciu kawy i drapaniu się po ....
Więc rzuciła bezczelnie słuchawką i się rozłączyła!!!
Obsluga naprawdę zachęcająca do robienia u Was zakupów!!!
Nigdy wiecej!!!
Highly recommend Diverse
Highly recommend Diverse, I had a GREAT experience with Tanveer Ahmed he was the best instructor I had, he built my confidence and pushed me forward when I felt I couldn’t do it.
Thank you for the wonderful experience.
Jak coś kupujesz i potem chcesz zwrócić to dostaniesz pieniądze na karte podarunkową XDD
Kupilem 2 pary spodni w sklepie. Okazalo się że obie są za małe. Wziałem L gdzie zawsze na mnie pasowały więc nie chciałem tracić czasu na przymierzanie. W domu okazaly sie za male wiec postawnowilem zwrocic, a w sklepie pani powiedziala ze zwrot gotowki jest mozliwy tylko na karte podarunkową. Nic mi nie było o tym wiadomo bo pytałem przy zakupie ile mam czasu na zwrot i czy dostane w gotówce. W sklepie też nie ma informacji, dopiero dowiadujemy się o tym na paragonie. Powiedzialem że chciałbym zwrot w gotówce, to pani oburzona, że na paragonie przecież pisze że mozna tylko na karte podarunkowa. Problem jest taki że już nie chcę tam nic kupować ;v
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.