Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Uważam że strona internetowa jest do bani ponieważ wybrałam produkty przeszłam do kasy i gdy chciałam zapłacić to pokazało się powiadomienie że brak w magazynie zresetowałam kilka razy ale nadal były... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na stronie dany produkt dostepny Skladam zamowienie po czym dostaje fakture ze produktu nie ma! Sprawdzam oficjalna strone rzecz dostepna! Zero kontaktu z nimi

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda masculina
  3. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Gdzie moje pieniądze za zwrot

Niestety, ale sklep internetowy nie zwrócił mi pieniędzy za jeden produkt, wysłałam trzy zakupione rzeczy po czym korekta przyszła za dwie rzeczy, a jedna rozpłynęła się i nie zwrócili mi ani pieniędzy ani nie mam tego ubrania. No cóż pisałam maile, dzwoniłam, eh i odpuściłam bo ileż można. Czuję się oszukana. Sklep porażka, pomimo, że podobają mi się niektóre ubrania, nie kupuję, bo mnie oszukano, a szkoda.

21 de abril de 2025

ODRADZAM!!

ODRADZAM!!! Z 3 rzeczy przyszła tylko 1. Zero informacji i zero kontaktu. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.

11 de maio de 2025

Przestrzegam przed tym sklepem

Przestrzegam przed tym sklepem. Dwa zamówienia o jednym zero informacji. Z drugiego gdzie kilka rzeczy było zamówionych przyszła jedna i zero informacji co z resztą. Nie zwrócono pieniędzy za pozostałe rzeczy. Dramat na maile nie odpowiadają pisałam już kilka razy i zero odzewu. Zdecydowanie odradzam tam jakiekolwiek zakupy

13 de maio de 2025

Online - nigdy więcej

Lubię ubrania z Diverse ale niestety więcej online nie będę składać zamówień. Sklep internetowy, zwłaszcza po ,,odświeżeniu" strony to dramat. Zamówiłam 4 rzeczy, dostałam 2. Po tygodniu informacja o wysyłce 3 rzeczy i faktura korygująca za czwartą rzecz - rzekomo już niedostępna. Dodam, że podczas składania zamówienia zero informacji że zostanie zrealizowane w kilku przesyłkach. Przez tydzień oczekiwania po otrzymaniu pierwszej paczki zdążyłam wysłać maila oraz próbowałam kontaktować się przez formularz kontaktowy w sprawie brakujących rzeczy - zero odzewu. Nie polecam! Na rynku jest taka konkurencja że taki system obsługi klienta to żenada.

12 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam sklep internetowy przyjmuje…

Nie polecam sklep internetowy przyjmuje zamówienia po czym po paru dniach wysyła fakturę a za parę minut fakturę korygującą pomimo iż towar jest dostępny na stronie internetowej sklepu.Zero wyjaśnień Składałem w ciągu 7 dni dwa zamówienia w których była ta sama rzecz i dwa razy nie dostałem.Pomimo że dostałem wiadomość że zamówienie zostało zrealizowane.A na drugi dzień wiadomość tak jak piszę wyżej ,a towar dalej jest na stronie sklepu łącznie z rozmiarem.Zamówiłem więc trzeci raz minęły dwa dni i nic informacja o zamówieniu przyjęte.Telefon nie wiem po co jeżeli cały czas zajęty.Tak traktują swoich klientów.Potrafią tylko parę razy dziennie wysyłać informacje o promocjach tragedia co się wyprawia z klientem.

2 de maio de 2025

Sklep internetowy tragedia

Sklep internetowy tragedia, zamawiam 4 koszulki - przysyłają jedną, bez wcześniejszego pytania czy w związku z niepełną realizacja nie chce zrezygnować z zakupu. Dodzwonić się nie ma szansy.

2 de maio de 2025

Fatalny sklep

Fatalny sklep, bardzo długa realizacja zamówień, customer service odpowiada na raty, zdawkowo po długim czasie.
Jeśli szanujecie swoje pieniądze i czas radzę omijać.

8 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam zakupów w sklepie…

Nie polecam zakupów w sklepie internetowym
Otrzymałam w paczce spodenki z wielką dziurą na przodzie
Nikt nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na zgłoszenia mailowe
Na Facebooku odpowiadają że mają dużo maili
Żenada

19 de abril de 2025

Diverse

Diverse! To jakaś kpina, nie odpowiadają na e-maile, na telefony również. Zwrot należności dalej nie nastąpił. Nie wspominając o innym opłaconym zamówieniu. W panelu klienta widnieje jako zrealizowane, z tym że nie zostało nawet wysłane. Jedna wielka pomyłka

16 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Szerokim łukiem omijać sklep…

Szerokim łukiem omijać sklep internetowy Diverese. Poziom obsługi to jakiś dramat. Klient celowo jest wprowadzany w błąd, czas realizacji dostawy do sklepu stacjonarnego to 9 dni roboczych o czym nikt nie informuje przy zamówieniu. W panelu klienta status wysłane a paczuszka leży dalej na magazynie. Ani na infolini ze stoickim spokojem mowi, ze zawsze mozna odebrac i zwrocic,jesli to zbyt dlugi czas. Lepiej dać sobie spokój z tym sklepem są inne lepiej zoorganizowane.

16 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jestem głęboko rozczarowana poziomem…

Jestem głęboko rozczarowana poziomem obsługi klienta w sklepie internetowym Diverse oraz jakością oferowanych produktów. Bluza którą zakupiłam, po zaledwie dwóch dniach noszenia była widocznie zmechacona i wyglądała, jakby miała za sobą kilka miesięcy intensywnego użytkowania.
Zgłosiłam reklamację, licząc na
profesjonalne podejście i odpowiedzialność za sprzedawany towar.Niestety,otrzymałam odpowiedź, że„pilingowanie materiału to naturalny proces”czyli według Diverse, produkt może wyglądać na znoszony praktycznie od razu i to jest w porządku.Takie tłumaczenie to próba usprawiedliwienia fatalnej jakości pod hasłem „normy użytkowe”.Otóż nie, drogi Diversie! klient ma prawo oczekiwać trwałości i estetyki dłużej niż przez 48 godzin. Zamiast wziąć odpowiedzialność, przerzucacie winę na konsumenta, lekceważąc jego doświadczenie i zaufanie. To nie jest profesjonalizm. To jest ignorancja. I z takim podejściem żadna marka nie zbuduje lojalności — tylko złe opinie. Ja na pewno nie wrócę. I wszystkim, którzy cenią jakość i uczciwe traktowanie, również to odradzam.

14 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Oszuści sklep internetowy to jakiś…

Oszuści sklep internetowy to jakiś żart!!! Dokonałam zwrotu części zamówienia od miesiąca cisza!!! Zero kontaktu infolinia to jakaś farsa nikt nie odbiera albo jest zajęte czat to jakiś robot, konsultanta brak. Brak zwrotu środków brak kontaktu czyste oszustwo!

11 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam sklepu online!

Nie polecam sklepu online!
Oszuści!
Zamówienie przyszło niekompletne co zgłosiłam. Ale nie ma żadnej reakcji, żadnej odpowiedzi.
Zgłosiłam więc sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.nie polecam!

4 de abril de 2025

Tragiczne spodnie

Tragiczne spodnie, skulkowaly się po 3 dniach (ani razu nie pralam) wstyd nawet po domu było nosić, ale nosiłam, po miesiącu zrobiła się dziura. Nie polecam. Spodnie w biedronce za 20 zł sto razy lepsze i ładniejsze.

14 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Pochwała

Opinia dotyczy salonu w Grodzisku maz.
Panie przemiłe, uczynne, dodatkowe koszulki przynosiły wprost do przymierzalni. Oby więcej takich zachowań. Napewno będę stałą klientką i namówię znajomych.
Barbara Pohl-Dąbrowska

28 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ten sklep to jakaś porażka

Ten sklep to jakaś porażka ! Całkowity brak kontaktu , mailowego , telefonicznego oraz przez czat . Paczkę ze zwrotem nadałam i została dostarczona , brak jakiejkolwiek informacji ze sklepu , że go otrzymali. Oczywiście zwrotu kasy też brak. Rozczarowałam się bardzo , ale nie zostawię tego tak , zgłoszę sprawę do rzecznika praw konsumentów.

18 de março de 2025

10 lat temu koszulki były świetne

10 lat temu koszulki były świetne, wzornictwo, jakość wykonania. Kolekcje Diverse system, najlepsze jakie kiedykolwiek kupiłem. Brakuje normalnych wzorów jakie były kiedyś. Dzisiaj to totalne dno.

23 de março de 2025

Omijać

Straszna firma. Dowiedziałem się tego w momencie, w którym musiałem zareklamować kurtkę za prawie 500 zł. Jest po prostu źle zrobiona (EVO EGO ST 24) - rzepy przecierają materiał. Domagałem się odstąpienia od umowy, bo wymiana moim zdaniem nic nie da, jeżeli nie poprawili konstrukcji rzepów. Oczywiście się nie zgodzili, ale obiecują wymianę na nową. Zobaczymy co będzie w przyszłym sezonie. Generalnie w procesie reklamacji zawsze wychodzi z jaką firmą mamy do czynienia. I tak jak w przypadku Badury i Wojasa - lepiej omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Idźcie do HalfPrice, TK MAX albo jakieś Zalando / Lounge - tam nie będziecie mieli problemów, a i towary lepsze.

20 de março de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais