En fantastisk oplevelse
Allerede inden vi hentede vores cavapoo hos PuppyPerfect.dk, vidste vi, at det var det helt rigtige valg – og den fornemmelse har kun vokset sig stærkere siden.
Julie og hendes familie opdrætter deres cavapooer i deres eget hjem – et skønt sted på landet med masser af luft, plads og tryghed. Hvalpene er en naturlig del af hverdagen og vokser op i rolige, kærlige rammer, hvor der er tid, nærvær og respekt for det enkelte individ.
Sundhed og ansvarlighed er tydeligvis fundamentet for opdrættet. Både mor- og farhund er grundigt og professionelt helbredstjekkede, hvilket giver en stor tryghed som kommende hundefamilie. Samtidig mærker man en høj integritet i hele processen – her handler det ikke om at sælge hvalpe, men om at skabe de rigtige match. Hundens personlighed og behov bliver omhyggeligt afstemt med familiens hverdag, og vi følte os set og lyttet til hele vejen.
Muligheden for at følge med i hvalpenes liv på Instagram op til afhentning var en fantastisk del af oplevelsen – især for børnene, som kunne se deres lille guldklump vokse dag for dag. Det gjorde ventetiden både nærværende og magisk.
Ved afhentning modtager man en virkelig fin og gennemarbejdet informationspakke samt gode, gennemtænkte ting, der giver ens hund den bedst mulige start i sit nye hjem. Det vidner om omtanke og erfaring – også efter hvalpen er flyttet hjemmefra.
Vi har fået den skønneste hund, som er matchet fuldstændig perfekt til vores familie – i temperament, personlighed og energi. Og så må det siges helt ærligt: de cavapooer, Julie opdrætter, er ganske enkelt uimodståeligt lækre 🐶
Det er uden tvivl prisen værd at vælge et sted som PuppyPerfect.dk, hvor der bliver taget så stort hensyn til både hundenes trivsel og familiens tryghed. Her får man ikke bare en hund – man får et nyt familiemedlem med den allerbedste start på livet.
27 de maio de 2025
Opinião espontânea