Een peper dure ventilator gekocht Whisper flex 2 en niets dan ellende ermee. De afstandsbediening werkt niet (maakt geen contact) meerdere mails en Whats-app berichten gestuurd en niemand neemt mi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Duux ventilator: aanschaf juni 2026: eindelijk een supergoeie ventilator: heel stil ook op hogere standen. Lichtgewicht. Makkelijk te verplaatsen. Luchtstroom heeft perfect verkoelend effect. Heerlijk... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
We design functional and eye-catching products to provide you the most comfortable and healthy indoor air.
Informações de contacto
Veghelsedijk 2f, 5406 TE, Uden, Holanda
- duux.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Faulty de-humidifier, bad customer service
I have a de-humidifier that has worked perfectly for a year of so and now doesn't work. The European Duux have admitted it's faulty but the UK Duux don't want to do anything about it. They ask for information that was included in the first email. I'm bored of repeatedly sending proof of purchase.
Een peper dure ventilator gekocht…
Een peper dure ventilator gekocht Whisper flex 2 en niets dan ellende ermee.
De afstandsbediening werkt niet (maakt geen contact)
meerdere mails en Whats-app berichten gestuurd en niemand neemt mijn klacht serieus .
Via de site kun je in contact komen met een elektronica man, waar je voor moet betalen, die mij adviseerde om de ventilator terug te sturen omdat er niets van klopte. Terugsturen… hoe dan?
Wat een waardeloos bedrijf!
Problème de livraison, service clientèle inexistant
Deux ventilateurs Whisper 3 ont été commandés le 4 juillet, avec livraison prévue à deux adresses distinctes dans des départements différents. J’ai reçu deux avis d’expédition séparés à deux jours d’intervalle avec les adresses indiquées lors des deux commandes.
Lorsque j’ai constaté que les deux colis allaient finalement être livrés à mon domicile, j’ai immédiatement contacté DUUX pour signaler l’erreur et demander la réexpédition du second ventilateur à la bonne adresse. Je n’ai reçu aucune réponse.
Je me retrouve donc avec deux ventilateurs chez moi et dois me déplacer pour livrer moi-même celui qui était destiné à une autre personne, avec une journée perdue.
Je déconseille cette entreprise, qui ne semble pas savoir gérer ses propres erreurs.
Trage reactie klantenservice
Vanaf 24 mei probeer ik met de klantenservice een probleem in de app op te lossen (kan geen verbinding meer maken met Whisper Flex). Het is nu 11 juli. Er wordt er traag gereageerd. Nu ligt het probleem al 2,5 weken bij het ontwikkelteam.
Oplossingsgerichte houding klantenservice Duux
Super fijn geholpen aan een klein ontbrekend onderdeel van de Duux Whisper. Erg oplossingsgericht en vriendelijk geholpen. Fijne klantenservice achter prima producten!
Een ventilator van ongeveer €150 was binnen drie jaar defect
Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas erg teleurstellend.
Een ventilator van ongeveer €150 was binnen drie jaar defect door een kapotte motor. Hoewel de garantie inmiddels was verlopen, heb ik contact opgenomen om te kijken wat zij voor mij konden betekenen.
Na zes dagen ontving ik een reactie met de mededeling dat ik een motor kon bestellen met 25% korting. Er werd echter geen prijs vermeld en ook niet uitgelegd hoe ik van deze korting gebruik kon maken. Vervolgens heb ik opnieuw een e-mail gestuurd. Twee dagen later kreeg ik als antwoord dat ik 25% korting kon krijgen op een nieuwe ventilator, wederom zonder prijsinformatie of uitleg over de procedure.
De communicatie verloopt traag en onduidelijk. Via zowel e-mail als de app is het lastig om duidelijke antwoorden te krijgen. Ik had meer klantgerichtheid en een betere service verwacht, zeker gezien de relatief korte levensduur van het product.
Daarom kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.
Let op, slechte service cq after sales
Let op: ik heb ze inmiddels gewaarschuwd dat ik mijn rechtsbijstand in ga schakelen. We hebben in het verleden 3 whisper flex besteld en die van 2 1/2 jaar oud is nu de roterende motor kapot, oscillatie doet het wel. Video opgestuurd. Nu willen ze me een nieuwe motor aanbieden met 20% korting wat nog steeds veel geld is. Een dergelijk gerenommeerd en duur merk mag toch wat meer coulance tonen aangezien het gebruik hooguit 3 maanden is geweest. Zo kun je gemakkelijk 2 jaar garantie geven want je gebruikt het niet 365 dagen per jaar. Maar blijkbaar vinden zij het normaal dat het dan kapot kan gaan. Volgens het burgerlijk wetboek heb je recht op een deugdelijk product waarbij alsnog een soort van verlengde garantie zit. Een wasmachine of tv ga je na 2 1/2,jaar ook niet voor 80% afschrijven. Het eigen personeel zou dat ook nooit accepteren. Daarbij ervaar ik hetzelfde als iedereen; communicatie waardeloos. Geen telefoon, chat verwijst naar whatsapp en mail. De chat in whatsapp vervalt na 24 uur waarna ze doodleuk na twee dagen weer dezelfde vraag stellen. Mail is dan wat overblijft maar ook dat gaat zeer moeizaam en geen enkele vorm van meedenken. Normaal zou ik dit hierbij laten zitten en een ander merk kopen maar dee keer ga ik het aanhangig maken en wellicht een precedent scheppen voor anderen
Uiterst stille ventilator
Uiterst stille ventilator, Whisper Flex2. We waren al een tijdje op zoek. Traploos instelbaar via de app, de bladen staan precies in een goede hoek zodat bij het geringste toerental een grote hoeveelheid lucht wordt verplaatst. Je zet hem achter het bed, op stand 4 en je hebt een heerlijk briesje.(kan tot stand 30) En dat nagenoeg geruisloos. Mooi design en stevige bouw, daar is aandacht aan besteed. Zeer aan te raden, het kost wat maar dan heb je ook wat.
Great
The shipping was fast and safe, packaging super. Product exactly as expected.
De Whisper 2 ventilator is de stilste…
De Whisper 2 ventilator is de stilste en krachtigste in zijn soort. Heel fijn tijdens de warme nachten.
This is a fabulous fan
This is a fabulous fan! So much so that we have bought these for family members too. Super, super quiet and very reliable, even a light sleeper sleeps well with this in night mode. We have both Whisper 2 and 3 and both versions are excellent. We bought 2 last year and loved them so much that we bought 2 more this year as well. I can not rate these highly enough.
BESTEL NIETS BIJ DUUX:
BESTEL NIETS BIJ DUUX:
Ventilator besteld, niet geleverd. Dpd (vervoerder) stuurt aan Duux dat het geleverd is en laat daarbij een ontvangst handtekening zien die niet van mij is. Klantenservice doet niets. Ik ben al drie weken aan het mailen en appen, wordt niet of nauwelijks op gereageerd. Geen oplossing aangeboden. Het enige wat ik moest doen is een formulier invullen als verklaring van geen ontvangst en daarna bleef het stil. Heel triest dit. Wel betaald, geen ventilator. Oplichters!!!!!!
Klantenservice niet bereikbaar
Zoals in meerdere reviews te lezen is, betreft mijn grootste klacht ook het niet kunnen bereiken van de klantenservice. Ik wil een ventilator en opberghoes terugzenden en heb gevraagd hoe dit te doen aangezien de procedure hieromtrent nogal lastig te vinden was op hun website. Zowel telefonisch als via live chat niet bereikbaar. Op app of mail wordt niet gereageerd. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een negatieve review schrijf omdat ik dit nog nooit heb meegemaakt. Ik wacht dus nog op een reactie en een retourlabel en op de ontvangst van een reeds betaalde andere ventilator (die ik bij voorbaat al ook wil terugsturen). Het gaat in het totaal om een bedrag van ruim €325,- Op de website staat ‘Helaas niet het juiste product? Retourneer je product binnen 14 dagen, snel en eenvoudig’ Niet dus. Niet snel, niet eenvoudig. Beste mensen van Duux, heel graag zsm een reactie, retourlabel en geld terug. Ik vind deze radiostilte echt niet kunnen ondanks dat het misschien druk is. Update: toeval of niet: opeens een mail ontvangen met retourlabels.
Failed to send refund
Failed to send refund. I have multiple Duux fans and had a good experience with them previously but when a replacement fan failed to be delivered they said they would send a refund and never did.
Bedrijf is onbereikbaar en producten zijn van slechte kwaliteit
Klantenservice al weken niet bereikbaar. Wil een product retourneren omdat deze niet werkt, maar ze zijn per mail, telefoon en whatsapp niet bereikbaar. Ze reageren nergens op. Geen betrouwbaar bedrijf. Ben erg blij dat ik geen duurdere aankopen heb gedaan. Ze staan niet klaar voor je als klant en je zoekt het na het bestellen uit.
Brilliant, versatile and invaluable
We bought some Whisper 3 fans just before the heatwave. The design is brilliant and versatile, with 26 different speeds and really quiet on lower settings, as its name implies. They are lightweight and height adjustable. We have found them invaluable.
DUUX wisper 2 na een jaar.
Heb nu een jaar een DUUX wisper flex2, gekocht bij Coolblue (refurbished) . Wat een top apparaat. Met een neurodivergent brein kan ik niet slapen met bepaalde geluiden, heb veel verschillende ventilatoren geprobeerd. Deze was een test, kost een vermogen wilde het toch proberen. Geen dag spijt.
Toch zie ik nog steeds niet waarom deze ventilator zo duur is, prijs kwaliteit vind ik echt ver uit elkaar. Hij is stil en top maar echt heeeeeeeeeeel duur, zelfs de refurbished prijs. Je dacht toch niet dat ik de volle poet ga betalen, dat is me echt te gortig. Plus je krijgt er voor dat geld niet eens een accu bij, die kost extra.
Adviseer hem niemand voor de volle poet. Sorry
Ik ben echt happy met mijn ven en denk maar niet meer aan de prijs. Weet niet of ik hem weer zou kopen als deze stuk zou gaan, de markt beweegt vast mee.
Na meer dan 9 dagen niet geleverd,na…
Na meer dan 9 dagen niet geleverd,na mailen ,appen etcetera wordt nergens op gereageerd zeeeeer slecht
Dramatische klantenservice, waardeloze oplossing
Dramatische klantenservice. Na 1,5 week komt het erop neer dat een defect apparaat niet gemaakt kan worden, en bieden ze 20% korting op een nieuwe.. alleen verkopen ze helemaal geen mobiele airco’s meer! Ze lezen niet terug in de chat, want dan zouden ze meteen gezien hebben dat het om een reparatie vraag gaat en niet om een garantie vraag. Dat had mij 1,5 week hitte en veel onnodige handelingen, zoals video’s van het defect en de uitstroomslang aan of af koppelen, afhankelijk van de medewerker..
Zeker geen premium merk ervaring!
Geen levering binnen beloofde termijn en geen opvolging.
De aankoop zou binnen 2 dagen geleverd worden, maar na 7 dagen nog steeds niets ontvangen. Communicatie hieromtrent is onbestaande. Telefonisch wordt gemeld een Whatsapp te sturen en daar krijg je dan een AI gegenereerd bericht. Ik zou niet aanraden om een product via Duux te kopen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.