Echt Ierland vakanties Opiniões 819

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico

Informação fornecida por diversas fontes externas

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

819 opiniões

Prima georganiseerde reis

Goed georganiseerde reis. Prettig geholpen om onze reis aan te passen aan onze wensen. Duidelijke communicatie.
Prima overnactingsgelegenheden. Goede informatie voor onderweg. Vooral adviezen locals erg leuk.

28 de outubro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie review, dat stellen wij absoluut op prijs. Heel fijn dat u zo tevreden was over de reis en de organisatie. Groetjes, Team Echt Ierland

Ouderwets telefonisch contact.

Gewoon super.
En toen er een B&B uitviel door een prive omstandigheden werden we ook netjes gebeld en de opties besproken.

10 de outubro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor deze mooie woorden hier! Echt heel fijn te lezen dat onze ouderwetse aanpak wordt gewaardeerd. Bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Echtierland is echt een aanrader

Alles was snel en goed geregeld zodat we een prachtige,onvergetelijke reis konden maken.

3 de outubro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie review!! Fijn dat wij hebben mogen meewerken aan deze onvergetelijke reis. Groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk contact, zeer deskundig en meedenkend

Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook fantastisch was. Kortom, alles wordt volledig verzorgd met gedetailleerd reisbescheiden en hele fijne hotels. We genieten nog na van onze reis door Ierland!

25 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Echt Ierland vakanties

Ontzettend bedankt voor deze mooie review, we zijn blij te horen dat we hieraan hebben kunnen bijdragen. Heel veel plezier met nagenieten. Groetjes, Team Echt Ierland

de echte Ierland beleving

Voor de echte Ierland beleving zou ik zeker weer bij echt ierland boeken. Een zeer goed geregelde reis en alles van tevoren goed met elkaar doorgesproken indien er wijzigingen waren.

23 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Zeer betrouwbare afspraken

Zeer betrouwbare afspraken, alle informatie klopte, snelle reacties per mail, prettige wijze waarop we werden geholpen, goede eigen inlogpagina waar alle informatie en betalingen stonden.

23 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Fijn deze mooie review te lezen, heel erg bedankt daarvoor! En leuk ook te horen dat de eigen pagina goed is bevallen. Groetjes, Team Echt Ierland

Persoonlijke contact en maatwerk

Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk werd hoe de aanbevolen en gemaakte keuzes goed uitpakten.

16 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Zo leuk gisteren jullie gesproken te hebben over alle avonturen en ervaringen. En ook nog hier ontzettend bedankt voor jullie fijne feedback! We vonden het hartstikke leuk weer een reis voor jullie te mogen organiseren, dit keer naar Noord-Ierland. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld. Mooie overnachtingsadressen! In leuke plaatsen. Veel suggesties om dingen te gaan doen of te gaan zien. De reis overtrof onze verwachtingen!

22 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Ontzettend fijn te lezen dat de reis jullie verwachtingen heeft overtroffen! We zijn blij dat we hier aan hebben bijgedragen. Bedankt voor de review en groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed advies gekregen en alles snel…

Heel goed advies gekregen en alles snel en accuraat geregeld. Fijne samenwerking!

17 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Fijn te lezen! Ontzettend bedankt voor deze korte, krachtige review. Groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 5 em 5 estrelas

Een mooie goed verzorgde vakantie

We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elkaar maar waren goed verzorgd. Aan alles is gedacht en was keurig geregeld en verzorgd.
Minpuntje:
Aer Lingus vliegt niet meer op Cork, daarom ,moesten we met de huurauto van Dublin naar Schull rijden wat meer dan 4 uur rijden is. Omdat we, vanwege de drukte aldaar, de huurauto laat in ontvangst konden nemen was de aankomst in Schull in de avond.

8 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Bedankt Ben, voor deze feedback hier op Trustpilot. We zijn blij dat jullie een goede vakantie hebben gehad! En we begrijpen absoluut het minpuntje, hier gaan we in onze routes nog beter rekening mee houden. Groetjes, Team Echt Ierland

Prachtig Ierland

Prachtig Ierland
Echt Ierland had een mooie route langs de highlights van de Wicklow Mountains, de Zuid- en de Westkust uitgezet. Met Dublin werd de reis afgesloten. De hotels waren goed tot uitstekend met dito restaurants. Alles liep op rolletjes. We gaan graag nog eens terug! 🤩

8 de setembro de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Wat mooi te lezen dat de reis zo goed is bevallen en dat jullie nog eens terug willen gaan naar het prachtige Ierland! Uiteraard helpen wij dan graag weer. Heel erg bedankt voor deze mooie review en groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 5 em 5 estrelas

In 21 dagen Ierland rond, fantastisch!

Onze ervaring met Echt Ierland is zeer positief. Vanaf het begin zijn we zowel per mail als telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, werd er met ons meegedacht, maar werden er ook tips gegeven.
De informatie op de website, maar ook wat we hebben ontvangen op onze persoonlijke pagina (na boeking) is zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Wij hebben de 21-daagse Klassiek Ierland ervaren.
We kunnen vrij kort over de reis zijn, grandioos! Het was een mooie eerste kennismaking met Ierland en smaakt zeker naar meer. Wat een prachtig land, ruige kust, mooie natuur(parken), ontzettend veel bezienswaardigheden, vriendelijke mensen en heerlijk eten en drinken. De mix van accomodaties is ons ook zeer goed bevallen.

Alles was zeer goed geregeld waardoor we een zorgeloze vakantie hebben gehad. Echt Ierland is wat ons betreft een echte aanrader.

26 de agosto de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Hoi Raymond & Marja, ook ontzettend bedankt voor jullie prachtige feedback hier op Trustpilot. We zijn heel blij dat we deze reis naar het échte Ierland voor jullie hebben mogen organiseren en dat jullie daarvan ontzettend genoten hebben. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Betrokken reisorganisatie

Echt Ierland is een echt betrokken reisorganisatie, die meedenkt en zich inleeft in de klant.

25 de agosto de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Wat een mooie, kort en krachtige review. Dit doet ons erg goed. Ontzettend bedankt, Tineke! Groetjes, Team Echt Ierland

Goed geregeld

Goede indeling en route. Fijne communicatie met eigen weblink met alle gegevens.
Alles goed geregeld met jiuste verwachtingen en tips.

26 de agosto de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Fijn te lezen dat de reis en onze service zo goed is bevallen. Heel erg bedankt voor deze mooie review. Groetjes, Team Echt Ierland

Rondreis Wild Atlantic Way

Fantastische vakantie om nooit te vergeten met om de twee/drie dagen weer nieuwe mooie geweldige bestemmingen én authentieke overnachtingen, inclusief als kers op de taart varen over de Shannon.

22 de agosto de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Ontzettend bedankt voor de mooie feedback. Hier op Trustpilot, maar natuurlijk ook aan de telefoon. We zijn erg blij dat jullie zo'n onvergetelijke reis hebben gehad en trots dat we hierin een bijdrage hebben kunnen leveren. Veel plezier met nagenieten en tot de volgende keer! Groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie reis met goede en persoonlijke ondersteuning door reisbureau

Persoonlijke en op maat gegeven informatie en service. Goed bereikbaar en goede service. Goed bereikbaar bij vragen.
Fijne overnachtingen op mooie plekken.

21 de agosto de 2025

Resposta da Echt Ierland vakanties

Fijn dat de reis zo goed bevallen is! Bedankt voor deze ontzettend mooi review en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie vakantie gezin met 2 zoon's rond 20 jaar

We hebben de "15-daagse rondreis Authentiek Ierland" gedaan deze zomer met het gezin, zonen van 22 en 18 jaar. Mooie manier om kennis te maken met Ierland. De B&B's waren top, gastvrij en goede verzorging. Veel gezien en gedaan, afgesloten in Dublin waar in het historisch museum de hele reis bij elkaar kwam.

Zelf vlucht en auto geboekt via Eindhoven ipv drukke Schiphol.

Wicklow mountains, zuid en zuidwestkust, Galway een mooi rondje. Uitgebreide reisbeschrijving.

Een volgende keer weer met EchtIerland, alleen B&B's die bevallen prima.

Resposta da Echt Ierland vakanties

Hartelijk bedankt voor deze goede review. Jullie hebben zeker een mooi rondje gemaakt, heel fijn dat het zo goed bevallen is! En mochten jullie weer de plannen maken om terug naar Ierland te gaan, dan helpen wij graag opnieuw. Nogmaals bedankt. Groetjes, Team Echt Ierland

Echt Ierland is een aanrader

Echt Ierland is een aanrader, wanneer je een mooie, goed georganiseerde reis door Ierland wil maken. Alles is tot in de puntjes geregeld, vragen worden snel en vakkundig beantwoord, ook tijdens de reis. Bijzondere accommodaties op mooie plekken. Wij hebben genoten.

Resposta da Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie complimenten en aanbeveling! Wij zijn blij dat jullie hebben genoten van de reis door het mooie Ierland. Veel plezier met nagenieten. Groetjes, Team Echt Ierland

Persoonlijk

Persoonlijk, flexibel, prompt, informatief.

Resposta da Echt Ierland vakanties

Hartelijk bedankt voor deze mooie kort en krachtige review hier! Groetjes, Team Echt Ierland

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.