Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is zonder twijfel de slechtste winkelervaring die ik ooit heb gehad. Ik bestelde een broek die te groot was en stuurde deze netjes terug, zoals de instructies voorschrijven. Zij beweren dat het b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bestelling gedaan en na een week maar eens gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Niks geen antwoord maar alleen een link naar DHL met een verzendlink. Deze blijft vervolgens dagen s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb voor me zoon een duur traningspak gekocht naar 1 x wassen op 30 graden en ophangen allemaal balletjes op de stof. Fotos van gemaakt en Contact opgenomen via de mail zeggen ze dat ik dat pak maa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar omdat ik me niet kan vinden in de slechte die hier geschreven worden nu wel. Maandag een airforce jas hier besteld. Door de drukte inderdaad niet de volgende... Ver mais

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

360 opiniões

Netjes opgelost

Door n fout van mezelf moeten retourneren netjes geld terug gekregen binnen de standaarden

17 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan me echt niet vinden in…

Ik kan me echt niet vinden in onderstaande revieuws! Ik ben al jaren klant, zowel in de winkel als van de webshop en heb nooit problemen gehad en ben altijd goed geholpen. Ja de retourkosten zijn hoog Maarja dit zie je op steeds meer plekken, als je nadenkt over wat je besteld en niet nutteloos extra maten bestelt hoef je vaak niet eens te retourneren .

9 de maio de 2024

Belachelijke service

Belachelijke service en ook ik heb pas achteraf naar reviews gezocht en ja hoor onzin service. Mijn pakketje werd opgestuurd naar een verkeerd huisnummer. Ze hadden het huisnummer en bus nummer aan elkaar gezet. Eenmaal toen ik belde met het probleem zou dit de fout zijn van Post NL onzin natuurlijk want zij maken die bon op maargoed. Als advies werd mij gegeven dat het pakketje toch retour gestuurd zou worden als ze zien dat het niet klopt en ik dus maar opnieuw moet bestellen. Ik met mijn kop dit opnieuw besteld met als gevolg dat de retour kosten van het andere pakket voor mij zullen zijn? Ik als klant moet dus betalen voor een fout die gemaakt is tussen deze verschrikkelijke winkel en Post NL? Ik heb bovendien ook zelf mogen bellen naar Post NL om te kijken waar het fout is gegaan waarop Post NL zegt raar normaal moet de verkoper contact met ons opnemen. Nadien vraag ik of zij dan de 2de bestelling kunnen annuleren die nog niet eens 10min geleden gebeurt is zodat ik gewoon afwacht op het vorig pakketje. Dit zou ook niet kunnen.. Kortom NOOIT BESTELLEN HIER!!!

30 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit bestellen hier!! Onbereikbaar en service kennen ze niet!

In November een paar Versace sneakers gekocht, deze begonnen al gauw af te bladderen, iets wat je normaal niet verwacht bij Versace. Op 19 december een mail naar Eddy’s gestuurd over de klacht die ik had over de schoenen waarop ik op 22 december een reactie kreeg dat ze het vervelend vonden dat er mankementen aan de sneakers waren ontstaan met daarbij de reactie dat ik de klacht mocht aanmelden zodat ze het konden beoordelen. Op 8 januari zijn de sneakers bij hun retour aangekomen waarna het stil bleef. Op 15 januari heb ik er maar een mailtje achteraan gestuurd waarna het weer stil bleef. Telefonisch zijn ze onbereikbaar dus op 18 januari maar weer een mail gestuurd waarna ik dezelfde middag een reactie kreeg dat ze het druk hadden ivm de feestdagen en dat ik maar even tot de zaterdag moest afwachten. Uiteraard zaterdag nog geen reactie dus op zaterdag 20 januari maar weer een mail erachteraan gestuurd. Maandag 22 januari kreeg ik dan eindelijk!!! een reactie. Ze hadden de klacht beoordeeld en daarbij stuurde ze een code zodat ik, voor het bedrag van de sneakers, iets mocht uitzoeken in de webshop. Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord want ik hoef helemaal niks anders van hun webshop, het ging mij immers om die Versace sneakers, dus hier weer een reactie op gestuurd op 25 januari en weer werd het stil. Toen maar weer eens geprobeerd te bellen maar wederom telefonisch niet te bereiken! Op 30 januari kreeg ik dan eindelijk een reactie terug dat dit de oplossing is wat ze bieden met dit soort klachten. ‘Het is namelijk ook een klacht wat is ontstaan na het gebruiken van de schoenen en wat niet betreft een productiefout, maar door het gebruik hiervan’ aldus hun letterlijke woorden. De betreffende sneakers hebben ze niet meer waardoor ik nu opgescheept zit met een bedrag die ik verplicht bij hun moet uitgeven, terwijl ik niks anders hoef te hebben.
Uiteraard ga ik hier niet mee akkoord en worden er vervolgstappen ondernomen.
Helaas had ik, toen ik in November de sneakers kocht, niet eerst wat research over dit bedrijf gedaan want dan had ik hier nooit besteld! Het internet staat vol klachten over dit bedrijf. Ik ondervindt nu zelf de ellende dus kan niks anders zeggen dan KOOP HIER NIET!!!!

10 de fevereiro de 2024

Never nooit bestellen daar

Never nooit bestellen daar. Slechte service en zijn gewoon oplichters. In januari 2 dezelfde jurkjes besteld in 2 verschillende maten. Allebei met een waarde van 94,99 per stuk. Eentje geretourneerd binnen de 2 weken. Door de drukte hadden ze 2 weken nodig om deze te verwerken zeggen ze. Ondertussen al 16 dagen achter elkaar dat het telefoonnummer niet bereikbaar is of je krijgt hetzelfde bandje te horen. Verwerking was niet goed gegaan dus handmatig gecrediteerd. Je zou denken dat gewoon de 94,99 van de factuur wordt gehaald maar niets is minder waar. 55 euro dus waar is de andere 40 euro?? Nog steeds mee bezig maar nooit meer dat ik hier bestel

8 de fevereiro de 2024

Gewoon prima

Ik was een beetje te laat naar de reviews gaan kijken en toch wel een beetje angstig. Gelukkig werd mijn bestelling gewoon netjes binnen 2 dagen geleverd. Niks mis mee gewoon prima!

2 de fevereiro de 2024

Mijn pakketje is kwijt

Mijn pakketje is kwijt. Moest voor kerst al geleverd worden. Telefoon nemen ze niet op en mail reageren ze super slecht!!!! Waar is mijn pakketje!!!!!

19 de janeiro de 2024

Super service bij Eddy-s

Super service bij Eddy-s. Na bijna een jaar had mijn jas gebreken die niet hoorde. Naar de zaak gegaan en gelijk een nieuwe jas gekregen. Helemaal top 👌🏾👌🏾

13 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb vorige week een bestelling…

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst niet in de sale, en deze nog niet ontvangen. Kreeg dinsdag mail dat het vertraagd was maar dat ze er voor gingen zorgen dat het met 1 a 2 werkdagen verzonden werd en ik een track en trace code zou krijgen! Niks gehad en op mail nul reactie en telefonisch niet te bereiken waardeloos!

6 de janeiro de 2024

NOOIT KOPEN, DRAMA SERVICE

Ik probeer het maar op deze manier. Enkele maanden geleden een pak van Quotrell besteld, perfect geleverd en ik ben blij. Tijdens black friday sale een Quotrell pak voor mijn vrouw besteld en dan begint de eindeloze drama levering en afwikkeling van Eddy. De levering volgt later dan gepland, dat is nog geen issue door de black friday drukte.
Het pak wordt op 1 december aan ons verzonden en 2 december geleverd. Bij het openen blijkt direct dat een letter bijna volledig los op de hoodie zit en ik stuur direct een mail naar Eddy.
Op 3 december krijg ik een retourmail dat ik het beste een retour kan aanmelden en omruilen.
Via het online systeem meld ik de set aan en vermeld er direct bij dat we eventueel een witte set willen ipv de zwarte omdat de zwart op dat moment reeds uitverkocht vermeld staat op de website.

Op 9 december krijg ik pas een online akkoord dat de set retour gestuurd mag worden, wat ik diezelfde dag via DPD doe.

De set is 12 december bij Eddy retour geleverd via DPD en nu is het 14 december...nog steeds geen antwoord op hun controle systeem...wat een aanfluiting !!!

Ondertussen is de witte Quotrell set ook uitverkocht dus we zullen wel niks meer geleverd krijgen.

Als ik zo zaken zou doen was ik al 5x failliet gegaan, sorry hoor...

Wellicht dat Google review helpt om alsnog een goede Quotrell Aruba set geleverd te krijgen, consumentenrecht noemen we dat.

UPDATE:
Eddy reageert op mijn review, maar schrijft totaal niet de waarheid! Het retourpakket is daags na het versturen netjes door DPD geleverd bij Eddy, maar deze ontkent dat. Hij meldt dat DPD een nieuwe track&trace gestuurd heeft maar dat is niet correct. Ik heb van DPD netjes een aflever bevestiging ontvangen en het pakket is ook bij hen aangemeld als ontvangen.

WAARDELOZE AFWIKKELING en ik ben tot nu toe mijn geld kwijt....oplichters!

Als Eddy nou gewoon per omgaande de case zou afhandelen dan kan ik per direct een aanpassing online zetten...

UPDATE 2 27-12:
zonet een mail van Eddy ontvangen...ze zijn ermee bezig...misschien komt het allemaal wel goed...we wachten af

1 de dezembro de 2023

Schandalig

Schoenen besteld. Netjes geleverd gekregen echter waren ze na 8 keer dragen stuk. Na contact met de klantenservice mocht ik de schoenen retour sturen zodat ze het konden bekijken. Hierna, na herhaaldelijke pogingen, nooit meer wat van vernomen. Slecht bedrijf

31 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Eddy's Eindhoven flikt het weer!

18 december schoenen online besteld volgens website, levering volgende dag. 2 weken later niets geleverd. Telefonisch niet bereikbaar en diverse mails gestuurd die niet worden beantwoord. Bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd. Mogelijk wordt dit nog goed afgehandeld maar verwacht er niet veel van gezien het structureel slecht handelen. Helaas te laat op Trustpilot gekeken naar andere ervaringen. Tip bestel daar nooit.

31 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had een tas besteld en was al snel…

Ik had een tas besteld en was al snel kapot toen konden ze die niet maken en mocht ik iets anders uit zoeken en had schoenen besteld alleen die zijn al binnen 2 weken de naad los en ik wou me geld terug dus ik had ze gemaild alleen een maand laten kreeg ik pas antwoord en ze kunnen me geen gele terug geven alleen de schoenen laten maken maar dan gaan ze snel weer kapot slechte service en geen goede oplossing

20 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

voor mijn niet 1 ster waard ze hebben…

voor mijn niet 1 ster waard ze hebben eerst mijn factuur aangepast vervolgens krijg je later op de dag een antwoord op de mail van een week geleden nee het klopt pakket is inderdaad niet aangekomen je moet contact met dpd opnemen sorry? jullie hebben wel degelijk het pakket aangehad ze hebben 2 jurken terug gehad waarvan ze er 1 hebben verwerkt inmiddel weer 4 mails naar hun gestuurd krijgt totaal geen reactie telefonisch niet bereikbaar echt hele slechte klanten service voor mijn gelijk de laatste keer! echt schandalig liegen over een retour zending en vervolgens 1 jurk als retour opgeven

18 de dezembro de 2023

Pet besteld van ruim 110euro, na 4 weken helemaal verkleurd

Pet besteld van ruim 110euro. Na 4 weken al verkleurd door de zon. Originele kleur van de pet is zwart, nu door de zon is hij op diverse plekken lichtpaars aan het worden. Hierover contact opgenomen. Wordt onprofessioneel te woord gestaan, er word mij verteld dat dit normale gebruikerssporen zijn. Nogmaals terug gemaild dat ik dit niet accepteer en mijn geld terug wil. Nu willen ze me wel helpen en gaan ze contact opnemen met Moose Knuckles (Hun leverancier) om te proberen de pet vergoed te krijgen. Inmiddels al 19 WERKDAGEN en 3 MAILS verder. Nogsteeds geen oplossing voor mijn ondeugdelijke product. Sterker nog, ik krijg nog niet eens een update over de status van de vraag die zij bij hun leverancier uit hebben staan. Krijg gewoon letterlijk geen reactie meer van de klantenservice van Eddy's. Erg jammer dit... Jullie horen nog van mij ;)

6 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn klacht bestaat blijkbaar niet

Een zwemshort gekocht en meteen in gebruik genomen. In Spanje. Er zitten meteen de eerste dag allemaal vlekken op, maar na contact met de klantenservice blijkt dat dit niet kan (???) omdat er geen andere klachten zijn… Ik weet toch wat ik zie!
Hele slechte service!!

13 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.