Dit is zonder twijfel de slechtste winkelervaring die ik ooit heb gehad. Ik bestelde een broek die te groot was en stuurde deze netjes terug, zoals de instructies voorschrijven. Zij beweren dat het b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb voor me zoon een duur traningspak gekocht naar 1 x wassen op 30 graden en ophangen allemaal balletjes op de stof. Fotos van gemaakt en Contact opgenomen via de mail zeggen ze dat ik dat pak maa... Ver mais
Een bestelling gedaan en na een week maar eens gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Niks geen antwoord maar alleen een link naar DHL met een verzendlink. Deze blijft vervolgens dagen s... Ver mais
Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar omdat ik me niet kan vinden in de slechte die hier geschreven worden nu wel. Maandag een airforce jas hier besteld. Door de drukte inderdaad niet de volgende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Heel slecht bedrijf!
Heel slecht bedrijf!
28 december 2021 besteld. Half januari nog niets ontvangen. Telefonisch onbereikbaar.
18 januari bericht dat het verzonden is met budbee. Maar die bestelling werd opeens geannuleerd.
Via insta of Facebook moet je contact zoeken en overal zelf achteraan.
Op Klarna bleef die bestelling openstaan.
Eddy’s had zogenaamd het pakket niet ontvangen van budbee. Ik zelf budbee weer bericht en die zeiden dat ze het allang bezorgd hadden bij Eddy’s. En toen ik dat stuurde hadden ze het pakket opeen wel binnen.
Klarna hebben ze nog steeds niet aangepast!
Bestel nooit meer!
Super leuke site!
Super leuke site!! Ze verkopen al mijn favo merken bij elkaar🤩 Ook krijg ik super leuke acties omdat ik heb geabonneerd op de nieuwsbrief. Alles komt mooi en snel aan zeker een aanrader!
retourlabel Eddy’s webshop
Ik heb nu 3 weken terug besteld via de webshop. Ik heb mijn retour aangemeld en wacht sindsdien op het retourlabel. Ik heb al meerdere keren gemaild en krijg dan of een automatische reactie of de vraag of ik wil vertellen wat mijn klacht is?!? Ik heb geen klacht ik wil gewoon een retourlabel!! Na meerdere keren over en weer mailen ben ik het nu echt zat. In het retourbeleid staat aangegeven dat het binnen 2 weken retour moet worden geleverd maar dat gaat nog al lastig zonder retourlabel..
Ook heb ik meerdere keren telefonisch contact proberen te krijgen via de webshop&winkel maar hierbij krijg je een automatisch afspeelbandje te horen met de boodschap dat het op dit moment niet mogelijk is om telefonisch contact te hebben.
Slechte service
Levering is wel goed, maar een maand oude broek met een gaatje er in schuiven ze af op dat de broek een maand oud is en dus door jezelf (kan) komen. Slechte service en echt geld verspilling... zeker een afrader ik bestel hier nooit meer! Kwaliteitsfout.
Geen aanrader
1.5 week geleden een trui hier besteld. Nog steeds niks binnen! Je moet ze benaderen via instagram, want telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Het zou begin van de week verzonden moeten worden zeiden ze, maar nog steeds niks te vinden. Hier bestel ik dus niks meer! Webshop is geen aanrader
Slecht
Mijn kapotte jas moest ter controle retour. De jas is nooit aangekomen, per 3 januari weg. Niet per telefoon bereikbaar en terug mailen duurt ontzettend lang.
Contact opnemen met Budbee die het niet heeft afgeleverd is ook niet mogelijk. Er is nog steeds geen oplossing en ze doen er ook geen moeite voor. Ik wil graag mijn geld terug en dat er wat vaart in komt. Ze hebben al foto’s van mijn kapotte jas van 220,- ontvangen.
Super leuke winkel
Super makkelijk online bestellen, snelle verzending.
Netjes verpakt. Super leuke kleding
Zeker een aanrader om te kijken en kopen 😊.
Erg tevreden
Heb hier een hoodie van black bananas besteld op aanraden van een familielid, de volgende dag al binnen gekregen en netjes verpakt. Ga hier zeker nog een keer bestellen. Erg tevreden!
Het was helaas niet goed gegaan
Het was helaas niet goed gegaan met mijn bestelling. Ik kreeg wel mijn geld netjes terug. Klantenservice beantwoord wel, het duurt even paar dagen. Dat krijg je ook regelmatig bij andere grote webwinkels. Ik begrijp van de laatste email dat er wat fouten in ze systeem zijn. Ik hoop dat ze er aan gaan werken.
Bestelling gedaan van 2 jassen maar…
Bestelling gedaan van 2 jassen maar kwam niet binnen. Naar de winkel in Eindhoven gegaan en daar super geholpen en toen waren de jassen zo binnen. Super vriendelijk personeel helemaal top.
Groetjes Eveline de Jong
Black Bananas kleding
Paar keer al Black Bananas pakken besteld en altijd snelle levering en top kwaliteit en de maten zijn altijd goed!
Super zaak
Super zaak, mooie kleding, laatst een jas besteld deze was snel geleverd bleek toch te groot te zijn, binnen enkele dagen geld retour klasse, daar kunnen veel zaken nog van leren.
Geweldig.
Geweldig.. Jullie zijn Toppers😊
Binnen 1 week had ik de te grote Black Bananas pak een Maat kleiner
Mooie kwaliteit, goede service, komt afspraken ook echt na
Dit is mijn winkel☺️
Waardeloze service
Ik wilde een trui bestellen van €49,99 en vanaf €49.95 is het gratis verzenden. Maar toen ik afrekende moest ik toch ineens verzending betalen en dat is niet correct! Ik eddy’s een berichtje gestuurd via instagram wat gelezen is maar niet op wordt gereageerd erg onbeschoft.
Beter dan gedacht !
Het duurde langer dan op de site stond, maar het contact via Facebook verliep goed ! Uiteindelijk een mooie jas gekregen! Top uiteindelijk
Top!
Goede snelle levering en hele mooie kleding, heel blij mee!
Zeer tevreden!
Ik heb eergisteren een t shirt van D2 besteld. Hij was goed verpakt en snel binnen! Hij matcht mooi bij mijn vest van D2 voor in de zomer.
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel, Erg jong wat leuk is als je zelf ook nog jong bent, jullie begrijpen elkaar beter.
Shoppen, love IT😍
Als ik ga shoppen ga ik altijd naar eddys want daar slaag ik altijd 🥰
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.