Eiland EL & VVS Installation A/S Opiniões 52

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt i alt rigtig god oplevelse. Gode priser på samlet tilbud af installation, afmontering og bortskaffelse. 1 dag med vvs og en anden dag med elektriker. Vi stod lidt akut med et spædbarn uden varme o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det årlige service på varmepumpe i sommerhus. Fungerer dejligt nemt, med en påmindelse på mail om at nu er det tid til det årlige service, booker selv via et link en dato og tid. Tekniker kommer som... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en super oplevelse med Eiland, vi fik både solceller og varmepumpe i en pakke sammen, til den bedste pris på markedet.. der var lidt kommunikations problemer imellem sælger og montør, men de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik en god løsning til en konkurrencedygtig pris, arbejdet er flot udført og dem der kommer ud er meget løsningsorienterede. Det er givet godt ud at sætte en kommunikation op med Kent, efter deres s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electricista
  2. Loja especializada em ar condicionado
  3. Loja de alarmes antifurto
  4. Canalizador
  5. Loja de equipamento de segurança

Escrito pela empresa

Velkommen til Eiland A/S på Trustpilot Vi er Eiland A/S, en familieejet virksomhed med over 68 års erfaring i at levere førsteklasses løsninger inden for elinstallationer, eleftersyn, varmepumper, ventilationsanlæg, solceller, ladestandere og brandsikring på Sjælland. Vores Ekspertise: Elinstallationer Eleftersyn Varmepumper Ventilationsanlæg Solceller Ladestandere Brandsikring Hvad Gør Os Unikke: Dedikerede medarbejdere Fokus på relationer Grøn fremtid "Fordi Vi Kan" - Vores Løfte Vi lægger vægt på kundeservice og levering af professionelle løsninger. Vores team er dedikeret til at rådgive, planlægge og vedligeholde dine projekter, og vi værdsætter vores forpligtelse over for en grønnere fremtid. Vi opfordrer også vores kunder til at deltage i dette vigtige mål. Skriv din anmeldelse på Trustpilot og hjælp os med at dele din oplevelse og inspirere andre. Velkommen til Eiland A/S, hvor vi er engageret i at skabe en bedre fremtid sammen med dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med skift fra gasfyr til varmepumpe og solceller

I forbindelse med skift fra gasfyr til en kombíneret solcelle- og varmepumpeløsning endte opgaven med at lande hos Eiland EL & VVS. Jeg kan kun give topkarakter, da alt fra den indledende tilbudsdialog over tilbudsgivning, økonomi, tidsplan og udførelse, til kundeservice efter udført arbejde har været super tilfredsstillende. Tilbuddet har været skarpt, den udmeldte tidsplan for udførelsen holdt 100% og der har ikke været tale om at trække en masse ekstraydelser op af hatten. Selv efter udført arbejde, er jeg blevet serviceret med svar på mine spørgsmål uden utålmodig trommen i bordet. Jeg kan kun anbefale firmaet.
Fra en meget tilfreds kunde :-)

18 de novembro de 2024

Handler gerne dér igen

Vi har i november 2024 fået installeret en ny luft til luft varmepumpe.
Vi modtog tilbud meget hurtigt og vores opklarende spørgsmål blev svaret præcist. Tid fra bestilling til montering var mindre end to uger. Montøren kom til den aftalte tid og var venlig og positiv. Vi fik en grundig instruktion i brugen.
Alt i alt en positiv oplevelse, og vi kan kun anbefale Eiland til denne slags opgaver.

18 de novembro de 2024

Hej Søren.

Tak for din positive anmeldelse - den betyder meget for os.

Det er netop alle de ting du skriver vi går meget op i - så dejligt med respons.

Vi er altid klar til at hjælpe hvis der skulle være andre opgaver hos dig.

Ha en dejlig dag.

Omhyggelig eftersyn af installationen

Omhyggelig eftersyn af installationen. Venlig betjening og god service.
Teknikeren gjorde opmærksom på, at eftersyn af luft til luft pumpen var i 2024, hvilket jeg ikke mente, men dato og år stod på apparatet. Eftersynet blev gjort til min fulde tilfredshed

27 de novembro de 2024

Hej Eva.

Tak - Vi sætter stor pris på stjernerne. :-)

Det er altid en fornøjelse at stå for opgaverne hos jer.

Vi ser frem til endnu mere samarbejde.

Kan kun anbefale Eiland.

Kan kun anbefale Eiland.
Lige fra rådgivning, start tilbud, til udførelse, samt efterbehandling.
Skulle have skiftet vores pillefyr ud med en luft til vand løsning.
Hurtig respons tid, og god dialog hele vejen gennem forløbet. Arbejdet veludført af kompetente håndværkere, ikke en finger at sætte på noget. Absolut ikke sidste gang at Eiland bliver valget ved fremtidige projekter.

11 de novembro de 2024

Hej Christian.

Tak for stjernerne. :-)

Det har været en fornøjelse at stå opgaven hos dig.
Vi har allerede nu jo klaret endnu en opgave for dig.

Tak for tilliden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rådgivning og køb af luft til vand…

Rådgivning og køb af luft til vand varmepumpe

Eminent service hele vejen igennem, hurtig installation, og rigtig fin rådgivning på de forskellige muligheder!
Varmepumpen blev færdiggjort over 2 dage, og et rigtigt flot stykke arbejde!

2 de outubro de 2024

Hej Mathias.

Tak for den flotte anmeldelse. :-)

Det har været en fornøjelse at stå for levering og montering af jeres nye varmepumpe.

Vi er klar til at hjælpe en anden gang.

Hurtig reaktion

Et serviceeftersyn viste at min varmepumpe havde en defekt trevejsventil = ingen gulvvarme. Eiland var hurtigt på sagen og Panasonic reagerede også hurtigt. Stor tak til Kent og Jesper fra Eiland for deres hurtige respons. Man føler sig i gode, varme og sikre hænder.

9 de outubro de 2024

Hej Steen.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt i hurtigt har fået varmepumpen op og køre igen.

Nye anlæg

Vi har fået monteret solceller, blødtvandsanlæg og luft til vandanlæg , det hele på 11/2 dag og fik god hjælp og service hele tiden fra Eiland . Alt kører fint

9 de outubro de 2023

Hej Erik.

Først og fremmest mange tak, fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb med både solceller, Aqua Danmark anlæg og varmepumpen.

Tak. :-)

Varmepumpe

Vi har fået hjælp af Eiland flere gange- og har hver gang fået en professionel løsning, venlig og imødekommende betjening og altid god vejledning og rådgivning. Levering og pris altid som aftalt.

19 de outubro de 2023

Hej Finn.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at du har fået det fulde udbytte af samarbejdet - Vi er glade for at have dig som kunde.

Go dag. :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik sat en varmepumpe op i sommeren…

Vi fik sat en varmepumpe op i sommeren 2021. Det forløb udemærket. Kort efter den var sat op, oplevede vi dog nogle småproblemer med den. Et spændebånd var ikke blevet spændt, så der pludselig løb vand ud som kunne have resulteret i en stor vandskade, hvis vi ikke havde været hjemme. Varmepumpen var ikke opsat korrekt i indstillingerne heller. Vi tog kontakt til og bad dem rette fejlen, da den var helt ny. De kom hurtigt og løste problemet. Dog modtog vi kort efter en regning på 5000 kr. Den ville vi naturligvis ikke betale, da det var dem der havde lavet noget sjusk og samtidig var så frække at sende en regning for.

Vi bestilte så service til varmepumpen for et par dage siden hos dem. Dagen efter ringede de tilbage og sagde at de ikke ønskede os som kunde, da vi ikke ville betale for det sjusk de havde lavet. Så hvis man ville have et firma der render fra ansvaret, så er man komme til det rette sted.

24 de outubro de 2023

Hej Michael.

Vi ser lidt anderledes på sagen og derfor må vi melde fra på at lave service hos jer.
Vi skal trods alt holde firmaet kørende med kunder som betaler for de udførte arbejder.

Vi skal selvfølgelig beklage endnu engang at vi har kunne sætte jer ind i brugen, regulering, påfyldning af vand da i ikke var hjemme på installationsdagen.

Vi har været forbi jer flere gange, først for at hjælpe jer med påfyldning af vand på centralvarmen ( som er normalt at skulle efterfylde ) kigge på jeres gulvvarme ( trods der i tilbud står at installationen skal være velfungerende ) ja også var vi forbi og har se på en cirkulationspumpe hvor kabel var revet ud af stik efter det ellers havde kørt i 5-6 måneder.

Men vi har krediteret alle fremsendte faktura og har så besluttet at vi ikke fremad kan lave service hos jer.

Det er beklageligt men vi håber også på forståelse.

Go dag.

Super arbejde flot udført😊

4 de agosto de 2023

Hej Per.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på dit tid til lige at give et skriv herinde.

Classificada 1 em 5 estrelas

FALSK MARKEDSFØRING

Vi bestiller et varmepumpeservice på hjemmesiden. På hjemmesiden står der 4 timer og ud fra, en pris på 2145,-. Vi bestiller derfor i god tro om at der bruges 4 timer på servicen.
Dette er en pris der forventes at være beregnet ud fra en timepris og køretid blandt andet.
Servicen tager dog kun en time, og vi kontakter virksomheden da vi stiller os undrende overfor hvorfor vi har betalt for 4 timers arbejde, men at der kun er brugt 1/4 af tiden, hvilket jo er markant mindre end hvad tids estimatet var.
Hvis min mand, som selvstændig tømrer, beregner en pris ud fra et tids estimat, og der viser sig at udførelsen tager kortere tid end forventet, er det kun passende at give et afslag i prisen for de timer der ikke er brugt.
Vi forventer derfor et afslag i prisen, for de timer der ikke er brugt, hvilket virksomheden afviser.

Først nægter de at der skulle stå beskrevet noget som helst om 4 timer på hjemmesiden. Derefter påstår de at det er ud fra et tidsinterval. Altså den periode der kan vælges fra morgenstunden og fra middag? Hvad end det så betyder, fremgår det ikke tydeligt på hjemmesiden og vi tolker det derfor som falsk markedsføring. Det er meldt til Forbrugerombudsmanden

3 de maio de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Dygtige. og dyre til småopgaver

Eiland er dygtige og kompetente. Flot arbejde med vores varmepumpe. Den opgave er til 5 stjerner. Men småopgaver skal du ikke give dem, hvis du bor et stykke fra deres værksted/kontor. Jeg fik en regning på næsten 5000 kr for at skifte nogle små dimser, der tog en lille time, fordi jeg skulle betale fuld timepris frem og tilbage oveni. Så ved du det.

24 de julho de 2023

Hej Jesper.

Tak for din anmeldes - Vi sætter pris på tilbagemelding.
Vi vil naturligvis forbedre os - og skriver det bag øret at vi skal være bedre til at få oplyse om kørsel i fremtiden.

Vi er glade for at have dig som kunde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Installation af varmepumpe - en positiv oplevelse.

Vi fik i d. 13. april 2023 installeret en ny Panasonic luft til luft varmepumpe. Montøren kom præcis til den aftalte tid, og var hurtig i gang med afmontering af den gamle pumpe og installation af den nye. Efter kun 2 timer og 15 min. var alt klaret, inklusive installationen af WiFi styring via smartphone, og vi fik en grundig instruktion af en særdeles dygtig og behagelig medarbejder fra Eiland.
Peter - Kalundborg.

13 de abril de 2023

Hej Peter.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi giver ros videre til montøren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Præcision og høflighed, rengjort efter arbejde.

Jeg fik i perioden 01-02/06-2023 installeret varmepumpe af Eiland's folk, der kom til tiden begge dage, og stille og roligt udførte arbejdet samtidigt med at de fortalte hvad de gjorde.
Efter installation, fik jeg en kort instruktion.
Meget effektivt og professionelt.
Lars Bo

2 de junho de 2023

Hej Lars Bo.

Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb ang. opsætning af din nye varmepumpe.

Vi sørger for at videregive din ros!

Classificada 4 em 5 estrelas

Stor hjælp til at finde den rette…

Stor hjælp til at finde den rette løsning. Virkede kompetente og løsnings orienterede. Og ITV. Fungere varmepumpen rigtig godt

19 de maio de 2023

Hej Max

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi håber at du fortsat er glad for din varmepumpe.

Du må have en rigtig dejlig dag :D

Styr på opgaven

Pris, leveringstid, og montage blev udført som lovet. Alt var perfekt.

26 de abril de 2023

Hej Jesper.

Hvor er fantastisk dejligt at læse din positive anmeldelse - den skal du have stor tak for.

Ha en dejlig dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Begået flere fejl og nægtet sit ansvar

Process omkring installation af batteri gik galt flere gange, da de nægtede at komme inden bestilling og gennemgå det hele, installatøren undrede sig hvorfor der ikke havde været nogen inden "det plejer jeg at gøre". Meget mærkeligt. De kom med forkert batteri og kunne først komme halvanden måned senere - hvormed jeg gik glip af besparelse pga. deres fejl. De er meget svære at kommunikere med, ikke gode til at ringe tilbage. På et tidspunkt blev processen så bøvlet og jeg blev så frusteret at jeg gerne ville tale med chefen. Hele 4 gange spurgte jeg om han kunne ringe, et par uger efter kom der bare en kort mail med "jeg kunne jo bare opsige kontrakten" - en noget arrogant holdning at have til en kunde der er frustreret pga. deres fejl.

Alt i alt har oplevelsen været at Eiland har begået fejl flere gange men har nægtet sig sit ansvar. Alle kan lave fejl det er helt fair, men i det mindste må man så erkende og komme videre.

Produktet er fint, men deres håndtering af bestilling/opsætning efterlader meget at ønske, og når processen går galt er de for dårlige til at rådgive og meget lidt imødekommende.

Øv!

12 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Topprofessionel og tryg service.

Topprofessionelt arbejde og tryg service. God og fleksibel behandling. Opsætning af 2 stk. varmepumper inden for samme dag.

29 de dezembro de 2021

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at i har valgt os til opgaven.
Tak for godt samarbejde.

Du må have en rigtig dejlig dag :-)

Kent
Eiland Energi og Teknik

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais