Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har haft en Evobike Classic i 3 år nu, og jeg må sige at kvaliteten har været under forventning. Jeg har passet godt på cyklen og har altid parkeret den i tørvejr. Alligevel er cyklen rusten man... Ver mais
A empresa respondeu
Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Ver mais
Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Informações de contacto
Geralmente responde em 14 horas
Kundeservice er meget behjælpsomme
Bicycle Cargo Duo.
Bicycle Cargo Duo.
I tried to make the devolution of the bike for 3 times and them does not have any answer.
It's false advertising when they said on website that is possible to make a test on the bike for 14 days and so to return the product if you didn't like for any reason.
The bike cargo duo arrived at 14 of June 2022 and another day I send and email for make a devolution, but for my surprise I only had automatic answer and til now I keep having this kind of answer.
I had some difficult with the bike cargo;
First: the local shop didn't know how to assemble the handlebars (I solve this later)
Second: The trailer is getting totally wet when I cycled through of thin rain, even though I have put the cover carefully on and closed it properly. The cushions and the trousers of my daughter stayed all wet. I told them that it would not can continue this way. Now after of this thin rain I noticed a rusty liquid falling from trailer. It's not a simple thing.
Third: the right headlight doesn't working, it's necessary to change.
Four: the battery is not new is possible to see some signs of damage.
Anyway I contact them several times and nobody gave me an answer, by the way I don't think they are interested getting in touch after all they already receive the money for the bike.
At the end I payed for something that doesn't work completely.
Just a warning: don't be fooled into thinking that after the purchase you can return the bike within 14 days or that you will have some support from the company Evo Bike.

Resposta da Evobike
En god trehjulet el-cykel.
En god trehjulet el-cykel.
Hurtig levering. God opfølgning af leveringen.
Nu skal jeg lige prøve, at køre på den daglig, da det er lidt anderledes at køre med tre hjul. Et godt alternativ, til de personer som ikke følger sig tryg på en to hjulet eller ens krop har lidt småskavanker.
Glæder mig, til at lære den nærmere, at kende.
Det eneste jeg manglede
Det eneste jeg manglede, var en institution over hvordan jeg skulle starte op på start skærmen ,ellers en dejlig cykel, kører rigtig godt
En stor oplevelse med jeres support som…
En stor oplevelse med jeres support som hjælper 100% og hurtigt for løst de problemer der opstår.
TAK
Tom
Hurtig handel og hurtigt fremme.
Hurtig handel og hurtigt fremme.. ikke noget at klage over 😉
Har endnu ikke modtaget min pakke
Har endnu ikke modtaget min pakke, men jeres leverandør har sendt en mail hvor de skriver at de leverer d. 16/6 mellem 8 og 15. Jeg har desværre ikke mulighed for at være hjemme. Det har ikke været en mulighed at vælge at få leveret til lokal butik. Måske i skal kigge på leverings metoden 😉 Cyklen er nu modtaget og er lige som forventet og er en rigtig god kvalitet. Jeg kan anbefale at købe hos jer.
Vh Svend

Meget tilfreds med evo bike
Meget tilfreds med evo bike
MEN ! Levering er jeg utilfreds med jeg fik bud om mellem kl 8-16 kl 14 ringede jeg de havde glemt at læsse cyklen, så blev den sendt med et andet bud som kom kl 17.15 en hel dags venten, hvor jeg skulle være hjemme

Resposta da Evobike
Er rigtig godt tilfreds med evo bike !
Er rigtig godt tilfreds med evo bike !! Dejlig cykle ! Og yderst tilfreds med deres service ! ! Jeg vil gerne anbefale cyklen og servicen
Men levering er lidt træls, man skal have en hel dag sat af til levering, da man kun får at vide mellem kl 8 - 16 og bliver ikke ringet op før levering det er ikke evo bike skyld

Resposta da Evobike
Cyklen lever op til mine forventninger…
Cyklen lever op til mine forventninger og super god cykel 🚴♀️Leveringen var også god.

Resposta da Evobike
God kvalitet og fungerer godt.
God kvalitet og fungerer godt.
Ekstremt hurtig levering
Der mangler dog lidt instruktioner om opstart og oplåsning af display - det tager nogen tid på hjemmesiden at finde det nødvendige

Fint tilfreds
Fint tilfreds - både med hjemmeside og levering som tog 3 dage.
Eneste lille minus er at man skal på hjemmesiden for at downloade en manual. Den var ikke med cyklen. Endvidere måtte jeg åbne en engelsk udgave for at finde ud af hvad default koden til cykelcomputeren var. Det stod slet ikke i den danske. Når de nu alligevel får 4 og 5 stjerne er det fordi at jeg synes produktet er i overordentlig god kvalitet!
Det var fint det hele
Dårligt batteri. Jeg har kørt 145km på min under et år…
Jeg har kørt 145km på min under et år gamle trehjulede elcykel, og batteriet virker ikke mere. 😒 Jeg er så ærgerlig.
Jeg har skrevet reklamation på hjemmesiden og mail. Jeg venter stadig på svar
Jeg har så lige hørt fra dem 😊
SUPER,BENNY.
Troværdig virksomhed
Troværdig virksomhed
Vi skulle bestille en trehjulet cykel til min demente mand. Cyklen var ikke på lager, men ville komme igen på lager 4 dage efter vores bestilling. Levering er 2-4 hverdage. Cyklen kom 6 dage efter bestilling (3 dage efter at den var på lager igen).
Vi er meget tilfredse med vores handel.
Vi valgte Evobike efter at have undersøgt trustpilot - Evobike har den bedste anmeldelse og det har de fortjent.
Gertrud Klein
Super god service
Super god service , men jeg kunne desværre ikke bruge cyklen og vil returnere den, ham jeg talte med var super forstående
Super god service
VH. Annie
Helhedsoplebelsen helt i top!
Super flot cykel, der kører som en drøm og med leveringsservice til fuld tilfredshed. Det er en rigtig kvalitetsoplevelse at stå med den færdigt samlede cykel og køreoplevelsen er et kapitel for sig selv!
Det krævede dog flere forskellige umbraco nøgler, ud over standard IKEA-størrelse at sætte styret på plads, justere saddel og spænde pedalerne på. Så uden et arsenal af forskellig værktøj eller en hjælpsom nabo eller handy mand/-kvinde kan dette afføde lidt frustration.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.