Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade bett EV Solution om att få konsultera om en laddbox som jag har men inte köpt hos E. I växeln hänvisade man till sin tekniker som man skulle be ringa tillbaka till mig. På förmiddagen dagen därpå... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag behövde support på min laddare(zappi). Trots att jag inte köpt den här (företaget som jag anlitade har kursat) så fick jag hjälp i över 15 min. En kille som var oerhört proffsig och lotsade mig... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en Go-e portabel laddbox med installation. På webbsidan stod "I lager" och att boxen skickas inom 2-3 dagar. Efter 3 arbetsdagar hade jag inte fått någon leverans eller info om när de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

9 månader efter köpet har vi fortfarande inte en fungerande laddare, första laddaren blev inkopplad och fungerade, då hade vi inte fått elbilen ännu, när laddaren slutade fungera har vi nu väntat ca... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos

Laddboxar laddstationer och laddkablar för elbilar. Laddutrustning för elbilar för bostäder och företag.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

45 opiniões

Respondeu a 37% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Obefintlig kundservice

Beställningen och installationen gick bra. Men servicen efter är helt obefintlig. Ingen svarar på det nummer man uppmanas ringa och chatbooten svarar inte heller.
Skulle INTE rekommenderad dem.

31 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Inte fått det jag beställt och betalat!

Inte fått det jag beställt och betalat!
Fick till svar när jag väl fått tag i dem att laddkabeln skulle skickas om 3 dagar, det hade då gått 11 dagar sen jag beställt. Nu har jag väntat ytterligare 2 veckor sen den skulle ha skickats och de går inte att få tag i!

18 de outubro de 2023

Snabba o kunniga

Snabba o kunniga, löste mitt problem.
Jättebra med support på helgen.

9 de setembro de 2023
logótipo da EV Solution AB

Resposta da EV Solution AB

Tack för att du bedömde oss😊

Kunnig personal

Kunnig personal, noggrann, frågar allt som dom behöver veta och tar fram en skräddarsydd lösning åt mig som glad amatör.

7 de setembro de 2023
logótipo da EV Solution AB

Resposta da EV Solution AB

Tack David för ditt fina omdöme ❤️

Classificada 2 em 5 estrelas

Till slut ordnades en reklamation av…

Till slut ordnades en reklamation av opålitlig (ej helt vattentålig) laddningskabel. Det hela tog dock mycket lång tid; kundservicen är i ultrarapid. Jag kommer inte att köpa mer ifrån EVsolutions.

26 de maio de 2023

Omöjliga att få tag på

Omöjliga att få tag på.
Svarar ej på mail på en månad, på telefonen man står i köplats 1 och ingen svarar, man hänvisar till chatten som uppenbarligen är obemannad.

Man kan inte driva ett företag på det sättet.

30 de setembro de 2022

I princip obefintlig support

I princip obefintlig support. Har väntat en månad på en reservdel. Svarar i bästa fall på ditt mail (oftast inte) och då svävande och meningslöst svar.

Svarar inte i telefon eller i chatten på hemsidan. Finns betydligt bättre alternativ än detta företag. Ångrar att jag köpte via dem.

29 de setembro de 2022

Oseriösa och obryende support

Jag gjorde min beställning på EVsolution på en laddbox med intsallation. efter en månad så skrerv jag till de och frågade vad statusen för mina order var (fick inget svar). Jag skickade en vecka senare ytterligare ett mail med samma fråga (fick inget svar). Jag använder en "Mail tracker" så jag kan se om mottagaren öppnar mailet, vilket de gör efter 30-60 minuter efter jag skickat de, de väljer bara inte att svara. Oseriöst beteende och jag skulle inte lite på ett företag med det beteendet, så jag valde att avbeställa min order. vi får väl se om de väljer att svara på det med eller om jag måste polisanmäla företaget för att få tillbaka mina pengar.

EDIT: jag fick tillslut svar där de svarade att mina mail hade hamnat i deras skräppost. Jag fick dock avbeställt min order tillslut.

UPDATE: jag fick inte tillbaka mina pengar trots att de annullerat min beställning. jag fortsatte att kontakta de utan att få svar. på telefon: "det är för många som ringer" o på mail får jag inga svar. jag fick tillslut svar via deras chatt att jag skulle få mina pengar tillbaka. Jag var väldigt nära på att skicka in en polisanmälan på företaget.

En del är att få produkten installerad, en annan är den dagen den krånglar och man behöver hjälp från företaget. Kommer aldrig beställa något med så dålig support även om de nu faktiskt levererar till massor med kunder.

11 de setembro de 2022

Ett skojarföretag

Ett skojarföretag, köpte en laddbox för 1 år sedan med två års garanti. När jag kontaktar dem meddelar de att det endast är ett års garanti varpå jag svarar direkt med underlag som bevisar att garanti gäller. Har inte sedan dess fått något svar förutom, ”vi kommer höra av oss på måndag”. Spelar ingen roll att de anger garanti på produkterna på hemsidan, de svarar ju inte ens, jag avser att anmäla till ARN.

14 de abril de 2022

Väldigt långsam support

Hade jag handlat här igen om jag visste vad jag vet nu?
Svaret blir tyvärr att nej, jag hade gått till någon annan med mina pengar.

Hyfsade produkter så vitt jag kan bedöma, det är ju inte direkt så att man blir frekvent återkommande kund när det gäller laddboxar till elbil.
Men supporten är tyvärr plågsamt långsam, svar uteblir inte sällan helt trots upprepade påminnelser.

23 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.