Eziclean Nederland Opiniões 674

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aspiradores

Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

674 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

slechte service en bereik

ik heb de eziclean 850 gekocht 1,5 jaar geleden, was direct enthousiast en kocht daarom ook een ramenrobot.
het enthousiasme was van korte duur want de stofzuigen/dweil deed niets meer.
na wat heen en weer bellen/mailen kreeg ik een verzendlabel. Alleen deze werkte niet dus voor niets naar 2 punten gefietst met mijn stofzuiger, na weer heen en weer mailen en inmiddels een aantal weken verder , kreeg ik een post nl label om de stofzuiger op te sturen naar frankrijk.
Ik de stofzuiger 27 januari verstuurd, na 4 weken eens gebeld met ezicclean, ik zou worden gemaild, dus niet, na weer 1 week ik gemaild en geen antwoord. na een telefoontje en gezegd hebbende dat ik de rechtsbijstand in ga schakelen kreeg ik na 1 dag een mail.
In de mail stond dat het pakket kwijt was en dat ze al een tijdje een onderzoek hadden bij post nl. typisch dat men mij dat niet op de hoogte heeft gesteld.
Aangegeven dat ik door ziekte afhankelijk ben van de robotstofzuiger en ik desnoods een leentoestel wil, wordt niet echt gereageerd.
Kortom nooit meer eziclean! beter een stofzuiger die je in nederland kan terug brengen als hij kapot gaat en een ander merk met betere service,

Update:

Eziclean blijft naar post nl wijzen dat ze afhankelijk zijn van deze partij om een nieuwe stofzuiger of een schadevergoeding te krijgen.
Alleen is de klant ( ik dus) de dupe en ben mijn stofzuiger van 500 euro kwijt en mijn geld.
Ik zal blijven bellen en mailen en blijf mijn review aanpassen tot er een passende oplossing is.
En nog even een vraag: Hoeveel mensen ervaring soortgelijke problemen met eziclean.

27 de janeiro de 2025

Zeer tevreden

De bezorging van het apparaat verliep vlekkeloos, de instructie was helder en het functioneert ook allemaal zonder enige hapering. Ofwel: zeer tevreden

21 de fevereiro de 2025

TOP SERVICE

Onze 'oude' dweil-stofzuiger deed het niet meer (terugkerende foutmelding + gebroken handvat), maar we hebben zonder veel moeite (zelfs!) een nieuwer model dweil-stofzuiger toegestuurd gekregen. Dat noem ik TOP SERVICE!
We zijn erg blij met onze Ezi-clean dweil-stofzuiger en de service van Ezi-clean!

3 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Geachte ben super blije met

Geachte ben super blije met. De aankoop heb Andre merken getest en gebruikt maar waren niet goed te duur en slechte kwaliteit mijn dweilstofzuiger P8 werkt perfect dankjewel en groetjes *

24 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen communicatie 3 × niuewe ezi claen en nog werkt er niks hopelose izeclain stofzuiger koop geen izeclain

We hebben een robot stofzuiger 1 850I
Vanaf begin aan problemen.
1 batterij snel leeg .
Dweilen gaat niet goed slaat stukken over .
Robot op gestuurd 2 maanden zonder .
Gerepareerd weer zelfde klachten.
Nog keer op gestuurd
Nieuwe gehad in mei. En met september weer zelfde klachten .
Weer contact gezocht.
Geen reactie .
Herkent geen bak . Weer ander halve maand weg . Nu nog steeds zelfde probleem.
Er wordt niet meer gereageerd.
Kort om hopeloos advies koop andere robotstofzuiger
19 februari hebben we contact gezocht nu nog steeds niks gehoord
Na veel heen en weer gemaal op
24 maart nieuwe dweilbak gekregen. Weer zelfde probleem herkent de tweil
bak niet na twee keer gebruikt te hebben.en tweil laat los aan een kant . Waardoor er sporen van haren zijn Echt waardeloos dit koop dit product niet

23 april is er contact geweest zie hier onder bericht
Ik heb netjes antwoord gegeven .op 24 april
We zijn nu 1 mei nog niks gehoord .
Echt wat een waarde loos bedrijf .
Vertrouwen is helemaal weg .
Ik ga uit zoeken welke stappen ik kan ondernemen .
Zo klaar mee

Nou even weer een update 15 mei onze derde

nieuwe robot stofzuigen zonder bericht ontvangen
Eziclean I Robot 7
Een nieuw model . Je denk nu moet goed zijn . Want zijn verbeteringen . Waterbak zit los van dweil. Klep bij begin van bak waar vuil in komt . Borstel kun je nu beter haren er uit halen.

helaas geeft gelijk al een storing aan dat botsing censor blok keert .Dan ga je zelf maar weer stofzuigen en dweilen vind je allemaal haren zo.n 8 stuk van brosses die borsteltje die rond draaien. Na 1 keer gebruikt te hebben. En dan heeft hij nog niet eens alles gedaan . Wort hier zo moedeloos van

Gelijk weer mail bellen . 20 minuten aan horen de 1 lijn is voor u gereserveerd.na 2 keer bellen 30 minuten wachten mag je iets in spreken gevraagd of ze terug willen bellen . Ik weet nu al we horen niks . Dit al zo vaak gedaan
maar Wordt vervolgd. Wat een .......

20 mei.15 minuten bandje aan horen in gesproken .
Echt zo slecht totaal geen reactie.
Pfffff.

21 mei weer gebeld . 15 minuten gewacht bandje weer aan gehoord. Vandaag had ik 1 bellen voor me
Mail gestuurd

27 mei
Na niks gehoord te hebben Weer gebeld weer mail. Gestuurd
Is te gek voor woorden dit .

27 de fevereiro de 2025
logótipo da Eziclean Nederland

Resposta da Eziclean Nederland

Goedemorgen Cdtje,

Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met onze klantenservice via mail en/of telefoon?

info@eziclean.nl / 085 401 7517

We willen even nakijken wat hier precies is mis gegaan. We kunnen niks vinden over deze review op je gebruikersnaam en omdat deze organisch is plaatst zonder bestelnummer.

Nogmaals willen we even graag met je meekijken en dit probleem voor je oplossen.

Bedankt alvast!

Groetjes,
Jana

EZICLEAN Z5

Beste lezer,

Op 27 januari heb ik een bestelling geplaatst bij Eziclean voor de robotstofzuiger Z5 (bestelnummer #7096). Intentie om de robotstofzuiger op 31 januari 2024 als cadeau te overhandigen.
Op de website stond niks vermeld dat Eziclean helemaal geen producten kon leveren tijdens de vakantie, anders had ik bij Eziclean geen aankoop gedaan.
Op zaterdag 28 januari heb ik een email gestuurd met de vraag wanneer ik een track en trace kon verwachten aangezien er op de website vermeld stond dat de levering iets vertraagd kon zijn.
Op 30 januari 2024 heb ik een nette reactie gehad van een Eziclean medewerker. Zij gaf aan dat zij geen contact met het hoofdkantoor in Frankrijk kon verkrijgen.
Op 4 januari kreeg ik de vraag of ik Eziclean een beoordeling kon geven. Echter heb ik dat niet gedaan want ik had de stofzuiger nog niet eens in huis.
Op 8 januari heb ik een account aangemaakt op de Eziclean app om te kijken hoe het werkt.
Op 11 januari heb ik (in de middag) de robotstofzuiger uiteindelijk in ontvangst mogen nemen. Ik heb de Z5 gelijk volgens de instructies opgebouwd en volledig opgeladen. Vervolgens is hij voor het eerst gebruikt.
Helaas kregen wij gelijk foutmeldingen wat betreft de grondsensor en het niet kunnen vinden van het oplaadstation.
Daarnaast kreeg ik nogmaals het verzoek om een review te plaatsen. Echter vond ik het niet fair als ik gelijk een negatieve review plaats.
Ik heb conform de handleidingen alles nagelopen met betrekking tot de foutmeldingen. Als de stofzuiger werkt is er niks aan de hand. Maar dat is heel
zeldzaam.
Op 6 februari heb ik telefonisch contact opgenomen met Eziclean. Wederom was dit een prettig gesprek. De medewerkster (Floor) gaf aan dat ik filmpjes moest maken en deze naar de info adres kon toesturen. Dit heb ik op 10 februari gedaan (met 25 bijlagen). Ik kreeg geen gehoor. Wederom op 15 februari tweemaal dezelfde email (met 25 bijlagen) naar info@eziclean verstuurd maar geen reacties. Het is nu 26 februari en ik heb nog steeds geen reactie gehad. Als je een bericht via de klantenservice op de website een bericht plaatst wordt er inderdaad binnen 24 uur gereageerd, Helaas met hetzelfde bericht. Dit bericht is dat je een email naar info@eziclean. moet sturen. Vanmorgen heb ik weer telefonisch contact gehad met Floor nadat ik gebeld had. Ze luistert goed en helpt mij zover zij kan maar ik mag weer een email sturen naar de Eziclean. Afgelopen drie maanden heb ik ervaren wat er vervolgens zal gaan gebeuren.

Het geeft mij een teleurstellend gevoel om te ervaren dat het apparaat niet werkt naar behoren. Door de website kreeg ik vertrouwen in het apparaat en de reviews waren ook goed.

Het apparaat is relatief prijzig om te kopen. Als het apparaat werkt zoals beschreven (op de website) is, dan is dat een tijdbesparende investering. Als het apparaat zonder storing functioneert is het leuk om te zien hoe de z5 aan het werk gaat. Dit geeft mij in de tussentijd ruimte voor andere dingetjes. Helaas geeft het apparaat veel foutmeldingen welke te maken hebben met de sensoren. De plastic beschermkap beschadigd snel waardoor het infrarood signaal verstrooid raakt. De infraroodsensoren en de druksensoren achter de plastic beschermkap geven continue een signaal naar de computer waardoor de robot zichzelf met zijn eigen software en hardware overbelast.

Ik heb de buitenste vlakken van de vloersensoren, en de plasticbeschermkap schoongemaakt maar het mag helaas niet baten. Hij blijft de foutmelding ''botsing'' geven.
Eziclean gaf via de website aan over de beste robotstofzuigers te beschikken. Maar mijn ervaring is helaas het tegenovergestelde. Ik vind het super jammer dat ik geen bijlagen kan versturen. Dan hadden jullie alle data zelf kunnen inzien.

Ik zou gaan kijken via de consumentenbond wat een goede robotstofzuiger is. Ik heb al een nieuwe besteld.

Hopelijk kunnen jullie iets met deze informatie.

@ Eziclean,
Als jullie intern beter communiceren en gelijk zaken oppakken, goed luisteren naar de klant zoals Floor dat doet, dan maakt dat echt een groot verschil. De eenzijdige communicatie is echt teleurstellend.

Mijn excuses voor eventuele grammatica & spellingsfouten etc.

26 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat betreuren wij deze aankoop Eziclean…

Wat betreuren wij deze aankoop Eziclean robotstofzuiger. Net als onder door meerdere kopers aangegeven: lekt! Teruggestuurd . Na 4 weken weer ontvangen. Geprobeerd: zelfde resultaat!!! Ongelofelijk! Weer lekken!!
Contact met leverancier hier in Nederland: bedroevend! Wat een service! Ben bang 800 € kwijt te zijn . Lees ook recensie januari consumenten gids: matig . Helaas in
december 2024 gekocht. Ons advies : niet kopen! Zullen nu verdere stappen tegen bedrijf ondernemen,

24 de fevereiro de 2025

In afwachting

Beste,

Ten eerste kreeg ik niet wat ik bestelde.
Ten tweede mailde ik dat.
Ten derde mailde ik nog eens.
Vervolgens belde ik.
Nu ben ik in afwachting van verdere stappen.

29 de janeiro de 2025

Defecte robotstofzuiger

De bezorging duurde bijna twee weken. Op de site stond 3 dagen aangegeven. Maar goed, de robotstofzuiger Eziclean z12 ultra alsnog binnengekregen, en gelijk maar uitgetest.
Na zijn stofzuig en dweilbeurt, gaat het apparaat terug naar zijn oplaadstation welke zoveel water lekt, dat ik ondertussen schade heb aan mijn laminaatvloer.
Dit kenbaar gemaakt bij de klantenservice, die ontzettend traag reageert op hun website, telefonisch niet te bereiken zijn (wanneer je in de wachtrij aan de beurt bent, wordt de verbinding verbroken) en via whatsapp laten ze weten het met de aftersales te regelen.
Ook via whatsapp ben ik nog steeds niet verder geholpen.
Het apparaat valt nog binnen de termijnen van 30 dagen retour, maar dit wordt aardig opgerekt door de klantenservice.

Tevens zijn de losse stofzakken niet beschikbaar voor deze stofzuiger.

Al met al een zeer matig bedrijf met een slecht en niet functioneerde product.

6 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Eziclean r8

Jullie reageerden snel op mijn mails, heeft even geduurd maar ben er blij mee, werkt prima, alleen registreren lukt mij niet omdat alles in het Franstalig is en geen goede handleiding, op YouTube staat 1 kort filmpje en daar moet je het mee doen, Maarja het product ben ik blij mee 👍

5 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen enkele belofte komen ze na.nog…

Geen enkele belofte komen ze na.nog telefonisch nog per e mail.
Niets meer gehoord na al mijn telefoontjes en e mails,gisteren zou ik een e mail ontvangen…het is erg druk.Begrijp ik als producten van €399 niet werken en na 30 dagen garantie om terug te sturen…en geld terug krijgen zo niet lukt.
Nooit wat kopen bij dit bedrijf.
Garantie mooi op papier maar zijn niet in staat klanten te helpen na mis koop.

Net dit berichtje ontvangen 10-02-2025 21.50

Beste Jolanda,

Dat merken we inderdaad op. Jammer dat het op deze manier moet terwijl we er alles aan doen om je te helpen en alles in goede banen te leiden. We hebben je een aantal dagen geleden gemaild met wat vragen om nodige processen voor je te starten maar hier helaas nog geen reactie op mogen ontvangen.

Graag ontvangen wij het serienummer.

Met vriendelijke groeten,

Dus weer foto met registratie nummer gestuurd ..
Ik hoor graag hoe ik mijn geld terug krijg .
Ik heb alleen de vraag registratie nummer op te sturen ,maar verder geen enkele informatie over processen op te starten ontvangen.
Anders zou ik dat hier wel gemeld hebben.
Alles gestuurd en foto’s en registratie nummer.
U zou dit met de technische afdeling bespreken.Nooit wat gehoord.
Het lijkt wel of ik niet met personen maar AI antwoord heb.
Ik zou na telefonisch contact vorige week vrijdag een e mail ontvangen….vanavond pas dit antwoord van Helma.

Ik heb gelukkig alle informatie aan advocaat gegeven.
Ik verwacht binnen 7 dagen mijn geld terug.
Anders kunt u een brief van mijn advocaat ontvangen

8 de fevereiro de 2025

Steelstofzuiger kapot geleverd

Steelstofzuiger kapot geleverd.

Steelstofzuiger kwam direct kapot binnen. De borstels draaien niet, van alles geprobeerd maar niks werkte. Het bleek al snel dus aan het hoofdonderdeel te liggen. Direct contact gezocht de dag erna. Wat volgde? Bijna drie weken lang mailen en bellen met de klanten 'service' waar ze telkens nieuwe beloftes deden. Het lag zo genaamd aan een logistiek probleem, vervolgens was er weer wat anders aan de hand. 'Ja mevrouw, binnen enkele dagen krijgt u een track & trace', dat was inmiddels al verschillende keren beloofd maar vervolgens gebeurde er niks. Ter compensatie voor al het gedoe, zou ik dan 50€ terugkrijgen via een automatische accreditatie. Ook dit waren compleet valse beloftes. Ik denk dat ze mij 'zoet' probeerden te houden en tussentijds zich kapot lachten dat ze er niks aan deden. Michel, Floor, Sander, Jirte, ze kwamen allemaal voorbij en geen enkele die je verder kan helpen. Elke keer weer een ander excuus.

Dit bedrijf is 1 GROTE SCAM.

4 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.