Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Ver mais
Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Ver mais
Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
EZIclean I-BOT Z5
Stofzuigen gaat geweldig, ondanks dat het apparaat geen middenborstel heeft: dit stond wel in de omschrijving van BOL.com. Dweilen gaat ook goed, maar het water tankje is wel snel leeg: de stofzuiger gaat wel rustig door, maar dan zonder te dweilen.
Ik zou een wat duurder model hebben willen kiezen, maar die waren toen niet op voorraad. Toch blij met de prestaties van de Z5.
Robot stofzuiger lade niet meer op.
Robot stofzuiger lade niet meer op.
Wij apparaat opsturen doen ze niks omdat er binnenin de machine stofresten zaten, maar als als consument een machine open schroeft vervalt je garantie dus maak je schoon wat je kan. Daarnaast je stuurt hem op omdat hij niet meer oplaad dus wat heeft dit met elkaar te maken.
Dus garantie service is zwaar k..... zeg maar .
En wat denk je valt hij niet meer in de garantie nu hij terug is natuurlijk.
Koop NOOIT meer wat van dit merk.

Resposta da Eziclean Nederland
Snelle verzending en precies het…
Snelle verzending en precies het artikel wat ik nodig heb
Werkt goed, apparaat redelijk instabiel
De hogedrukreiniger heb ik nog niet zo heel vaak gebruikt. Maar wat de accessoires betreft doen die het goed. Nederlandstalige handleiding ontbrak, wel op internet kunnen vinden.
Omdat de hogedrukslang nogal stug is en dat die bevestigd zit op de bovenkant van de reiniger zelf, trek je deze makkelijk omver na 1.5m van het apparaat lopen. Geluidsniveau blijft binnen de perken vind ik.
Om de hogedrukslang aan de lans te bevestigen moet er 'trekker-mechanisme als bij een pistool' ingedrukt worden. Dit oogt en voelt redelijk fragiel.
Super fijne stofzuig- en dweilrobot…
Super fijne stofzuig- en dweilrobot besteld, bestelling was snel binnen en mijn huis is heerlijk schoon en opgeruimd 🧹
Vriendelijk en netjes geholpen met advies
Snel en duidelijk antwoord op vraag welk apparaat aan te schaffen in de aangegeven woonsituatie.
Apparaat voldoet echter niet aan de verwachtingen in de opgegeven situatie. Moet iedere 1,5/ 2 uur opladen en is in de gegeven woonsituatie bijna een dag bezig.
Mooi apparaat
Mooi apparaat. Echter heel vervelend dat er geen Nederlandse handleiding bij zit.
Mvg
Leendert Meulenbelt
0613579-490
Een hogedrukreiniger gekocht advies, hier niks kopen …
Een hogedrukreiniger gekocht maar helaas deze is na 2x gebruikt slang kapot , na veel mail contact geen reacties, zelf weer er achteraan mailen een andere slang gekregen, de verkeerde ! Deze past niet ! Weer gemaild, reactie dat het doorgezet word naar de technische afdeling en dan weer stil op de lijn!!! Helemaal klaar mee! Zou hier niets bestellen!
Bezorging dramatisch
Bezorging dramatisch.
Moet blijkbaar van ver weg komen want duurt 14 dagen voor het er eindelijk is.
Product zelf prima
Ben goed geholpen door een jonge dame
Ben goed geholpen door een jonge dame , ik had een probleem met de handleiding die heeft ze me gelijk gemaild. Super dat dit zo kan!
Product is vlot verzonden maar de…
Product is vlot verzonden maar de bezorgdienst DPD laat te wensen over.
Goede duidelijke communicatie …
Duidelijke communicatie en goede service. Eziclean nl doet er alles aan om een oplossing te vinden na defecte onderdeel.
Bestelling duurt erg lang
Bestelling duurt erg lang, 2 robot stofzuigers besteld. Als cadeautje 2x dweil set + vloerreiniger gekregen.
Helaas voor de kerst besteld, en missen we nog steeds 1 dweil set en vloerreiniger. Al 3x contact over opgenomen maar tot nu toe nog steeds geen na levering. Geven aan terug te bellen, ook dit word ook niet gedaan.
Tevreden over de robot stofzuiger maar de klantenservice is zeer slecht! Ik zou liever deze producten achteraf bij mediamarkt zelf hebben besteld.
Apparaat voldoet niet
Apparaat voldoet niet. Bij de klantenservice reageren ze er laconiek op

Resposta da Eziclean Nederland
Fijn contact met klantenservice
Fijn contact met klantenservice. Wordt goed en kundig geholpen
Goede en snelle service en vriendelijk!
Ik werd gelijk geholpen toen er een probleem was met de stofzuiger! Kreeg toen meteen een nieuwe borstel opgestuurd! Goede snelle service en vriendelijke medewerkers!
1ste Goede service
1ste Goede service. 2de De antwoorden op vragen worden duidelijk uitgelegd of verwerkt.
Ik heb de x850 stofzuiger. Hij is zeer goed, maar toch beveel ik een andere aan: vooral de robot die de opgezogen stof e.d. in een afvalhouder blaast. VEEL makkelijker.
Telefonisch goed te woord gestaan hierdoor makkelijk een keuze kunnen maken, mijn dochter is superblij met haar stofzuiger!
Later bezorgd
Bezorging zou uiterlijk 3 kan zijn. Echter pas 8 jan gekomen. Weet niet waar het door komt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.