Hvis du søger en reparationsservice der kan levere til en pris og kvalitet der vil få dig til at komme igen, så prøv Fastfix. If you are looking for a shop that can deliver quality and service for... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De (Århus-butikken på Frederiksallé) har haft min iphone til reparation siden juli 2019 og når det endelig lykkes at komme i kontakt med dem så får man samme besked som sidst eller noget helt nyt. De... Ver mais
Min datter fik ødelagt sin telefons lyspanel i forbindelse med udskiftning af telefonens bagside. Ekspedient ville ikke vedstå sig skaden, fandt dækhistorier og beskyldte min datter for at lyve. Hun... Ver mais
Efter at have hældt (meget!!) kaffe ned i min MacBook pro var jeg overbevist om at computeren var død og alt indhold var gået tabt! Men takket være hurtig og effektiv hjælp og oprensning hos FastFix f... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de reparação de telemóveis
- Loja de acessórios para telemóveis
- Suporte e serviços para computadores
Escrito pela empresa
Hos Fastfix tilbyder vi økonomisk rentable kvalitetsreparationer af iPhone, iPad, Mac, Samsung, OnePlus og Huawei i Aarhus og omegn.
Informações de contacto
Frederiks Allé 134 KL, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- 42420718
- support@fastfix.dk
- fastfix.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Har fået den bedste og hurtigste…
Har fået den bedste og hurtigste service, man kan ønske sig. Kan varmt anbefales.
Karen
Super service, hurtig og pålidelig! Kan varmt anbefales.
Tak for god service
Jeg har nu brugt jer to gange og begge gange har det været helt som det skulle være. Hurtig reparation og til en god pris.
Min telefon ville ikke lade
Min telefon ville ikke lade, fordi der var kommet snavs i opladerindgangen. De fjernede støvet på et øjeblik uden betaling, og den har ladet som en ny lige siden.
Udskiftning af batteri på Macbook Pro
Jeg skulle have skiftet batteri på min Mac - Fastfix klarede det super hurtigt og jeg kunne hente den få timer senere. Desuden var servicen i top. Jeg kan varmt anbefale det til andre. Tak til Seeyar for god service :-)
Fantastisk service og hurtig!
Fantastisk service og hurtig!
Butikken i Fredericia, vil jeg anbefale til alle der skal have fixet deres telefon, eller blot handle tilbehør.
Service er i højsædet og betjeningen var sød og venlig!
Fastfix er mega søde og venlige
Fastfix er mega søde og venlige. De har hjulpet mig så mange gange og de er mega billige
FastFix har endnu engang reddet min…
FastFix har endnu engang reddet min telefon. Super venlig og kompetent service.
Service ud over alle forventninger i…
Service ud over alle forventninger i Fast Fix i Fredericia. Jeg har været derhenne flere gange med problemer med min telefon, og hver gang har der stået den samme flinke, hjælpsomme og imødekommende mand som hurtigt kunne hjælpe mig.
Hvis man kunne give mindre end 1 stjerne gjorde jeg det…
BRUG ALDRIG FASTFIX - Silkeborg
Jeg skulle have lavet min for- og bagskærm og går derfor ind til fastfix. De forsikre mig om de lige fixer det. Jeg kommer ind og henter den og tænke alt er godt, betaler de næsten 2800 kr for det. Efter 1 døgn begynder touchen ikke at virker alle steder i mobilen, og jeg har fået virus. Jeg skriver til den på Messenger og de siger jeg skal komme ind når jeg er hjemme fra ferie igen.
Jeg dukker op inde i butikken for at få fikset min mobil. Jeg har i mellemtiden fundet ud af min højtaler ikke virker optimalt. Jeg forklare alt det her inde i butikken og de siger de bestiller nye reservedele hjem da de kun har en hvid på lager. Jeg må kontakte dem 3 gange og spørge ind til hvornår reservedelen kommer hjem så jeg kan få den lavet. 3. Gang de skriver til mig spørg de “kære kunde, kan du beskrive fejlen”. Og så var min lunte ikke længere… de har slet ikke styr på en skid derinde, gå langt udenom!
Jeg får et andet værksted til at kigge på problemet og han siger de har taget 3. gange almindelig pris, og de har gjort det helt forkert. Jeg bruger i fremtiden kun dygtige folk i branchen.

Resposta da Fastfix
Min iPhone 7 ville ikke lade
Min iPhone 7 ville ikke lade. FastFix fikser den blot ved brug af en tang - det hele to 5 min og UB. Fast kunde herfra..
Ny skærm og panzerglas på 50 minutter…
Ny skærm og panzerglas på 50 minutter uden tidsbestilling. Super og imødekommende service
Min mobil drillede i laderstikket
Min mobil drillede i laderstikket. Jeg har forhørt mig flere steder om en pris. Da jeg spørger ved FastFix kigger han på den og fikser den blot ved brug af en tang. Samtidig ville jeg havde skiftet batteriet, men her blev jeg vejledt til at vente lidt. Jeg endte med ikke at skulle betale noget for hans tid og hjælp. Virkelig fantastisk service!
Super service, pålidelig og hurtigt. Venlig betjening og kan kun anbefale dem.
super hjælpsomme og effektive
super hjælpsomme og effektive. Kan varmt anbefale dem
Var i Silkeborg butikken i dag - super service
Var i Silkeborg butikken i dag, og fik skiftet fronten på min tlf. Super service - fra start til slut. Kan varmt anbefales. Kommer helt sikkert igen.
Troede at jeg skulle have skiftet…
Troede at jeg skulle have skiftet ladestik, men fik det bare renset gratis og så duede det igen🙂
Super fin service, kommer helt sikkert igen.
Jacob
Suveræn service
Suveræn service, jeg kommer igen - hvis jeg får brug for det
Virkelig god service
Virkelig god service! Selvom min iPhone havde andre problemer end de først troede, ændrede de ikke prisen eller det aftalte tidspunkt. Desuden meget venlige :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.