Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du søger en reparationsservice der kan levere til en pris og kvalitet der vil få dig til at komme igen, så prøv Fastfix. If you are looking for a shop that can deliver quality and service for... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De (Århus-butikken på Frederiksallé) har haft min iphone til reparation siden juli 2019 og når det endelig lykkes at komme i kontakt med dem så får man samme besked som sidst eller noget helt nyt. De... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min datter fik ødelagt sin telefons lyspanel i forbindelse med udskiftning af telefonens bagside. Ekspedient ville ikke vedstå sig skaden, fandt dækhistorier og beskyldte min datter for at lyve. Hun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter at have hældt (meget!!) kaffe ned i min MacBook pro var jeg overbevist om at computeren var død og alt indhold var gået tabt! Men takket være hurtig og effektiv hjælp og oprensning hos FastFix f... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis
  2. Loja de acessórios para telemóveis
  3. Suporte e serviços para computadores

Escrito pela empresa

Hos Fastfix tilbyder vi økonomisk rentable kvalitetsreparationer af iPhone, iPad, Mac, Samsung, OnePlus og Huawei i Aarhus og omegn.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig venlige, hurtige og min computer blev fikset til en rigtig god pris

Jeg fik fikset min computer efter at have spildt vand i den. Batteriet skulle også udskiftes. I løbet af to dage var der bestilt en ny skærm hjem, og den var sat på + batteriet var blevet udskiftet. Og til en rigtig god pris.
Et par uger efter var musen fastfrosset på skærmen, og i løbet af 3 timer havde de fikset det uden merpris.
Udover det er personalet enormt flinke i butikken i Århus og ringer ligeså snart, ens elektronik er klar til at blive hentet igen.
Helt sikkert anbefalelsesværdige!

1 de março de 2021

Super oplevelse!!

Super oplevelse!!

Min datters telefon var mærkelig, i dens system, og de lavet på 5 min.

Mega god service og priser!!

24 de fevereiro de 2021

Afdelingen i Silkeborg .

Afdelingen i Silkeborg .
Dejligt sted at komme .
utrolig god kundeservice .
Den ansatte i butikken ved noget om de ting han arbejder med .
Og altid en hyggesnak .

11 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super kompetent og billig.

Super kompetent og billig.
Jeg fik repareret min Macbook, som var væskeskadet, så bundkortet og flere komponenter var kortsluttet. De skiftede de pågældende dele og nu kører den perfekt som før. Prisen var også rigtig god. Så jeg kan kun anbefale Fastfix

25 de setembro de 2020

Super kvalitet og service

Super kvalitet og service. God pris og god stil. Har fået repareret to halvgamle telefoner. En iPhone og en Samsung. De har fået nyt liv for en yderst rimelig pris.

22 de julho de 2020

Update :)

Mit batteri til min MacBook 15” har nu været hos en autoriseret forhandler og er her blevet efterset.
Som forventeligt er batteriet, som fastfix har sat i, uoriginalt og fyldt med fejl, som forårsager de før omtalte problemer (se andet review).

Fastfix var vældig hurtige til at fortælle mig, kunden, at alt var min skyld og det udelukkende var mig, der ikke kunne kalibrere batteriet ordenligt.

Virkelig elendig service og alt for høj pris i forhold til det kinesiske ragelse, de putter i ens elektroniske apparater.

Gør jer selv den tjeneste at holde jer langt fra denne skodbutik.

10 de junho de 2020

En glad mand igen.

Fik overført alt fra en Samsung S7, der ikke kunne låses op pga smadret skærm, til min nyindkøbte.
Venlig og imødekommende hjælp til en idiot som ikke havde styr på sin backup .. måske har jeg lært det nu.
Kan varmt anbefales.

28 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fastfix leverer fantastisk service på…

Fastfix leverer fantastisk service på et yderst konkurrencedygtigt prisniveau!

Har inden for de senere par år fået serviceret 3 iPhones, herunder skiftet skærm et par gange. I alle tilfælde er det sket på dagen, og de par gange, hvor der har været noget efterfølgende, er der rettet op på det under garantien.

Kan varmt anbefale fastfix!

20 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service!

Helt igennem fantastisk service og megadygtig Mac-reparatør! Reddede min 10 år gamle Mac fra en vandskade til en uhørt fair pris. 100 % anbefaling herfra.

13 de abril de 2020

Simpelthen fremragende

Simpelthen fremragende. Venlig, hjælpsom og meget kompetent betjening. De testede ny skærm mm for at finde fejlen på min computer, ganske uden beregning(!) og efter at have lokaliseret fejlen blev jeg høfligt og ærligt forklaret hvad reparationen ville koste og spurgt om jeg var interesseret. Fungerer upåklageligt nu. Kan klart anbefales.

12 de março de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais