Banner for Figo pet België

Figo pet België Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn zeer tevreden over Figopet. Wanneer we facturen van onze hond indienen worden ze snel verwerkt en uitbetaald. Onze hond wordt binnenkort 3 jaar en had afgelopen maanden heel wat (dure) onderz... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rapidité pour leur réponse aux courriers et pour les remboursements. J'ai été agréablement surprise. J'ai pu me consacrer entièrement au bien-être de mon chien gravement malade. Merci Figo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij het overstappen van dierenverzekering voor mijn kat Marley ben ik super goed geholpen door Daan van de klantendienst. Hij was makkelijk te bereiken via telefoon en mail, gaf duidelijke info, volgd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros de animais de estimação

Sobre Figo pet België

🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

✅ Geen zorgen bij dierenartskosten
✅ Standaard een zeer ruime dekking
✅ Tot 90% van je rekening vergoed

🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.

✅ Assurance qui couvre les frais vétérinaires imprévus
✅ Le programme de remboursement le plus complet
✅ Jusqu’à 90 % de votre facture remboursée

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

346 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

147 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

steeds snelle afhandeling

30 de julho de 2026

Dag Diane,

Hartelijk dank voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je onze snelle afhandeling waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten zo vlot en goed mogelijk verder te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Figo Pet!

Team Figo Fet

Classificada 5 em 5 estrelas

Rapidité pour leur réponse aux…

22 de julho de 2026

Bonjour Michèle,

Un grand merci pour votre magnifique avis. Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez été agréablement surprise par la rapidité de nos réponses et de nos remboursements.

Nous savons qu'en période de maladie, toute votre attention doit pouvoir être consacrée au bien-être de votre chien. C'est pourquoi nous mettons tout en œuvre pour traiter les dossiers le plus rapidement possible.

Merci pour votre confiance envers Figo Pet. Nous vous souhaitons, à vous et à votre compagnon, beaucoup de courage et le meilleur pour la suite.

Cordialement,

Classificada 5 em 5 estrelas

Claims worden altijd snel en zorgvuldig…

Claims worden altijd snel en zorgvuldig afgehandeld. Vragen worden binnen een behoorlijke tijdsspanne beantwoord. Tevreden over de service.

Dag Bieke,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om claims snel en zorgvuldig af te handelen en vragen zo vlot mogelijk te beantwoorden. Het doet ons veel plezier dat u dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Figo Pet. We staan ook in de toekomst graag voor u en uw huisdier klaar!

Behulpzaam

Telefonisch kontakt gehad , persoon was heel vriendelijk en behulpzaam en bood zijn hulp aan om een oplossing te vinden voor een probleem

23 de julho de 2026

Dag Leenaers,

Hartelijk dank voor jouw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je onze collega als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht hebt ervaren. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten naar een passende oplossing te zoeken, en het doet ons veel plezier dat u dit ook zo hebt ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Figo Pet!

Classificada 5 em 5 estrelas

alles netjes en heel snel terugbetaald.

alles netjes en heel snel terugbetaald.
Heel correct!

22 de julho de 2026

Dag Heidi,

Hartelijk bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat alles netjes en snel werd terugbetaald en dat je onze service als correct hebt ervaren. Daar doen we het voor! We waarderen je vertrouwen in Figo Pet en staan ook in de toekomst graag voor je klaar.

un gentil monsieur

très gentille personne au téléphone en ce 20 juillet, le jour de mon anniversaire. je recommande figopet assurance pour vos animaux de compagnies.

Bonjour Fabienne,

Un grand merci pour votre gentil commentaire et votre recommandation. Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez eu une agréable expérience avec notre service clientèle. C'est un plaisir supplémentaire de savoir que nous avons pu vous aider le jour de votre anniversaire.

Nous vous souhaitons encore un très joyeux anniversaire et vous remercions sincèrement pour votre confiance envers Figo Pet. Nous restons à votre disposition, ainsi qu'à celle de votre compagnon à quatre pattes.

Bien cordialement,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle tussenkomst door rechtstreekse…

Snelle tussenkomst door rechtstreekse communicatie tussen dierenkliniek en Figo.
En snelle bevestiging en tussenkomst tussen Figo en mezelf
Top

Dag Marc,

Hartelijk bedankt voor jouw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je de rechtstreekse communicatie tussen de dierenkliniek en Figo, evenals de snelle bevestiging en tussenkomst, als positief hebt ervaren. We zetten ons elke dag in om het schadeproces zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, zodat jij je volledig kan richten op wat echt belangrijk is: de gezondheid van jouw huisdier.

Bedankt voor jouw vertrouwen en de fijne woorden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Figo wijzigt constant koers

Ik bel Figo op en vraag of mijn honden kunnen verzekerd worden. Dit kan. Eentje waar onderzoek Adisson bij loopt krijg ik te horen dat een clausule wordt opgenomen dat deze behandeling en medicatie niet in aanmerking komen. Vind ik vanzelfsprekend. Ik dien dossier in. De bedragen gaan vrijwel meteen van de rekening. Uiteraard daar zijn ze als de kiekens bij. Ik geef aan ... Dat ik graag uitsluitsel wil van dat ene dossier. Ze moeten gegevens vanaf de geboorte. Wat wettelijk gezien niet verplicht is. Gezien de enige wettelijke verplichting chip en gezondheidsboekje is. Soit ik heb niets te verbergen. Mijn hond mankeerde niets. Enkel Adisson. Bij eerste gesprek vermeld. En was geen probleem. Ik heb nu de beslissing. Ze verzekeren niet. Want Adisson geeft vele complicaties. Dat is tegen de informatie die ik krijg van endocrinoloog die het naar mijn weten toch wel beter weet. Tenslotte weten ze bij Figo niet eens dat Adisson een hormonale aandoening is? 🙈 Dus neen deze oneerlijke wantoestanden verdienen enkel een slechte score. Dit noemt in juridische termen discriminatie. Die uiteraard de juridische diensten verder onder handen zullen nemen.

Dag An,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat het acceptatieproces voor jou zo frustrerend is verlopen.

We begrijpen dat deze beslissing teleurstellend is, zeker wanneer je vooraf contact met ons hebt opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een eerste telefonisch gesprek kunnen we enkel een algemene inschatting geven op basis van de informatie die op dat moment beschikbaar is. De definitieve acceptatie gebeurt pas nadat het volledige medische dossier door onze acceptatieafdeling werd beoordeeld.

Wanneer uit de medische informatie blijkt dat er sprake is van een aandoening die een verhoogd risico op toekomstige gezondheidsproblemen met zich meebrengt, kan dit ertoe leiden dat we een verzekering niet kunnen aanbieden. Deze beoordeling gebeurt op basis van onze acceptatiecriteria en is niet bedoeld als een oordeel over jouw hond of de verstrekte informatie.

We begrijpen dat je het niet eens bent met deze beslissing en respecteren uiteraard jouw standpunt. Mocht je nog vragen hebben mag je ons uiteraard contacteren.

met vriendelijke groeten,

Team Figo Pet,

Zeer blij over alles

Zeer blij over alles

Mvg
Linda Massie

18 de julho de 2026

Dag Linda,

Hartelijk bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je zeer blij bent over alles. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Bedankt voor je vertrouwen in Figo Pet. We staan ook in de toekomst graag voor je klaar!

Zeer blij met figo

Zeer blij met figo. In het verleden heb ik santé vet gehad waar ik helemaal niet tevreden over was. Bij figo verloopt alles vlot en eerlijk.

Dag Aurélie,

Hartelijk bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

We vinden het belangrijk om onze klanten op een eerlijke, duidelijke en vlotte manier te helpen. Het doet ons dan ook veel plezier dat je dit zo ervaart.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Figo Pet. We staan ook in de toekomst met veel plezier voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

In spoed op een zaterdag nr de veearts

In spoed op een zaterdag nr de veearts. Al zorgen genoeg. Handig voor mij dat veearts dossier doorstuurde, geen administratieve rompslomp en paar dagen nadien correct teruggestort gekregen

Dag Karin,

Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie review met ons te delen.

We begrijpen dat een spoedbezoek aan de dierenarts op een zaterdag al voldoende zorgen met zich meebrengt. Daarom vinden we het belangrijk om het terugbetalingsproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Fijn om te lezen dat je dierenarts het dossier rechtstreeks heeft doorgestuurd en dat de terugbetaling vlot en correct is verlopen.

Bedankt voor je vertrouwen in Figo Pet. We wensen jullie nog veel gezonde en gelukkige momenten samen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Had zelf wat problemen om mijn factuur…

Had zelf wat problemen om mijn factuur door te geven had direct hulp online die het voor mij oploste

13 de julho de 2026

Dag Frans,

Hartelijk bedankt voor jouw fijne review!

Wat jammer dat je in eerste instantie wat problemen ondervond bij het doorgeven van jouw factuur. We zijn wel blij te lezen dat onze online ondersteuning je snel heeft kunnen verder helpen en het probleem meteen heeft opgelost.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Figo Pet. We staan ook in de toekomst graag voor je klaar!

Correcte afhandeling van aangiftes

Heel gemakkelijk om een aangifte in te dienen en zeer snelle en correcte afhandeling ervan. Ik ben een tevreden klant!

16 de julho de 2026

Dag Mia,

Hartelijk dank voor jouw mooie review! Wat fijn om te lezen dat je de aangifte eenvoudig kon indienen en tevreden bent over de snelle en correcte afhandeling.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Figo Pet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zeg geen vaarwel, maar tot ziens

Mijn kat had nierproblemen en we gingen heel vaak naar de dierenarts. De verzekering heeft alle verplichtingen volgens de polis nagekomen. Ik ontving af en toe enkele vragen van de verzekeringsmaatschappij over de ziekte en de behandeling, maar nadat ik de bevestiging van de dierenarts had opgestuurd, verliep de verdere afhandeling van de declaraties zonder problemen.
Helaas is mijn kat overleden. Nadat ik het overlijdensbewijs had opgestuurd, werd de polis nog diezelfde dag beëindigd.
Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en voor uw woorden van steun na het verlies van mijn trouwe vriend.

15 de julho de 2026

Dag Aliona,

Hartelijk bedankt om jouw ervaring met ons te delen.

Wat ontzettend verdrietig om te lezen dat je afscheid hebt moeten nemen van jouw trouwe vriend. We wensen je nogmaals veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om onze samenwerking zo positief te beoordelen. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een behandeling, maar ook op de moeilijke momenten die daarbij kunnen horen. Fijn om te lezen dat de verdere afhandeling van jouw dossiers vlot verliep en dat ook de stopzetting van de polis snel in orde kon worden gebracht.

Bedankt voor het vertrouwen dat je in Figo Pet hebt gesteld. We wensen je alle goeds toe voor de toekomst.

Heel tevreden over Figopet

Heel tevreden over Figopet! Snelle en correcte afhandeling van je aangiftes. We zijn blij met Figopet!
Vandeberg - Rooselaer

15 de julho de 2026

Dag Ingrid,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in Figo Pet.

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle en correcte afhandeling van uw aangiftes. We doen elke dag ons best om onze klanten en hun huisdieren zo goed mogelijk te helpen, dus het is heel fijn om te vernemen dat u dit zo positief ervaart.

Bedankt voor uw warme woorden. We staan ook in de toekomst graag voor u en uw viervoeter klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn zeer tevreden over Figopet.

We zijn zeer tevreden over Figopet.
Wanneer we facturen van onze hond indienen worden ze snel verwerkt en uitbetaald. Onze hond wordt binnenkort 3 jaar en had afgelopen maanden heel wat (dure) onderzoeken en behandelingen moeten doen, deze werden netjes verwerkt. Blij dat we verzekert zijn. Formule € 0 franchise en 90% terugbetaald.

14 de julho de 2026

Dag Matthias,

Hartelijk bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je in Figo Pet stelt.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. We begrijpen dat de voorbije maanden, met de onderzoeken en behandelingen van je hond, een spannende en kostelijke periode zijn geweest. Daarom zijn we blij dat we je hierin hebben kunnen ondersteunen en dat de terugbetalingen vlot en correct zijn verlopen.

We wensen je hond alvast een goede gezondheid toe en staan ook in de toekomst met veel plezier voor je klaar.

Nouveau client….

Bonjour, je suis une Mamie Danielle Paneels et je viens de souscrire 2 assurances une pour ma Circé - chatte et une pour mon Charlie - chien ❤️❤️ Toutes mes assurances actuelles ont étés souscrites auprès d’Ethias et j’en suis satisfaite ! Hors j’ai lu que FIGO faisait partie de ce groupe ??? Donc, j’espère ne pas m’être trompée en faisant mon choix, qu’il sera bon pour mes bb’s qui sont la prunelle de mes yeux !!! Merci 🙏
J’ai donc évalué par 4 et je jugerai par la suite si j’ai eu raison de le faire, suite au suivi des
remboursements éventuels à récupérer ??? Autrement, je rétablirai rapidement la situation en choisissant une autre assurance, je ne suis pas une Mamie pour rien !!!

14 de julho de 2026

Bonjour Danielle,

Un grand merci pour votre gentille avis et pour la confiance que vous nous accordez en assurant Circé et Charlie chez Figo.

Nous comprenons tout à fait que vous souhaitiez voir comment tout se déroulera dans la pratique. Soyez assurée que nous mettons tout en œuvre pour traiter chaque dossier avec soin, efficacité et transparence, afin que vous puissiez profiter pleinement de vos deux compagnons.

Merci également pour votre note de 4 étoiles. Nous espérons avoir l'occasion de mériter très bientôt la cinquième. Si vous avez la moindre question, nous restons bien entendu à votre disposition.

Bien cordialement,

Classificada 1 em 5 estrelas

en quelques heures j'ai reçu je ne sais…

en quelques heures j'ai reçu je ne sais combiens de mails de la part d'un certain daan uniquement dans le but d'une évaluation!! que vous cherchiez des compliments ça peut se comprendre,avec une note globale de 3.8/5.....mais ce que je ne peux tolérer c'est qu'on me dérange sans cesse (même le samedi) pour aller à la chasse aux compliments sans même rien écrire d'autre du tout!!! déjà que vous jouez avec la vie de nos animaux!!!!! je voudrai vous voir à notre place,si votre animal était malade et que votre assurance ne veuille pas payer!!!!!!!!! CE N'EST PLUS DE L' INCOMPETENCE A VOTRE NIVEAU MAIS DE L' EGOISME, DU VOL ET DE LA MECHANCETE!!!!!!!!!!!!!!

12 de julho de 2026

Bonjour William,

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous.

Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez perçu nos e-mails automatiques comme étant insistants. Ces messages sont envoyés automatiquement afin de connaître l'avis de nos clients sur nos services. Ils ne sont certainement pas destinés à vous importuner, mais nous comprenons tout à fait que vous ayez pu le ressentir ainsi. Nous vous présentons nos sincères excuses pour cela.

Nous constatons également que votre déclaration a entre-temps été traitée et remboursée. Nous espérons que cela aura pu apaiser une partie de vos inquiétudes.

Nous comprenons parfaitement qu'un animal malade est une situation émotionnellement difficile. C'est pourquoi nous mettons tout en œuvre pour examiner chaque demande avec soin, conformément aux conditions de la police, et pour accompagner au mieux nos clients.

Merci pour votre retour. Nous en tiendrons compte afin d'améliorer continuellement notre service.

Cordialement,