We zijn zeer tevreden over Figopet. Wanneer we facturen van onze hond indienen worden ze snel verwerkt en uitbetaald. Onze hond wordt binnenkort 3 jaar en had afgelopen maanden heel wat (dure) onderz... Ver mais

Rapidité pour leur réponse aux courriers et pour les remboursements. J'ai été agréablement surprise. J'ai pu me consacrer entièrement au bien-être de mon chien gravement malade. Merci Figo.
Bij het overstappen van dierenverzekering voor mijn kat Marley ben ik super goed geholpen door Daan van de klantendienst. Hij was makkelijk te bereiken via telefoon en mail, gaf duidelijke info, volgd... Ver mais
🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.
✅ Geen zorgen bij dierenartskosten
✅ Standaard een zeer ruime dekking
✅ Tot 90% van je rekening vergoed
🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.
✅ Assurance qui couvre les frais vétérinaires imprévus
✅ Le programme de remboursement le plus complet
✅ Jusqu’à 90 % de votre facture remboursée
Gasthuisstraat 15/0.01, 3500, Hasselt, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Toujours une réponse rapide à chaque requête et une solution directe
Na een klein jaar en toch al wat dierenartsbezoeken met onze Stan (engelse springer spaniël) alleen maar goede ervaringen!

Resposta da Figo pet België
Claims worden altijd snel en zorgvuldig afgehandeld. Vragen worden binnen een behoorlijke tijdsspanne beantwoord. Tevreden over de service.

Resposta da Figo pet België
Telefonisch kontakt gehad , persoon was heel vriendelijk en behulpzaam en bood zijn hulp aan om een oplossing te vinden voor een probleem

Resposta da Figo pet België
alles netjes en heel snel terugbetaald.
Heel correct!

Resposta da Figo pet België
très gentille personne au téléphone en ce 20 juillet, le jour de mon anniversaire. je recommande figopet assurance pour vos animaux de compagnies.

Resposta da Figo pet België
Snelle tussenkomst door rechtstreekse communicatie tussen dierenkliniek en Figo.
En snelle bevestiging en tussenkomst tussen Figo en mezelf
Top

Resposta da Figo pet België
Ik bel Figo op en vraag of mijn honden kunnen verzekerd worden. Dit kan. Eentje waar onderzoek Adisson bij loopt krijg ik te horen dat een clausule wordt opgenomen dat deze behandeling en medicatie niet in aanmerking komen. Vind ik vanzelfsprekend. Ik dien dossier in. De bedragen gaan vrijwel meteen van de rekening. Uiteraard daar zijn ze als de kiekens bij. Ik geef aan ... Dat ik graag uitsluitsel wil van dat ene dossier. Ze moeten gegevens vanaf de geboorte. Wat wettelijk gezien niet verplicht is. Gezien de enige wettelijke verplichting chip en gezondheidsboekje is. Soit ik heb niets te verbergen. Mijn hond mankeerde niets. Enkel Adisson. Bij eerste gesprek vermeld. En was geen probleem. Ik heb nu de beslissing. Ze verzekeren niet. Want Adisson geeft vele complicaties. Dat is tegen de informatie die ik krijg van endocrinoloog die het naar mijn weten toch wel beter weet. Tenslotte weten ze bij Figo niet eens dat Adisson een hormonale aandoening is? 🙈 Dus neen deze oneerlijke wantoestanden verdienen enkel een slechte score. Dit noemt in juridische termen discriminatie. Die uiteraard de juridische diensten verder onder handen zullen nemen.

Resposta da Figo pet België
Zeer blij met figo. In het verleden heb ik santé vet gehad waar ik helemaal niet tevreden over was. Bij figo verloopt alles vlot en eerlijk.

Resposta da Figo pet België
In spoed op een zaterdag nr de veearts. Al zorgen genoeg. Handig voor mij dat veearts dossier doorstuurde, geen administratieve rompslomp en paar dagen nadien correct teruggestort gekregen

Resposta da Figo pet België
Had zelf wat problemen om mijn factuur door te geven had direct hulp online die het voor mij oploste

Resposta da Figo pet België
Heel gemakkelijk om een aangifte in te dienen en zeer snelle en correcte afhandeling ervan. Ik ben een tevreden klant!

Resposta da Figo pet België
Mijn kat had nierproblemen en we gingen heel vaak naar de dierenarts. De verzekering heeft alle verplichtingen volgens de polis nagekomen. Ik ontving af en toe enkele vragen van de verzekeringsmaatschappij over de ziekte en de behandeling, maar nadat ik de bevestiging van de dierenarts had opgestuurd, verliep de verdere afhandeling van de declaraties zonder problemen.
Helaas is mijn kat overleden. Nadat ik het overlijdensbewijs had opgestuurd, werd de polis nog diezelfde dag beëindigd.
Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en voor uw woorden van steun na het verlies van mijn trouwe vriend.

Resposta da Figo pet België
Heel tevreden over Figopet! Snelle en correcte afhandeling van je aangiftes. We zijn blij met Figopet!
Vandeberg - Rooselaer

Resposta da Figo pet België
We zijn zeer tevreden over Figopet.
Wanneer we facturen van onze hond indienen worden ze snel verwerkt en uitbetaald. Onze hond wordt binnenkort 3 jaar en had afgelopen maanden heel wat (dure) onderzoeken en behandelingen moeten doen, deze werden netjes verwerkt. Blij dat we verzekert zijn. Formule € 0 franchise en 90% terugbetaald.

Resposta da Figo pet België
Bonjour, je suis une Mamie Danielle Paneels et je viens de souscrire 2 assurances une pour ma Circé - chatte et une pour mon Charlie - chien ❤️❤️ Toutes mes assurances actuelles ont étés souscrites auprès d’Ethias et j’en suis satisfaite ! Hors j’ai lu que FIGO faisait partie de ce groupe ??? Donc, j’espère ne pas m’être trompée en faisant mon choix, qu’il sera bon pour mes bb’s qui sont la prunelle de mes yeux !!! Merci 🙏
J’ai donc évalué par 4 et je jugerai par la suite si j’ai eu raison de le faire, suite au suivi des
remboursements éventuels à récupérer ??? Autrement, je rétablirai rapidement la situation en choisissant une autre assurance, je ne suis pas une Mamie pour rien !!!

Resposta da Figo pet België
en quelques heures j'ai reçu je ne sais combiens de mails de la part d'un certain daan uniquement dans le but d'une évaluation!! que vous cherchiez des compliments ça peut se comprendre,avec une note globale de 3.8/5.....mais ce que je ne peux tolérer c'est qu'on me dérange sans cesse (même le samedi) pour aller à la chasse aux compliments sans même rien écrire d'autre du tout!!! déjà que vous jouez avec la vie de nos animaux!!!!! je voudrai vous voir à notre place,si votre animal était malade et que votre assurance ne veuille pas payer!!!!!!!!! CE N'EST PLUS DE L' INCOMPETENCE A VOTRE NIVEAU MAIS DE L' EGOISME, DU VOL ET DE LA MECHANCETE!!!!!!!!!!!!!!