We zijn zeer tevreden over Figopet. Wanneer we facturen van onze hond indienen worden ze snel verwerkt en uitbetaald. Onze hond wordt binnenkort 3 jaar en had afgelopen maanden heel wat (dure) onderz... Ver mais

Rapidité pour leur réponse aux courriers et pour les remboursements. J'ai été agréablement surprise. J'ai pu me consacrer entièrement au bien-être de mon chien gravement malade. Merci Figo.
Bonjour, je suis une Mamie Danielle Paneels et je viens de souscrire 2 assurances une pour ma Circé - chatte et une pour mon Charlie - chien ❤️❤️ Toutes mes assurances actuelles ont étés souscrites... Ver mais
🇳🇱
Voor jouw huisdier is alleen het beste goed genoeg. Dat begrijpen we maar al te goed. Helaas worden ook huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd zoals jij dat zelf ook bent. Zo krijgt je beste vriend de verzorging die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.
✅ Geen zorgen bij dierenartskosten
✅ Standaard een zeer ruime dekking
✅ Tot 90% van je rekening vergoed
🇫🇷
Votre fidèle compagnon mérite les meilleurs soins. Nous sommes les mieux placés pour le comprendre. Mais les animaux de compagnie peuvent malheureusement tomber malades de manière inattendue. Cependant, grâce à une assurance pour animaux de compagnie Figo, votre animal pourra toujours être soigné comme il se doit, sans mauvaises surprises pour vous.
✅ Assurance qui couvre les frais vétérinaires imprévus
✅ Le programme de remboursement le plus complet
✅ Jusqu’à 90 % de votre facture remboursée
Gasthuisstraat 15/0.01, 3500, Hasselt, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Normaal zijn verzekeringen aanschreven als poenscheppers en om te betalen ben je goed maar als je moet krijgen proberen ze te muggeziften.
Dit is niet het geval met Figo. Goedkoop is de verzekering niet (wij hebben 4 honden en 2 katten die verzekerd zijn) maar de service en uitbetaling zijn super. We zijn verzekerd voor 90% terug te trekken en een franchise van 100,00. Alles of toch het meeste is gedekt. Het enige wat we moeten doen is factuur opsturen met naam en chipnr van het dier. Korte tijd erna is de betaling een feit. Als je financieel de mogelijkheid hebt, een aanrader voor iedereen met een huisdier. Het is snel gekomen dat je een dierenarts nodig hebt en dan lopen de kosten zwaar op. Zeer tevreden van Figo...

Resposta da Figo pet België
Omdat ik zeer tevreden ben over jullie alles word altijd zeer snel en correct afgehandeld, ook aan de telefoon heel vriendelijk en behulpzaam, de dierenarts had ook de folder van figopet op zijn bureau staan en ook aan de balie en vroeg aan mij dat ik tevreden was over jullie diensten ik heb hem dat ook verteld dat ik zeer tevreden was.

Resposta da Figo pet België
Bij het overstappen van dierenverzekering voor mijn kat Marley ben ik super goed geholpen door Daan van de klantendienst. Hij was makkelijk te bereiken via telefoon en mail, gaf duidelijke info, volgde op langs zijn kant zonder er achter te moeten zitten, en heeft een heel vriendelijke toon. Dat de voorwaarden dan ook nog eens beter zijn dan bij de competitie maakt me dit allemaal blij om over te stappen naar Figopet. Bedankt Daan en Figopet!

Resposta da Figo pet België
Zeer teleurstellende ervaring met Figo.
Wij betalen al jaren netjes onze verzekering voor onze Berner Sennen, Siena. Volgens de voorwaarden zou een sterilisatie na de leeftijd van 4 jaar om medische reden terugbetaald worden. Onze hond is 4 jaar oud en moest effectief om medische redenen gesteriliseerd worden.
Na de ingreep kreeg ze bovendien ernstige en ongeziene complicaties, met alle emotionele en financiële gevolgen van dien. Net op zo'n moment verwacht je dat een verzekering doet waarvoor je al die jaren premie hebt betaald.
In plaats daarvan zoekt Figo nu naar redenen om niet tussen te komen, omdat volgens hen een schijndracht vooraf gemeld had moeten worden. Dat voelt voor ons als een manier om onder een terechte terugbetaling uit te komen, ondanks dat aan de voorwaarden voor een medische sterilisatie voldaan was.
Een verzekering bewijst haar waarde wanneer je ze écht nodig hebt. Helaas hebben wij op het moeilijkste moment vooral het gevoel gekregen dat er gezocht werd naar een reden om de claim af te wijzen. Dat is bijzonder teleurstellend en heeft ons vertrouwen volledig weggenomen.
Voor ons is Figo dan ook geen aanrader.

Resposta da Figo pet België
Refus de remboursement soi disant pour une maladie preexistante ( nettoyage d'une oreille il y a un an ) UN AN plus tard otite . Nettoyage ne signifie pas otite mais bien nettoyage préventif. Tentative pour ne pas rembourser un médicament soi disant pas dans la liste malgré envoi de la preuve.
Soi disant pas reçu le dossier...
J'en passe et des meilleurs Tout est fait pour ne pas rembourser même des mensonges.9
Dommage il semble que ce soit récurrent au début de la prise de l'assurance et que ensuite ce soit plus honnête. Malheureusement la confiance est rompue prix annuel : 964e avec la franchise de 100 euros.
La moindre des choses c'est qu'on rembourse surtout quand on n'est pas capable d'apporter de preuve de la maladie preexistante. TRES DÉÇUE

Resposta da Figo pet België
Jammer genoeg al vaak moeten naar de dierenarts gaan met ons katje, Figo betaalt altijd correct en snel terug, 90% van de kosten. 100% tevreden tot nu toe

Resposta da Figo pet België
Absoluut belachelijk dat je niet de verzekering kunt opzeggen . Je bent verplicht om bewijzen aan te leveren van jouw keuze. Ik wil er gewoon vanaf. Het gaat niemand wat aan waarom

Resposta da Figo pet België
Geachte, ik wist dat de dierenarts factuur niets zou opleveren. Maar ik wilde toch een zien of de brieven goed terecht kwamen, sorry voor de overlast.
Veel groetjes Zonia.

Resposta da Figo pet België
1 ster, maar eigenlijk moet het 0 zijn. Ik snap niet dat hier nog positieve reviews te lezen zijn. Ofwel hebben ze deze zelf aangemaakt ofwel zijn het vriendjes van vriendjes. 1001 redenen om niet te moeten uitbetalen.

Resposta da Figo pet België
Zeer goede service,snelle feedback, vriendelijk, behulpzaam, snelle terugbetaling!

Resposta da Figo pet België
Ik ben heel tevreden van jullie service. snelle terugbetaling.

Resposta da Figo pet België
Zeer goede ervaring met Figopet. Professioneel en vriendelijk team. Ze staan altijd klaar voor uitleg, zowel telefonisch als per mail.
Zeer gemakkelijke aangifte en de terugbetalingen zijn correct en snel! Absoluut een aanrader.
Een grote "dank je wel"!

Resposta da Figo pet België
Ik herhaal; de absoluut beste verzekering ik ooit heb gehad voor mijn honden!
Zó gemakkelijk om een aangifte te maken.
Zó snel respons/uitbetaling zonder probleem.
💐

Resposta da Figo pet België
Snelle afhandeling van het dossier, wat beter kan is geen 2keer vragen naar de chipnummer wat wel op het dossier stond , mischien eens beter naar het dossier zien !!

Resposta da Figo pet België
Snelle afhandeling van het dossier

Resposta da Figo pet België
Zeer tevreden betalen de rekening snel terug. Vriendelijke en bij vragen antwoorden ze snel.

Resposta da Figo pet België
I strongly regret choosing FIGO for my dog’s insurance.
I submitted a reimbursement request and provided veterinary evidence showing that the condition was not pre-existing. Despite that, FIGO did not handle the claim in a fair or transparent way.
After the claim and after I had provided supporting medical documents, I received an updated policy containing a lifetime exclusion for skin-related conditions. This is exactly the kind of behaviour that destroys trust in an insurance company. From my perspective, it felt like FIGO was moving the goalposts after the fact to avoid responsibility.
Pet insurance is supposed to give peace of mind. My experience with FIGO was the opposite: stress, unclear justification, and the feeling that they were looking for a reason not to reimburse.
I have requested reimbursement for the claim that was submitted before this change, and I have also requested termination of the contract because I do not accept this kind of modification.
I would advise other pet owners to be extremely careful before using FIGO. In my experience, once you actually need the insurance, the company may become much less helpful than expected.

Resposta da Figo pet België
Ik wil graag even een dikke pluim geven aan het team van Figopet! Ik ben al geruime tijd klant bij hen voor mijn hondje Paco en ik ben oprecht ontzettend tevreden over hun service.
Wat Figopet voor mij echt onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Ze staan altijd voor je klaar, denken actief mee en zoeken altijd naar de beste oplossingen wanneer dat nodig is. Het is een heel fijn gevoel om te weten dat je er niet alleen voor staat; ze leven oprecht met je mee en zijn altijd enorm vriendelijk en geduldig.
Ook over de afwikkeling heb ik niets dan lof: als er iets met Paco is, verloopt de uitbetaling enorm snel en vlot. Figopet biedt echt veel voordelen en ik kan ze aan iedere hondenbezitter aanraden die op zoek is naar een zorgzame en betrouwbare partner voor hun trouwe viervoeter!

Resposta da Figo pet België
Niettegenstaande we onze hond reeds na 10maanden hebben verloren werden alle kosten van de dierenarts zonder probleem terugbetaald. Wij ervaren Figo pet als zeer professioneel. Er komt een nieuw hondje en we kloppen zeker bij Figo pet aan.

Resposta da Figo pet België
Zoals ik al meermaals heb gezegd ben ik zeer tevreden met de verzekering van Figo. Tot nu is alles zeer correct afgerond en begrijp ik sommige negatieve berichten NIET ( lees eerst je polis en alles zal duidelijk zijn). Bedankt Figo van een zeer tevreden klant.