Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjælp at hente. Jeg skrev til Fleasing lørdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge bile... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalinger herfra, sødt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spørgsmål og været tålmodig og forklaret alt i detaljer, 🏆 Årets medarbejder 🥇 🤩👍🏻 kompetent og seriøst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjælper vores kunder med at realisere deres bildrømme på fornuftig vis.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk

Fantastisk. Det er nu 3 bil/ gang vi leaser hos Fleasing.
Og det er det samme, rolige og arbejdsomme og fantastiske service de leverer, hver gang.
Oliver fandt en bil på en uge. Sådan. Tusind tak.
Og Stefan er altid total service minded.
Kan kun anbefales. De har styr på det.

28 de novembro de 2024

Service i topklasse

Ros til Christian Sneholt og resten af teamet for at rykke hurtigt, da den rigtige bil dukkede op hos forhandleren i Tyskland. Samme fleksibilitet oplevede jeg, da bilen skulle overdrages til mig, hvor Christian rykkede ud i en ellers travl weekend👏
Efter lidt dialog, påtog Fleasing sig også udbedring af en fejl på bilen, som først blev konstateret, efter bilen var transporteret til DK, og som den tyske forhandler ikke ville vedkende sig. God service og ordentlighed fornægter sig ikke.

28 de outubro de 2024

indbegrebet af god kundeservice

Vi netop været oppe og hente vores nye bil hos Fleasing A/S - og er virkelig glade for både bilen og hele forløbet.
Fra første besøg til levering af vores nye bil, har vi kun mødt høj faglighed/viden, imødekommenhed, fleksibilitet - alt hvad en god kundeoplevelse bør indeholde af tillid, service og engagement, og hele vejen igennem med vores ønsker i fokus.
Vi handlede vores gl. leasing bil til en rigtig god pris og signede up for en ny gennem Fleasing A/S - alt var forståeligt og transparent. Pengene i første udbetaling går en-til-en til nedskrivning af restværdien i den nye leasede bil.
Kan kun give Fleasing A/S og Mikkel Hilt vores allerbedste anbefalinger.

11 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Rådgivning og service i topklasse!

Rådgivning og service i topklasse!

Stor ros til Mads fra Fleasing, Robert fra Fleasing Workshop og Simon for at anbefale Fleasing!

Som mange andre har jeg altid haft mine bildrømme, som jeg håbede en dag kunne blive til virkelighed. Det rette tidspunkt kom i foråret 2024, da jeg besluttede mig for at lease en BMW M4 Competition Cabriolet.

Det var vigtigt for mig at have en personlig kontakt (Mads Aunvig), der kunne rådgive mig gennem hele forløbet. Mads' rådgivning var troværdig og grundig, hvilket gjorde hele processen smertefri og gennemskuelig. Stor ros!

En uge efter jeg havde modtaget bilen, ramte jeg desværre et rådyr, og bilen skulle have en ny forlygte. Jeg blev henvist til Fleasing Workshop, hvor Robert Møller leverede en sublim service i forhold til svartid og færdigt produkt. Stor ros til holdet hos Fleasing Workshop.

Der er ingen tvivl om, at mine næste biler også skal leases hos Fleasing.

3 de outubro de 2024

6 gode år med Fleasing

6 gode år med Fleasing. Jeg har været kunde hos selskabet i de sidste 6 år og har gennem denne periode altid haft en god kommunikation med Mikkel Hilt og kun oplevet stor fleksibilitet med mine krav og ønsker. Kan derfor anbefale dem som en god samarbejdspartner på leasing.

23 de agosto de 2024

Virkelig fin service...

Tak til Mikkel Hilt hos Fleasing for et super forløb med min nye bil her i sommerferien. Kommunikationen var i top og Mikkel var både lyttende og løsningsorienteret i vores ønsker og bilen, ja, den er helt perfekt 😊

24 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig højt niveau af service og formidling!

Virkelig højt niveau af service!

Jeg blev anbefalet at kontakte Fleasing/Mikkel Hilt, og har haft en rigtig god oplevelse af forløbet.

Jeg henvendte mig med en bil jeg selv havde fundet, men blev tilbudt en bedre bil til samme pris.

Der har været hurtig respons hele vejen igennem, og da jeg ikke selv kunne få logistikken til at gå op, leverede de bilen til mig, på min arbejdsplads. Fra jeg tog kontakt mandag aften, havde jeg bilen torsdag formiddag.

Jeg har kun haft kontakt til MIkkel, men er sikker på, at der sidder et hold bagved, som får det hele til at spille, og giver den oplevelse, som man ønsker og håber.

Meget tilfreds med hvad jeg har oplevet indtil nu!

27 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu handlet med Mikkel Hilt nogle…

Jeg har nu handlet med Mikkel Hilt nogle gange og hver gang har det været en super oplevelse - alt glider som det skal - ingen problemer fra start til slut - igen alt som aftalt - kan kun anbefale at kontakte Mikkel hvis man går i tanker om en ny flexleasing bil

Bo Blok

21 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at blive serviceret af Mikkel Hilt!

Vi har nu leaset bil gennem Mikkel Hilt hos Fleasing i 2 år nu, med 2 forskellige bmw’er.

Lige siden første henvendelse har der altid været hurtig respons, aftaler der meget gennemskuelige samt et højt serviceniveau, hvor man som kunde bliver set i øjenhøjde ift hvad der vigtigt for en.

Mikkel har gået det ekstra mil for en god service selvom det måske bare er de små ting, så gør det bare en kæmpe forskel i det store billede.

Kan kun anbefale Fleasing og stor anbefaling til Mikkel Hilt!

10 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop haft fornøjelsen af at…

Jeg har netop haft fornøjelsen af at lease min nye bil gennem Fleasing, og hele oplevelsen har været intet mindre end fremragende. En særlig tak skal lyde til Mikkel Hilt, hvis service og engagement virkelig gjorde en forskel. Han sikrede en glat og behagelig proces fra start til slut.

Tusinde tak til Mette Fosvald for, at hjælpe med nummerplader i weekenden. Det er sjældent at opleve så dedikeret kundeservice.

Jeg anbefaler varmt Fleasing til alle, der overvejer at lease en bil. Tak for en fantastisk service"

1 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top support in exporting to Europe

I buy 3/5 sports cars a year, importing them from Europe to Portugal. FLEASING team (Mikkel) ranks well high with the best service I have found throughout top sellers in GER/IT/NL/FR...
The car was delivered in line with what was agreed. Extra work specific to export tasks that this case required was also remarkable. Many thanks

13 de maio de 2024

Vi har leaset en bil i 3 år

Vi har leaset en bil i 3 år, været yderst tilfreds med den service og gode kommunikation vi har haft med Mikkel Hilt.
Vi har efterfølgende købt bilen fri, men vil da helt sikkert henvende os til Fleasing igen, hvis det bliver aktuelt

3 de maio de 2024

Tak til Kenneth fra Fleasing

Fleasing har hjulpet os med finansieringen af en Mini Cooper JCW som vi har været rigtig glade for at køre i.

Jeg ser i foråret 2022 en super fin Mini Cooper JCW som vores lokale leasingfirma Fleasing har til salg. Inden for 48 timer har vi prøvekørt bilen, underskrevet kontrakten og fået udleveret bilen.

Jeg synes Fleasing er gode til at hjælpe med en realistisk afskrivning på bilen. Generelt er Fleasing et hus der lever af deres faste kunder og det er helt tydeligt at mærke, når man forventningsafstemmer omkring udbetaling/restværdi/månedlig ydelse.

Da de er selvfinansierende er du altid sikker på at få den bedste pris her, sammenlignet med andre leasinghuse.
Netop derfor faldt mit valg på Fleasing. Lade dig aldrig lokke af en lav udbetaling/restværdi hos en konkurrent. Du står med håret i postkassen til sidst. Fleasing er transparante og det vigtigste i den her branche er forståelse og viden omkring markedet.

Her 2 år senere, hvor vi skal af med bilen, har Kenneth også fundet en løsning til os som vi er endt med at være ganske tilfredse med. Og når enden er god, er alting godt.

Skulle der mod forventning opstå et problem/misforståelse er mit indtryk af Fleasing, at de strækker sig så langt som overhovedet muligt for at løse det. Kenneth har hjulpet os med netop det.

Jeg har en fornemmelse af at der generelt set hos Fleasing og blandt deres ansatte, er et højt serviceniveau og at de især værner meget om deres brand og værdier.
Det er en god ting.

Vi glæder os til fortsat at følge med i Fleasing's gode tilbud og ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

25 de abril de 2024

FLEASING - God dialog i hele processen

Jeg vil gerne dele min oplevelse, omkring leasingprocessen for min Porsche gennem FLEASING. Det hele gik hurtigt og der var en god dialog gennem hele forløbet.

Jeg blev varmt anbefalet Mikkel Hilt gennem familie, og har haft dialogen med ham fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale både bilen, leasingfirmaet og Mikkel Hilt som rådgiver.

Oliver M Ziersen

25 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Den rigtige bil til den rigtige pris

For mig er det vigtigt at bilen, prisen, specs samt sevicen hos leasingselskabet stemmer overens når jeg leaser.
Jeg valgte Fleasing og Mikkel Hilt (for mig er det vigtigt med den personlige kontakt) fordi at jeg fik ham anbefalet og efter en snak med Mikkel dengang, er det blevet til flere biler over årene.

Det korte af det lange er at Mikkel er meget dygtig til at finde den rigtige bil (med de helt rigtige specs for netop den bil) til den rigtige pris bla. fordi at de har mulighed for at tage biler hjem fra europæsike lande hvor andre leasing selskaber kun ser på fx Tyskland.

1 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais