Flyhjelp er en seriøs og solid aktør som hjelper når flyselskapene ikke ønsker eller vil gi kompensasjon ved innstillinger, forsinkelser og lignende. Ting kan ta tid men Flyhjelp gjør en utrolig g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For 3 år siden ble vår flygning med SAS kansellert. Skapte mye heft for oss, og noe ekstra utlegg. Vi ønsket å få kompensert for dette. Da etter det vi mente var i tråd med regler for kanselleringer o... Ver mais
Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Ver mais
Fikk tips om å bruke Flyhjelpa, dette viste seg så langt å være enkelt og greit. Selvom de tar et gebyr så slipper vi å engasjere oss med hvem vi skal kontakte m.m. Ryddig korrespondanse hele veien fr... Ver mais
Informações sobre a empresa
www.lentoapu.fi
Flyhjelp - Bringing justice to travelers
Escrito pela empresa

- Ingen utgifter
- Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
- Høy utbetaling
- Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
- Full erstatning
- Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
- God kundeservice
- Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.
Informações de contacto
Holmbladsgade 133, 2300, København S , Dinamarca
- service@flyhjelp.no
- flyhjelp.no
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da Flyhjelp
Sendte krav til SAS etter 3-dagers…
Sendte krav til SAS etter 3-dagers forsinkelse på fly hjem fra Spania i høst. SAS avslo med vær som begrunnelse. Sendte inn samme krav til flyhjelp da vi synes begrunnelsen var tynn på en såpass lang forsinkelse. Gikk ikke mange ukene før flyhjelp fikk gjennomslag og pengene kom raskt inn på konto 👏

Flyet forsinket
Flyet forsinket. Orket ikke diskusjon med flyselskapet, sendte krav direkte til Flyhjelp. Det tok kort tid til pengene kom på kontoen.

Trodde egentlig at jeg aldri skulle få
Trodde egentlig at jeg aldri skulle få
pengene. Men i dag var faktisk pengene på kontoen min. Saken tok lang tid, men var verdt all den tiden. Anbefales på det sterkeste!

Resposta da Flyhjelp
Veldig enkel og grei prosess for meg
Veldig enkel og grei prosess for meg. Sendte inn på veien av hele familien. Flyhjelp ordnet alt.

Alltid god hjelp
Vi har brukt Flyhjelp flere ganger og alltid med godt resultat. De holder oss oppdatert selv om ting tar tid.

Resposta da Flyhjelp
Egentleg en helt suuper tjeneste men....
Egentleg en helt suuper tjeneste, blir å bruke denne i fremtiden.
Synes service kostnaden er litt høy men bedre en ingen hjelp å få når flyselskapet slar seg på vranga....
Skulle ønske flyhjelpen hadde også en seksjon hvor en kan legge inn ekstra kostnader som en må ta på seg ved kanselerte fly og en må ty til å kjøyre framfor å fly for å rekke andre flyvninger....

Enkelt og uten bry
Flyet mitt ble kansellert, og selskapet nektet for erstatning. Jeg fylte ut skjemaet til Flyhjelp, og de gjorde resten. Tre uker senere var pengene i banken. De tar en prosentandel, men det er verdt det for å slippe alt stresset. Anbefales!

Veldig fornøyd med Flyhjelp
Veldig fornøyd med Flyhjelp! Saken min ble ordnet på et par uker!
Mvh
Sigmund

Utrolig bra service
Utrolig bra service. Tok ikke lang tid før pengene kom på konto. 3 uker bare.

Ok tjeneste
Ok tjeneste, men dere burde være mye mer tydelig på hvilke saker du helt fint kan melde selv uten å betale 30% av erstatningen til selskapet. For unge som ikke har allverden erfaring i livet generelt, er det lett å gå i fellen og betale for hjelp man fint kan klare seg uten.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. God informasjon gjennom hele prosessen, fra første mail i februar til siste mail i desember 2025 om at Flyhjelp har hatt suksess med kravet mitt.

Resposta da Flyhjelp
Hadde ikke trodd dette gikk veien
Hadde ikke trodd dette gikk veien, men flyhjelp ga aldri opp 🥰

Resposta da Flyhjelp
Benyttet Flyhjelp da SAS nektet å betale…
Benyttet Flyhjelp da SAS nektet oss rettmessig erstatning for kansellert fly høsten 2025. SAS betalte ut erstatning til 3 av 5 familier i reisefølget, mens de 2 andre familiene på samme flight ble nektet kompensasjon utrolig nok. Etter gjentatte mailer frem og tilbake med SAS, måtte tyngre krefter til for at SAS skulle etterkomme kravet. Takk Flyhjelp for at dere bistod oss slik at vi fikk det vi har krav på.

God hjelp!
Flyet forsinket. Orket ikke diskusjon med flyselskapet, sendte krav direkte til Flyhjelp. Det tok litt tid, men det er jo flyselskapet sin feil, ikke Flyhjelp. Hadde god kommunikasjon med dem underveis om detaljer. Fikk oppgjør nå med en hyggelig hilsen om en god jul!

Sterk anbefaling
Jeg skulle fly med SAS (noe jeg vanligvis unngår, men ingen ledige seter hos Norwegian, gjorde det nødvendig), og som ofte før kansellerte SAS flyreisen. Jeg ble omplassert til en annen flyvning med senere avgang, og jeg rakk derfor ikke mitt neste fly videre fra København. Jeg tok kontakt i informasjonsskranken på København flyplass, hvor en utrolig frekk dame ga meg en QR-kode og var svært uforstående overfor problemet mitt. Jeg opprettet selv en forespørsel/sak hos SAS, men denne ble blankt avvist etter 1-2 måneders behandlingstid. Men heldigvis opprettet jeg og en sak gjennom flyhjelp.no – og med en god dose tålmodighet fikk jeg endelig pengene mine tilbake for flybilletten, blot fordi flyhjelp.no og var tålmodige og vedvarende! SÅ! Jeg er super takknemlig og har delt denne supergode opplevelsen med andre, som jeg vet vil ha nytte av flyhjelp.no's gode service. Tusen takk!

Resposta da Flyhjelp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.