Flyhjelp er en seriøs og solid aktør som hjelper når flyselskapene ikke ønsker eller vil gi kompensasjon ved innstillinger, forsinkelser og lignende. Ting kan ta tid men Flyhjelp gjør en utrolig g... Ver mais
A empresa respondeu
For 3 år siden ble vår flygning med SAS kansellert. Skapte mye heft for oss, og noe ekstra utlegg. Vi ønsket å få kompensert for dette. Da etter det vi mente var i tråd med regler for kanselleringer o... Ver mais
A empresa respondeu
Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Ver mais
A empresa respondeu
Fikk tips om å bruke Flyhjelpa, dette viste seg så langt å være enkelt og greit. Selvom de tar et gebyr så slipper vi å engasjere oss med hvem vi skal kontakte m.m. Ryddig korrespondanse hele veien fr... Ver mais
Escrito pela empresa
www.flyhjelp.no
www.flyghjälp.se
www.flyhjælp.dk
www.lentoapu.fi
Escrito pela empresa

Holmbladsgade 133, 2300, København S , Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Hjelpen gikk raskere enn jeg var forespeilet. Og jeg fikk mer tilbake enn jeg hadde forventet. Tusen takk for god hjelp 😃

Resposta da Flyhjelp
Opplevelsen var veldig god - god informasjon og det tok tid men fikk gjennomslag og penger på konto etter ca 5 mnd. var litt skeptisk - men gikk helt fint!

Resposta da Flyhjelp
Etter å ha blitt trenert av såkalt kundeservice i 12 mnd ble Flyhjelp kontaktet. De tok saken og vi fikk tilslutt litt penger. Hadde SAS holdt det de lovet hadde mye tid og penger vært spart.
Skulle bare tatt kontakt med Flyhjelp tidligere.

Resposta da Flyhjelp
Møtte på et KLM som ikke ville innrømme og stå ansvarlig for en MEGET klar feil.. Flyhjelp hjalp meg så raskt og så profesjonelt.. 10/10!

Resposta da Flyhjelp
Veldig enkelt, går vel egentlig ikke anno gjøre det enklere for oss som forbruker. God informasjon gjennom hele sakens forløp. Anbefales på alle mulige måter.

Resposta da Flyhjelp
Vi har brukt Flyhjelp 2 ganger. Den første med Lufthansa er 10 mnd. gammel og enda ikke avklart men vi har ikke gitt opp. Nummer 2 kom veldig raskt og innen 14 dager var alt vel.
Veldig fornøyd med hjelpen fra Flyhjelp.no

Resposta da Flyhjelp
Det var velig god kommunikasjon og informasjonsflyt fra Flyhjelp i prosessen som jeg vant, takket være dem. Jeg anbefaler reisende som har opplevet problemer med flyturen om å søke hjelp her.

Resposta da Flyhjelp
Meget god, profesjonell og vennlig bistand.
All kommunikasjon ryddig og pedagogisk forståelig.
Lars

Resposta da Flyhjelp
Forferdelig rot og tidstyveri. Gikk 3,5 år før de faktisk sendte kravet til flyselskapet på tross av flere bekreftelsesmailer tidligere. Fremstår som svært useriøst.

Resposta da Flyhjelp
Veldig fornøyd med behandling av sak, informasjon undervegs og responstid. Vart godt ivaretatt med informasjon av mine rettighet - områder der flyselskapet svikta totalt.

Resposta da Flyhjelp
Trodde ikke jeg kom til å få kompensasjon, men fikk ganske greit tilbake! Eneste minuset var at det tok nesten 3 måneder før flyselskapet godkjente kompensasjonen, men det er ikke flyhjelps feil! Så alt i alt - ha tålmodighet! Its worth it in the end;)

Resposta da Flyhjelp
Enkelt å melde, god kommunikasjon, regelmessige oppdateringer og god service. Har fått kompensasjon som dere sa på begge mine klager. Anbefales! Tusen takk!😊

Resposta da Flyhjelp
Fantastisk! Jeg hadde ikke klart det uten Flyhjelp.

Resposta da Flyhjelp
Veldig seriøse aktører, god informasjon og effektivt arbeid.
Ordnet kompensasjon til meg på cirka 1 måned.

Resposta da Flyhjelp
Rask og god hjelp👍Anbefales på det sterkeste.Takk

Resposta da Flyhjelp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.