Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde klant worden maar had vooraf enkele vragen die ik per mail heb verzonden. Keurig een melding dat het bericht is ontvangen, maar inmiddels wacht ik al bijna 2 weken op een antwoord. Tussentijd... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

men houdt zich niet aan gemaakte afspraken,aansluiten is niet goed gebeurd, geen (wel betaalde ) kabels gebruikt kwaliteit van televisie is echt super slecht. Er wordt niets gedaan voor doven en slech... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een topervaring met dit bedrijf! We zijn naar een andere provider overgestapt voorafgaand aan Freedom, waar we een maand geen internet door hebben gehad. Kpn heeft toen bij ons glasveze... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice en slecht tvkastje. Al sinds dag 1 is mijn tvkastje al slecht en dat wordt afgedaan met storing door omringende apparaten. Slaat nergens op. Daarnaast een klantenservice die all... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. We bieden je namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet. Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. Wij werken namelijk liever aan tevreden klanten en veiliger, vrijer internet dan voor ‘winst-graaiende’ aandeelhouders.

Informações de contacto

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

160 opiniões

Respondeu a 32% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Abbonement opgezegd ivm prijsverhoging

Abbonement opgezegd ivm. prijsverhoging. Na de bevestigde einddatum liep het contract gewoon door. Het heeft 2 maanden en veel telefoontjes gekost om er vanaf te komen en gedurende die tijd werden er nog gewoon incasso's gestuurd.

1 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Na jaren KPN nu eindelijk Freedom!

We hebben na jaren KPN internet, waar we het all in one pakket hadden van 100mbit maar bedraad maar 50mbit konden halen vanwege afstand centrale, nu eindelijk glasvezel op het netwerk van ViberQ. Na rustig kijken welke aanbieders internet only op dit glasvezel netwerk aanbieden zijn we bij Freedom uit gekomen. Ik las op tweakers positieve dingen over deze aanbieder dus hier aangemeld. Overstap service niet genomen omdat ik het eerst goed werkend wilde zien voor een periode, wel de installatie monteur en de fritzbox modem gekocht die ze aanraden. Na installatie geen licht, direct gemeld bij Freedom en deze gaven aan dat het een ticket zou moeten worden via de belichter Fiber naar ViberQ. Werd dagelijks netjes door dezelfde medewerker op de hoogte gehouden en na 1 week kwam iemand van ViberQ. En toen was er licht! En sinds dien super. Bedraad halen we makkelijk de beloofde snelheid. Via wifi haal ik op dezelfde verdieping als de router ongeveer 800 mbit. Via een mesh netwerk boven haal ik nog ongeveer 300mbit. Dit was gezien het mesh netwerk te verwachten en is Freedom niet aan te rekenen. Tot nu toe een zeer tevreden klant.

18 de março de 2023

Internet zeer goed! Goede club

Internet is zeer snel (gpon-techniek) en relatief heel goedkoop. Snel en vakkundig aangelegd. Goede idealen mbt privacy consument. Aanrader! (Tv-dienst die zij erbij leveren is niet goed, die dienst hebben zij moeten inkopen… Maar via een Apple tv heb je tv van hen helemaal niet nodig).

16 de março de 2023

Waardeloos

Waardeloos! Afstandsbediening doet het amper, ook na de stappen die ze mij hebben aangegeven. Veel zenders (discovery, tlc, mtv) zitten niet in het pakket en dat was niet duidelijk bij het afsluiten van mijn abonnement. Internet is drama, kan niet in citrix voor mijn werk en WiFi ligt er vaak uit. Opnemen en pauzeren kan maar beperkt en zappen duurt lang (maar dat is misschien canal digitaal, dat weet ik niet). Kortom, elke dag irriteer ik me mateloos maar ik kan er gelukkig over een paar maanden vanaf!

14 de março de 2023

Sinds anderhalve maand Freedom

Sinds anderhalve maand Freedom. Ik heb niets anders dan lof voor ze. Voorheen Ziggo gebruiker, nu Freedom 1GB welke ik zonder enig probleem haal. Heb een keer telefonisch contact gehad ivm een vraag over de router en ook dat verliep prima. Ik heb een unify systeem en zie daar de snelheid en of onderbrekingen. Geen enkel tot nu toe en de behaalde snelheid wordt netjes gehaald. Ik ben blij de keuze te hebben gemaakt.

3 de fevereiro de 2023

Overgestapt naar Freedom internet

Ik ben 3 februari overgestapt naar Freedom. Alles werkte in 1 keer perfect. Hoefde alleen de draadjes maar op het modem aan te sluiten en uiteraard het WiFi wachtwoord opnieuw in te stellen. Voordat ik bestelde had ik nog een vraag aan de klantenservice en die is snel en naar tevredenheid beantwoord.

2 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet de beloofde snelheid! capaciteitsprobleem via KPN netwerk

Sinds bij het begin al problemen met beloofde snelheden. Zowel upstream als downstream een drama!!
Ik zou 1 Gbits moeten hebben maar ik haal maar max down 740Mbps en up 547Mbps en dat bekabeld aangesloten.
Al diversen monteurs over de vloer geweest en ze weten het niet.
Bij het begin werd alles netjes geregeld bellen je terug of sturen een mail betreft de storing, maar na een aantal en niet opgeloste storingen laten ze niets meer van zich horen. Dus daarom krijg Freedom van mijn 1ster!

24 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Incredibly slow internet with terrible…

Incredibly slow internet with terrible customer service. The speed provided is less than half of what they advertise. If you call you them will be directed to an overseas call centre that rarely answers the phone. They say they will call back but rarely do. When they call back they apologise in the best English they can muster however they never provide any real help.

17 de janeiro de 2023
logótipo da Freedom Internet

Resposta da Freedom Internet

You've reviewed Freedom Internet, the Internet Service Provider from the Netherlands? I guess that was not your intention. Can you please remove your review?

Classificada 4 em 5 estrelas

Freedom Internet verdient min waardering voor daadkracht en de bijzonder eerlijke, aardige, deskundige en effectieve helpdesk.

sympathie
Freedom Internet verdient mijn waardering voor hun sympathieke daadkracht om de oorspronkelijke mooie missie van XS4ALL voor te zetten, toen KPN in enkele stappen feitelijk de stekker uit XS4ALL trok.

verbeterpunten
Televisie van Freedom Internet is voor mij wel wennen qua mogelijkheden, maar heeft gelukkig wel een redelijk goed zenderaanbod. Ik vertrouw dat dit zal verbeteren.
Ik loop ook bij een mailmerge voor mijn verjaardagsfeestje aan tegen een beperking van tien mailtjes per vijf minuten. Daar komt op termijn een oplossing voor, begreep ik.
Tot zover de verbeterpunten.

grote waardering
Aanleiding voor deze positieve recensie, is de fantastische manier waarop ik door de helpdesk ben geholpen.
Er was een probleem met het verzenden van mail met mijn elders geregistreerde domein. Na melding werd ik teruggebeld door een specialist, die mij eerst perfect hielp met wat ik zelf beter moest instellen. Vervolgens volgde hij zelf of het probleem werd opgelost. Toen dat niet gebeurde, hield hij mij per mail op de hoogte van de werkzaamheden om het probleem op te lossen. Dat lukt uiteindelijk twee dagen later.
Bij andere bedrijven moet ik vaak een aantal keren opnieuw bellen, als een probleem hardnekkig is.
Ik heb grote waardering en ben onder de indruk hoe één telefoontje eigenlijk genoeg is om alles in het werk te stellen tot een lastig probleem is opgelost.

Freedom Internet maakt hier echt een bijzondere belofte waar. Naast het bijzondere genoegen met eerlijke aardige deskundige mensen te spreken, kost het mij weinig moeite een probleem opgelost te krijgen, hoe ingewikkeld ook.

28 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ook het liefst een 0 maar dat gaat…

Ook het liefst een 0 maar dat gaat niet.Vele malen geprobeerd telefonisch contact bijna onmogelijPer maail een week later reactie.Vaak beeld adt stil blijft staan moet dan resetten ook dat het geluid weg valt zelfde oplossing.Als je later contact krijgt komt de vraag "'wat wilt u dat wij er aan doen?"Beloven 1G internet met als opgave minstens 75 tot 85 % maar halen dit bij lange na niet soms 180 mb maar vaker tusseb de 30 en 50 mb.Waardeloos als je rekent dat je er ook nog een jaar aan vast zit.

25 de dezembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Freedom is goed bezig

Ik sta te kijken van de vele negatieve review, maar ik kan natuurlijk niet oordelen over de ervaring van anderen. Mijn ervaringen zijn juist uitstekend.

Zowel de overstap als het gebruik gaat zonder problemen. Ik heb nog nooit een storing gehad.

Ook heb ik over uiteenlopende onderwerpen contact gehad met de helpdesk en ben altijd heel vriendelijk en kundig geholpen. Wel merkte je aan het begin dat ze het bijna niet aankonden en de reacties op emails soms enkele dagen konden duren.

Ze communiceren altijd helder en zijn ook eerlijk over prijsverhogingen. Als ze zelf minder hoeven te betalen aan het netwerk dan voeren ze ook een kostenverlaging door voor de klant, waar doen ze dit tegenwoordig nog?

Het enige waarom ik geen 5 sterren geef is omdat ik niet blij ben met de TV aansluiting via Canal Digitaal. Dit loopt gewoon niet zo soepel. Dit is dan wel een externe partner, maar Freedom is hiervoor verantwoordelijk.

Freedom is een relatief jong bedrijf en ik heb sympathie voor ze, maar ze moeten gewoon heel hard doorwerken om volwaardig mee te doen met de grote providers. Ik heb het idee dat ze dit doen en hoop dat ze blijven verbeteren zoals ik tot nu toe heb gemerkt.

30 de novembro de 2022

Na 2 weken nog niet aangesloten

Zou op 25 november aangesloten worden. Eerst gedoe met bedrijf dat aansluiting verzorgd. Zou die dag niet kunnen. Uiteindelijk toch gepland op die dag. Afgebeld door monteur en verzet naar zaterdag maar toen was er geen 'licht'. Doorgezet naar leverancier (T mobile) op maandag erop. Week later komt dezelfde monteur weer maar nog steeds geen licht. En toen gebeld naar Freedom zelf. Volgens deze medewerker waren ze keihard aan het werk voor mij 🤣. Vond het niet leuk toen ik hem uitlachtte. Nu bijna weer een week later. Nog steeds niet gehoord. Ze zouden mij op de hoogte houden. Dat gebeurt dus niet. Wat een waardeloze service, communicatie en klantgericht hoe maar. En ik ben oa overgestapt vanwege de beloofde goede service. Beste keuze consumentenbond oktober 22? BS

24 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijk internet en valse beloftes

Vreselijk internet. Er was belooft dat we uitstekend internet zouden krijgen na het aansluiten van glasvezel, maar dit is niks meer dan een valse belofte. We hebben meerdere internet providers gehad, maar dit is zeker de slechtste tot nu toe. Toen de router was geïnstalleerd moesten we deze zelf instellen. Vreselijke installatie service, ook.

17 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte tot geen service

Ik vind het een waardeloos bedrijf. Totaal geen service, slecht te bereiken, reageren nergens op en lossen vrijwel niets op of het wordt pas na een week of langer opgelost.

Kortom, mijn advies is om hier ver van weg te blijven!

15 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Schrijven dagelijks geld af en traag internet

Ik zat van februari 2009 tot mei 2022 bij Xs4all. Nooit problemen gehad met internet en de financiele kant. Mei dit jaar naar Freemdom overgegaan nadat ik dacht dat eze ips inmiddels wel goed van de grond was gekomen en ik niet naar KPN wilde (Xs4all is sinds april dit jaar volledig van KPN en alleen de naam Xs4all hebben nog voor sommige diensten). De eerste 3 maanden korting bij Freedom maar de laatste maand van deze periode werd er 10 euro teveel afgeschreven. Hiervoor gebelt en zou in minderring gebracht worden bij de volgende factuur. Dat is niet gebeurt en heb ik maar zo gelaten (wat ondanks dat het 10 euro was toch steeds niet goed voelde, het gaat mij om princiepes). Nu vandaag zie ik dat er honderden euro's van mijn rekening af is. Ik kwam erachter dat ze meerdere dagen afgelopen weer even 47 euro hebben afgeschreven. Overigens viel mij op dat Freedom elke maand een paar dagen eerder afschreef (dus ik betaal daarom veel meer per jaar). Ik heb de bedragen terug geboekt en wacht nu op terug storting. Morgen ga ik met Freedom bellen. Als dit nogmaals gebeurt ga ik mijn contract ontbinden (via een advocaat en de rechter als het niet word beëindigd). Het is een oplichterij bedrijf. Verder is het internet veel trager dan wat ik bij Xs4all had (van 24 MB/s DL naar naar ongeveer 6 MB/s DL) Dit zijn voor deze tijd wel triest lage snelheden en absoluut niet wat ze beloven. Het langzamere internet nam ik maar voor lief omdat ik dacht dat dit een goede stap was dat ik had gezet om naar Freedom te gaan. Netflix 4K naar FHD omezet en maar meer op mijn telefoon via mijn unlimited 5G abo.

Ik zit er serieus aan te denken om toch naar KPN te gaan. Heel jammer want dan had ik net zo goed bij 'Xs4all' kunnen blijven aangezien ik dan de klantenservie van Xs4all en mijn domeinnamen van email bleef houden.

Al met al zeer slechte ervaringen met Freedom Internet BV.

1 de novembro de 2022

Waardeloos freedom

Waardeloos freedom
Zou vanaf 4 oktober van jullie internet krijgen geen internet hier alles correct aangesloten het is de 13e de monteur heeft pas de 19e tijd was in eerste instantie de 17e
Zou teruggebeld word ze moeten nog terugbellen ben echt teleurgesteld inmiddels geen internet en tv in huis dank je freedom

13 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Als je internet opzeggen snachts…

Als je internet opzeggen snachts om24.00 uur heb je geen internet.

Maar 10oktober zou je internet actief zijn.

Ik bel klantenservice( 09.15 uur)ze zeggen kan hele dag duren dat je internet hebt.

Als vandaag geen internet hebt bel maar morgen weer terug. Ze vragen niet eens wie je bent wat je adres is enz enz.

Onervaren personelen

10 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.