Grotere bestelling gedaan en dag erna op bestemmingdadres zoals op website aangegeven.Al het bestelde materiaal netjes in grote doos.tip top in orde.Ik bestel steeds daar en is altijd correct en ook b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snel de juiste schakelaars ontvangen. Bij ontvangst: 2 krassen op de witte knop van 1 schakelaar. Dit kwam mogelijks doordat de schakelaars los samen in een plastic zak zaten? Snel reactie van Gigat... Ver mais
Ik ben ontzettend tevreden over de service! Ik had per ongeluk de verkeerde elektrische kabel besteld, maar de klantenservice heeft mijn bestelling meteen aangepast nog vóór de kabel werd geknipt. Su... Ver mais
Het zal me leren om nog eens iets op een Belgische website te bestellen. Niks anders dan miserie! Twee weken geleden twee artikelen uit voorraad besteld, eentje na een paar dagen geleverd, van het twe... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Grossista de equipamento electrónico
- Loja de materiais de construção
- Grossista de aparelhos electrónicos
- Fornecedor de equipamento eléctrico
Voor particulieren én vakmannen - GRATIS levering vanaf €100 - Voor 19u besteld, morgen in huis - 30 jaar ervaring - Bestel makkelijk online!
Informações de contacto
Felix Roggemanskaai 7d, 1501, Buizingen, Bélgica
- +32 2 669 36 40
- contact@gigatek.be
- gigatek.be
Respondeu a 35% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super tevreden
Ik kan niets dan goed zeggen over hun. Bestelling gedaan en had gemerkt dat ik de verkeerde maat had genomen. Gebeld met de klantendienst en alles werd direcht gewijzigd, super tevereden. Ze hebben zelf de kleine meerkost voor hun rekening genomen. in 1 woord, ik bestel er nog. Als ik het in de Hubo ga halen kost het me 3x de prijs.
Passé une commande fin septembre 2022 et nous sommes le 26 décembre 2022 et ma commande toujours pas finaliste même après plusieurs mail aucune réponse favorable à mon problème, firmes a éviter
Manque de sérieux
Ne vous fiez pas aux avis négatifs !
Je suis venu sur Trustpilot avant de commander sur ce site, les avis étaient pas incroyables (du tout) mais les prix étaient tellement intéressants que j'ai quand même passé ma commande, tout était de stock et j'ai reçu le colis le lendemain comme annoncé. Je tenais à revenir ici pour le signaler car c'est dommage de rabaisser un bon site belge quand on voit toute la concurrence que l'on a dans notre petit pays. Bref totalement satisfait et j'espère que votre note va remonter !
Na drie weken rechtzetting van vermiste…
Na drie weken rechtzetting van vermiste levering door koerier . Dankjewel.
2 grote bestellingen gedaan voor de…
2 grote bestellingen gedaan voor de VZW, bij de eerste was van 1 artikel toch niet genoeg in huis, werd enkele dagen later geleverd. Tweede bestelling foutloos geleverd.
Opgegeven levertermijn wordt niet gerespecteerd.
3 spotjes willen kopen, levertermijn 1 tot 3 weken. Een maand later nog niks en ook niks van nieuws.
Uiteindelijk na contact werd het in levering gestoken.
Geen gehoor op helpdesk. Bel hun zaakvoerder
Meterkast besteld voor digitale meter. Werd te laat geleverd en dus retour gestuurd. Na 4 weken nog geen terugbetaling gezien, dus proberen contact op te nemen via het telefoon nummer vermeld op hun website. Wel 10x geprobeerd, dagen na elkaar, en nooit enige reactie gehad. Ook emails blijven onbeantwoord. Ik kan dus enkel beamen wat anderen hier ook melden: onbetrouwbare site. Uiteindelijk heb ik het GSM nummer 0475-842917 van de zaakvoerder (Jacques Lerou) te pakken gekregen en daar kreeg ik wel gehoor. Een paar dagen later was de terugbetaling in orde (6 weken na bestelling). Kortom: als je klachten hebt, bel dan rechtstreeks naar de zaakvoerder. Als iedereen dat doet brengen ze hun normale helpdesk lijn misschien eindelijk wel tot leven.
si en stock livraison vite
au départ je cherchai seulement un vendeur "secour" en cas ou le fournisseur local n' accepte pas des bricoleur privé. Alors j' ai acheté du materiel pour 50euro pour voir si c'est un vrai e-shop.Pour finir j'ai acheté tout mon materiel éléctrique.Attention:si pas disponible en stock ca peut prendre des semaines.Comme mon projet est prévu pour 2023 j' ai commandé quand meme.
Iets gekocht en was al na 3 maanden…
Iets gekocht en was am na 3 maanden stuk, en geen garantie gekregen
Prima service
Deze week 4 verwarmingstoestellen besteld en twee dagen later al in huis. Alle communicatie was duidelijk en correct. Heel tevreden.
Infrarood paneel besteld
Infrarood paneel besteld, de leverings belofte al niet nagekomen. En geen bruikbare handleiding. Prijs was ook nog een stuk duurder na verder surfen op internet. Mij verkopen ze niks meer, sluit maar die handel.
onvriendelijk\onduidelijk\onbetrouwbaar
Ik heb de grootste moeite om iemand aan de lijn te krijgen om info te vragen wanneer eidelijk mijn bestelling aankomt.
Het is normaal dat soms niet alle materialen te gelijk te leveren zijn daar heb ik begrip voor ,wat mij meer stoort is het gebrek aan communicatie , ik krijg steeds een (onvriendelijke en eerder geiriteerde of verveelde vrouw) aan de lijn die mij van het kastje naar de muur stuurt.
Als ik een bestelling doe wil ik ook een datum van ondvangst zodat ik mijn werk kan inplannen , dit is met gigatek onmogelijk omdat beloftes of uitspraken via de telefoon niet nagekomen worden.
Elke keer dat ik contact opneem word de bestelling achteruit geschoven en dat is echt geen service.
Als Gigatek als firma niet proffesioneel kan omgaan met hun klanten stoppen ze er beter mee.
Lange leveringstermijnen, geen communicatie, hoge CO2-voetafdruk.
Ik heb 5 weken geleden diverse technische onderdelen gekocht voor onze zonnepanelen-installatie. 9 bestelregels in het totaal. Sindsdien hebben we reeds 5 deelleveringen ontvangen (5 bestelwagens dus, wat de CO2-voetafdruk van deze bestelling zeker geen deugd heeft gedaan). Er ontbreken nog steeds 2 bestelregels. Geen idee wanneer we deze mogen verwachten. Geen info op de klantensite.
Affreux
Affreux
Commande livrée en sois disant 24h si commandé avant 16h ce qui est faux.
J’ai commandé un dimanche et reçu le colis mercredi après avoir relancer le service livraison du site.
Ne respecte en rien ces engagements
Commande jamais livrée
Commande passée chez Gigatek mais la commande a été livrée en deux parties: la seconde partie est arrivée sans soucis, mais la première partie de la commande n’a jamais été livrée.
Tout semble montrer que le transporteur GLS est en faute mais malgré plusieurs plaintes chez Gigatek et GLS , aucune solution. La moindre des choses serait que Gigatek trouve une solution au problème au lieu de dire au client que Gigatek n’a rien à voir dans la livraison et que le client doit tirer son Plan avec le transporteur.on se demande quelle importance Gigatek accorde à la satisfaction de ses clients. Nous avons perdu 50€ de marchandise. C’est scandaleux. Et quand on lit le nombre de plaintes sur GLS on se demande ce qui pousse encore Gigatek à travailler avec eux. Tant que Gigatek ne choisira pas de travailler avec un transporteur sérieux et d’accorder un peu plus de considération à ses clients, je ne commanderai plus chez eux et vous déconseille de prendre le risque de passer par eux.
Assez sérieux comme site
Assez sérieux comme site! Oui il arrive parfois que certains articles ne sont pas en stock mais c'est toujours signalé! En effet cela peux parfois être une contrainte lorsque l'on doit attendre une partie du matériel mais personnellement j'ai toujours tout reçu!
Parallèlement à ça il faut connaître ce que l'on achète, un peu de connaissance en électricité est un plus!
Une seule fois un souci pour une facture, problème réglé en moins de 24h!!! Rien à dire, je commande régulièrement et ils ont un très bon rapport qualité prix! Je recommande!
Prises de sol ARPI
J'avais passé commande de 2 prises de sol or l'article présenté sur le site ne correspondait pas à la référence.
Après un courrier avec les correpondants du site (très rapide et fructueux) , l'échange s'est fait très rapidement et de façon très courtoise.
Agréablement surpris malgré les commentaires lus assez défavorables.
Première grosse commande de materiel…
Première grosse commande de materiel niko le 08/03/22 , commande reçu aujourd'hui 10/03/22
Complète sans aucun soucis .
J'ai bien fait attention à prendre ce qui étais de stock et tous est nikel.
Dramatische dienst na verkoop
Na meer dan een maand nog steeds geen vervanging van een defecte dimmer. Nu is het probleem zogezegd post NL. Het is altijd iets, nooit hun probleem...
Ronduit dramatische dienst na verkoop.
Na het lezen van minder goede reviews…
Na het lezen van minder goede reviews heb ik me gewaagd aan een mooie bestelling van stopcontacten en toebehoren.
Helaas kan ik niets slecht melden. Enkele minuten later had ik de orderbevestiging etc en 2 dagen later alles mooi verpakt geleverd gekregen met een goede pakjesdienst die meerdere mails verstuurd om jou op de hoogte te houden wanneer het pakje geleverd wordt. Ik zal hier nog bestellen wanneer nodig 👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.