Global Urban Jewelry Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte de fineste øreringe fra denne hjemmeside. Af andre årsager ønskede jeg retur, og fik både hurtig og super god respons og feedback på både løsningsforslag. Jeg fik en nem retur, men takket væ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering Har brugt global urban jewelry op til flere gange. Har altid oplevet en flot indpakning af mine ordre, hurtig levering og overkommelige priser. Har stødt på et spø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt smykker fra GUJ maaaange gange! Altid hurtig levering og super sød kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra, havde jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem en længere periode købt smykker hos Global Urban Jewelry. Smykkerne er super slidstærke, og har holdt til lidt af hvert. Jeg har kun én enkelt gang oplevet forsinkelse på en af mine pa... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Designer de jóias
  3. Exportador de jóias
  4. Joalheiro grossista

Escrito pela empresa

Global Urban Jewelry har sat en ny standard inden for smykkebranchen ved at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige smykker til overkommelige priser. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories - de er udtryk for stil, personlighed og følelser. Desværre har den traditionelle smykkeindustri ofte været præget af skyhøje priser, fordyrende forhandlere og unødvendige mellemled. Vi ønsker at ændre på dette og give vores kunder adgang til smykker af høj kvalitet uden at det koster en formue. Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, og vi tilbyder en bred vifte af halskæder, øreringe, ringe, ankelkæder og armbånd. Hvad der gør os specielle, er vores innovative tilgang til forretningen. Vi samarbejder direkte med producenterne for at eliminere de dyre mellemled og undgå unødvendige lageromkostninger. Dette gør det muligt for os at markant reducere priserne, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Vi går et skridt videre ved at tilføje en belægning af 14K guld, der giver vores smykker en smuk og autentisk glød uden at sprænge budgettet. Global Urban Jewelry er stolte af at tilbyde smykker med en ekstra stærk belægning, der gør vores smykker i stand til at modstå vand, sved og parfume. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine smykker mister deres glans eller farve. Vores mål er at give dig smykker, der kan følge dig i alle livets situationer og eventyr, og vores kvalitetsstandarder afspejler dette. Vi opfordrer vores kunder til at værdsætte deres smykker i årevis i stedet for at købe midlertidige trends, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig forbrugskultur. Vores kollektion indeholder tidløse designs, der passer til enhver stil og lejlighed. Uanset om du leder efter en elegant halskæde, klassiske øreringe eller et smukt armbånd, har vi noget for dig. Global Urban Jewelry tror på, at smykker skal være tilgængelige for alle. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med vores kunder og dele glæden ved at bære smykker med endnu flere mennesker. Velkommen til vores smykkeunivers, hvor kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service dér gik kun få dage inden…

Fin service dér gik kun få dage inden vi fik det bestilte

30 de novembro de 2025

Hej Birthe 🤍

Tusind tak for din fine anmeldelse – jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering ✨

Det betyder meget for mig, at oplevelsen har været god.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte 3 smykker og de levede…

Jeg købte 3 smykker og de levede absolut helt op, og mere til, til mine forventninger. Absolut ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Glædelig jul ♡♡♡

21 de novembro de 2025

Hej Ingeborg 🤍

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det gør mig så glad at høre, at smykkerne levede op til (og endda overgik) dine forventninger ✨

Det betyder virkelig meget for mig, og jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen.

Rigtig glædelig jul ♡

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte et sæt øreringe til min kæreste

Købte et sæt øreringe til min kæreste, og hun blev meget glad.

11 de dezembro de 2025

Hej Magnus 😊

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at din kæreste blev glad for øreringene 💛

Det betyder virkelig meget for os, at smykkerne rammer plet.

Global Urban Jewelry ✨

Kunne ikke være gladere!

Jeg har lige fået mine smykke. Kun 3 dages levering! og hvor er jeg overrasket! De er så smukke og så god kvalitet! Elsker dem! Tusind tak ❤️ Det er helt klart mine yndlings smykker! Jeg købte en halskæde med hjerter og en hjerte ring, som passer super godt til min amulet jeg fik i studentergave. Kunne ikke være gladere!
Bh. Madeline

5 de dezembro de 2025

Tusind tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Madeline ❤️

Det gør mig så glad at læse, at du er blevet så positivt overrasket – og hvor er det bare dejligt, at smykkerne passer perfekt sammen med din amulet fra studentergaven ✨

Tak for din tillid og de varme ord, det betyder mere, end du tror 💫
Jeg håber, du får rigtig meget glæde af dine nye yndlingssmykker 💍

Global Urban Jewelry 🤍✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse af købe herfra

Rigtig god oplevelse af købe herfra! Hurtig levering og endda på min hjemmeadresse da Freja alligevel skulle køre forbi:)
Og så bare rigtig fine smykker!

2 de dezembro de 2025

Hej Maja 🤍

Det gør mig virkelig glad at høre, at du havde en god oplevelse – og dejligt, at jeg kunne aflevere smykkerne personligt ✨

Tak for din tillid og de søde ord om smykkerne 💫

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, og deres smykker er fantastiske

Tusind tak for din fine anmeldelse, Josefine 🤍
Jeg er så glad for at høre, at både leveringen og smykkerne levede op til dine forventninger ✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder virkelig meget 💫

Super god oplevelse

Jeg har haft en super dejlig oplevelse med global mange gange, jeg har mange af deres smukke smykker som jeg bruger til dagligt, og de er super god kvalitet. Jeg ville stærkt anbefale at købe fra dem!!

Tusind tak for den dejlige anmeldelse, Ida 🤍

Det betyder så meget for mig at høre, at du bruger dine smykker til hverdag og er glad for kvaliteten ✨

Tak for din tillid og for den varme anbefaling – det sætter jeg virkelig stor pris på 💫

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et armbånd søndag aften

Jeg bestilte et armbånd søndag aften, et par timer senere får jeg en mail- søde Freja skulle alligevel forbi, tæt på min bopæl, så hun tilbød at køre forbi med den. Den service har jeg aldrig oplevet før

Tusind tak for din fine anmeldelse, Rikke 🤍
Det betyder virkelig meget at høre, og jeg er så glad for, at jeg kunne hjælpe med at få armbåndet hurtigt frem til dig ✨

Jeg går altid langt for, at oplevelsen hos Global Urban Jewelry skal føles personlig og tryg – så det gør mig ekstra glad, at det blev bemærket 💫

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De varmeste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig sød oplevelse…

Jeg har haft en rigtig sød oplevelse med global urban jewelry Smykkerne er så fine og virkelig feminine, og da jeg fik dem, blev jeg bare helt glad — de er sådan nogle, man lige tager op og kigger på flere gange, fordi de bare er så pæne. ✨💗

Samarbejdet har været virkelig nemt og rart, og det hele har bare føltes positivt og hyggeligt at være en del af.

Jeg giver helt klart fem stjerner, for jeg er bare virkelig glad for både smykkerne og oplevelsen. 💕✨

28 de outubro de 2025

Hej Rosa,

Tusind tak for din helt vildt fine anmeldelse 🤍✨
Det betyder så meget for os at høre, at smykkerne har givet dig den der helt-glad-følelse – præcis sådan håber vi, de bliver oplevet 💗

Vi er også virkelig glade for, at samarbejdet har føltes nemt, hyggeligt og positivt – det er lige præcis den stemning, vi gerne vil skabe ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for de fem stjerner 🌸

Kærlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig levering, og et sødt håndskrevet kort vedlagt 👍🤩

25 de outubro de 2025

Hej Jeanet,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤍✨

Det gør os så glade at høre, at både servicen, leveringen og det lille håndskrevne kort faldt i god jord.

Kære Lærke ✨

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💛

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både smykkerne og leveringen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot armbånd, god pris og hurtig levering. Bestilte onsdag aften og modtog det 3 dage efter.🤩
Sød lille hilsen vedlagt i pakken.

10 de setembro de 2025

Hej Tanja 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at armbåndet faldt i god jord, og at pakken nåede hurtigt frem til dig ✨

Vi elsker at gøre lidt ekstra ud af detaljerne, så det betyder meget for os, at du lagde mærke til den lille hilsen 🥰

Freja – Global Urban Jewelry 💌

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtige flotte smykker at kunne vælge…

Rigtige flotte smykker at kunne vælge mellem.hurtig levering 🚚 og pænt pakkede.🥰

11 de agosto de 2025

Hej Awaz 💕

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor betyder det bare meget for os at læse! 🥰 Vi er så glade for, at du er tilfreds med både smykkerne, leveringen og indpakningen ✨

Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen med flere fine smykker 💌

Freja – Global Urban Jewelry 🌸

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte 2 armbånd men har kun modtaget det ene så jeg kontaktede dem men har dsv ikke modtaget deres svar på mail. Jeg ved endnu ikke hvorfor, men de ringede så til mig og forklaret hele situationen og var rigtige søde over telefonen. Alt i alt så er deres smykker rigtig smukke og deres udvalgt er også helt fantastisk, jeg kunne dog ønske mig de havde et lidt større udvalg af sølv smykker men altså det jo alt efter ens egen smag. Deres kundeservice er faktisk også helt i top de er virkelig søde mennesker. Jeg kan derfor virkelig anbefalde Gobal Urban Jewelry og forventer personligt også at bestille fra dem mange gange mere.

18 de agosto de 2025

Hej Isabella,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💖 Jeg er virkelig glad for, at du deler din oplevelse – både omkring smykkerne og kundeservice. Beklager endnu en gang for forvirringen omkring din ordre, men hvor er vi glade for, at vi fik talt det hele igennem sammen 💌

Tak for dit input om sølv – det tager vi bestemt med videre, da vi altid arbejder på at udvide vores kollektioner. Vi glæder os til at sende mange flere smykker afsted til dig fremover ✨

Freja - Global Urban Jewelry

Super god service

Super god service. Iøvr som altid. Stor tak :-)

30 de junho de 2025

Kære Inge 💫

Tusind tak for dine søde ord – og hvor er det fantastisk at høre, at du oplever god service hver gang! Det betyder alverden for os 💛

Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen næste gang ✨

Global Urban Jewelry

Nogle super flotte smykker🤩

Nogle super flotte smykker🤩
Min pakke blev væk under forsendelsen og Freja var så hjælpsom og sød.
Virkelig god kundeservice, vil helt sikkert handle her igen.
Tak for din hjælpsomhed Freja ☺️

1 de maio de 2025

Hej Tina 💛

Tusind, tusind tak for dine søde ord – det betyder mere, end du aner! 🤗 Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for både smykkerne og servicen ✨

Det var så lidt at hjælpe – og jeg er virkelig glad for, at vi fik løst det hele, selvom pakken drillede lidt på vejen 📦💨

Du skal altid være hjertelig velkommen hos os igen – og jeg står klar, hvis du nogensinde har brug for hjælp eller spørgsmål 💌

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det gør min dag så meget bedre! 💛

Global Urban Jewelry 💎

Classificada 5 em 5 estrelas

Smykkerne var virkelig fine og smukke

Smykkerne var virkelig fine og smukke - og faldt i rigtig god jord hos konfirmanden ;o) Endvidere blev bestillingen udfoert prompte og leveret med en speciel "personlig" hilsen som absolut var top karakter for kundeservice. Kan kun meget varmt anbefale.

16 de maio de 2025

Hej 💛

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at smykkerne faldt i god jord hos konfirmanden! ✨

Vi gør os umage for at give hver ordre et personligt touch, så det betyder virkelig meget, at du lagde mærke til det 💌 Tak fordi du deler din oplevelse – og for din varme anbefaling!

Global Urban Jewelry 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg oplevede en virkelig god…

Jeg oplevede en virkelig god kundeservice.

25 de abril de 2025

Hej Isabelle 💛

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice! Det betyder virkelig meget for os ✨

Vi glæder os til at forkæle dig med smukke smykker igen snart 💫

Global Urban Jewelry 🌸

Ros til Freja

Modtog super hjælp og vejledning til køb af smykker til min kæreste fra deres marketingchef, Freja.

Levering gik som smurt og smykkerne er heldigvis et hit.

4 de abril de 2025

Hej Frederik 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjælp til dit smykkekøb og leveringen. Det betyder meget for mig at vide, at smykkerne blev et hit hos din kæreste! 💖

Hvis du har brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er her for at sikre, at du får den bedste oplevelse hver gang.

De bedste hilsner,
Freja fra Global Urban Jewelry ✨

Classificada 4 em 5 estrelas

Reklamation efter bogen

Vi fik nye ørestikker grundet en reklamation uden problemer der var dog meget lang leveringstid grundet lidt fejlbehandling/pakning

19 de março de 2025

Hej Martin 😊

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi er glade for at høre, at vi kunne løse reklamationen hurtigt og uden problemer. Vi beklager dog meget den længere leveringstid og de fejl, der skete med pakningen. Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback til os for at forbedre os fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du bliver glad for dine nye ørestikkere! Hvis der er noget som helst, vi kan hjælpe med, så er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,
Freja fra Global Urban Jewelry ✨

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais