Global Urban Jewelry Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte de fineste øreringe fra denne hjemmeside. Af andre årsager ønskede jeg retur, og fik både hurtig og super god respons og feedback på både løsningsforslag. Jeg fik en nem retur, men takket væ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering Har brugt global urban jewelry op til flere gange. Har altid oplevet en flot indpakning af mine ordre, hurtig levering og overkommelige priser. Har stødt på et spø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt smykker fra GUJ maaaange gange! Altid hurtig levering og super sød kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra, havde jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem en længere periode købt smykker hos Global Urban Jewelry. Smykkerne er super slidstærke, og har holdt til lidt af hvert. Jeg har kun én enkelt gang oplevet forsinkelse på en af mine pa... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Designer de jóias
  3. Exportador de jóias
  4. Joalheiro grossista

Escrito pela empresa

Global Urban Jewelry har sat en ny standard inden for smykkebranchen ved at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige smykker til overkommelige priser. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories - de er udtryk for stil, personlighed og følelser. Desværre har den traditionelle smykkeindustri ofte været præget af skyhøje priser, fordyrende forhandlere og unødvendige mellemled. Vi ønsker at ændre på dette og give vores kunder adgang til smykker af høj kvalitet uden at det koster en formue. Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, og vi tilbyder en bred vifte af halskæder, øreringe, ringe, ankelkæder og armbånd. Hvad der gør os specielle, er vores innovative tilgang til forretningen. Vi samarbejder direkte med producenterne for at eliminere de dyre mellemled og undgå unødvendige lageromkostninger. Dette gør det muligt for os at markant reducere priserne, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Vi går et skridt videre ved at tilføje en belægning af 14K guld, der giver vores smykker en smuk og autentisk glød uden at sprænge budgettet. Global Urban Jewelry er stolte af at tilbyde smykker med en ekstra stærk belægning, der gør vores smykker i stand til at modstå vand, sved og parfume. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine smykker mister deres glans eller farve. Vores mål er at give dig smykker, der kan følge dig i alle livets situationer og eventyr, og vores kvalitetsstandarder afspejler dette. Vi opfordrer vores kunder til at værdsætte deres smykker i årevis i stedet for at købe midlertidige trends, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig forbrugskultur. Vores kollektion indeholder tidløse designs, der passer til enhver stil og lejlighed. Uanset om du leder efter en elegant halskæde, klassiske øreringe eller et smukt armbånd, har vi noget for dig. Global Urban Jewelry tror på, at smykker skal være tilgængelige for alle. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med vores kunder og dele glæden ved at bære smykker med endnu flere mennesker. Velkommen til vores smykkeunivers, hvor kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Byttede en 3 måneder gammel ring

Byttede en 3 måneder gammel ring, hvor jeg havde spørgsmål til kvaliteten. Uden videre - hurtigt, pålideligt og ordentligt. Dette er et firma man kan stole på! :-D

7 de abril de 2025

Hej Dan 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores bytteproces. Vi stræber altid efter at yde den bedste service og sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet! 💖

Det betyder virkelig meget for os, at du føler, at vi er et firma, man kan stole på. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Freja fra Global Urban Jewelry ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og tilfreds med min ordre

Bestilt kl 8:51 og kl 9:29 var pakken indleveret og sendt afsted.
Fyldt tilfreds med min ordre, og satte pris på den personlige håndskrevne besked😊

5 de abril de 2025

Hej Maja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er virkelig glade for at høre, at du er fyldt med tilfredshed med både din ordre og den personlige håndskrevne besked. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse, og vi er glade for, at du satte pris på det. 😊

Tak for at vælge os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super sød kundeservice

Super sød kundeservice der hurtigt hjalp, da min pakke blev væk<3 kæmpe anbefaling

13 de março de 2025

Hej Josephine!

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🥰 Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre! Vi håber, du nyder dit smykke, og vi er altid her, hvis du har brug for hjælp igen. 💖

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg købte en ring som passede er meget…

Jeg købte en ring som passede er meget glad ved den, kom hurtigt frem. Men kunne godt tænke mig der var mindre ring størrelse, så kumme jeg købe flere. Mine finger er meget små.👵🏻

13 de março de 2025

Hej Karen!

Vi er glade for at høre, at du er glad for din ring! 😊 Vi forstår godt, at størrelsen kan være en udfordring, når fingrene er små. Vi har faktisk justerbare ringe, som måske kunne være en god løsning for dig, da de kan tilpasses og passer perfekt til mindre hænder. Hvis du er interesseret, kan du også skrive til os, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rette størrelse eller ring, der passer bedre til dig.

Hurtig levering - rimelige priser

5 de março de 2025

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og priserne. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. 💖

Dejligt udvalg mange flotte smykker

Dejligt udvalg mange flotte smykker
En utrolig dejlig service og rimelig hurtig levering ca 5 hverdage ved begge leveringer
Alt var modtaget som forventet ikke sidste gang jeg handler smykker her

17 de fevereiro de 2025

Hej Peter 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores udvalg af smykker og vores service. Vi sætter stor pris på din tillid, og det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med både levering og kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du kigger forbi 💍✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevede en bedre…

Jeg har aldrig oplevede en bedre kvalitet. Havde smykkerne på, under en badeferie og de havde den samme smukke gylden farve som da jeg fik dem. Tager aldrig mine smykker af, hvilket betyder de er med i bad, og de holder på kvaliteten. Mit nye yndlings smykke mærke, med super gode priser.
Kæmpe anbefaling:)

22 de fevereiro de 2025

Hej Maja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at vores smykker har levet op til dine forventninger og stadig ser smukke ud, selv efter en badeferie! 🌊💛 Det betyder virkelig meget for os, at du har fundet dit nye yndlingsmærke hos os, og vi er glade for, at du sætter pris på både kvaliteten og priserne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Super fine smykker😍

22 de fevereiro de 2025

Hej Cecilia,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😍 Vi er så glade for, at du kan lide smykkerne! Vi håber, du får glæde af dem i lang tid fremover. ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet hos Global Urban…

Jeg har handlet hos Global Urban Jewelry i et års tid nu, og jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger. Hver eneste gang har jeg haft en fantastisk oplevelse – både med deres smykker og service. Smykkerne er af høj kvalitet, og der er et stort udvalg, der passer til enhver stil. Jeg har fundet flere tidløse stykker, der har tilføjet noget helt specielt til min garderobe.

Deres kundeservice er også helt i top – altid hjælpsomme og venlige, og de går virkelig langt for at sikre, at man er tilfreds med sin oplevelse. Jeg er virkelig glad for at have fundet Global Urban Jewelry, og jeg ser frem til mange flere handler i fremtiden.

20 de fevereiro de 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💖 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft så mange gode oplevelser med både vores smykker og service. Det betyder meget for os, at du har fundet tidløse smykker, der har gjort din garderobe endnu mere speciel. Vi er også super glade for at høre, at du har haft glæde af vores kundeservice – vi gør altid vores bedste for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Vi ser frem til mange flere handler med dig i fremtiden!

Super flotte smykker

Super flotte smykker! Jeg blev yderst tilfreds med mine øreringe og armbånd!

21 de fevereiro de 2025

Hej Ingeborg,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både dine øreringe og armbånd. Det betyder meget for os, at du er glad for dine smykker! ✨

Virkelig godt køb!

🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har for nylig købt smykker fra Global Urban Jewelry og er meget tilfreds. De har et lille, men stilfuldt udvalg af smykker, i god kvalitet. Derudover er deres kundeservice virkelig god! De var hurtige til at svare på mine spørgsmål og sørgede for en problemfri oplevelse fra start til slut.

Kan varmt anbefales til alle, der søger elegante og holdbare smykker ✨

1 de janeiro de 2025

Hej Kirsine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores smykker og kundeservice. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse fra start til slut! Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart. ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jeg giver 5 stjerner fordi jeg kan …

Hej jeg giver 5 stjerner fordi jeg kan lide jeres produkter Mvh.Annette 😀🌹🌺

6 de fevereiro de 2025

Hej Anette,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du kan lide vores produkter. Det betyder meget for os! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte nogle øreringe til min søster og…

Købte nogle øreringe til min søster og hun elskede dem, hurtig levering og god kvalitet. Handler 100% der igen.

16 de fevereiro de 2025

Hej Carl,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er så dejligt at høre, at din søster elskede øreringene, og at du havde en god oplevelse med både levering og kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ✨

Mega fede smykker

Jeg har for nylig købt nogle smykker fra Global Urban Jewelry, og jeg må sige, at de er de absolut flotteste og mest stilfulde smykker, jeg nogensinde har ejet. Kvaliteten er helt i top, og det bedste af det hele er, at de er 100 % vandtætte! Jeg har brugt dem dagligt uden at bekymre mig om slid eller misfarvning, og de ser stadig lige så smukke ud som den dag, jeg modtog dem. Hvis du leder efter smykker, der både er elegante, holdbare og overkommelige, kan jeg virkelig anbefale Global Urban Jewelry!

3 de fevereiro de 2025

Hej Isabella,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker fra Global Urban Jewelry. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for, at både kvaliteten og holdbarheden har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du fortsat vil nyde dine smykker i lang tid fremover. ❤️

FANTASTISK

Jeg elsker mine smykker derfra, det er så smart at de er vandsikre⭐️

9 de fevereiro de 2025

Hej Caroline 🌟

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du elsker dine smykker og synes, det er smart, at de er vandfaste. 💖 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds!

Vi ser frem til at have dig som kunde igen. Tak fordi du valgte os! 😊✨

Super service.

Super service.
Helt fantastisk service, Freja var super sød og meget hjælpsom.
Kan varmt anbefale andre at handle gennem dem, da smykkerne er flotte og super service.

22 de janeiro de 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for de søde ord! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og at jeg kunne hjælpe dig. 💖

Det betyder meget for os, at du både er glad for smykkerne og servicen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden! ✨

Global Urban Jewelry 💍

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte produkter og god kundeservice

Jeg har nu brugt GUJ's smykker i et stykke tid og jeg har været så glad for dem. Det er den bedste kvalitet og produkterne kan passe alle outfits og lejligheder. Derudover bliver man som kunde altid mødt med god kundeservice og hurtig levering.
Kun gode ord herfra. Kan klart anbefales.

5 de fevereiro de 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores smykker og den kundeservice, du har modtaget. 💎💖

Det betyder meget for os, at vores produkter kan passe til alle outfits og lejligheder. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at kunne hjælpe dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotteste smykker i den bedste…

Flotteste smykker i den bedste kvalitet!🌟

24 de janeiro de 2025

Hej Karla, 🙂

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og designet af vores smykker.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med Global Urban Jewelry. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Global Urban Jewelry 🌟

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt godt med varen men lidt lang…

Alt godt med varen men lidt lang venterid 🙂

3 de janeiro de 2025

Kære Jón 🌟

Tusind tak for din anmeldelse, og det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med varen! 😊 Vi beklager dog ventetiden, og jeg kan godt forstå, at du gerne ville have haft din halskæde lidt hurtigere. 🙏

Da du har bestilt en personlig navnehalskæde, bliver den lavet helt unikt til dig – og derfor er der længere leveringstid på disse specialfremstillede smykker.

Vi gør altid vores bedste for at informere om den længere leveringstid, inden du gennemfører bestillingen, så du er klar over det. ✨

Vi er rigtig glade for, at du har valgt os, og vi håber, du nyder dit smykke! Hvis der er noget som helst, du har brug for, er vi her for at hjælpe. 💖

Fantastiske smykker!

Virkelig god service, smukke smykker der holder til alt. Køber kun mine smykker derfra fremadrettet! Virkelig god kvalitet, kan have dem på i bad og ud til hesten. Det er der virkelig ikke mange smykker der holder til, men Global Urban Jewelry gør!🤩

Tusind tak for fantastisk service. Glæder mig til at se hvordan I udvikler jer, og alle jeres nye smykker i fremtiden🤞🏼🤩

14 de dezembro de 2024

Hej Julie,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! 🌸 Vi er så glade for at høre, at du er så glad for både vores smykker og vores service – det betyder virkelig meget for os.

Vi er også utrolig glade for, at du har haft en så god oplevelse med smykkerne, og vi elsker at høre, at de holder til både bad og hest – det er netop det, vi stræber efter: kvalitet, der kan holde til hverdagen. 🏆

Det er kunder som dig, der gør det muligt for os at fortsætte med at udvikle og skabe smykker, vi kan være stolte af. Vi glæder os så meget til at vise dig alt det, vi har på vej! 🤩💎

Tusind tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Tak fordi du er en del af GUJ-fællesskabet! 💖

Global Urban Jewelry ✨

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais