En finger bak gir ikke Godt Haill Bestilte 2 t-skjorter før påske, men har ikke fått dem enda. Fikk kontakt med kundeservice på Messenger etter hvert, de beklagde sent svar og lovet levering eller p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg opplevde å bli fakturert gebyr for tollklarering osv. Ifølge Godt Haill skyldes dette en feil gjort av DHL så de reduserte fakturaen for bestillingen tilsvarende disse gebyrene. Det ble dog... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske t skjorter ❤️ Vi elsker de både æ og min mann❤️ Fantastisk kvalitet! Og servicen fra dåkker er ubeskrivelig topp!! For ikkje å snakke om den morsomste mailen æ fikk da æ ikkje hadde fullf... Ver mais
Ubrukelig firma som ikke klarer sende produkt til rett adresse, ikke engang i nærheten av der jeg bor. Sendte epost til amatør firmaet som selger disse t- skjortene. Påsto den var på tur til hjem adr... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Fast delivery!
Raskt & presist levert ☺️
Scam company
I ordered a product but did not receive it. I requested information and/or refund but no response. I believe they are a scam!!!
Løgn
De reklamerer med at skjortene sendes og produseres i Norge, men pakken kom fra Tsjekkia (mao, ulovlig markedsføring). De bruker DHL som leverandør, noe som betyr få og upraktiske utleveringssteder. Har tatt kontakt med dem uten å få svar. Ville ikke bestilt herfra igjen.
Har tapt seg veldig
Disse har tapt seg. Fikk tollkrav på en av t-skjortene. Godt Haill svarer ikke på henvendelser (har prøvd alle kanaler). De bruker nå DHL som transportør og det betyr få utleveringssteder langt unna. Tidligere kom t-skjortene rett i postkassa.
Varen ble sendt til feil dal
Varen ble sendt til en hentestasjon 1 time unna. Kunne ikke endres i følge DHL.
Ingen respons på forsøk på å kontakte firma.
Dårlig trykk.
Latterlig små i damestørrelser
Ikke bestill herifra
Ikke bestill herifra. Jeg får ikke ordren min og jeg får ikke kontakt med dem. Penger rett ut av lommen.
Lang leveringstid, levert feil plass, dårleg service
Bestilte ei t-skjorte 24. november, oppga heimeadresse. Purra på bestillinga 6. desember. Blei då sendt frå Tyskland. Levering med DHL, noko dei ikkje opplyser om på nettsida si.
Fikk så melding om at pakken ville bli levert 30 minutt frå der eg bur. Sendte mail og klaga på dette, fekk først beskjed om å kontakte DHL sjølv. Det er ikkje min jobb, og det fekk dei tilbakemelding på. Så fekk eg kun ein ny mail med sporing, der det sto at pakken ville bli levert på same stad, 30 minutt med bil herifrå. Spurte då igjen om pakken no ville bli levert til heimeadresse. Det valgte dei då å ikkje svare på. Så no må eg køyre 1 time tur/retur for å hente pakken.
Rask levering 👍 Bra produkt,akkurat som…
Rask levering 👍 Bra produkt,akkurat som beskrevet på nettsiden😊
Totalt fravær av kundeservice
Jeg bestilte en del varer, men fikk ikke alt da bestillingen kom. Etter 4 mailer, forsøk på kontakt via nettsiden deres og messenger, samt Klarna i løpet av 2 måneder var det ikke noen respons fra kundeservice.Jeg kommer aldri til å bestille fra denne siden igjen.
Ikke mottatt vare, og ingen svar på henvendelser
Samme opplevelse som flere andre her. Bestilte en kopp til farsdag i midten av oktober. Denne er ennå ikke sendt, og det er ikke mulig å oppnå kontakt med dem. Har etterspurt ordren på mail, samt bedt om kansellering av ordre da jeg ble nødt til å bestille fra en annen leverandør ettersom jeg ikke hørte noe. Har ikke fått svar på noen av henvendelsene pr. dags dato.
Har bestilt fra denne siden tidligere uten problemer, men nå er det åpenbart mye som ikke fungerer. Kommer ikke til å handle herfra igjen, og anbefaler andre å styre unna.
Varen kom aldri
Bestilte en tskjorte i begynnelsen av oktober. Ikke mottatt noen vare etter over en mnd. Har forsøkt å kontakte de både på mail og messenger, men de svarer ikke
Styr unna
Styr unna. Useriøs. Bestilte for 11 dager siden, fortsatt ingen mail om at varen er sendt. Har prøvd å komme i kontakt med de,men ingen svar tilbake.
Ikke mottatt varene.
Bestille to t-skjorter i midten av september. De har enda ikke kommet. Jeg har sendt mail et par ganger til godt haill, kun fått svar en gang, på første mail, da sa de vent et par dager til, dette er to uker siden.
T-shirts seem to be of good quality.
T-shirts seem to be of good quality.
Fairly quick delivery, 1 week (from Germany to Norway).
Bestilte 4 t-skjorter
Bestilte 4 t-skjorter, fikk kun 2, har sendt flere e-poster uten å få svar
Fantastisk kvalitet,service
Fantastisk kvalitet,service. Digger denne butikken
Velge noen andre
ikke bry deg. de har ingen anelse om hvordan de skal drive en bedrift eller hva de driver med. sent svar, ingen støtte, sene leveranser. de er en spøk
T skjortene ble sendt fra Sverige med…
T skjortene ble sendt fra Sverige med DHL
Og jeg måtte betale Nok 474 i mva òg fortollingsgebyr i tillegg til det T skjortene kostet. They have now refunded me the Nok 474 they say . Received the money on my account today. They say DHL is to blame. Kudos for making a refund fast.

Resposta da Godthaill
Bestilte for 2 uker siden og fikk i dag…
Bestilte for 2 uker siden og fikk i dag Mail fra DHL om at jeg måtte betale mer i toll for å motta varen enn hva varen faktisk kostet.
Svindel. Styr unna!

Resposta da Godthaill
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.