En finger bak gir ikke Godt Haill Bestilte 2 t-skjorter før påske, men har ikke fått dem enda. Fikk kontakt med kundeservice på Messenger etter hvert, de beklagde sent svar og lovet levering eller p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg opplevde å bli fakturert gebyr for tollklarering osv. Ifølge Godt Haill skyldes dette en feil gjort av DHL så de reduserte fakturaen for bestillingen tilsvarende disse gebyrene. Det ble dog... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske t skjorter ❤️ Vi elsker de både æ og min mann❤️ Fantastisk kvalitet! Og servicen fra dåkker er ubeskrivelig topp!! For ikkje å snakke om den morsomste mailen æ fikk da æ ikkje hadde fullf... Ver mais
Ubrukelig firma som ikke klarer sende produkt til rett adresse, ikke engang i nærheten av der jeg bor. Sendte epost til amatør firmaet som selger disse t- skjortene. Påsto den var på tur til hjem adr... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
fast shipping
fast shipping, excellent product, very happy fiancé.
Ny tilbakemelding
Ved. min klage om lange leveringstid. Etter å ha mailet og vist misnøje med levering, så ordnet Godthaill opp i dette på en perfekt måte. Jeg fikk refundert pengene raskt. Jeg vil teste dere igjen senere

Svarer ikke på mail
Svarer ikke på mail, svarer av og til på messenger, men da bare vi skal se på dette i løpet av kort tid. Purrer opp og purrer opp, men får ikke svar lenger..
Dyrt!
Dårlig kvalitet!
Treg leveranse!
Elendig kundeservice!
Hold deg langt unna. Makan til useriøs bedrift

Bare dropp det
Basert på 4 ordre fra dette stedet, ønsker jeg å spare alle som måtte vurdere å handle her trøblet.
Hvis utrolig dårlig kunderservice, helt ok produkter og 2-4 ukers leveringstid ikke plager deg, er det bare å kjøre på,
De fortjener, etter min mening, ikke engang 1 stjerne, så min sterkeste anbefaling er å holde seg langt unna!

Resposta da Godthaill
Leveringstid som ikke er innafor i…
Leveringstid som ikke er innafor i 2023... Brukt 11 dager fra bestilling til den ble levert inn på posten. Går nok da 4-5 dager til pga helg. Bestilt 29.05. Levert inn til posten 9.06.
Har også høye priser, forventer automatisk mer da.

Dette er en jukse-virksomhet
Dette er en jukse-virksomhet ? Svindel ? Bestilt varer den 24.02.2023 som blir meldt "Takk for ordre" og sendt dagen etter. Imidlertid mottar Posten en nummerert sending som aldri blir sendt. Bittert med tanke på utlegg. Jeg melder saken direkte til Forbrukerombudet. For all del, unngå denne virksomheten. Nå skriver jeg 07.03.2023 og får ikke svar på post og kundeservice på mail eller spørreskjema på nettsiden. Telefonnummeret 9510600 66 er hemmelig på 1881 no

Resposta da Godthaill
Rot med forsendelse, anbefaler ikke kjøp
Rot med forsendelse. Får melding om at ting er sendt, men blir aldri levert til posten for sending. Svarer heller ikke på tilbakemelding. Anbefaler ikke butikken her. Søppel

Rot med forsendelser
Rot med forsendelser, klarte ikke å sende rett pakke og klarte heller ikke å ordne opp i det. Svarer ikke mail/telefon.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.