Godthaill Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

En finger bak gir ikke Godt Haill Bestilte 2 t-skjorter før påske, men har ikke fått dem enda. Fikk kontakt med kundeservice på Messenger etter hvert, de beklagde sent svar og lovet levering eller p... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg opplevde å bli fakturert gebyr for tollklarering osv. Ifølge Godt Haill skyldes dette en feil gjort av DHL så de reduserte fakturaen for bestillingen tilsvarende disse gebyrene. Det ble dog... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske t skjorter ❤️ Vi elsker de både æ og min mann❤️ Fantastisk kvalitet! Og servicen fra dåkker er ubeskrivelig topp!! For ikkje å snakke om den morsomste mailen æ fikk da æ ikkje hadde fullf... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ubrukelig firma som ikke klarer sende produkt til rett adresse, ikke engang i nærheten av der jeg bor. Sendte epost til amatør firmaet som selger disse t- skjortene. Påsto den var på tur til hjem adr... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Ny tilbakemelding

Ved. min klage om lange leveringstid. Etter å ha mailet og vist misnøje med levering, så ordnet Godthaill opp i dette på en perfekt måte. Jeg fikk refundert pengene raskt. Jeg vil teste dere igjen senere

22 de dezembro de 2023

Resposta da Godthaill

Takk for det. Vi ordner naturligvis opp.

Svarer ikke på mail

Svarer ikke på mail, svarer av og til på messenger, men da bare vi skal se på dette i løpet av kort tid. Purrer opp og purrer opp, men får ikke svar lenger..
Dyrt!
Dårlig kvalitet!
Treg leveranse!
Elendig kundeservice!
Hold deg langt unna. Makan til useriøs bedrift

4 de agosto de 2023

Resposta da Godthaill

Hei, vi har hatt en ansatt som ikke har gjort jobben sin alltids med tanke på å svare mailer på kundeservice. Dette har vi fått oversikt på og tatt grep.

Vi har kontaktet deg på mail for å løse saken.

Mvh, Kundeservice hos Godt Haill

Bare dropp det

Basert på 4 ordre fra dette stedet, ønsker jeg å spare alle som måtte vurdere å handle her trøblet.
Hvis utrolig dårlig kunderservice, helt ok produkter og 2-4 ukers leveringstid ikke plager deg, er det bare å kjøre på,
De fortjener, etter min mening, ikke engang 1 stjerne, så min sterkeste anbefaling er å holde seg langt unna!

1 de julho de 2023

Resposta da Godthaill

Takk for at du deler din opplevelse, og vi beklager på det sterkeste at du har hatt en skuffende opplevelse med vårt selskap. Det er viktig for oss å høre tilbakemeldingene fra våre kunder, og vi tar dine kommentarer på alvor.

Vi beklager for eventuelle problemer med kunderservice og leveringstid. Dette er ikke den standarden vi ønsker å opprettholde. Vi vil bruke din tilbakemelding til å forbedre våre tjenester og leveringsprosesser.

Vi ser at du har bestilt 4 ganger hos oss, og vi håper at vi kan få muligheten til å gjenopprette din tillit i fremtiden. Vi vil jobbe hardt for å forbedre våre tjenester og levere den beste opplevelsen for våre kunder.

Takk for at du har gitt oss tilbakemelding, og vi tar denne som en mulighet til å vokse og forbedre oss.

Classificada 2 em 5 estrelas

Leveringstid som ikke er innafor i…

Leveringstid som ikke er innafor i 2023... Brukt 11 dager fra bestilling til den ble levert inn på posten. Går nok da 4-5 dager til pga helg. Bestilt 29.05. Levert inn til posten 9.06.

Har også høye priser, forventer automatisk mer da.

1 de junho de 2023

Resposta da Godthaill

Takk for at du har delt din opplevelse med leveringstiden, og jeg beklager for forsinkelsen du har opplevd med din bestilling. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å tilby våre kunder, og vi forstår din skuffelse.

Vi tar din tilbakemelding på alvor, og vi vil gjøre vårt beste for å forbedre leveringstiden i fremtiden. 11 dager fra bestilling til levering på posten er ikke i tråd med våre standarder, og vi vil evaluere våre leveringsprosesser for å finne måter å akselerere dem.

Takk for at du har valgt å handle hos oss, og vi beklager igjen for ulempene du har opplevd. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil jobbe hardt for å forbedre oss.

Dette er en jukse-virksomhet

Dette er en jukse-virksomhet ? Svindel ? Bestilt varer den 24.02.2023 som blir meldt "Takk for ordre" og sendt dagen etter. Imidlertid mottar Posten en nummerert sending som aldri blir sendt. Bittert med tanke på utlegg. Jeg melder saken direkte til Forbrukerombudet. For all del, unngå denne virksomheten. Nå skriver jeg 07.03.2023 og får ikke svar på post og kundeservice på mail eller spørreskjema på nettsiden. Telefonnummeret 9510600 66 er hemmelig på 1881 no

24 de fevereiro de 2023

Resposta da Godthaill

Takk for at du delte din erfaring, selv om den dessverre har vært svært negativ. Det er uakseptabelt at du har opplevd dette, og jeg beklager på vegne av Godt Haill at du har måttet gjennomgå en så dårlig opplevelse.

Vi registrerer at denne sendingen har status som utlevert, siden vi ikke har hørt noe mer anser vi saken som avsluttet.

Vi beklager igjen for ulempene du har opplevd, og vi vil gjøre alt vi kan for å rette opp i situasjonen. Vi tar dine kommentarer til hjerte og vil bruke dem til å forbedre våre tjenester og leveringssystemer. Din tilbakemelding er svært viktig for oss.

Takk for din tålmodighet, og vi anser denne saken som løst.

Classificada 1 em 5 estrelas

Rot med forsendelse, anbefaler ikke kjøp

Rot med forsendelse. Får melding om at ting er sendt, men blir aldri levert til posten for sending. Svarer heller ikke på tilbakemelding. Anbefaler ikke butikken her. Søppel

27 de janeiro de 2023

Resposta da Godthaill

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring, selv om den dessverre ikke var positiv. Vi beklager på det sterkeste den frustrasjonen du har opplevd i forbindelse med din bestilling og forsendelse.

Vi forstår at det kan være svært frustrerende når varene ikke blir levert som forventet, og at kundeservice ikke har svart som de skal. Dette er på ingen måte den standarden vi ønsker å opprettholde, og vi tar din tilbakemelding alvorlig.

Vi ser at din pakke er levert og mottar 6 Februar.

Tusen takk for din tålmodighet orhåpentligvis har vi gjenopprette din tillit til vår tjeneste.

Rot med forsendelser

Rot med forsendelser, klarte ikke å sende rett pakke og klarte heller ikke å ordne opp i det. Svarer ikke mail/telefon.

11 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais